Van Helsing (2004)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana electricboy, 21.11.2003.

 1. Takeshi666

  Takeshi666 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  2 001
  Saadut tykkäykset:
  12
  Näyttää siis siltä ettei tämä elokuva tarjoa lajityypille mitään uutta verta(hyi minua ja puujalkavitsejäni), joten jos on pakko tyydyttää jano(köh) vampyyri-action-elokuvalla, VHD:Bloodlust lienee paras vaihtoehto.
   
 2. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tuli katsottua ja kyllä kelpasi minulle. Värimaailma oli koko elokuvan ajan riittävän synkkä eikä kirkkaita värejä juuri ollut. Efektejä oli paljon ja pahempia bugeja ei juuri ollut, toisin kuin Muumion paluussa. Tähän elokuvaan Sommers ei onneksi tunkenut ärsyttäviä lapsia kuten Muumioon joten siitäkin plussaa. Ja jos kerran efektejä oli koko elokuvan ajan niin myös action kohtauksia piisasi, tosin samaa toistettiin ehkä vähän liikaa. Samaa toistoa oli juonen rakenteessa ja elokuva olisi voinut teoriassa siirtyä loppuratkaisuun jo tunnin jälkeen.

  Hyde oli hauska veijari, voisivat tehdä kokonaisen leffan sen ympärille :) Leffa oli sen verran hyvä että omaan hyllyyn tämäkin eksyy jossain vaiheessa. Miinusta tulee 4-5 hengen apinaporukasta joka istui eturivissä, heillä oli tuttuun tapaan tarve kommentoida elokuvaa ja heittää muuta hauskaa läppää :hitme: , Annan sikarileikkuri vitsikin nauratti näitä typpejä kolme kertaa pidempään kuin muita. No onneksi elokuva oli sen verran äänekäs ettei näitä tyyppejä tarvinnut hirveästi kuunnella.
   
 3. bmike

  bmike Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  588
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä elokuvassa olikin sitten todellinen sekoitus vanhoja ötyjä tarinoista, oli frankensteinia, ihmissusia ja vampyyreitäkin...Meniköhän muista koko homma hieman yli? Ainakin itsestä tuntui, että aineksia olisi aiheen puolesta ollut huomattavasti parempaan, mutta täytyy kyllä tunnustaa, että menin elokuvateatteriin kun oli niin kuuma päivä ja siellä on hyvä ilmastointi, toki iso ämpäri popcornia oli mukana myös!
   
 4. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 555
  Saadut tykkäykset:
  51
  Täytyi käydä katsomassa, kun sisko kävi kylässä ja oli kiinnostunut. Leffa järkyttävää roskaa. Ilmeisesti se koetti olla ns. hauska Bond-viittauksineen ja liioitellulla 'cooliudella' (sen transsilvania-typyn esittely kamera-ajolla jaloista kasvoihin oli epätoivoa aiheuttava klise), mutta oikeasti leffa ei naurattanut kuin parissa kohdassa, silloinkin lähinnä säälistä. Kyllä se alkup. Muumio sentään onnistui tällä alueella reippaasti paremmin.

  Oli silti mielenkiintoista nähdä Sormusten Herran Faramir näinkin erilaisessa roolissa...
   
 5. petma

  petma Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  1 710
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eihän tämä elokuva mitään erikoista tarjonnut. Tosin loppuratkaisu saa ainakin minulta kiitosta. Jos vertaa ohjaajan aiempaan tuotantoon niin kyllä Van Helsing huonoin on vaikkei sieltä mitään mestariteosta löydykkään.

  2/5
   
 6. premier

  premier Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 687
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tuli tänäänkin sitten katsottua. Tai katsottua ja katsottua, en muista milloin viimeksi olisi tehnyt tiukkaa katsoa elokuva loppuun asti. Niinhän siinä sitten kävikin, että viimeiset 20min hypin pikakelauksella lopputeksteihin. Jonkinlaista parodiaahan tämä oli, mutta voi elämä mitä sontaa. Luojan kiitos, etten tuhlannut tähän elokuvaan senttiäkään.
   
 7. JaLe

  JaLe Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.04.2001
  Viestejä:
  1 492
  Saadut tykkäykset:
  31
  Enpäs nyt viitsi aloittaa uutta threadia tälläisen turhan tiedon takia, joten laitan tähän.

  Äkkiä katsomalla tuo R2 UK DVD:n kansikuva näytää jopa vähän pornokkaalta.
  Ihan kuin Kate olisi tuossa rinnat näkyvillä kaiken kansan nähtävillä.

  DVD Times
   
 8. CoconutPete

  CoconutPete Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  08.07.2004
  Viestejä:
  70
  Saadut tykkäykset:
  1
  Juu,siltä vähän näyttää :)
  Mutta kyllä Kate Beckinsale on aika ihana nainen :love:
   
 9. anttipee

  anttipee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.09.2002
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  2
  Dracula oli vain jotenkin säälittävä. Näyttelijältä puuttui ihan kaikki mitä siihen hahmoon olisi tarvittu. Ainut edes jollain tavalla toimiva hamo oli David Wenhamin esittämä Carl. Niin ja sillä
  ekana kuolevalla morsiammella
  oli kohtuullisen pirullinen nauru.

  Vähän sellainen League of Extraordinary Gentlemen-ripoff fiilis tästä tuli. Eikä se tosiaankaan ole kovin kummoinen meriitti.
   
  qvr tykkää tästä.
 10. Bensam

  Bensam Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.05.2004
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli tämä parempi kuin ennakko hypetys antoi odottaa. Hakkaa Sommersin aikaisemmat Muumiot mennen, tullen ja palatessa.
  Tuosta Draculan roolihenkilöstä olen samaa mieltä muidenkin palstaveljien kanssa, eli se ei toiminut ollenkaan. Hänestä oli yritetty tehdä eräänlainen moderni versio verrattuna esim. Bela Lugosin tai Christopher Leen aikaisempiin hahmoihin.
  Muilta osin leffa toimi ihan hyvin, ei sorruttu edes tavanomaiseen siirappimaiseen hollywood romansiin ja tehosteet olivat hienoja(vrt. leffan budjetti n.150 milj.$). 3/5
   
 11. Loobus

  Loobus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tom Cruise olisi siis korvaamassa Hugh Jackmanin Van Helsingin rebootissa :D Linkki