UPS

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana El Grande, 21.04.2018.

 1. El Grande

  El Grande Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 081
  Saadut tykkäykset:
  146
  Tämän logistiikkafirman palvelu on kyllä roimasti heikentynyt viime kuukausien aikana. Toimituspäivänä ei enää tulee tekstiviestiä, jonka kautta oli mahdollista muuttaa toimitusta (esim. toimitusosoitetta). Nyt tulee paria päivää ennen toimitusta viesti, jossa voi valita lähimmän Access Pointin tai toimituksen kotiovelle, silloin, kun kuski sinne sattuu osumaan. Eli vaihtoehdot ovat asuinpaikasta riippuen hakea paketti kilometrien päästä tai päivystää kotona ennakoituna toimituspäivänä, mikä ei toki ole tae, että paketti silloin saapuu.

  Lupasivat myös tekstiviestin, kun paketti on viety Access Pointiin. Eipä kuulunut. Toivottavasti paketin saa sieltä seurantanumerolla.
   
 2. Paapaa

  Paapaa Member

  Liittynyt:
  06.02.2005
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  2
  Sellaistakin voi kokeilla, että pyytää toimituksen omalle työpaikalle, jos sattuu olemaan esim. aulapalvelu, jonne kuriiri voi paketin tiputtaa. Mutta onhan tuo hemmetin kömpelöä: tilaat kotiinkuljetuksen ja lopulta näet vaivaa ja kulutat aikaa, että saat hakea paketin itse jostain varikolta/noutopisteeltä.

  Tiedä sitten mikä UPS-tuote pitää valita, että saisi valita sen toimitusajankohdan kunnolla.
   
 3. El Grande

  El Grande Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 081
  Saadut tykkäykset:
  146
  Onhan se kömpelöä. Itsekin teen osa-aikaista viikkoa niin sitten pitäisi toimitusten mukaan sumplia, milloin on töissä :D
   
 4. Anathor

  Anathor Active Member

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  900
  Saadut tykkäykset:
  40
  Itse olen ihan suosiolla ottanut suurimmat lähetykset ja ne joita ei varmasti saa smartpostiin ym. kätevästi, niin että tulevat työpaikalle.
  Monesti tilannut kotia paketteja mutta eipä siellä aina ole välttämättä ketään päivystämässä. Kotikaupungissani toimii parikin eri firmaa jotka toimittaa noita eri paketteja kuriiripalveluilta ja eräs kuski muistaa nimeni, periaatteessa hienoa toimintaa ja palvelua että kyseinen kuski on toimittanut työpaikalle nimelläni varustettuja paketteja parikin siitä huolimatta että alunperin olin laittanut ne kotiosoitteeseen. Hyvä juttu.

  Sillä muistan kun joskus muinoin oli näiden eri kuriirien mm. UPS:in kanssa oli ongelmia niin, kun ensimmäisellä toimitusyrityksellä ei ollut ketään kotona, niin piti aina joko seuraavana päivänä olla päivystämässä kotona tai ottaa yhteyttä, jolloin sai sovittua paremman ajan. Mielestäni noissakin tapauksissa olisi helppoa jos sen yhden epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen paketti olis vaan menny paikalliseen postiin.
  Nyt onneksi nykypäivänä ei tarvinnu hermoilla näitä. Työpaikalle kun vaan ottaa paketit niin toimii ja saa helpoiten tavarat.
   
 5. Kusni

  Kusni Active Member

  Liittynyt:
  25.01.2014
  Viestejä:
  278
  Saadut tykkäykset:
  31
  Tämä subjektiivinen purkaus tiedoksi. Tilasin Briteistä arvokkaan paketin ja kun lähettäjä oli aina toimittanut postitse, niin annoin tulla duunipaikan postiosoitteeseen. Tällä kertaa lähtikin UPS:llä, mutta siitä huolimatta paketti oli seuraavana päivänä pöydälläni: ison viraston käyntiosoite oli arvatenkin selvinnyt 5 sekunnin googlauksella. Paketin sisältö oli vaan romuna ja lähettäjä laittoi korvaavan tuotteen tulemaan samalla toimitusosoitteella. Seurantakoodin sain ruikuttamalla vasta viikon perästä.

  Seurantakoodin saatuani ilmoitin katuosoitteen UPS:lle, mutta siitä kolmen päivän päästä UPS palautti paketin lähettäjälle. Tieto ei kulkenut eikä firmassa kiinnostuttu loputtomien varastoskannausten lomassa tarkentamaan osoitetta. Jos en nyt muusta voi valittaa, niin siitä, ettei UPS:n palvelu ei ole kovin tasalaatuista, kun paketti saapuu Briteistä runsaassa vuorokaudessa perille, mutta sisällöltään mäsänä, ja korvaava paketti samoilla osoitetiedoilla ei löydä perille.