Unidentified (2017)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Valentino, 23.04.2016.

 1. Valentino

  Valentino Active Member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  44
  Armeijassa sanottiin, että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, ja niin taitaa olla myös tämän ”tulevan” elokuvankin kohdalla. Joka tapauksessa Oulusta lähtöisin oleva, ulkomailla asuva Tapio Kangas on suunnittelemassa kansainvälistä ufo-elokuvaa suomalaisrahoituksen voimin, ja sen pitäisi valmistua niinkin pian kuin jo ensi vuonna.

  Tapahtumat sijoittuvat Suomen ufo-pääkaupunkiin Pudasjärvelle, joka tuli 60- ja 70-lukujen vaihteessa kuuluisaksi siellä taivaalla risteilleiden ufojen vuoksi. Lehtijutun mukaan tapahtumat sijoittuisivat tuohon ajankohtaan.

  Ei tarvitse kovinkaan monta sormea laskeakseen kaikki Suomessa tehdyt ufo-elokuvat, ja sen vuoksi idea vaikuttaakin hyvältä, mutta edessä voi olla Dark Floorsin kohtalo. DF:n piti olla ”kansainvälinen kauhuelokuva”, mutta siinä meni kaikki mahdollinen pieleen... Yksi surkeimmista katsomistani elokuvista.

  Vaikka elokuva tehtäisiinkin, mikään ei takaa sen onnistumista, vaan ihan vain historiallisten syiden vuoksi se saattaa tulla floppaamaan. Kangas toivoo elokuvalleen samanlaista menestystä kuin oli Blair Witch Projectilla, jonka vahvuus oli juuri sen omaperäisyydessä, mutta saahan sitä aina toivoa...
   
 2. mustis

  mustis Active Member

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Blair Witch Project:in menestys perustui myös erittäin hyvin onnistuneeseen viraali- ja sissimarkkinontiin. Taisi olla ensimmäinen tuote, jossa nettihuhuja käytettiin ennakkotunnelmien nostattamisessa ja siinä myös onnistuttiin ihan nappiin. Suomessa ilmiö ei näkynyr, mutta lukemieni juttujen mukaan USA:n päämarkkinalla kyllä.

  Ufoelokuvia ei ole x-filesien ja muiden Hollywood-fiktioiden lisäksi tullut katsottua, joten kiva nähdä,mitä tästä tulee. Tai no, taisi telkkarista joskus tulla Juhan af Grannin dokumenttielokuva.
   
 3. Valentino

  Valentino Active Member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  44
  Tässä on paikallisesta aviisista lainattua tarkempaa tietoa. Kiinnostaisiko pieni rooli elokuvassa? Nyt se olisi mahdollista, kuten tekstin lopusta ilmenee.

   
 4. Valentino

  Valentino Active Member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  44
  Onkohan tälle Gravedigger and the Random People (2021) -elokuvalle luvassa sama kohtalo?

  Onhan tuolla toki "kuvattu", mutta mikään ei takaa, että siitä koskaan tulisi mitään sen valmiimpaa. Eikö tämä aihe ole jo loppuun kaluttu? Mitä uutta Gravedigger and the Random People voisi tuoda tähän genreen? Tuskinpa mitään, mutta sen sijaan elokuva lieneekin vain kooste pahimpia kliseitä.

  Toinen tuotantoyhtiö on Frozen Flame Pictures, joka taisi olla myös Rendelissä. Luvassa on siis vauhtia ilman mitään selkeää juonta...

  https://www.kaleva.fi/sotkamossa-kuvataan-post-apokalyptista-elokuvaa-ta/2741688https://www.kaleva.fi/sotkamossa-kuvataan-post-apokalyptista-elokuvaa-ta/2741688