[Arkistoitu] Valitse viisi julkkista jonka kanssa et harrastaisi seksiä autiolla saarella

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana JHKS, 17.10.2009.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. JHKS

  JHKS New Member

  Liittynyt:
  16.10.2009
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin kuten otsikko kertoo....

  Näiden pitää sitten jotenkin olla elossa :) Naisilla oli samanlainen lista ja siellä oli miehistä:

  BB-Niko
  Kola-Olli
  Jörn Donner
  MA Numminen
  Matti Pekkarinen
   
 2. Kristian

  Kristian Well-Known Member

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 469
  Saadut tykkäykset:
  31
  Tarkoittaako tämä, että kaikkien muiden paitsi näiden viiden kanssa sitten pitäisi sitä seksiä harrastaa sukupuolesta huolimatta? Kuka tarkistaa, että niin tapahtuu, jos joudun autiolle saarelle? Ja miten autio se oikein voi olla, jos viittä lukuunottamatta kaikenmaailman julkkikset siellä palloilee?
   
 3. JHKS

  JHKS New Member

  Liittynyt:
  16.10.2009
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli täällä on vain tosikkoja joille pitää kaikki rautalangasta vääntää.

  Eiköhän joku sentään tajuaisi että kysessä olisi nk. jäävuoren huippu noiden viiden kanssa.

  Humalassa viimeksi joskus 80 luvulla joten...

  Oliko tuo toi top 5 seksikumppanit naisista siis samaa paskaa...
   
 4. Goofy75

  Goofy75 New Member

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä nyt kiusaa uusia,"Ja miten autio se oikein voi olla, jos viittä lukuunottamatta kaikenmaailman julkkikset siellä palloilee?":D

  Wilma Schlizewski

  hermunen

  Johanna Takiainen

  Betty White

  Whoopi Goldberg
   
 5. papukaija

  papukaija Active Member

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  1 522
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noh jos nyt ei eritellä, että onko niiden oltava samaa vai eri sukupuolta, niin listalle menee kyllä paljon enempikin nimiä. Nimittäin kaikkien maapallon miesten nimet.. ;)

  Jos vastakkaisen sukupuolen edustajista pitää luetella, niin ainakin Johanna Tukiainen on pakko pistää listalle. Sitten menee kyllä hiieman vaikeaksi, noh ehkä Whoopi Goldberg ja Hermunen.. Ketäkähän vielä... :confused: Marion Rung varmaan ja Maija-liisa Peuhu

  Vaikka niinhän sitä sanotaan, että reikä se on rotallakin. Ja että panomies ei pillua valkkaa. Ja vielä: Joka pillua valkkaa se vähän nussii. Mutta jos siis ihan valkkaamalla valita pitäis niin ainakin noita ed. mainittuna muijia jäisi painamatta...

  Noh ehkä ei oo pelkoa, että juuri ko. henkilöihin siellä autiolla saarella törmäisi. Tai sitten siellä minun tuurilla ei ketään muita mun lisäksi olisikaan,...
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2010
 6. Jeukkuli

  Jeukkuli Active Member

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 862
  Saadut tykkäykset:
  7
  En ainakaan ketään yli 65-vuotiasta panisi. Alle kuusvitosista tuli heti kaksi mieleen, pitää päivittää listaa sitä mukaa kun keksin muita. Eli:

  1. Johanna Tukiainen
  2. Mervi Nykänen
  3.
  4.
  5.

  edit: Perhana kun ei keksi ketään. Pitää kassella, josko täällä tultaisiin mainitsemaan hyviä ehdokkaita listalle noiden kahden lisäksi.

  edit: Eipä tule vieläkään ketään mieleen, eikä ole ehdokkaita mainittu. Kyllä täällä mainittuja autiolla saarella panisi...
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2010
 7. Willy

  Willy New Member

  Liittynyt:
  20.05.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mervi Nykänen (Ampukaa minut, jos näette minun tekevän sitä.)
  2. Johanna Tukiainen (Tästä meikäläinen saa heittää hullujenhuoneelle ja heittää avain Mariaanien hautaan.)

  Täytyy vielä miettiä kolmea muuta.
   
 8. prkl

  prkl Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  2 032
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mervi Nykänen (vai onko se yhä tapola..)
  2. Johanna Tukiainen
  3. Kaarina Hazard
  4. Aira Samulin
  5. Anita Hirvonen
  :sick:
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Pysyttelen naisissa ja enimmäkseen ulkomaalaisissa julkkiksissa.

  Toisin kuin Hazard, teen tässä selväksi, että kirjoitan negatiivissävytteisesti tässä median kautta muodostuneista hahmoista -- en oikeista ihmisistä ainakaan täysin, koska en heitä tunne.

  1. Paris Hilton
  - Laiha, blondi, itsestään huolehtiva... Ihan sama. Paris, oli kyse TV-hahmosta, joka on liioiteltu ja tästä saatua negatiivista julkisuutta hyväksi käyttävä luomus vähemmän järkyttävästä naisesta tai ei, on yksinkertaisesti ällöttävä.

  2. Nicole "Snooki" Polizzi
  - Tämä suomalaisille Conanin Jersey Shore -maininnoista ja yhdestä esiintymisestä tutuksi tullut naikkonen on kyllä iso askel taaksepäin naisten tasa-arvolle. Käsittääkseni hän on tällainen itsestään liikoja luuleva pissismäinen nainen, joka ymmärtää sukupuolensa siten, että on miesten tehtävä miellyttää häntä ja hän sitten valitsee miellyttäjien joukosta sen, jolla on kunnia miellyttää häntä lopun elämäänsä. :sick:
  Toki tässä on kyse myös ns. "pussy on a pedastal" -ilmiöstä mitä moni mies harrastaa -- molemmat sukupuolet ruokkivat tätä oravanpyörää.

  3. Jennifer Lopez
  - Jenny from the block, indeed... J.Lo jätti taakseen lapsuuden korttelinsa taakseen pyyhkien ravat korkkareistaan sen päälle viimeistään silloin, kun puki päälleen ensimmäisen sepeliturkkinsa. Moni esiintyjä laulaa lauluissaan kehuvaan sävyyn itsestään, mutta J.Lo:n kohdalla se särähtää pahasti korvaan. Yksi syy tähän voi olla se, että hän todella uskoo olevansa kaikista seksikkäin, hienoin ja kaunein. Eihän hän narsistina ole kuitenkaan sieltä räväkämmästä päästä, mutta harva osuu huokua itserakkautta näennäisesti vaatimattomana ja ystävällisenä. Ei kiinnosta J.Lo:n kuuluisa peba!

  4. Jenni Dahlman

  - Vähän kotimaisuutta peliin... Dahlman on Suomen Victoria Beckham... ja samalla ei ole. Sentään Victorian palkintovaimomaisuuden ja luksushakuisuuden voi ymmärtää sillä, että hän on itsekin julkisuudenhahmo -- joutuu esiintymään vapaa-ajallaankin. Dahlman ei ole julkisuuden hahmo, vaikka tulikin tunnetuksi missikisoista. Hän on päätä pidempi vaimo Kimi Räikköiselle, ja keskittyy elämässään Vuittonin laukkujen pitelyyn Valentinon topeissa ja Guccin aurinkolaseissa. Sitä luulisi, että suomalaisena ei-julkkiksena hänellä olisi sitä suomalaista vaatimattomuutta estää Kimin järjetön tuhlailu, mutta näköjään hän jopa ruokkii sitä. Mitä Dahlmanin muistotilaisuudessakaan vuosikymmenien päästä sitten sanotaan: "Jenni osallistui missikisoihin, meni sitten naimisiin Kimi Räikkösen kanssa ja eli lopun elämäänsä ostaen kaikkea hienoa ja kallista, jotta voi sitten kaikille muille vaimokkeille näyttää kuinka paljon hienompi hän on"? Jenni voisi ottaa oppia Sirpa Selänteestä, joka on mielestäni kuuluisan miljonäärin vaimona pysynyt hyvin maanpinnalla ja järkevänä.

  5. Victoria Beckham

  - Julkkisbloggari Perez Hilton nimitti osuvasti Victoriaa isorintaiseksi robotiksi. Toisaalta Victorialla oli tarpeeksi munaa kohdata hänet, tosin muistaakseni tosi-TV -ohjelmassaan, ja puhua näistä negatiivisista puolistaan. Tämän takia en voi häntä ainakaan kärkeen pistää, koska ainakin hän näyttää tajuavan miksi moni ei hänestä pidä. Hän silti on tällainen nainen, joka ilmeisesti ajattelee elämän tarkoituksen olevan leikellä itseään, jotta pysyisi ikuisesti nuorena, sekä elää mahdollisimman luksusmaisesti. Kehitysmaiden lapset, joita hän eittämättä tekopyhästi tukee hyväntekeväisyyksien kautta, ovat varmasti ylpeitä.

  Ehkä tästä listasta huomaa, että EtP arvostaa naisissa sisäistä kauneutta fyysistä enemmän -- enkä tässä puhu mieltymyksistä koti-gynekologin hommiin. :)

  EDIT: Näin jälkeenpäin huomasin, että Susan Kurosella olisi voinut olla asiaa listalle. Toisaalta hänellä oli vain se yksi tempaus, ja niin ällöttävää seurattavaa kuin se olikin, niin kyse ei taida olla kuitenkaan elinikäisestä taipumuksesta. Johanna Tukiaista taas en listalla nostanut, koska viime aikoinan olen oikeastaan alkanut ymmärtämään häntä -- jälleen kerran tiukan psykologisen analyysin kautta. Tukiainen on kuitenkin ilmeisesti kokenut elämässään kovia, minkä takia hän nyt sitten elää kaaoksessa ja ruokkii sitä itse (kyse on epäilemättä henkisestä tasapainottumuudesta, missä ihminen luulee edustavansa itseään mutta mikä kuitenkin ajaa ihmistä yhä alemmas ja alemmas). Se tapa millä ei-rikas Tukiainen esimerkiksi hienoissa vaatteissaan roikkuu ei ole ällöttävää vaan lähinnä säälittävää ja jopa sympatioita herättävää: hän haluaa roikkua siinä kuvassa "hienosta Johannasta", vaikka muu maailma on täysin muuta mieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2010
 10. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 411
  Saadut tykkäykset:
  67
  Elviksen listassa oli kyllä mielenkiintoisuuden kannalta ideaa, näitä viittä henkilöä kun ei minään rumiluksina kovin yleisesti pidetä - ennemminkin päin vastoin. Jotkut Mervit, Wilmat jne. ovat itsestäänselvyyksiä, joten yritänpä miettiä asiaa vähän samalla tavalla.

  - Paris Hilton. Moni kai pitää jonain megabeibenä, minä en koskaan ole Parisin lärviä pitänyt kuin keskinkertaisena.

  - Susanna Penttilä. No, aika samat perustelut. Ei mielestäni edes kaunis, enkä silikonista edelleenkään pidä yhtään.

  - Karita Tuomola. En koskaan ole lämmennyt tälle missille, vaikka hyvin moni onkin. Vartalo on kyllä komea.

  - Hunter Tylo. Siis Kauniiden ja Rohkeiden Taylor. Ne uudet huulet, hyi saata... :sick: Ennen "kauneus"leikkauksiaan aikamoinen kissa (Initiationin nähneet varsinkin tietävät ;) ), nykyään jotain ihan muuta.

  En jaksa nyt viidettä miettiä. Jos tulee vielä joku mieleen, pitää sitten täydentää lista.
   
 11. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 381
  Saadut tykkäykset:
  39
  Tähän sopii mielestäni kohtalaisen hyvin erään Jatkoaikalaisen allekirjoitus:

  Oli Jenni Dahlman sitten minkälainen glory-hunter/gold-digger, niin suurin osa tänne kirjoittavista Viivi-faneista lataisi ns. herkut parketille jos ao. neiti tulisi bambi-silmiään räpsytellen kysymään, että sopisiko se kampiakseli paremmin syylärin vai takakontin kautta. -Muaddib-
   
 12. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 294
  Saadut tykkäykset:
  180
  Onhan noita paria edellistä listaa todellakin kommentoitava... Siis kelataanpa vähän taaksepäin: Ollaan autiolla saarella, jossa jostain syystä pyörii puutteessa olevia julkkiksia - ja oletettavasti kuten tällaisissa scenaarioissa yleensä on tapana ei ole tietoa milloin sieltä pois pääsee, ainakaan lähitulevaisuudessa.

  Ja sitten joku on sitä mieltä että Jenni Dahlman ja Karita Tuomola eivät kelpaa siellä kumppaneiksi edes satunnaiseen seksin harrastamiseen? Taidatte olla aika pervoja läskifetisistejä tms? ;)

  Minua ei ainakaan haittaa jos Jenni tuhlailee Kimin rahoja, sallin sen hänelle ilomielin. Tyhmäähän se olisi kituuttaa köyhyydessä jos rahaa todella on. Yrittäkää nyt hyvät ihmiset ymmärtää että raha on keksitty käytettäväksi.

  Ja mitä Karita Tuomolaan tulee niin joskus 90-luvun lopulla ihan sattumalta näin hänet rautatieasemalla n. 10cm etäisyydeltä ja se oli kyllä varmaankin uskonnolliseen herätykseen verrattava kokemus, vain enkelikuoro puuttui taustalta laulamasta... :)

  Paris Hiltonin voin sentään ymmärtää tällaisellakin listalla, siltähän voisi vaikka saada jonkun taudin, ja terveydenhuoltopalvelut autiolla saarella tietenkin ovat mitä ovat... Mutta silti, en kyllä itse kieltäytyisi...:rolleyes:

  Oikeastaan minun on ainakin vaikea keksiä ketään julkkisnaista joka ei ole a) ruma tai b) vanha kurttuinen lehmä tai c) pilattu ns kauneusleikkauksilla ja jonka kanssa kieltäytyisin em olosuhteissa seksistä, sinkku kun olen.
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  OT:

  Toki raha on keksitty käytettäväksi. Itse näen kuitenkin moraalisen ongelman siinä, jos kuuluessaan maailman rikkaimman viiden prosentin joukkoon tuhlaa rahojaan itseensä statukseensa suhteutettuna. Toisin sanoen minusta on melko oksettavaa käytöstä rikkaalta ihmiseltä ensin olla tukevinaan hyväntekeväisyyksiä ja sitten paitsi yksityiselämässään niin myös julkisuudessa tuhlata ultraluksukseen (mitä voi suoranaisesti verrata vaikka siihen, että käyttää kirjaimellisesti WC-paperina 500 euron seteleitä).

  Kyse on huomioon ottamisesta ja siitä, että fiksun ihmisen ei pitäisi viihtyä liiaksi, jos tiedostaa, että juhlissa (tai laajemmalla mittakaavalla maailmassa) on porukkaa, jotka ovat onnettomia. Toki tiedostan tässä sen, että on mahdotonta kenenkään sanoa missä se raja menee. Joillekin jopa minun rahareikäni edustavat jotain mikä on liikaa. Tekopyhyydeltä siis ei voi välttyä, vaikka onhan se nyt hieman eri asia, jos minä ostan kaupasta iPodin ja Kimi ostaa kaupasta platina-timantti-iPodin. Tuossa jälkimmäisessä haetaan tarkoituksenmukaisesti luksusta eikä osteta kalliimpaa sen takia, että "se on parempi".

  Anyway, mikäli Super-J:stä tulee miljonääri (ellet sitä ole jo), niin ihan rauhassa voit ajella Lamborghinilla kadulla kerjäävien ohi loiskuttaen ravat heidän päällensä ilman sen kummempia ongelmia omatunnossa. Minä taas kokisin tarpeelliseksi tietoisesti rajoittaa itseäni (tuhlaavaisuuttani), koska haluan ottaa muut ihmiset huomioon (vaikkeivat he pahastuisi rahan tuomasta "paremmasta" elämästäni). Kuten tuolla ylhäällä totesin, eipä se minusta olisi kivaa ajaa Lambolla tiedostaen, että se tekee minusta muihin nähden etuoikeutetun -- jota vielä korostaa Lamborghini (tuo rikkaiden statussymboli).

  BTW, mitä mieltä olit siitä, kun Bill Gates antoi suurimman osan omaisuudestaan pois hyväntekeväisyyteen? Toki miehelle jäi tuhottomasti rahaa (jota tulee lisää sijoituksien yms. myötä), mutta oliko moinen mielestäsi typerä temppu?
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2010
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Karita Tuomola on itse asiassa ollut julkisuudessa aika low-key, joten häntä en ainakaan omalle listalleni laittaisi. Heruttajahan hän on (viittaan vähäpukeisiin kuviin), mutta toisaalta ehkäpä sitten sellainen kunnollinen ja fiksunpuoleinen heruttaja.

  Henkilökohtaisesti en ole sen verran kliseinen mies, että puutoksen tilassakaan näkisin naisessa vain sen pinnan. Kärjistetysti voisi kuvitella (kommenttisi huomioon ottaen), että sinä Super-J voisit harrastaa seksiä esimerkiksi naispuolisen natsiupseerin tai jonkun niistä Charles Mansonin seuraajien kanssa mikäli panetus autiolla saarella iskisi. Itse en taas haluaisi samalla tavalla todistaa yhtälöä 'mies+aivot=alapää' todeksi. :D

  Perustan oman mieltymykseni siihen, että niin naiset kuin miehetkin innostuvat ihmisistä, jotka kokevat mielekkäiksi henkisesti. Nämä ihmiset voivat olla mukavia, sydämellisiä, sympaattisia jne. Tokihan se ihastuminen usein tapahtuu fyysisellä tasolla, mutta jos heti kättelyssä ilmenee henkisiä puutteita, niin ainakin minulla se pitää veren visusti aivojen puolella.

  Kun noista läskifetisseistä mainitsit, niin voisin hyvin helposti kuvitella, että Plazan Barbie-tytöistä diggaavat voisivat hyvin äkkiä vapautua yhteiskunnan määrittämistä ulkonäköihanteista ja sekstailla jopa itseä painavempien naikkosten kanssa mikäli olisivat kaksin autiolla saarella -- ja tämä nainen olisi henkisesti mielekäs. Ainakin omaan korvaani se kuulostaa lähinnä murrosikäisen takapenkkiläisen puheelta, jos mainostaa hoitelevansa vain laihoja blondeja ja mikään muu ei kiinnosta kuin pesänsaanti. :D
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2010
 15. KinZZa

  KinZZa New Member

  Liittynyt:
  25.12.2005
  Viestejä:
  705
  Saadut tykkäykset:
  0
  No ei tätä kyllä nyt ihan suoranaisesti voi verrata. Mietipä asiaa uudelleen ihan vaikka kansantalouden kannalta?
   
 16. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Mietinkin asiaa lähinnä moraalisesta "rikkaat vs. muu maailma" -näkökulmasta. Kansantalouden kannalta ajateltuna asia monimutkaistuu, joskin sekin täytyy tietenkin muistaa, että merkittävä ultraluksus-tuotteista tullee yksittäisten ja suhteutettuna pienien tahojen kautta -- ei niitä ostamalla siis niin merkittävästi ihmisiä työllistetä. Muistaa täytyy myös, että moni rikas muuttaa tarkoituksella veroparatiiseihin -- näin ei valtiotakaan nyt päädytä kauheasti tukemaan.

  Jos ajatellaan kliseisesti, niin mitä rikkaat naiset rakastavat? Timantteja ja turkiksia. Ns. blood diamond -ilmiö on varmasti monelle tuttu Leon tähdittämästä leffasta ja tunnetusti parhaimmat turkikset saadaan siten, että turkiseläin nyljetään elävältä: eläimen tuntiessa kipua turkiskarvat pörrähtävät pystyyn ja näin saavutetaan paremmannäköinen turkistakki. Itse en kauheasti jaksa kansantaloutta tässä vaiheessa ajatella, vaikka toki jälleen kerran tiedostan tekopyhyyden: kyllähän tavisten tuotteet aina Mäkkärin hampurilaisista kevytmaitoon ovat moraalisesti arveluttavasti hankittuja/tuotettuja tuotteita.
   
 17. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 294
  Saadut tykkäykset:
  180
  No johan nyt... Kannattaisikohan ETP:n hankkia uusi pipo kun tuntuu tuo entinen kovasti kiristävän... ;)

  Kerrataanpa vielä, asia jota yritin jo edellisen kommenttini alussa tehdä selväksi: Tässä threadissa on kyse seksistä autiolla saarella (ja ihmisistä joiden kanssa et sitä haluaisi) eikä suinkaan syvällisistä filosofisista pohdiskeluista autiolla saarella tai maailman parantamisesta. Ja oman kommenttini siis kirjoitin tuon asiantilan mielessä pitäen.

  No enpä ole miljonääri. Jossain toisessa threadissa mainitsinkin jo olevani tehdastyöläinen, ja toisessa että ajan vanhalla n. 1000e arvoisella Volvolla.
  Lamboa tuskin ostaisin vaikka rahaa olisikin, koska veikkaan että en mahtuisi kunnolla sisään sellaiseen. En ole kyllä koskaan kokeillut, mutta kun tuota pituutta on siunaantunut sen verran että suurin osa autoista pitää jättää ahtauden takia kauppaan jo muutenkin...:rolleyes:

  Tuosta tuli kuitenkin mieleen että joskus alkutalvesta Mannerheimintiellä oli pysäköitynä ihan oikea Aston Martin, ja sen vieressä jalkakäytävällä parin metrin päässä istumassa yksi sellainen paljon puhuttu romanialainen(?) kerjäläinen kerjäysmuki kourassa... Harmi ettei ollut mitään kuvausvälinettä mukana... Maailma on oikeudenmukainen paikka. :eek:

  Ei toki, toivon vain että ne rahat todellakin päätyvät sinne missä niitä tarvitaan eikä ns hyväntekijöiden omiin taskuihin kuten valitettavan usein taitaa käydä. (Esim tämä kotimainen sotaveteraanien tukijärjestö jolla on miljoonien omaisuus ja lisää rahaa vaan kerätään vaikka autettavien määrä vähänee jatkuvasti...)

  En ole väittänyt että henkisillä ominaisuuksilla ei olisi merkitystä. Mutta kyse onkin mielestäni siitä että kenen kanssa ei todellakaan haluasi tai pystyisi seksiä harrastamaan. Autiosaari-olosuhteissa. Ajattele nyt vähän itsekin...
  Ja mitä tuohon naispuoliseen natsiupseeriin tulee niin kyllä kiitos :D vaikka asia onkin aika teoreettinen. Sen autiosaaren pitäisi Lost-tyyliin pystyä liikkumaan ajassa jonnekin 1940-luvun alkuun... Ja sitten jos sen natsinainen olisi sanotaanko 20-35v ja hyvän näköinen niin mikä ettei. Lisäksi hän olisi varmasti todella mielenkiintoinen keskustelukumppani, voisimme puhua politiikasta ja vaikka mistä päiväkausia... :thumbsup: Enkä välttämättä olisi hänen kanssaan samaa mieltä asioista mutta eihän se sivistynyttä ja mielenkiintoista keskustelua estä.

  Tätä on vielä selvyyden vuoksi kommentoitava sen verran että minä en ainakaan ole mainostanut hoitelevani laihoja blondeja. Jenni ja Karita eivät ole blondeja eikä tuolla "valitse viisi julkkista harrastamaan seksia kanssasi" threadissa listaamistani neidoista kukaan ole blondi. Itseasiassa jotta asia tulisi varmasti selväksi kerron vielä jotain tavallista henkilökohtaisempaa: Jos asiat olisivat olleet hieman toisin, saattaisin ehkä olla tällä hetkellä naimisissa irakilaisen naisen kanssa. Valitettavasti hän oli jo naimisissa kun hänet työn puitteissa tapasin, olikohan vuosi 2003 vai 4... no, ainakin minulla oli ilo ja etuoikeus olla hänen työkaverinaan suunnilleen vuoden verran. Eikä siis todellakaan ollut blondi hänkään.
   
 18. Simplicitas

  Simplicitas Quod scripsi, scripsi Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  1 160
  Saadut tykkäykset:
  1
  En pääse yli tästä.. ei voi ymmärtää

  J_Lo
   
 19. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 411
  Saadut tykkäykset:
  67
  No jos vain omaan makuun parempia vaihtoehtoja (niitä löytyy ihan "taviksista" loputtomasti) olisi tarjolla, niin Karitan antaisin olla. Kun ei iske, niin sitten ei. Dahlmaniakaan en koskaan mitenkään ole kuolannut :p , mutta siinä olisi jo selkeästi sopivampi vaihtoehto. Ellei olisi Kimin kanssa ollut, se on turnoff. Ai niin, Tykkähän se Karita nykyään onkin. Silti en tykkää.

  Viides omalla listalla voisi muuten olla Britney Spears. Niin ainakin olen ymmärtänyt, että Britneyn ulkonäkökin on huikeaan suosioon aikanaan paljon vaikuttanut. Minusta tämä neiti taas ei ole oikein minkään näköinen, luokkaa "mistä tahansa yökerhosta tms. Suomessa löytää kiertelemällä minuutissa vähintään 10 paremman näköistä"... ja nämä pään siiliksi ajamiset ja muut sekoilut eivät ainakaan auta asiaa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2010
 20. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eli kun Kimi nauttii hänen ansaitsemistaan rahoistaan ihan oikeutetusti, se tekee Jennistä huonon kun ei ole häntä kieltämässä? Tuohon muistotilaisuuskommenttiin ei nyt kehtaa edes kommentoida.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.