Vahvarin kanssa ongelmia

Keskustelu osiossa 'Autohifi' , aloittajana Appleispro, 11.09.2016.

 1. Appleispro

  Appleispro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.09.2016
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ongelmana ettei vahvistimesta katoa power on valo missään vaiheessa mallina toimii ground zeron 2235hpx

  Vaikka ainoat johdot mitä on kiinni on plus ja maa johto konkalta niin vahvistin menee päälle vaikka mikään ei osu remote kohtaan eikä ole muita johtoja edes rca kiinni.. mikä ongelma? Vahvari rikki? Kokeiltu myös Hi-Level inputilla hyvin kuuluu musiikki mutta vahvari jää päälle vaikka avaimet taskussa..

  Toinen vahvistin toimii ihan hyvin ja virrat sammu melkein heti samoilla johdoilla mutta tuo 2235hpx pysyy päällä vaikka remotesta ottaisi virtalukolta tulevan johdon pois kokonaan

  Ei muuta haittaa tuosta kun että kaverin huono akku tuppaa tyhjenemään yön aikana..
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2016
 2. Karjis

  Karjis Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.02.2013
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aina ensimmäinen epäilys maadoituksista jotka pitää todistaa vääriksi ennen kuin mitään muuta kannattaa etsiä. Eli heti kuulosti pahalta jos maajohto konkalta. Onkos kokeiltu heittää konkka mäkeen ja kytkeä lyhyt maajohto suoraan runkoon? Mitenkäs jos vahvistin on ihan irrallaan autosta ja kytkee vain vaikka irtoakusta sähköt siihen, meneekö heti päälle? Tuossa testissähän riittää vaikka 12V akkuporakoneen/mopon jne akku kun ei mitään soiteta. Jos tällöinkin menee päälle haiskahtaa että esim hi-level inputin signaalista haistelevassa piirissä tai remotessa on jotain särki.

  Konkkaa voi lisäillä sitten sen jälkeen kun kaikki toimii kunnolla jos haetaan soundiin viimeisiä nyansseja tai tehoa on kilowattitolkulla, ja silloinkin mieluummin vain lisää akkukapasiteettia. Lue, konkka on turha ja jos jännite heiluu ilman konkkaa, on akku vaihtokunnossa ja tällöin voi myydä konkan pois ja ostaa uuden akun.