Unohtumattomimmat panot

Keskustelu osiossa 'Seksi' , aloittajana Zardoz, 18.06.2008.

 1. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 176
  Saadut tykkäykset:
  29
  - Eka kerta kakkosee ja tietenkin eka kerta ykköseenkin. Niistä ei mitään erikoista..
  - Intistä ekoille lomille, 2 viikon gines, pano mehtässä puuta vasten
  - suihinotto baarin takana
  - (Unohtumattomin ei pano on se, kun lähdin 5 aikaa aamulla 50km päähän pilluntakia ja sammuin sohvalle.)
  - (Sammuminen suihinoton aikana.. *Krrrhh* Nukuksää?? "een...")

  Kyllähän noita löytyy :D
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2010
 2. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 421
  Saadut tykkäykset:
  67
  Pitäisikö sitä rohkaistua ja yrittää jotain itsekin vastata tähän, jotta ei ketju ihan kuole. Koska pyrin olemaan edes vähän herrasmies, pistän spoilereihin! Siinäpä sitten itse päätät lukea, jos klikkaat, pervo :D Ei valitettavasti mitään niin hauskoja löydy kuin esim. Säätäjältä tai wickermaniltä, mut anyway:

  - Ensimmäinen. Loogista sinänsä, helposti huonoin kokemus tähän mennessä. Olin maistissa ja eukko melkoisen passiivinen, mutta menihän tuo siinä sivussa.

  - Viimeisin. Olin vasta ottanut kielen uutena aseena käyttöön ja kyseinen neito oli kolmas koehenkilöni. Tämä meni jo putkeen; oli aika yllätys, kun reilun puolen minuutin touhuamisen jälkeen sain mehut suuhun :D Ei ollut herkkua ei, mutta ei liian pahaakaan, joten ei kun back to business. Kolmannen satsin jälkeen ajattelin, että ehkäpä alkaa riittää - annetaan hänelle vuoro välillä käyttää omaa suutaan.

  - Yksi julkkis (en kerro). Itse akti ei ollut unelmien täyttymys, koska kassit olivat sattumalta aika tyhjät :D ja nainen ei harrastanut blowjobia lainkaan. Ei siinä oikein saanut itseään "kovaksi", jotta olisi kunnolla päästy asiaan. Itse kyllä kävin siellä alakerrassa, josta kovasti tuntui hänkin tykkäävän. Oikein mukava ja hauska kaunotar oli kyseessä, erinomaista seuraa, joten kyllä tämä hieno sessio kaikkiaan oli.