Tuli ei tuhonnut WTC7:ää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Valentino, 27.03.2020.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Muisti on rajallinen. En vain viitsinyt tarkistaa tuota. Sen ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, mikä taho oli kaiken takana. Ja motiivi oli raha.
   
 2. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 795
  Saadut tykkäykset:
  252
 3. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Kuten itsekkin fiksuna kaverina tiedät niin tällainen "False Flag" operaatio ei ole mikään tuulesta temmattu väite.

  Koska tunnet historiaa, on se täysin mahdollinen skenaario myös 9/11 kohdalla. Tällaiseen tekoon on ollut motivaatio, syy. Iskuilla tehtiin valtavat rahat ja oikeutittiin tämä ns. "terrorismin vastainen sota" ... Oliko muuten siellä Irakissa Saddamilla niitä ydinaseita kuten väitettiin, aika nopeasti se maa pommitettiin takaisin kivikaudelle.

  Siellä olivat yhtä lailla Britit ja vastaavat mukana pommittamassa. Kukaan ei väitä etteikö terroristit olisi voineet lentää koneita, tehdä ns. iskun, mutta tuo laajuus on aivan valtava. Nyt väitetään että USA:lla ei ollut mitään tietoa tuosta / eikä keinoja vastata uhkaan.

  Kun lähdet tutustumaan tähän ns. "viralliseen raporttiin" niin ei se ole mikään ihme että jopa isänmaallisista amerkkilaisista alkavat epäillä mitä todellisuudessa tapahtui. Toivon että tutkimuksia jatketaan. Nyt on sentään todistettu että WTC7 ei romahtanut tulipalon vuoksi.
   
 4. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 492
  Saadut tykkäykset:
  453
  Nyt alkaa olla melko valikoivaa lukemista. Tiedustelupalvelut nimenomaan varoittivat Bushia reilu kuukausi ennen iskuja, että 1) Osama
  Bin Laden aikoo tehdä iskuja USA:ssa, 2) suunnitelmat viittaavat lentokoneiden kaappauksiin.

  Bin Ladin Determined To Strike in US was the title of the President's Daily Brief prepared by the Central Intelligence Agency and given to U.S. President George W. Bush on Monday, August 6, 2001. The brief warned, 36 days before the September 11 attacks, of terrorism threats from Osama bin Laden and al-Qaeda, including "patterns of suspicious activity in this country consistent with preparations for a hijacking" of U.S. aircraft.[1]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bin_Ladin_Determined_To_Strike_in_US
   
 5. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 492
  Saadut tykkäykset:
  453
  Missä?
   
 6. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  No juu... sovitaan että tuli tuhosi kaikki 3 rakennusta...

  ...

  WTC 7
  Alkuperäinen WTC7 oli maaliskuussa 1987 valmistunut teräsrunkoinen 47-kerroksinen rakennus, jossa piti toimistoaan muun muassa CIA, Yhdysvaltain puolustusministeriö ja rahoitustarkastus sekä verovirasto. Rakennus sijaitsi noin 110 metrin päässä kaksoistorneista.

  WTC 7 tuhoutui seitsemän tuntia kaksoistornien jälkeen. Architects & Engineers for 9/11 Truth-liikkeen David Chandler on videoillaan osoittanut romahduksen edenneen lähes vapaan pudotuksen nopeudella (174 metriä 6,5 sekunnissa). Myöhemmin myös NIST myönsi, että 2,25 sekunnin ajan rakennus romahti vapaapudotuksella. Totuusliikkeen tutkijoiden mukaan rakennus romahti lähes pystysuoraan, ja heidän mukaansa symmetrinen romahdus vapaapudotuksella ei voi johtua epäsymmetrisistä vaurioista ja yksittäisen pilarin pettämisestä rakennuksen toisessa päässä. Symmetrinen romahtaminen vapaan pudotuksen kiihtyvyydellä on mahdollinen vain, jos apuna käytetään räjähteitä.

  Totuusliikkeen edustajien mukaan rakennuksen purkamista räjäyttämällä tukevat lisäksi seuraavat argumentit:

  • Romahtaneiden WTC-tornien kohdalle syntyi valtavat määrät sulaa terästä, mikä on ilmiö, jota ei tapahdu normaaleissa paloissa eikä romahduksissa.

  • WTC-pölystä löytyi metallihiukkasia, joka professori Niels Harritin ja Steven E. Jonesin mukaan on reagoimatonta nanotermiittiä eli räjähtäen palavaa teräspalkkien leikkaamiseen soveltuvaa räjähdettä. Nanotermiittilöytö selittäisi myös romahduskasassa esiintyneen valtavan määrän sulaa terästä ja kasojen kuukausia kestäneen kytemisen.

  • Sortumisvideoissa näkyy räjäytyspurkamiselle tyypillinen katon luhistuminen keskeltä kasaan ennen rakennuksen sortumista. Räjäytyspurkamisessa tällä varmistetaan rakennuksen luhistuminen sisäänpäin mahdollisimman pienelle pinta-alalle.

  • WTC 7 sortui suoraan alaspäin yhdeksi kasaksi sille paikalle, jossa se oli, vaikka se oli saanut vain toispuolisia vaurioita. Tulipaloista aiheutuneiden sortumisten ominaispiirteenä on rakennuksen kaatuminen, eikä suinkaan luhistuminen, jolla tavalla WTC 7 sortui.

  • Tulipalojen vuoksi sortuneet rakennukset pysyvät usein varsin hyvin kasassa, toisin kuin WTC 7, joka hajosi kokonaan pieniksi paloiksi (mikä tosin on yleistä kontrolloidusti räjäytettyjen rakennusten kohdalla).

  • Rakennuksen omistaja Larry Silverstein sanoi PBS:n dokumentin America Rebuilds haastattelussa: ”Maybe the smartest thing to do is to pull it”. Ilmaisu "Pull" tulee perinteisestä tavasta purkaa rakennuksia vetämällä ja tarkoittaa nykyään alan kielessä räjäytyspurkua. Ilmaisu "pull them out" voisi tarkoittaa joukkojen pois vetämistä, tässä tapauksessa palomiesten poistamista palavasta rakennuksesta sortumisvaaran vuoksi. Rakennuksessa ei tosin ollut moneen tuntiin yhtään palomiestä).

  Mahdolliseksi syyksi rakennuksen hävittämiseen on spekuloitu rakennuksessa sijainneen rahoitustarkastuksen tilojen ja mahdollisten talousrikosten todisteiden hävittämistä, sillä suurin osa tutkimusaineistosta tuhoutui romahduksen syystä. Toisena syynä pidetään Larry Silversteinin halua saada vakuutusrahat rakennuksesta.

  Monien viivytysten jälkeen NIST julkaisi WTC 7 -raporttinsa marraskuussa 2008. NIST päätyi loppupäätelmään, jonka mukaan rakennuksessa riehuneet tulipalot kuumensivat muutamaa teräspalkkia niin, että ne työnsivät toisen palkin sijoiltaan niin, että pylväs 79 menetti tukensa. Sen takia pylväs notkahti ja aloitti koko rakennuksen tuhonneen ketjureaktion. NIST ei tutkinut räjähteiden mahdollisuutta, ei pyrkinyt selittämään vapaapudotusta tai antanut selvitystä sulasta metallista. NIST pyrki selvittämään romahdusta tietokonemallinnuksella, jonka data julistettiin salaiseksi vedoten kansalliseen turvallisuuteen.


  ...

  9/11 totuusliike:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/9/11-totuusliike

  9/11 lukemista:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroritekojen_salaliittoteoriat
   
 7. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Iskujen pääkohde oli Pentagon, jonne iskettiin ohjuksella tiliepäselvyyksien peittelemiseksi. WTC7:ssä oli myös jotakin, joka haluttiin hävittää. WTC1:n ja WTC2:n hävittäminen tehtiin lähinnä hämäyksen vuoksi, mutta rakennusten huonokuntoisuuden vuoksi se tarjosi rakennukset omistavalle NYC:n satamalaitokselle vaivattoman tavan päästä niistä eroon ja saada tuntuvat vakuutuskorvaukset.

  Jos islamistit olisivat ilman ulkopuolista (paikallista) apua toteuttaneet iskut, mikä ei olisi käytännössä ollut mahdollista, he olisivat valinneet paljon vaikuttavammat kohteet kuten YK:n päämajan ja Valkoisen talon, kun Bush olisi ollut kotosalla. Vanhempi Bush oli Saddam Husseinin päävihollinen (suuri saatana) jo 90-luvun alussa.
   
 8. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Eiköhän tulevina vuosikymmeninä tulla vielä joidenkin suusta kuulemaan mitä siellä oikeasti tapahtui. On siinä vain jotain todella outoa, että tornit tulivat kuin vapaapudotuksella alas ja taloudellisista epäselvyyksistä päästiin nätisti eroon kun muslimipojat kärräsivät täydellisellä ohjauksella koneita paikkoihin, joissa epäselvyyksiä oli.
   
 9. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
 10. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Okei, sinä uskot salaliitto teorioihin, mutta sinä miksi kerrot niistä täällä? Eikö näille ole niille vihkeytyneitä saitteja?
  Vaikea kuvitella, että täällä kukaan lähtee sinun harhoin mukaan? Siis syy kirjoittaa tänne on vaan trollata?
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 629
  Saadut tykkäykset:
  168
  Eikös täällä ole ihan ketjun aiheen mukaisesti kirjoiteltu? Onhan niitä saitteja vaikkapa koronapelon turhuudella, mutta kumma kyllä siitä myös Plazalle kirjoitellaan, kun kerran sopiva ketju löytyy. Aiheessa toki mennään usein liian pitkälle, mutta toisaalta harvemmin näen materiaalia, joka teilaa täysin jonkun pitkään vallinneen salaliittoteorian. Kuten tuossa aiemmin kirjoitin, niin pidän henkilökohtaisesti täysin absurdina sitten sitä, jos ei yhtään näitä virallisia selontekoja kyseenalaista, ottaen huomioon mitä tapahtui ennen ja jälkeen itse "aktin". Asian kun voi kyseenalaistaa ja silti todeta yhteneväksi viralliseen tarinaan. Osa meistä vaan tuntuu olevan sitä kastia, että oli kyse virallisesta selonteosta ja hallituksen suosituksista (kyllä, tämä on juurikin koronareissausviittaus), niin uskotaan sokeasti, eikä käytetä omaa järkeä.
   
 12. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Tämä on veikkaus.

  On sellainen ihmistyyppi, kun sille kerrotaan vaikkapa kokonaisuuksista: JFK, 9/11, UFO:t, Bin Laden, Watergate, Jeffrey Epstein, Manson, jne. ... niin ensimmäinen lähes primitiivinen reaktio on kieltää lähes kaikki sellainen ajattelu joka "sotii vastaan" sitä mitä virallisesti kerrottu, usein valtamediassa.

  Nyt tällaisella henkilöllä on mahdollisuus LUKEA tämä sivu rauhassa läpi: https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroritekojen_salaliittoteoriat

  MUTTA hän ei sitä tee.

  Nyt olisi myös mahdollisuus KUUNNELLA WTC aiheeseen liittyen ja muihin vastaaviin epäselviin tapauksiin, suomeksi!
  https://areena.yle.fi/audio/1-3569720

  MUTTA hän ei sitäkään tee.

  Tämän radio-ohjelman parasta antia itselleni oli se hetki kun ohjelman juontajat pohtivat sitä että millaisia ovat ne ihmiset, jotka eivät kyseenalaista juuri mitään? Uskovat 100 % sen mitä uutisissa kerrotaan. Ajattelevat että joku USA:n presidentti on se henkilö joka pyörittää maata?

  Oliko jopa niin että USA:n presidentin, tällä hetkellä Donald Trump, turvaluokitus on 17. Häneltä jää melko paljon asioita "salaiseksi luokiteltujen" vuoksi näkemättä ja kuulematta. Jokainen terve järkinen, joka vähän asioista selvillä ymmärtää että todellinen valta on ihan jossain muualla kuin luulemme.

  ...

  @killpatrick tee kerrankin poikkeus, lue, kuuntele ... kerro sitten omia fiiliksiä. Ei niin että heti tyrmäät ajatuksen vaikkapa UFOihin liittyen. Yleensä ihmisen reaktiot perustuvat siihen tietoon mitä heillä on. Esimerkiksi elokuvateollisuus on pitkään luonut tällaista myyttiä että jos kohtaisimme vieraan sivilisaation niin se tuhoaisi meidät. Koska niin ihmisetkin tekisivät.

  Jos pystyt yhtään muuttamaan ajatuksiasi sellaiseksi, että hemmetti, vaikka minulla on muutakin tekemistä niin nyt luen ja sitten kuuntelen ja sitten kirjoitan muuttuiko oma fiilis tippaakaan. Kiitos kuitenkin, olet hyvä tyyppi kaikesta huolimatta ja päätät tietenkin ihan itse omasta vapaa-ajastasi.

  (Itse kuuntelen nyt suomeksi vähän kaksoistorneista).
   
 13. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Mutta miksi et kyseenalaista kuulemaasi ja lukemaasi? Miten voit luottaa mihinkään niistä? Eikö niitä juuri voi sepittää kuka vaan?
  Eikö lähtö kohtana se, että kaiken takana on salaliitto vain ruoki omia uskomuksia?
  Minulla ei ainakaan ole minkäänlaista asiantuntemusta lento-onnettomuuksista tai talojen sortumisista. Vaikea kuvitella perus Jormankaan pääsevän käsiksi mihinkään muuhun kuin suttuisiin videokuviin tapahtumista. Voihan niistä kehitellä mitään vaan nettiin, mutta tuskin niillä mitään arvoa on.

  Jos nyt mielenkiinnosta tykkää niitä lukea ja kuunnella niin hieno juttu, mutta älä nyt hyvä mies rupea uskomaan niitä juttuja. Sehän on vielä hölmömpää kuin uskoa virallisiin selityksiin. Viralliset selitykset on tehnyt sentään joku, joka tekee sitä työkseen ja jonka työn pitää mennä asiantuntijoiden seulan läpi.
   
 14. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  ... ja minua haukutaan trolliksi... empä muista koskaan lukeneeni typerämpää kommenttia. Oli trollausta tai ei...
   
 15. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Ehkä minä en enää yritä keskustella tästä aiheesta enempää.
  Itse ajattelen, että nuo sinun perustelut ja jutut on ehkä typerämpiä kuin Erich von Dänikenin vastaavat.
  Tämä ei ole trollausta. Se on minun mielipide. Voidaan tietysti heittää ajatus siitä, että olet sata viestiä ehtinyt suoltaa alle kuukaudessa aiheista, jotka ovat hieman/liian hapokkaita?
   
 16. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  @killpatrick

  Et jaksanut lukea Wikipediaa vaikka laitoin linkin. Et jaksanut kuunnella YLE Puhetta vaikka laitoin linkin. Et vaan jaksanut. Jos et itse tutustu lähdemateriaaliin, niin miten voit keskustella aiheesta.
   
 17. Calenius

  Calenius Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  96
  Saadut tykkäykset:
  22
  Lähtökohtaisesti salaliittoteoriahihhulit on niin pihalla, etten henkilökohtaisesti jaksa enää lukea teorioita. Joskus aikani seurasin näitä hullujen juttuja jotka pitävät maata litteänä, uskovat ufoihin sekä kummituksiin, tai ettei kuussa ole käyty, niin ei siitä tullut kuin paha mieli ihmisten tyhmyydestä.

  Parempi vaan skipata nämä jutut, koska nämä uskomukset eivät tule ikinä loppumaan, vaikka kuinka yrittäisi järkeä puhua. WTC iskuista en mene kumpaakaan leiriin, koska näissä iskuissa oli kyllä jotain outoa. Ehkä jotain siellä on tehty terroristien lisäksi, ehkä..
   
 18. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 246
  Saadut tykkäykset:
  281
  Jos kuvittelet, että Jukka Mikkolan hieno sarja salaliittoteorioiden kulttuurihistoriasta jotenkin todistaisi WTC-luulosi oikeiksi, osoittaa että et oikeasti ymmärrä mistä tuossa sarjassa todella puhutaan.
  Ja juu, olen kuunnellut aikanaan koko sarjan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2020
 19. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Tässä kaveri joka laittaa kaikki salaliittoteoriat samaan koriin sekä teoreetikot siinä samalla. Kuulostaa oikein fiksulta toiminnalta.

  Vieläpä niin että mitä turhaa itse tutustua aiheisiin... kun on jo valmis mielipide.

  Mistäs tämän hienon päätelmän keksit?

  Jokainen joka on kuunnellut koko sarjan kokonaisuudessaan, tajuaa, että idea on nimenomaan kyseenalaistaa asioita. Emme voi olla niin tyhmiä että jos esim. YLE:n uutisissa toistetaan vuodesta toiseen 9/11 terrori-isku, Bin Laden sitä tätä ... että emme itse voisi omin aivoin asioita ajatella.

  Sarja tuo ennen kaikkea näkökulmia kokonaisuuteen. Tällaisia ns. "False-Flag" -operaatioita on ollut maailman historia täynnä ja varmasti lisää on tulossa. Kieltäkää nyt sekin asia...
   
 20. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 007
  Saadut tykkäykset:
  290
  Olisin kiinnostunut kuulemaan edes yhdestä tai useammasta todistetusta false flagista jossa denokraattinen valtio tietoisesti tappaa tuhansia omia kansalaisiaan.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.