Vantaan divarit/kirppikset joissa Blu-ray tarjontaa?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Burkitsville, 29.10.2020.

 1. El Grande

  El Grande Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 708
  Saadut tykkäykset:
  310
  Harvoin millään kirpparilla on harvinaisuuksia. Sellaista muutaman euron keskiluokkaa. Itsekin olen myynyt kirpparilla leffoja enkä vie sinne mitään spessua. Syitä ovat:

  • Suurin osa asiakaskunnasta ei ymmärrä arvoa eikä täten maksa pyydettyä hintaa: pitää olla tavaraa, joka on halvalla ostettu ja menee halvalla kaupaksi, että saa riittävästi myyntiä pöytävuokraan nähden. Esim. Amazonin kampanjoista ostettuja Saksa-painoksia olen myynyt perus nordic-matskun ohella, jos en ole pitänyt ostoksesta.
  • Levyt voivat naarmuntua ja kansipaperit yms kärsiä, sillä ne ovat vapaasti esillä, koska hälytinsuojat vähentävät myyntiä entisestään, joten niitä ei mielellään käytä, jolloin ei myöskään mielellään myy tavaraa, joka niitä tarvitsisi.
  • Ilman hälyttimiä tavaraa saatetaan varastaa
  • Liian alhaisella hinnalla tuote siirtyy jobbarille ja sieltä huuto.nettiin hintaan 99,90 e: ei kiva keräilijälle.
  Ylipäätään moni on tainnut huomata saman kuin sinä: hyvä tavara on kortilla. Siitä ei välttämättä kannata luopua, jos ei ole tarvetta. Osa odottanee "parempia aikoja" eli kun tarjonta heikkenee niin paljon, että harvinaisuudesta saa heti kättelyssä 50-100 e.
   
  Burkitsville tykkää tästä.
 2. Super-J

  Super-J Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  4 065
  Saadut tykkäykset:
  425
  Jos vaikka mittanauhalla mittaat niin kyllä varmasti oli hyllymetreittäin bd:tä - ainakin viime viikolla kun kävin. Nyt kun on kesä niin kauppiaatkin tuppaa olemaan lomilla ja saattavat viedä kamansa pois kirppareilta sen sijaan että jättäisivät ne sinne vahtimatta pitkäksi aikaa.

  Niin, vaikka siellä kävin niin mitään en kuitenkaan ostanut kun kaikki kiinnostava mitä tarjolla oli on jo kokoelmassa. Eipä noilta itsepalvelukirppareilta mitään harvinaisuuksia kannata etsiäkään, harrastajat pitää ne itsellään ja tarvittaessa myy jotain muuta kautta toisille harrastajille tai vaikka alan divareille jotka ymmärtää niiden arvon. Sellaisia taas ei taida Vantaalla olla eikä monella muullakaan paikkakunnalla Suomessa.

  Sunnuntaina kävin Bella-kirppiksella ja siellä tuli täydennettyä kokoelmaa lopultakin Hobitti-leffoilla, kaikki kolme 3D BD:tä 2e kappale. Eikä mulla ole edes 3D telkkaria.
   
 3. Burkitsville

  Burkitsville Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  4 066
  Saadut tykkäykset:
  964
  Paskapuheeksi en ryhdy julkituontiasi väittämään, vaikka muutama kuva tuollaisen tueksi jättäisi olettamuksille vähemmän sijaa --- näin pikku vinkkinä seuraavaa kertaa silmällä pitäen. Joo-o... Ilmeisen huono tuuri käynyt, jos/ kun kerran näinkin lyhyellä aikavälillä jää vaille moisten "metrien" todistamisesta.

  Eipä tunnu kannatavan etsiä ei, siis enää tätä nykyä. Vielä muutama vuosi sitten tilanne tuolta(kin) osin oli jotain aivan muuta. Tosiaan ainakaan Vantaalta viittaamasi kaltaista liikeyritystä tokkopa löytyne tulevaisuudessakaan.

  Kannattaisikohan sinne Bellaan painella seuraavaksi mikäli Blu-ray:tä mielii?
   
 4. Super-J

  Super-J Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  4 065
  Saadut tykkäykset:
  425
  Sinun tapauksessasi ei. Siis jos femmatorin tarjonta ei kelvannut niin ei kyllä kelpaa tuon toisenkaan kirppiksen tarjonta. Nekin Hobitit mitä itse ostin oli jollain random-myyjällä jolla oli enimmäkseen vaatteita yms myynnissä, ja mitään muita leffoja siinä pöydässä ei ollut. Joku cd-levy taisi olla... ihan randomia kamaa siis, piti tarkkaan katsella että leffat huomasin.