"Varo vanhenevaa Blu-ray-sädettä!"

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana jhu, 08.01.2008.

 1. Huppe

  Huppe The Pilot Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.02.2000
  Viestejä:
  3 613
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mutta kun tuo levyläjä ei mahdu enää minnekään, sijaitsee pahvilaatikossa varastossa kun taas musiikki tallessa iTuneksessa :)
   
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 977
  Saadut tykkäykset:
  425
 3. jhu

  jhu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näyttää todellakin siltä, että viisi vuotta oli (kuten se aikanaankin tuntui olevan) liian lyhyt aika noin suureen mullistukseen. Nyt kuitenkin isot ja pienetkin verkko-operaattorit ovat voimakkaasti panostamassa kuituyhteyksiin.

  Sekä Elisa että Sonera kuten myös pienemmät paikalliset verkko-operaattorit ovat aloittaneet kuituverkon laajentamisen vanhenevan ja kalliisti ylläpidettävän kupariverkon tilalle. Elisalla ja Soneralla on molemmilla omat viihdepalvelunsa, joissa tarjotaan televisiokanavien tallennusta ja elokuvien vuokraamista, jonka nopeat kuituyhteydet tekevät mahdolliseksi. Tässä on ainakin yksi varteenotettava kilpailija jos ei muulle, niin vuokravideomarkkinoille (ja tallentaville digibokseille).

  Samaan aikaan YouTube alkaa löytyä jokaisesta uudesta televisiosta, joten kyllä eväitä murrokselle alkaa olla. Kuvanlaadussahan ei näissä päästä vielä Blu-rayta lähellekään, mutta DVD:n jatkuvasta suosiosta päätellen se ei ole suurelle osalle kuluttajista niin tärkeä asia kuitenkaan.
   
 4. Leterface

  Leterface Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 906
  Saadut tykkäykset:
  118
  Näyttää valitettavasti siltä että puolet populaatiosta ottaa tavaransa/viihteensä ja jopa kaiken muun ihan vain sieltä mistä sen voi saada halvimmalla, helpoimmalla ja ilman tarvetta itse ajatella vaikka samaan hintaan voisi saada laatua yhtä aivosolua käyttäen..:)
   
 5. ipeniemela

  ipeniemela Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.09.2004
  Viestejä:
  787
  Saadut tykkäykset:
  54
  Meikäläinen oli ennen blurayta vastaan ihan siksi kun syvällä sisimmässäni mua vaan vitutti ettei ollu varaa uusiin viihdelaitteisiin. Nyt on ollu uus tölsä ja soitin päälle vuoden ja rahaa kokoelman päivittämisessä on palanu satasia. Mutta on se sen arvoistakin! :D
   
 6. Rooky

  Rooky Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.06.2004
  Viestejä:
  3 723
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja meikäläinen siksi kun harmittu HD DVD:n puolesta... *huoh* ... nyt kuitenkin langettu siniseen! :p