Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

 1. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  35
  The Fugitive - Edelleen toimiva pakoiluelokuva. Harrison ei ärsytä ja Tommy Lee on vedossa. Hyvää menoa kaksi tuntia.
   
 2. Jorse

  Jorse trust no one Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.04.2001
  Viestejä:
  5 076
  Saadut tykkäykset:
  8
  Tällä viikolla:

  Saved!: Canen "suosittelema" elokuva, jolta ei tullut hirveästi odotettua vaan pääsi ostoslistalle lähinnä Mandy Mooren ja yllättävän korkeiden IMDB-pogojen (7.1, teinikomedia) ansiosta. Mutta ylläri ylläri, tämähän oli ihan toimiva pläjäys. Huumoria oli ehkä hieman odotettua vähemmän, mutta se ei yllättäen repinyt vitsejään täysin akselilta tissit-pissa-kakka-seksi, vaan tähtäimen väärässä päässä oli kristillisyys. Aiheesta oli saatu aikaa paljon hauskoja juttuja, sopivan ylimenevillä alleviivauksilla. Näyttelijät olivat luokkaa ok, naiset kauniita ja meininki rentoa. Tälläisissä leffoissa loppu nyt ei oikein ikinä toimi, mutta tällä kertaa se oli kohtuu siedettävä kuitenkin.

  4 / 5

  Trainspotting tuli sitten vihdoin ja viimein nähtyä. En tiennyt elokuvasta yhtään mitään, pl. hyvän maineen ja sen, että pääosassa olisi Ewan McGregor. Itse aihe ja tapahtumat oli täysi arvoitus. Mutta jösses, tämähän oli oikeasti laadukas pätkä. Hieno kuvaus, toimivat näyttelijäsuoritukset (erityisesti Gregor on iskussa), upeat vieroitusjakso-osuudet, oikein hyvä loppu, rento mutta ahdistunut fiilis, hienosti käytetyt musiikit ja sujuva meininki. Elokuvasta en oikein keksi mitään haukuttavaa. Hieno pätkä. Choose life.

  4+ / 5

  Crying Game tuli eilen katseltua. Valitettavasti tämä kovasti kehuttu leffa oli kuitenkin pettymys. Ensimmäinen puolituntia oli oikein toimiva, mutta valitettavasti elokuva pelasi kaikki korttinsa jo tuossa vaiheessa, ja loput 1½ tuntia meni sitten vähemmän intensiivisessä meiningissä. Hommassa oli kyllä yritystä jonkin verran, mutta käsikirjoitus ei oikein antanut rahkeita parempaan. Näyttelijät olivat ihan ok, mutta kokonaisuudessa loisti vähän sellainen, hmmm, sanoisinko niinkin ilkeästi kuin "vanhojen leffojen meininki". Homma ei oikein tahtonut edetä mihinkään, ja toiminta oli vähän pökkelöä. Ei kuitenkaan huono elokuva.

  3 / 5
   
 3. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
  Nuovo cinema Paradiso
  Tarina oli hyvä ja koko elokuvasta huokunut tietty kunnioitus klassikkoelokuvia kohtaan miellytti. Jokin kuitenkin onnistui tökkimään, melkeinpä syyttäisin ohjausta siitä että elokuva ei ollut aivan niin hyvä mitä sen olisi ollut mahdollista olla. Loppu oli silti yksi hienoimmista.
  :):):)½

  Tender Mercies
  Elämänmakuinen on varsin kliseinen ilmaus, mutta sitä tämä elokuva juuri kuitenkin oli. Robert Duvallin Oscar-palkittukin suoritus oli erinomainen (esittipä mies itse laulunsa ja oli peräti pari niistä säveltänytkin). Tämäntyyppinen arkirealismi on aina miellyttänyt. Pahimmat kliseet onnistuttiin myös välttämään
  , odotus oli kova koska Duvallin hahmo alkaa jälleen ryyppäämään, mutta eihän näin sitten lopulta käynytkään.
  . Oiva pikkuleffa, ehkä hieman liiankin leppoisatahtinen joidenkin makuun.
  :):):):)
   
 4. Chaplin

  Chaplin One for all, all for me Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2003
  Viestejä:
  645
  Saadut tykkäykset:
  2
  The Aviator saapui vihdoin meidänkin teattereihin. Pidin todella paljon, elokuva oli kaikin puolin upea. Näyttelijät loistivat kautta linjan, varsinkin DiCaprio ja Blanchett, jotka olivat rooleissaan kuin kotonaan. Scorsesen vahvuus on mielestäni aina ollut henkilökuvauksissa, vaikka kyllä ne lentokohtauksetkin olivat hienoja ja muutenkin ajan henki oli saavutettu täydellisesti. Yhtään tylsää hetkeä ei ollut, vaikka pituutta olikin runsaasti eivätkä ennakko-odotukset olleet korkealla (kiitos epäonnistuneen Gangs of New Yorkin). Vielä riittää Scorsesellakin annettavaa elokuvamaailmalle.

  5/5
   
 5. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 554
  Saadut tykkäykset:
  489
  Phone (Ahn Byoung-Ki, 2003)
  Vuokrasin tämän "Korean Ringin" viime vuonna ja pidin siitä kovasti. Ostin sen nyt omaksi kun halvalla sain. Toisella katselukerralla tämä hieno kauhuelokuva vain parani. Näin yhdistetään taide- ja kauhuelokuva! Pelotteluefekteistä ei mene teho koska niiden välissä katsojaa tuuditetaan kauniilla näkymillä lumisateesta Beethovenin kuutamosonaatin tahtiin! Kameratyöskentely on hienoa, kuin X-Filesin parhaita jaksoa katsoisi. Käsikirjoitusta on selvästi hiottu pitkään joten typeryydet on saatu minimoitua. Elokuvasta jää monipuolisuuden maku suuhun. DVD-julkaisun kuvanlaatu on erittäin hyvä. Ääniraidan (DTS 5.1) miksaus toimii mutta on aavistuksen hätäisen oloinen.

  4+/5
   
 6. jurriaivo

  jurriaivo Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  424
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo tuli katsottua melkein loppuun ennenkuin The Wife nukahti. Nyt pitääkin olla hissukseen ja ryystää kaljat äänettömästi.... Olin kyllä nähnyt leffan jo ennaltaan, mutta on mukava seurata leffan ennalta näkemättömien kommentteja ns. laatuleffoista. Noita täytyy tosin odottaa huomiseen...
   
 7. Sir Filmipätkä

  Sir Filmipätkä Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2004
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuti hetki sitten loppunut Suuri gangsterisota. Kaikenkaikkiiaan upea elokuva, jonka pitkä kesto ei haitannut yhtään. MTV3:han pari vuotta takaperin kaikessa viisaudessaan jakoi elokuvna kahteenosaan ja esitti ne launataina actionina, tämä kyllä pääsee syömään elokuvan tehoa sillä jos leffasta jotain heikkoa rupeaa etsimään niin se on kyllä jossain aivan muualla kuin pituudessa. Loistava leffa kuitenkin.
   
 8. Jan

  Jan Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  1 602
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kill Bill vol.1 **
  Kill Bill vol.2 *1/2

  Kuulemani juttujen perustella minulla oli odotukset hyvin matalalla näiden elokuvien suhteen, silti elokuvat onnistuivat alittamaan matalatkin odotukseni. Olen pitänyt Tarantinon aiemmista elokuvista, mutta näistä on todella vaikea keksiä kovin paljoa hyvää sanottavaa.

  Juoni on ohut, melkeinpä olematon, tarina olisi riittänyt johonkin 45min lyhytelokuvaan. Päähenkilö on täysin vailla karismaa, elokuvassa ei ole ketään samaistumiskohdetta joten tuntuu olevan aivan "hällä väliä" mitä kenellekin tapahtuu. Tyylikikkalut vain vieraannuttavat katsojaa ja moni asia tuntuu olevan elokuvassa täysin ilman mitään tarkoitusperää.

  Elokuvan "huumori" oli lähinnä sairasta ja vastenmielistä (siinä missä esim Pulp Fictionin musta huumori puri täysillä)

  Väkivallan kuvaamistapa vaihteli häiritsevästi edestakaisin sarjakuvamaisesta ilottelusta inhorealistiseen ällötykseen.

  Juonessa oli paljon ärsyttäviä epäjohdonmukaisuuksia. Tiedän että elokuvat ovat tietyllä tavalla "fantasiaa", mutta jonkun logiikan toivoisin silti olevan olemassa.

  Elokuvan rytmi oli aivan onnettoman huono. Tarantinolle ominainen räjähtävä dialogikin oli korjattu täysin tylsällä, loputtomalta tuntuvalla jaarittelulla.

  Ihan kiva, että joskus tehdään toisille elokuville pikku kunnianosoituksia, mutta mielellään soisi että pohjalla olisi hyvä juoni ja henkilöhahmot että elokuvan jaksaisi katsoa.

  Skarppaa ja aikuistu, Quentin.
   
 9. yartsa

  yartsa Meh Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.11.2003
  Viestejä:
  418
  Saadut tykkäykset:
  0
  From Beijing With Love Stephen Chown James Bond parodia, joka ei ehkä ole parasta Stepheniä, mutta elokuvassa on kyllä hetkensä jotka naurattavat James Bond filmejä nähneitä. Universen DVD julkaisu kärsi vähän huonoista subeista, joten siitä lähti vähän pisteitä, kun oli sen vuoksi vaikea seurata dialogia. 3/5.

  All For the Winner Stephen Chown parodia mainiosta Chow Yun-Fatin tähdittämästä God of Gamblers elokuvasta. Tämä on keskinkertaista Stephen Chow:ta eli ei ole huono ja naurattaa varmasti, jos herran tyyli puree, ja jos on nähnyt ensin God of Gamblersin. Kannattaa siis katsastaa ensin se, muutoin suurin osa vitseistä menee kyllä ohi. 3+/5.

  Throw Down Johnny To elokuva judoilusta Hong Kongissa. Kertoo huipulta pudonneesta nuoresta judomestarista, joka käyttää suurimman osan aikaansa dokaamiseen ja uhkapelailuun. Kaikki muuttuu pikku hiljaa, kun eräs samanikäinen tuntematon juippi haluaa haastaa hänet judomatsiin. Mielenkiintoinen asetelma, kun judoelokuvia ei ole aikaisemmin tullut vastaan. 3-/5.

  Running Out of Time Johnny To elokuva, jossa Andy Lau näyttelee syöpään kuolevaa Teppo Tavallista, joka haluaa pistää loput elinpäivänsä ranttaliksi ja aloittaa kissa ja hiiri leikin hänen ja poliisin välillä rötösherraksi ryhtymällä. Elokuva on sieltä paremmasta päästä Johnny Ton toimintaelokuvia ja itse pidin tästä, sekä varsinkin loppuratkaisusta. 4-/5.

  2046 Tony Leung ja Zhang Ziyi! Neiti Ziyi osoittaa osaavan näytellä myös draamaa eikä vain hyppiä ilmassa potkuja ja näyttää kauniilta. On tässäkin kyllä kaunis ei sille vaan voi mitään. :love: Elokuva vähän laahasi puolessavälissä ja vaikka Tony Leung on tässä cool naistenmies häntäheikki, niin IMHO ne surrealistiset kohtaukset olis voinut jättää pois. 4/5.

  Into The Sun Nuoret yakuzat hyppivät vanhempien silmille ja tarvitaan Steven selvittämään asiat. Elokuvassa jutellaan paljon ja toiminta jää vähemmälle. Hyvää elokuvassa on, että voi bongailla japanilaisia näyttelijöitä mitä muissa japsielokuvissa on nähnyt samalla ajatellen, että tämäkin on suostunut tähän. Huonoa elokuvassa on sitten kaikki muu. 2-/5.

  Ocean's Twelve Heikompi jatko-osa mainioon Ocean's Eleveniin. 3/5.
   
 10. Bensam

  Bensam Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.05.2004
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli tässä pari päivää sitten katsottua Vain Muutaman Dollarin Tähden uusi DVD versio ja olipahan hyvä leffa. Lähes yhtä mahtava kuin trilogian päätösosa Hyvät, Pahat ja Rumat. Tunnelma oli mitä parhain, Morriconen musiikki oli sitä tuttua ja kolme pääosan näyttelijää olivat oivassa vireessä. Varsinkin Lee Van Cleef oli hyvä ja hänen ja Eastwoodin kemia toimi vallan mainiosti. Elokuvan loppu oli myös sitä taattua Leonea.
  Itse DVD:stä sen verran, että kyllähän oli restaurointi onnistunut täydellisesti. Kuva oli tuon ikäisessä elokuvassa aivan täydellinen. Yksi parhaista, mitä olen nähnyt eikä äänessäkään mitä moittimista ollut. Ekstrat olivat varsin kattavia, vaikkakin melko lyhyt paketti. Elokuva&DVD *****/*****

  Eilen töllöstä tullut Perhe On Painajainen oli varsin hyvä. Huumori ei ollut mitään aivan yhtä räävitöntä kuin Stilerin(Sekaisin Marista)tai ohjaaja Roachin(Austin Powersit) aiemmissa komedioissa, hyllitympää, mutta samalla toimivaa. De Niro varasti kyllä koko shown äksynä appiukkona ja Stiller oli aina yhtä saalittävän tuntuinen säheltäjä roolissaan-siis hyvällä tavalla-.
  Minä tykkäsin.****/***** :thumbsup:
   
 11. Hurricane

  Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2002
  Viestejä:
  2 175
  Saadut tykkäykset:
  11
  The Woodsman

  Tästä kirjoitin jo muutaman rivin tuonne elokuvan omaan ketjuun. Loistava 5/5

  The Grudge

  Tuli sitten täytettyä tämänkin kuukauden sontakiintiö tällä. Täytyy sanoa että elokuvan alku oli niin perinteinen ja tympeä, että teki mieli jättää katselu siihen. No, oli tässä sentään pari ihan mukiinmenevää kohtausta ja tunnelmakin ainakin paikoin sinnepäin, mutta kokonaisuus oli kovin hajanainen ja virheitä täynnä. Kaiken kaikkiaan aika tylsä säikyttelypätkä. Tulevan jatko-osan taidan suosiolla jättää katsomatta. 2/5
   
 12. Eastwood1

  Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.12.2003
  Viestejä:
  1 875
  Saadut tykkäykset:
  1
  Stuck on You tuli katsottua pari päivää sitten, ja hieman enemmän odotin, kuin mitä leffalla oli antaa. Olin kuullut paljon positiivista palautetta, mutta näitä nyt on nähty. Tavallinen popcorni komedia, vailla mitään ihmeempää. On se vaan niin, että harvassa ovat hyvät komediaelokuvat. Miten ihmeessä on Matt Damon suostunut tähän?

  2+/5
   
 13. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  35
  The Man Who Wasn't There - Olipas mainio muistutus, että Coenit ovat Hollywoodin taitavimpia tekijöitä. Yksinkertaisen kaunis tekele. Loistavaa näyttelyä. Ja se kuvaus! :love:

  Scarlett "lolitamaisena" hempukkana oli myös plussaa :)
   
 14. LabRat

  LabRat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2004
  Viestejä:
  373
  Saadut tykkäykset:
  0
  Quiz Show 4/5

  Enp?s muistanutkaan, ett? t?m? oli n?inkin hyv? leffa. Joskus 10 vuotta sitten tuli katottua ekan kerran ja nyt ostin muistellessani, ett? ihan ok-leffasta oli kyse. Perkeles sent??n, ett? olikin sitten hyv? p?tk?.

  NBC varmaan tyk?nnyt leffasta paljon. :rolleyes:
  ________
  Avandia attorneys
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2011
 15. vicke

  vicke Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2002
  Viestejä:
  287
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katsoin juuri MTV3:selta elokuvan "Twelve angry men", pitkälti koska Hurricane ja muut kehuivat sitä chatissa. Itse en tiennyt mitään leffasta vielä 3 tuntia sitten. 4/5, oikein hyvä leffa, viihdyttävä pikku tarina joka pysyi hyvin "aisoissa" ja elokuva jonka kaikki näyttelijät onnistuivat varsin mukavasti. Tämä tulee varmasti hankittua levynäkin, jos vaan sopiva versio löytyy. Pitääpä etsiskellä. Anyways, :thumbsup:
   
 16. Jaded

  Jaded Uusi jäsen Tukijoukot Blokattu

  Liittynyt:
  23.04.2004
  Viestejä:
  1 548
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tulin juuri kirjoittamaan samaa paitsi en ehtinyt kuulla edes hypetystä. Pitää ostaa jostain jos löytyy alkuperäinen versio. Vaikka oli erittäin hyvä tämä uudellenkuvattukkin.
   
 17. TheJambo

  TheJambo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  The Fan. Perusjenkkileffa, Robert De Niro oli tosin roolissaan aivan hyvä. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen elokuva, ja alkoi suhteellisen hitaasti. Tästä miinusta. Kuitenkin 3+
   
 18. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 554
  Saadut tykkäykset:
  489
  INTO THE MIRROR (Kim Sung-ho, 2003)

  Ihan hyvin alkoi mutta osoittautui latteanpuoleiseksi. Peilien kanssa leikittiin mukavasti mutta eihän se hyvään elokuvaan sentään riitä. Eteni kummallisen tahmeasti.

  2/5
   
 19. Eastwood1

  Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.12.2003
  Viestejä:
  1 875
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eilen tuli katsottua Highlander 2 ja olipahan suoraan sanottuna paska. Takakannessa luki jotain tyyliin: Kun lopulta julkaistiin, sai elokuva paljon kritiikkiä osaksensa. Eikä syyttä. Juoni oli ohut, näyttelijätyö paskaa, ohjaus huonoa, musiikki syvältä ja taistelut perseestä.

  -/5
   
 20. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 422
  Saadut tykkäykset:
  19
  Eilen tuli katottua 4 leffaa :

  1. Johnny English - yllättävänkin hauska toimintaparodia, jonka katsominen on vain jostain syystä jäänyt tässä aikojen saatossa. Atkinson on :king: 3½ / 5

  2. Two Weeks Notice - peruskomedia, jonka pelastavat Sandra Bullock ja Hugh Grant näyttelijäsuorituksillaan. Ehkä hieman lälly makuuni, joten 2 / 5

  3. Phone Booth - juonesta en ollut lukenut ennen katsomista en netistä enkä kotelon takakannesta, sattui vaan jostain alelaarista mukaani. Vähillä asioilla saa näköjään mukaantempaavan elokuvan aikaiseksi. Positiivinen yllätys -> 4 / 5

  4. 007 - The Spy Who Loved Me - perus-Bond-leffa, ehkä jo katsomisen aikana katsomisväsymystä. Mutta ei näistä vanhemmista bondeista osaa mitään oikein kehua/haukkua, joten annetaan 2½ / 5