Uutta laitetta hakuseen / WP8 toimivuus..

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana Minbarian, 26.02.2013.

 1. Minbarian

  Minbarian Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.12.2008
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tere.

  Elikkä nytten asiallisesti palvellut Lacie mini HD saisi väistyä kun ostin Samsung Ativ S kännyn ja heräsi mielenkiinto puhelimella ohjattavaan viihdekeskukseen.


  Hakusessa laite jota pitäisi pystyä ohjaamaan/toistamaan WP8 puhelimella/ avustuksella ja ohjelmia voisi myös ehdottaa kokeiltavaksi WP8:lle.

  Elikkä pitkästi selitettynä:

  Alakerrassa Pioneer Kuro jossa vanha Lacie Mini HD. Koneella mm. Twonky ja Plex ohjelmistot. Twonky toimii Laciella ja Plex ainoastaan Pioneerin kautta. WP8:n kautta molemmat softat toimii eri WP8 remote/server softien kautta hyvin.
  Hankitun Ativ S kännyn myötä kokeillut MONET eri WP8 ohjelmistot jossa pääpointtina ollut mahdollisuus beam/stream/playto TV/medialaitteelle. Monet tunnistaa laitteeni muttei onnistu laittaa niitä päälle/lähettää tavaraa.

  Mukavaa ollut huomata että WP8 ohjelmistot kuiteskii onnistuu lukemaan mun media kirjastoja koneella olevasta softasta riippumatta ja kännyllä toimii kyllä videot yms.
  Pystyn siis selaamaan videoitani läpi kännyllä ja antaa lähettää Lacielle/Kurolle mut siihen se tyssää...


  Hakusessa siis oikeastaan laite tv:seen joka käynnistyy ja alkaa pyörittää kuvaa.

  WP8 ohjelmistoja ollut mm OnePlayer,AV Remote,MyMeadiaHub,4u2stream, ja nää lukee Pc:n kirjastoa hyvin/kohtuullisesti ja joissa on beam/stream/playto yms toiminto.
   
 2. Minbarian

  Minbarian Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.12.2008
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja voinkin ilmoittaa että ongelma datan siirtämisissä noilla ohjelmilla-->laitteistolle korjaantuikin kun otin laciesta tehdasasetuksien palautus niin toimii WP8 kautta :) Oli jäänyt joku jumitila päälle.

  Käytössä tällä hetkellä Linada Play (suomalainen;) kännykässä ja mukava käyttöliittymä ja toimivuus vaikka kehitettävää on ja yritän kyllä auttaa että tuo ohjelma kehittyy.