[Arkistoitu] Uskaliain/rohkein/eroottisin elokuva?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana drtom, 12.10.2006.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Pulse+

  Pulse+ Member

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  21
  Kyllä kai Basic Instinct täytyy mainita tässä ketjussa. 90-luvun alun kohuttu eroottinen thrilleri, josta riitti juttua ilmestymisaikoina lehdissä vaikka kuinka paljon. Ja onhan siinä mistä kirjoittaa: bi-juttuja, sidontaa, "jalkojenvaihtokohtaus" jne.
   
 2. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 950
  Saadut tykkäykset:
  178
  Ehdottomasti Arskan Commando! Tästä homo-eroottisempaa leffaa saa hakea. Isot äijät isoilla pyssyillä ja paljon lähikuvia öljytyistä hauiksista!! Pääpahiskin on pukeutunut dominatrix tyyliseen nahkapukuun!
   
 3. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 841
  Saadut tykkäykset:
  379
  Joo, ehkä ilmestysaikanaan. Mutta jos sitä verrataan vaikka Adrian Lynen uuteen versioon, niin aika pyhäkoulu meininkiä on tämä Kubrickin Lolita.
   
 4. klmake

  klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.01.2003
  Viestejä:
  1 411
  Saadut tykkäykset:
  14
  Näin varmasti onkin, eikä elokuva itsessään kovin "rankka" ole ainakaan nykymittapuun mukaan. Tuli vain mieleen, että elokuvaa taidettiin markkinoida lauseella: "How did they ever make a film like Lolita?", joten se saattoi ainakin ilmestymisaikanaan olla kova juttu. No, markkinointi on markkinointia. Elokuvan esittäminen taidettiin kuitenkin kieltää joissain maissa?
   
 5. konCept

  konCept New Member

  Liittynyt:
  18.12.2004
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maladolescenza on varmastikin uskaliaimpien ja The Image (Mmm... Mary Mendum) omalla listallani eroottisimpien joukossa. Molemmat ovat luonnollisesti Päivi Räsäsen lemppareita.

  Saksan kukkahattutädit ovat ilmeisesti saaneet Maladolescenzan bannatuksi pari kuukautta sitten. Itselläni on kuitenkin tuo saksalainen DVD-julkaisu (X-Rated Kult), joka on ainoa virallinen julkaisu elokuvasta.
   
 6. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 420
  Saadut tykkäykset:
  177
  Jep, niin ne ajat muuttuvat... eihän tuo Kubrickin versio tosiaankaan ole enää nykymittapuun mukaan ns. rankka, mutta silti se on paljon koskettavampi elokuvataideteos kuin tuo Lynen versio. Mutta se onkin sitten jo ihan toinen juttu. Oikeastaan on mielenkiintoista huomata se, että siinä missä Lynen versio on mun mielestä vähän rasvainen ja välillä itsetarkoituksellinen intohimokuvaus, niin Kubrick nojaa tukahdutettuihin tunteisiin jotka sitten tulevat esiin tavallaan "isän mustasukkaisuutena omasta tyttärestään". Enemmän Kubrickin version Humbertin ja Lolitan välillä on huolenpitoa kuin varsinaisesti seksuaalista värinää, vaikka tähänkin viitataan muutamassa kohtauksessa jopa nerokkaasti. Kubrickin versio on hienovaraisempi, mutta ilmestymisajankohta täytyy tietenkin ottaa huomioon. Ja tietty se, että Kubrick oli suuri nero, Lyne taas ei :thumbsup:
   
 7. Galigula

  Galigula New Member

  Liittynyt:
  24.01.2005
  Viestejä:
  321
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa'as mihin jäi 9½ viikkoa tai Getaway Basinger osalta, Rourkellahan oli tuo Wild Orchid jossa äijä kuuleman oikeasti paalutti. Erotiikan mesteriteos lienee Postimies Soittaa kahdesti, tai pamputtaa ainakin kerran pöydän päällä. Vanhemmista teoksista Viimeinen Tango Pariisissa, ja Fellinin 8½ Weeks.
   
 8. Makis

  Makis New Member

  Liittynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lasketaanko Emmanuellet "oikeiksi" leffoiksi?
   
 9. Marlowe

  Marlowe New Member

  Liittynyt:
  19.04.2002
  Viestejä:
  514
  Saadut tykkäykset:
  0
  Camp-huumoria ja (s)eksploitaatio-viihdettä kyllä, mutta varsinaisen erotiikan kanssa niillä ei ole sanottavammin tekemistä, vaikka elokuvissa noita isomeyerisiä neitokaisia esiintyykin. Erotiikka on mielestäni "something completely different".
   
 10. Klingsor

  Klingsor New Member

  Liittynyt:
  07.06.2006
  Viestejä:
  170
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lasketaanko Caligula mukaan kisaan.. Ainakin se on uskalias ja rohkea.
   
 11. bronton

  bronton Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.01.2003
  Viestejä:
  238
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pitihän ne (9 songs ja Baise Moi) hankkia Playstä. Olivat kyllä elokuvallisesti melkoisia pettymyksiä:mad:
   
 12. Zaise

  Zaise New Member

  Liittynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  68
  Saadut tykkäykset:
  0
  Batalla en el Cielo on meksikolainen elokuva jossa on pari kolme rohkeaa kohtausta, aitoa seksiä nuoren naisen ja keski-ikäisen miehen välillä. Elokuvana hyvä, jos pitää hieman eriokoisemmista draamoista, tämä ei todellakaan ole mitään Hollwoodia. Kerronnaltaan se ei ole sukua Amores Perrosiin mutta jotenkin tunnelma on samanlainen. Ehkä eurooppalaisin silmin kaikki Mexico Cityyn sijoittuvat leffat ovat tunnelmaltaan samanlaisia ....
   
 13. Trent

  Trent New Member

  Liittynyt:
  29.12.2005
  Viestejä:
  269
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mainitsisin tähän Asia Argenton ohjaaman ja "tähdittämän" Scarlet Divan. Eihän se erityisen hyvä leffa ole, mutta selkeästi tässä ketjussa mainitsemisen arvoinen mielestäni.

  Ja sitten jos honkkari-puolelle mennään, niin CAT III -osastolta löytyy paljon hyvinkin rohkeaa kamaa... Keskivertona esimerkkinä vaikkapa Fatal Love (Wei qing).
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.