Turun Skanssin ja Raision Megastore Gigantit

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana bluesmood, 14.10.2019.

 1. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  471
  Saadut tykkäykset:
  29
  En ole pitkään aikaan käynyt Gigantissa, käyn ensisijaisesti Skanssissa Turussa, tai Raision Megastoressa. Onko vielä lokakuussa 2019 kyseisissä tavarataloissa elokuvia myynnissä hyllyssä, vai onko elokuvien myynti Gigantissa ainoastaan verkkokaupasta tätä nykyä?
   
 2. Plisukainen

  Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Raision Megastoressa sekä Jyväskylässä oli viime käynnin aikaan (loppukesällä) vielä leffoja hyllyssä, joskaan ei kovin isoa määrää.
   
 3. MichaelBiehnFan

  MichaelBiehnFan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  Raision megastoresta löytyi ainakin pieni määrä bluray ja 4k - leffoja kassan edestä. En nyt kyllä muista mitä leffoja, ainakin supersankarileffoja. En tiedä oliko takaosissa lisää.
   
 4. Aleksi17

  Aleksi17 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  6
  Pientä tilannepäivitystä tänne kivijalan elokuvatarjonnasta eli kävin tänään Skanssin Gigantissa aikeena ostaa Lighthouse ja 1917 -Bluray:t. Molemmat elokuvat julkaistiin siis äskettäin Suomessa toukokuun lopussa (1917) ja kesäkuun alussa (Lighthouse).

  No pettymys oli suuri kun huomasin, että eihän kys. Gigantissa myydä enää elokuvia ollenkaan vaan elokuvahyllyjen paikalle oli pystytetty joku ihmeen Gamer -nurkkaus, jossa oli jotain Funko Pop -ukkoja, konsolipelejä ja muuta krääsää. Ennen sentään sai isoimmat uutuuselokuvat ostettua marketeista tai Gigantista ilmestymispäivänä, mutta tämä kevät on ollut näköjään totaalinen kuolinisku Blu-ray -formaatille ainakin näissä marketeissa.
   
 5. htavilap

  htavilap Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  161
  Prismaan tulee edelleen isot uutuuselokuvat aika hyvin myyntiin.
   
 6. Burkitsville

  Burkitsville Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  4 066
  Saadut tykkäykset:
  964
  Hyi olkoon, mitä paskaa! Tilanne mainitussa liikeketjussa on ymmärtääkseni ollut sama tuolta osin jo hyvän tovin. Henkilökohtaisesti vaivaudu tiluksille muutoinkaan, joten yhden tekevä koko pulju.

  Jatkossa suosittelisin suuntaamaan myös Prismaan, joissa valikoima vaihtuu Blu-ray julkaisujen kohdalla sesongin sen salliessa hyvinkin tiheästi, tarjonnan ollessa toisinaan jopa kiinnostavan paremmalla puolella, erityisesti "Price Attack" -valikoimassa, kunhan muistaa vinkata tilanteen mahdollisesta staattisuudesta aika ajoin myös henkilökunnalle, joka puolestaan morsettaa asiasta kolmannelle osapuolelle, jotta valikoima myös vaihtuu riittävän usein. Tilanne saattaa erota Prismoittain Blu-ray valikoiman osalta hyvinkin paljon, mikä tokkopa tule kellekään yllätyksenä. Kaikesta huolimatta tuntuu aina yhtä hyvältä, kun kauppareissun yhteydessä pääsee penkomaan hyllytarjontaa, ja vieläkin paremmalta, jos mukaan tarttuu esim. edullisia varastokappaleita mahdollisesti jo ajat sitten loppuunmyydyistä leffoista, joiden saatavuus suhteessa hintapyyntöihin voi muualla olla yksinomaan kusetusta.

  Se aika koittaa, kun Prismoissa(kin) on elokuvien tilalla hyllyissä jotain aivan muuta. Tuolloin saattanee nousta mieleen itse kullekin ne henkilökohtaiset valinnat fyysisen formaatin tukemiseksi, jotka osaltaan myötä vaikutti tarjonnan tyrehtymiseen arvaamattomalla aikataululla.

  Edit. Lisättäköön nyt vielä, että ainakaan maanantaina ei silmiin osunut Prismassa Lighthouse eikä 1917 -elokuvia, mutta ilmestynevät valikoimaan ennemmin tai myöhemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2020
 7. Aleksi17

  Aleksi17 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ainakin Prismoihin tuli myyntiin esim. Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood ihan ajallaan viime vuoden joulukuussa. Myös Rambo 5 -Bluray tuli myyntiin ihan ajallaan tossa alkuvuodesta paikalliseen Citymarkettiin, josta tajusin sen sitten heti ostaa.

  Ainakin täällä Turun seudulla molemmat Prismat (Tampereentie ja Itäharju) ovat karsineet Blu-ray -hyllyjä tämän kevään aikana erittäin merkittävästi. Elokuvien tilalle on myös niihin tullut konsolipelejä ja muuta gamer -tavaraa kuten Gigantissa ja Powerissa.
   
 8. gaston

  gaston Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 483
  Saadut tykkäykset:
  80
  Myös Länsikeskuksen Prisma koki saman kohtalon nyt keväällä, Myllyn Prismassa taitaa olla Turun seudun paras fyysisen median valikoima.
   
  Aleksi17 tykkää tästä.
 9. Aleksi17

  Aleksi17 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  6
  Okei, en olekaan paljon Myllyn Prismassa asioinut kun se on ihan toisella puolen kaupunkia. Näköjään riippuu sitten ihan kaupasta, että miten niillä on noita elokuvia vielä hyllyssä.

  Täytyy tosiaan poiketa tuolla Myllyssä vielä tällä viikolla, kiitti vinkistä!