UUSI PANASONIC PT-AX100, 1280x720, 6000:1, 2000 LUMEN

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana jhalttu, 01.09.2006.

  1. veepee78

    veepee78 Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.10.2004
    Viestejä:
    48
    Saadut tykkäykset:
    0
    suoraan huoltoon otin yhteyttä. Kuitin pyysivät vain mukaan.
     
  2. masto

    masto Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.08.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on AX100 saksasta tilattu 1,5v vanha, 900h katottu eikä mitään ongelmia. Pitäiskö ottaa huoltoon silti vielä yhteyttä vai mahtaako se mennäkkään ihan kaikissa rikki.?
     
  3. tsaard

    tsaard Guest

    Liittynyt:
    06.04.2007
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro.

    Näihin vikatilastoihin palaten...muutama päivä sit tykkiä katsellessa kuului kauhea pamaus ja aivan kuin joku jousi olisi singahtanut irti. Kaikenlisäksi tykin kuva muuttui punaiseksi dynamic ja normaali modessa. Toki käytän itse vain cinema 1 tai 2 modea.

    Onneks takuuta viel jälellä ja tänään lähti huoltoon.
    Tuosta jousi äänestä sanoivat että kuulemma tyyppi vika et joku shutter irtoaa. Tykin sisällä pyöri jotain irtokamaa mikä on varmasti se kyseinen jousi.

    Käytännössä aivan turha kapistus joten päätin olla asennuttamatta uutta tilalle. En edes tiedä kuka tuota käyttää, itse en ainakaan. No saa nähä mistä tuo punotus.

    Samalla asentavat uuden softan jottei ilmenisi sitä vihreää välähdystä blu-rayta katsoessa.
     
  4. sam0t

    sam0t Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.01.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oman AX100 lamppu alkaa lähestyä 2000h rajapyykkiä, itseasiassa lamp timer on asetuksissa jo punaisella. Onko kellään tietoa, saako tykkiä "huijattua" nollaamalla lampun tuntilaskurin 2000h paikkeilla, vai sammuttaako tykki itsensä itsepintaisesti kaikesta huolimatta :confused:
     
  5. Collusion

    Collusion Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    1 821
    Saadut tykkäykset:
    10
    Kyseessähän on vain valmistajan lupaama käyttöaika tuolle lampulle. Tykki toimii aivan normaalisti tämän rajan jälkeen.
     
  6. sam0t

    sam0t Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.01.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok, kiitos konfirmaatiosta :thumbsup:
     
  7. Cane

    Cane Käyttäjä

    Liittynyt:
    30.06.2005
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin, tykillä on 2540 tuntia takana ja nyt tykki sammuu tasan 10min jälkeen. Onko tämä ominaisuus?

    Uusi lamppu on kyllä tilattu ja huolto tehty aikaisemmin iriksen takia (sammuilu eikä käynnistynyt ellei ota virtoja kokonaan pois).

    MUOKS: uusi lamppu tuli ja ohjekirjassa kerrottiin että 2000h jälkeen 10min jälkeen sammuminen on ominaisuus kun lamppu on NORMAL modessa., selvis sekin.
     
    Viimeksi muokattu: 13.11.2008
  8. Snoop Dogg

    Snoop Dogg Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2004
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko järkeä uusia lamppu vai koko laite, jos tykillä on katseltu lähemmäs 3000 tuntia?
     
    Viimeksi muokattu: 03.01.2009
  9. Sniiki

    Sniiki Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.05.2003
    Viestejä:
    261
    Saadut tykkäykset:
    7
    Tietääkö joku mistä AX100:een saisi vielä varaosia? Vihdoin ehdin tutkia tuota rikkinäisenä lahjoitettua tykkiä ja totesin seuraavat:
    -Tykki lähtee siis päälle, power led menee vihreäksi ja flektit starttaa, mutta lamppu ei syty (eikä siis herjaa rikkinäistä lamppua ja tekee samaa kahdella lampulla)
    -Ei ole kyseessä iiris-ongelma (ei sammu, vikaledit ei pala ja tarkistettu muutoinkin varoiksi)
    -Tykki vaikuttaa olevan muutoin suht hyvin elossa. Fikkarilla valoa tunneliin ja varmistettu että paneeleilla pyörii kuva, valikot jne.
    -Virtalähde eli P-moduuli antaa P2 liittimeen 384VDC ja 14VDC, mitkä huoltomanuskan mukaan ovat normaalit lukemat.
    -Jos ballastin (Q/B-moduuli) diagnostiikkapiuhan nyppää irti niin tykki ilmoittaa lampun vikaantuneen.

    Näistä päätellen siis ballasti paskana. En omaa niin hyvää elekroniikan tuntemusta että osaisin/jaksaisin lähteä sitä komponenttitasolla tutkimaan. Osanumero on kaiketi TNPA4048 mutta sillä ei löydy kuin yksi pulju ja sieltä ei pysty tilata (out of stock). Valtuutetulta huollolta jo tiedusteltu osaa mutta luultavasti sitä ei saa tai sitten se maksaa 100e (tykin arvo noin 5,67 euroa).