[Arkistoitu] Valitse viisi julkkista jonka kanssa et harrastaisi seksiä autiolla saarella

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana JHKS, 17.10.2009.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Ööö... Mitenkähän tämä eroaa siitä mitä tuolla ylempänä totesin -- mainitessani aivoituksieni lähtökohtaisista ongelmista? :hitme:

  Aika alhaista prosenttilukua nuo taitavat edustaa. Ilmeisesti maailmankatsomuksesi on suhteellisen kyyninen, kun periaatteessa tuossa siis toteat, että rahaa saadessaan jokaisesta ihmisestä kasvaa suuruudenhullu.
   
 2. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 271
  Saadut tykkäykset:
  175
  No olen toki tavannut naisia joista voi sanoa että ovat sisäisesti rumia, yhden sellaisen alaisuudesta olen irtisanoutunutkin kesken henkilökuntapalaverin. Mutta jostain syystä he eivät ole olleet ulkoisestikaan sieltä viehättävimmästä päästä. En tiedä, ehkä minä vain tunnistan epämiellyttävät ihmiset jo elekielestä tms? En ole havainnut mitään selvää yhteyttä ulkoisen ja sisäisen kauneuden välillä, tuntuu olevan täysin satunnaista... tosin omalla kohdallani on ainakin käynyt niin että ulkoisesti puoleensavetävimmät ovat osoittautuneet ihan mukaviksi tarkemminkin tutustuttaessa - vaikka kiinnostus ei aina olekaan ollut molemminpuolista. Mutta tuon jälkimmäisenhän ei pidä antaa vaikuttaa tähän asiaan.
  Luulisin että omalla käyttäytymiselläni on ollut tähän jotain vaikutusta, vanhan sanonnan mukaisestihan "sitä niittää mitä kylvää".... Ja olen melko varma siitäkin että minulla on reilusti isommat toleranssit sille millaisia henkisiä ominaisuuksia olen valmis naisessa hyväksymään kuin sinulla ETP. Ja en ihmettele jos sinulla on ollut huonoja kokemuksia kauniista naisista jos olet heidän kanssaan jutellut samaan tapaan kuin tässä threadissa... :rolleyes:
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Se eläväisin esimerkki tällaisesta tilanteesta missä nainen, joka on ulkoisesti klassisesti viehättävä, on muuttunut epämiellyttäväksi henkisten ominaisuuksiensa takia siinä määrin, ettei hänen ulkokuoressakaan näe enää mitään mieltä kiihottavaa, on ollut yllätys yllätys baaritilanteessa. Satuin olemaan sellaisessa paikassa missä helposti voisi luulla asiakaskuntaa hieman varakkaammaksi. Tällainen iltapukuun pukeutunut nuorempi todella laiha ja vaaleahiuksinen (anteeksi epäkorrektiuuteni ja kliseenkäyttöni mutta 'suomenruotsalaisuus' jotenkin huokui hänestä hitusen) nainen tuli sitten istumaan viereeni. Hän sitten tervehti minua, tuijotti vähän aikaa ja ilmoitti, että "Tokihan sinä tarjoat minulle ja ystävälleni vaikkapa skumpat". Kysyin sitten huvittanut ilme kasvoillani, että miksi näin pitäisi tehdä. Vastauksena tämä nainen vakana tarjosi sitä, että hänen maailmankatsomuksensa mukaan on miesten tehtävä ostella naisille kaikenlaista -- ihan vain naisen miellyttävän seuran tähden. Kyse ei ollut mistään läpästä sillä hän sanoi sen tosiaan vakaumuksella, monisanaisesti ja hymyilemättä. Sattuneesta syystä ko. nainen ei tuntunut miellyttävältä enää missään suhteessa.

  En minä nirso ole, mutta en vain ymmärrä pointtia hyväksyä toisessa ahdasmielisyyttä, vastenmielisyyttä ja egosentrisyyttä tuossa määrin. Toki olen tällaisillekin ihmisille kohtelias ja annan heille mahdollisuuden ilmaista itseään, mutta ei minulla ole minkäänlaisia intressejä alkaa heidän kanssaan minkäänlaiseen muuhun kanssakäymiseen. Se hyvä puoli tällaisessa ehdottomuudessa on, että sitä silloin ympäröi itsensä ihmisillä, jotka osaavat olla avarakatseisia, maanläheisiä ja muut huomioon ottavia. Tämä taas johtaa siihen, ettei tarvi kärsiä ihmissuhteissa niitä draamoja, riitoja ja vaikeita tilanteita, joita tulee, kun huolii elämäänsä vähemmän fiksua porukkaa. Niinhän se sanonta menee, että "joukossa tyhmyys tiivistyy" eikä sekään ole mitään sattumaa, että noissa tosi-TV -sarjoissa sitä draamaa riittää: ei taida osallistujaporukka mitään maailmaan avarakatseisinta olla koskaan.

  Noita rikkausjuttuja voimme jutella lisää vaikka täällä, niin ei tarvitse Mikan ja kumppaneiden vetää hernettä nenään tässä ketjussa.

  BTW, tämähän on keskustelufoorumi, joten tokihan keskutelen ja väittelen pitkällisesti ketjun määräämästä aiheesta ja sopivissa määrin myöskin aiheeseen liittyvästä OT:stä -- sehän se pointti on olla osana foorumia. Livenä en näin pitkällisesti juttelisi tuosta vaan -- kyllästyisin varmaan omiin juttuihini ensimmäisenä. :D
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2010
 4. phelin

  phelin Active Member

  Liittynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  2 082
  Saadut tykkäykset:
  3
  Taisinpa vaan yrittää kertoa sinulle, että myös sinun elämäsi on monien mielestä luksusta. Ymmärtääkseni et sitä näin koe, vaan koet ainoastaan, että Kimin teot edustavat sinulle luksusta ja muille vielä isompaa luksusta, kun taas sinun tekosi eivät missään tapauksessa edusta kenellekään luksusta.

  Suuruudenhulluudesta en tainnut mainita mitään. Kunhan sanoin vaan, että tuskin yksikään miljonääri elää samoin kuin 2000 euroa nettona tienaava. Samoin kuin ei kukaan 2000 nettona tienaava elä samoin kuin 1500 nettona tienaava jne. Ainoastaan naiivit henkilöt heittävät noita "Jos mä tienaisin miljoonan vuodessa, niin ei se muuttaisi mua tai mun tapoja mitenkään" kommentteja. Mieluummin kyyninen kuin naiivi. :thumbsup:
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Kertaus on opintojen äiti. ;)
   
 6. phelin

  phelin Active Member

  Liittynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  2 082
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kah, katsoppas tuota. Olisi vissiin pitänyt lukea tarkasti koko tekstisi... :D

  Voisit tästä lähin tehdä tiivistelmän teksteistäsi, niin ei jäisi olennaisia kohtia huomaamatta. :thumbsup:
   
 7. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 271
  Saadut tykkäykset:
  175
  Pelkäänpä että sinulta pääsi menemään ohi hyvä mahdollisuus kimppakivaan sen naisen ja sen ystävän kanssa, jonkun väärinymmärryksen takia. Ehkä alkoholilla oli osuutta asiaan, tai huumorintajusi ei muuten vain ollut samalla aaltopituudella kuin sillä naisella... No, ei voi mitään enää tässä vaiheessa.
  Itse olisin ehkä voinut noin hyvien (suorapuheisten) perusteluiden jälkeen tarjotakin ne skumpat... ja siirtyä baaritiskiä mukavanpaan paikkaan keskustelemaan lisää miesten asemasta ja tehtävistä sen naisen ja sen toivottavasti naispuolisen ystävän kanssa... The Stoogesin kappaletta lainaten "Now I wanna be your dog" ... :king:

  No tämähän on tullut jo varmasti kaikille selväksi. :)
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2010
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Niin mielestäsi tuo oli huumoria tämän naisen osalta? Sitähän tässä olen yrittänyt selittää, että valitettavasti tähän maailmaan mahtuu ihmisiä, jotka ovat oikeasti tuota mieltä kuin tämä nainen. Osaan mielestäni tulkita ihmisiä, ja se tapa millä hän sen kertoi, ikäänkuin uskoutuen täysin vakavalla ilmeellä, ei sisältänyt tippaakaan pilkettä silmäkulmassa tai läpän tynkää. Tämän tilanteen jälkeenkin hän vain vakavana istui ja jutteli ystävänsä kanssa. Jos kyseessä oli läppä, niin ilmeisesti sitten pitäisi kaikkeen mitä muut ihmiset sanovat missään tilanteessa suhtautua läpällä. Eikö sen kuuluisan läpän määrityksiin kuulu, että edes joku siitä saa hauskuutta?

  Niin, onhan se toki miehinen vietti metsästää jne. Louis Therouxin dokkarissa tapasimme miehen, joka on tehnyt naisen iskemisestä tiedettä ja kuinka tärkeintä on saada naiset kertomaan itsestään ja olla hyvin kiinnostuneita heistä -- kysyen kysymyksiä tiuhaan tahtiin naisen elämästä. Niin epäromanttiselta kuin se kuulostaakin, niin minulle taas nainen on ensisijaisesti ihminen. En harrasta ns. "chasing pussy" aktiviteettia, koska olemalla oma itsensä tarjoaa myös naispuolista seuraa, eikä siinä tarvitse olla epäaito ja valheellinen. Huomioon täytyy ottaa myös se, että useimmiten nämä naiset, jotka näiden "pussychasersien" ansaan lankeavat, taitavat olla langenneet useammankin samanlaisen ansaan. Alkoholia on syytä ollakin ottanut siinä vaiheessa, ettei ne edellisten miesten hajut naisessa herpaannuta otetta. ;)

  No ei vaan... Jotten kärjistäisi liiaksi, niin jokainen taaplaa tyylillään. Toki ymmärrän, että "chasing pussy" -aktiviteetti on suureksi osaksi sukupuolten välistä peliä, jossa kumpikin tietää missä mennään, vaikka kumpikin esittää menevänsä aivan muualla. Tähän kuitenkin vaaditaan sitä "pelimiesmäisyyttä", ja jos ei ole siinä mielessä pelaaja, niin moisen yrittäminen tuntuu lähinnä itsepetokselta ja väärältä toista kohtaan, vaikka kuinka tietäisi kyseessä olevan harmiton sosiaalinen peli.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2010
 9. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Täytyy sanoa, että olen samaa mieltä Elviksen kanssa. Tuollaisessa tilanteessa olisi tullut sama reaktio itseltä. Saatan olla liian kyyninen tai sitten vain epävarma itsestäni, mutta kyseissä tilanteessa olisin luultavasti ajatellut, että kyseessä on vain ilmaisen skumppalasin perässä oleva naikkonen.
   
 10. Simplicitas

  Simplicitas Quod scripsi, scripsi Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  1 160
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jep.. ehkäpä jos tuo perustelu ilmaisille skumpille olisi ollut edes hitusen vihjaavampi (enkä nyt tarkoita mitään seksiin liityvää välttämättä) jatkosta pankkikortin vilauttamisen jälkeen, olisi voinut ajatella olevan kyse oikeasta kiinnostuksesta. Tai sitten naikkonen ei vain osannut :D.
   
 11. Baphomet

  Baphomet New Member

  Liittynyt:
  04.04.2008
  Viestejä:
  653
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä kyllä, samat toimet ETPn kanssa.
  Itse olen baareissa ollessani käyttänyt kuningas Ford Fairlanen oppeja: "toiset esittävät vaikeasti saatavaa, minä vaikeasti haluttavaa..." ei tule hupakot skumppaa kinuamaan...

  Mutta aiheeseen:

  Whoopi Goldberg
  Loretta Devine
  Queen Latifah
  Vivian Johnson
  Oprah
   
 12. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 271
  Saadut tykkäykset:
  175
  Etkö itse koskaan ole kertonut vitsiä naama 100% peruslukemilla? Mitä hillittömämpi juttu sitä parempi, ihmisten reaktiot voivat olla hyvin mielenkiintoisia... Vähän niinkuin sarkasminkin kanssa, jotkut ei vaan tajua ja jotkut nauraa vielä seuraavanakin päivänä. :)

  Tuossa sinun esimerkkitapauksessasi on tietenkin mahdollista että se nainen vain yritti pummata ilmaista drinkkiä - riittävän tyhmän näköiseksi arvioimaltaan henkilöltä. En voi tietää kun en ollut paikalla, mutta oli niin tai näin olisi oikeasti ollut kiinnostavaa ainakin vähän keskustella hänen kanssaan, ja yrittää ainakin ottaa selvää oliko kyse sarkasmista vai mistä... Veikkaan että se maailmankatsomusta koskeva vastaus oli ainakin osittain sarkastinen.

  Mutta hei, itsehän vasta puhuit jotain sellaista että.. no laitanpa suoran lainauksen tähän:
  Eli siis jos naisen maailmankatsomus ja käsitykset asioista kuten sukupuolten roolijaosta poikkeavat omastasi, niin tuota... kuka se nyt olikaan ahdasmielinen...?

  Eihän se jos nainen näkee miehen kävelevänä lompakkona ole muuta kuin äärimmilleen modernisoitu versio perinteisestä roolijaosta, jossa mies huolehtii perheen toimeentulosta ja nainen sitten miehestä. Niin kauan kun molemmat ovat tyytyväisiä tilanteeseen, en näe siinä mitään ongelmaa. Antaa kaikkien kukkien kukkia jne.:cool:
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2010
 13. Jeukkuli

  Jeukkuli Active Member

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 862
  Saadut tykkäykset:
  7
  Jatketaanpa aiheesta ja toivotetaan off-topic -Scheisset ja niiden vääntäjät mätänemään helvettiin. Nyt keksin kolmannen jota en panisi:


  1. Johanna Tukiainen
  2. Mervi Nykänen
  3. Roseanne Barr
  4. Ilona Staller (liian pelottava)
  5.

  Kaksi vielä...

  edit: Yksi enää
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2010
 14. bronton

  bronton Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.01.2003
  Viestejä:
  238
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mitä vikaa näissä on? Minulle kyllä kelpaisi. Kertookohan tämä enemmän postaajan preferensseistä? Yksi reikä liikaa?:D
   
 15. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 271
  Saadut tykkäykset:
  175
  Pitkän pohdiskelun jälkeen laitanpa tähän oman listanikin, vaikka periaatteessa tapanani ei olekaan puhua pahaa naisista ainakaan jos eivät ole itse paikalla... Mutta siis, naisia joiden kanssa seksi autiolla saarella ei kiinnostaisi:

  Tara Reid
  -Oli joskus tosi hot, mutta viimevuosina lukuisat vaihtelevassa määrin onnistuneet kauneusleikkaukset ja rasvaimut ovet vähentäneet viehätystä. Olisi vain reilusti pysynyt ns luomuna. (Toisaalta tositilanteessa tätä pitäisi vielä harkita uudestaan kun pääsisi omin silmin näkemään miltä hän ihan oikeasti näyttää)

  Rihanna
  -Oikeastaan ihan kivan näköinen mutta se ns hittibiisi, rikkinäiseltä levyltäkin kuulostava suorastaan saatanallinen "Umbrella", on saanut minut vihaamaan häntä. Ja johonkin aikaan radiota ei voinut edes avata ilman että kyseinen biisi soi juuri sillä hetkellä... Kaikki kyseisen kappaleen tekemiseen osallistuneet pitäisi tuomita rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Grammy? WTF?!

  Nicole Polizzi
  -Ennen kuin ETP mainitsi tämän lehmän, en tiennyt hänen olemassa olostaan mitään. Kiitos ETP. Pitihän se sitten googlata ja en voi ymmärtää miten kukaan pitäisi ms Polizzia viehättävänä palvonnan kohteena. Tai edes seksikkäänä. Enkä siis ymmärrä ETP:n "pussy on pedestal" kommenttia hänen kohdallaan. En naisi Nicole Polizzia vaikka aseella uhattaisiin.


  Johanna Tukiainen

  -Johanna edustaa tässä suomalaista turhaa julkkista, joka ei ole vähimmässä määrinkään hyvän näköinen eikä ole tehnyt mitään ansaitakseen julkkis-statuksen. Todella antiseksikäs tapaus...

  Tarja Halonen
  -Ikäeroa on hieman liikaa, eikä ulkonäkökään ole tainnut koskaan olla sieltä parhaasta päästä. Nyt ollaan jo selvästi parasta ennen -päiväyksen väärällä puolella. Ja kaiken huipuksi kyseessä on poliitikko joka on itselleni on jo sinällään turn-off. Ja vieläpä jonkinlainen sosialisti ja ns kukkahattutäti - lisää miinusta.
   
 16. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Olen kyllä. Kuitenkin kuten aiemmin totesin, niin eikös tuosta jonkun pitäisi hupia saada -- edes tämän naisen. Itse asiassa istuin siinä hänen vieressään aika tovin vielä juomani parissa ja hän kyllä selvittikin tätä mielipidettään aavistuksen monisanaisemmasti. Ei häneltä hymyä kasvoille pahemmin tullut edes siinä vaiheessa, kun hän kääntyi takaisin ystävänsä pariin.

  Ihan mielenkiinnosta on pakko kysyä, että menetteletkö itse elämässäsi samoin? Saatatko kertoa jollekin tuntemattomalle vaikka että "Pitäisi saada vähän vierasta naista, kun oma ei enää niin kiinnosta"? Kun tähän sitten tämä tuntematon ei reagoi mitenkään, niin kävelette kumpikin pois. Sitten seuraavana päivänä hehkutat tutuillesi kuinka mahtavan läpän kerroit. :D Ehkä joku sitten saattaa kysyä sinulta, että onko se siis mahtava läppä, jos kertoo tuntemattomalle jonkun epätoden asian, kumpikaan ei reagoi siihen mitenkään ja kumpikin jatkaa matkaa eteenpäin.

  Mutta niin, ehkä sinä olet parempi asiantuntija... Olithan sinäkin mukana siinä tilanteessa. Eikun hetkinen... :rolleyes:

  Että semmoinen toteamus. Rakentavaa, todella rakentavaa... :hitme: Edelleen jos se oli sarkasmia, niin se oli sitten niin taidokkaasti naamioitua sarkasmia, etten voi ilmeisesti kenenkään puheita jatkossa ottaa muuna kuin sarkasmina. Vai määrittääkö mielestäsi kenties tuon mielipiteen äärimmäisyys sen, että eihän se voinut olla muuta kuin sarkasmia? Eikö mielestäsi ole mahdollista, että maailmassa, jopa Suomessa, on oikeasti tuollaisia ihmisiä? Olisihan se mielipiteiden vaihto voinut olla ihan kiva kokemus, ovathan nämä Plaza-väittelytkin kehittäviä :), mutta baarissa haluaisin mieluiten rentoutua ja pitää hauskaa. Tietenkin on lisättävä tähän myös, että monilla ihmisillä on tapana kiihtyä, jos heidän mielipiteensä kyseenalaistetaan. Niin, tämä mitä minä harrastan on rauhallista ja rakentavaa väittelyhenkistä dialogia. Se mitä olen saanut ajoittain osakseni (löytynee searchillä) on sitten juuri tätä, missä kiroillaan eikä enää perustella oman mielipiteen pätevyyttä. Se menee sitten sellaiseksi "X: Oot ääliö ja väärässä. EtP: Miksi näin? X: No kun oot vaan. EtP: No voitko perustella? Olen kuitenkin omat mielipiteeni perustellut ja nyt vain haluaisin kuulla sinun viittaavan niihin kohtiin mitä pidät vääränä ja perustella miksi ne ovat vääriä. X: Oo hiljaa homo. Oot kyllä melkonen moraaliton jeesustelija". :D

  Minä olen siis ahdasmielinen, jos en halua elää elämääni niin, että annan naiselle rahaa seksin vastineeksi -- jota kärjistettynä tämän naisen maailmankatsomus edustaa? :hitme: Jos ihmisellä on moraalia, niin tarkoittaako se sitä, että on silloin automaattisesti ahdasmielinen? Mielestäni ahdasmielisyys määritetään siten, että pitää kiinni pinttyneistä mielipiteistä, jotka useimmiten ovat paheksuttavia modernisti ajattelevien ja sivistyneiden ihmisten parissa, eikä osaa antaa sijaa vaihtoehtoisille mielipiteille. Ota huomioon, että oma mielipiteeni on ylevä. Vai näetkö siinä kenties jotain negatiivista, etten elä samassa maailmassa kuin tämä nainen?

  Lopetan kuitenkin osaltani tähän, ettei tämä mene liian OT:ksi -- toki tähän asti tämä sallittakoon, koska saahan hyvänen aika ketjun topiikki herättää keskustelua eikä vain kylmiä ja lyhyitä faktavastauksia.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2010
 17. chevalier

  chevalier New Member

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  tätä ihmettelin. aika kumma lista elvikseltä. pitääkö tuosta nyt päätellä,että elvisthepelvis harrastaisi mieluummin seksiä jonkun mervi nykäsen, anna kaisa hermusen tms. kanssa kuin jennifer lopezin? wtf ? :D ja muillakin on listoilla jotain rihannaa ("koska en tykkää siitä yhestä sen biisistä").. hä :thumbsup:
   
 18. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Pojat on tainneet katsoa liikaa pornoa. Oikeassa elämässä seksin ei tulisi suinkaan olla sellaista, että porataan ensimmäistä hyvännäköistä joka tulee vastaan. Toki hauskaa saa pitää, mutta tuollainen käytös viestii lähinnä sitä, että panoseuraksi kelpaa "tyhjä kuori". Ei varmaan kerro kauheasti kummankaan henkisestä rikkaudesta... Jos ajatellaan asiaa miehisen metsästysvietin kannalta, niin eihän ne todelliset metsästäjät suinkaan unelmoi sellaisista kaadoista, joilla on parhaimman näköinen turkki, vaan nimenomaan sellaisista, jotka ovat harvinaisempia ja ennenkaikkea vaikeasti kiinnisaatavia.
   
 19. Jeukkuli

  Jeukkuli Active Member

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 862
  Saadut tykkäykset:
  7
  Tässä ketjussa on kyse enemmänkin hypoteettisesta tilanteesta autiolla saarella, ei oikeasta elämästä. Ne, jotka ihmettelevät valitsemiasi julkkiksia, haluavat varmaankin kysyä seuraavaa: "Jos autiolla saarella olisi vain sinä, Jennifer Lopez ja Anna-Kaisa Hermunen, niin harrastatko seksiä mieluummin Hermusen vai Lopezin kanssa?" Tai toinen kysymys: "Jos autiolla saarella olisi vain sinä ja Johanna Tukiainen, niin olisitko aivan tosissasi valmis harrastamaan seksiä hänen kanssaan?"

  Ja minulle kävisi sekä Lopez että Hermunen, sen takia en ole maininnut kumpaakaan listallani. Jälkimmäisessä tilanteessa pysyttelisin tiukasti toisella puolella saarta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2010
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 437
  Saadut tykkäykset:
  137
  Aivan. Toisaalta tässä ketjussa ei ollut siitäkään kyse, että jos vastaaja olisi Jennifer Lopezin kanssa autiolla saarella, niin harrastaisiko hän seksiä tämän naisen kanssa. Tässä ketjussa otetaan huomioon kaikki maailman julkkikset. Näin ollen totta kai käytän samoja kriteerejä heidän valintaansa kuin mitä oikeassa elämässäkin.

  Ehkä tässä suurin ongelma monella on se, että mitäs ihmettä ihmisen sisällöllä on tekemistä seksikkyyden kanssa.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.