United 93

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana big j, 30.04.2006.

 1. SpiderJerusalem

  SpiderJerusalem Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.01.2008
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varovasti nyt, täällä näköjään lähtee kommentit poistoon heti kaikilta jotka eivät ole clever tai jodorowski näköjään. Varsinkin jos kyseenalaistaa tälläisen taunoilun.
   
 2. jodorowsky

  jodorowsky Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  1 311
  Saadut tykkäykset:
  82
  Niin ja käsitykseni on että jos vaikka olettaisimme että elokuva pitää paikkansa niin jos ne ihmiset eivät siellä koneessa sitä olisi pudottaneet niin kyllä jenkit sen viimeistään alas olisi ampuneet aivan varmasti. Mutta sitähän ei ikinä voisi julkisesti myöntää. Eli olisi kätevä selittää tälläinen sankaritarina siitä. Loogisempaa kuitenkin olisi alas ampuminen kuin se että ne ihmiset olisivat alkaneet taisteluun varsinkin kun tietää kuinka harvinaista tuollaiset sankariteot nykyihmisilläkin ovat kun yleistä on että katsellaan vain omaa napaa.
   
 3. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 288
  Saadut tykkäykset:
  583
  Sankaritarina olisi tietenkin propagandamielessä parempi vaihtoehto. Eikö alasampumisen olisi kuitenkin joku ulkopuolinen huomannut? Luulisi, että joku on kuulolla, kun ohjus jysähtää koneeseen? (Myönnän etten ole edes tarkistanut lentoreittiä.)

  Noin muuten pidän uskottavana, että amerikkalaiset pystyy tuollaiseen sankaritekoon. Keskimääräinen amerikkalainen on omasta mielestäni ihmisläheisempi ja toimeentarttuvampi kuin keskimääräinen suomalainen nuivailija, joka kääntää vain pään pois, jos jollekin muulle käy jotain. Uskon, että tällaisessa tilanteessa kyllä suomalaistakin sankaruutta löytyisi.
   
 4. Muke

  Muke Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2014
  Viestejä:
  160
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tämähän meni offtopiciksi mutta oletteko tutkineet sen koommin asiaa? Aika todennäköistähän on ettei mitään konetta koskaan ollutkaan. :) ( ja ei.. ei ole trolololli )
   
 5. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 288
  Saadut tykkäykset:
  583
  Itse innostuin lukemaan Wikipedian artikkelin aiheesta. Sen jälkeen en epäile, etteikö tapahtumat olisi menneet niin kuin on kuvattu. Todisteita ja todistajia on niin paljon.

  Edit: Tietenkin myös Wikipedian artikkeli voi olla osa isoa huijausta. :D
   
 6. Muke

  Muke Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2014
  Viestejä:
  160
  Saadut tykkäykset:
  16
  Kannattaa googlettaa enemmän :D Esim. matkustajalentokoneen crash site ja sitten flight 93 crash site. Mitä eroa kuvilla on? :D :D
   
 7. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Niitähän muutellaan kaiken aikaa. Eli kuka ehtii ottaa selvää, mikä on huijausta jos on. Tämä toki sopii konspiraattorien aikeisiin, ettei kukaan tiedä.
   
 8. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 002
  Saadut tykkäykset:
  84
  Joopa joo. En tiedä tarkoitatko tuolla sitä lentokoneromun määrää vai mitä mutta yleensä ne maahan osuvat koneet ei tule tonttiin likimain äänennopeutta jyrkässä kulmassa.
   
 9. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 025
  Saadut tykkäykset:
  76
  Tulipa sitten lopulta katsottua tämäkin. Kohta 20 vuotta kulunut tapahtumista eli terrori-iskuista, ja etäisyys itse asiaan turvallisen oloinen..

  Ei tämä kyllä ihan niin huippuhyvä elokuva mielestäni ollut kuin jotkut aikanaan antoivat ymmärtää. Varmaankin asia oli vielä niin herkkä elokuvan julkaisun aikoihin että leffa "veti tunteisiin" kovin helposti, ja samalla ne tunteet nostivat arvosanaa aavistuksen liikaa. Mene ja tiedä.. Missään nimessä ei mikään huono tekele kuitenkaan.Greengrassin epävakaa kuva olisi ehkä muuten ollut OK, mutta Bourne-leffoissa siitä sai tarpeekseen.

  Se kävi selväksi, että melkoisen ontuvat proseduurit todellakin oli USA:n ilmailuviranomaisilla ja ilmavoimilla käytössä ennen 911 -iskuja, ja tiedon välitys niiden keskuudessa kelvotonta käytössä ollut teknologia huomioiden.

  ***½/*****.

  (Katsoin kohtuullisen hyvältä ja melko vanhalta TV5HD-tallenteelta, jossa oli todella ärsyttäviä mainoksia upotettuna kuvaan elokuvan pyöriessä..)

  Toivottavasti parin vuoden sisään ei aleta tehtailemaan puolivillaisia Covid-19 -elokuvia...
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2021
 10. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 450
  Saadut tykkäykset:
  637
  Pitkään olen ajatellut tämän katsomista.
   
 11. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 368
  Saadut tykkäykset:
  223
  No ihan varmasti aloitetaan, on aloitettu jo eikä se rajoitu elokuviin vaan tv-sarjat tulee kyllä muistuttamaan meitä covidista vielä pitkään. Tossa yksi traileri: