Tuli ei tuhonnut WTC7:ää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Valentino, 27.03.2020.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Tuon virallisen raportin mukaan matkustajakoneista soitettiin pitkiä hätäpuheluja omaisille. Japanilaiset tutkijat tekivät asiasta dokkarin ja totesivat että noihin aikoihin koneet olivat yli 10 kilometrin korkeudessa. Puhelut olivat pitkiä eivätkä ne pätkineet lainkaan. Lopputulos oli se että sen ajan kännykkä teknologialla ei olisi edes pitänyt pystyä soittamaan noista korkeuksista.

  Tämän surullisen, virallisen tutkimuksen mukaan, heti siinä alussa esitettiin tällainen ns. pannukakku-teoria. Eli kun tornin ylempikerros antaa periksi putoaa se alla olevan päälle ja niin edelleen... Myöhemmin myönnettiin ettei asia ole näin.

  Tämä pudonnut passi löydettiin kuukausi tapahtuman jälkeen kadulta New Yorkissa. Täysin ehjänä ja se todisti että ainakin tämä terroristi oli koneessa.

  Koska se virallinen tutkimus on alunperin ollut niin epäselvä, ovat ihmiset alkaneet epäillä miksi sellainen tehtiin niin nopeassa aikataulussa. Myös motiivipuolta kannattaa miettiä. Kuka ja ketkä hyötyivät. Jos WTC7 piti purku-räjäyttää alas niin mitä siinä talossa oli? Jos Pentagonin yksi siivistä piti laittaa palasiksi niin mitä sieltä katosi?

  Yksi asia jota tulen aina pohtimaan oli se että miksi tiettyjä korkeita johtajia varoitettiin päivää ennen iskuja etteivät menisi huomenna töihin. Eli viranomaisilla oli jo epäilys että jotain on tekeillä. Jokainen 9/11 aihetta seurannut, sen aikanaan LIVE:nä nähnyt tietää kuinka paljon tuota ns. "virallista tutkimusta" on kritisoitu.

  Muistan LIVE-lähetyksestä sen että mielestäni kuvat terroristeista tulivat ruutuun melko nopeasti, mutta tämä voi olla muistiharha. Samaan tapaan kuin joku muistaa tornin menneen vinoon lentokoneen iskusta.
   
 2. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Hei, kaikille. Ymmärrän että aihe herättää tunteita, mutta onko mitään mahdollisuutta että jokainen katsoisi tämän videon ja kertoisi mitä fiiliksiä se herättää?

  SUOMEKSI

   
 3. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 802
  Saadut tykkäykset:
  718
  10 kilometrin etäisyys tukiasemasta ei ollut tuon ajankaan kännykkäteknologialle mikään ongelma. Itse asiassa nykyisille se on suurempi ongelma, koska siirrytään koko ajan pienempiin aallonpituuksiin.
  Ainakin wikipedian mukaan koneet lensivät reilussa 8 kilometrissä kaappauksen aikana ja sen jälkeen laskivat korkeutta. Ei mikään ongelma se.
  Suurempi ongelma matkapuhelimille on koneiden nopeus. Matkapuhelinverkkoja ei ole suunniteltu seuraamaan puhelimia, jotka liikkuvat melkein 1000km/h. Mutta tässä päästään taas siihen asiaan, mikä on hyvin yleistä: se on pelkkää teoriaa. Todella harvoin voidaan oikeissa olosuhteissa testata kännykällä soittamista lentokoneessa. En ole koko lentodataa tutkinut, mutta veikkaisin, että koneet kuitenkin hidastivat ennen törmäystä, kun piti navigoida oikeaan paikkaan ja sitten kiihdyttivät uudestaan. Joten hitaammasta koneesta soittaminen on varmasti onnistunut.

  Mutta taas noiden kännykkäpuhelujen feikkaaminen reaaliajassa olisi ihan massiivinen tehtävä. Josta päästään taas siihen, että jos kyseessä oli huijaus, niin meni kerralla nappiin. Eikä kukaan ole edes kännissä ja läpällä baarissa tuosta kertonut, että osallistuinpas huijaukseen.
   
 4. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 795
  Saadut tykkäykset:
  252
  Nyt jäitä hattuun!
  Kaikille sitä lentämistä ihmettelevile, niin kauan kun nykykoneissa on autopilotti päällä, suuntaa muutetaan vain "potikkaa pyörittämällä", kone hoitaa loput ja matkustajat ei välttämättä edes huomaa kun suunta muuttuu.
  Tämä oli metodi millä nämä terot ohjasi koneet kohteiden lähistölle ja sitten homma oli enää kiinni tähtäämisestä ja allahu akbarin hoilaamisesta.
  Lisäksi on ollut saatavilla ihan tarkkoja ohjaamoja simulaattoreihin, jotta nappulat tulee tutuiksi.

  T: Vesku
   
 5. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Vesku ja muut, se video? Jos edes sitä ei viitsi katsoa... en ymmärrä :/
   
 6. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 802
  Saadut tykkäykset:
  718
  Mitä fiiliksiä? Matrix ja Nokia. Ja Nokian puhelin Matrixissä.

  Mutta noissa videoissa on myös ongelmana se, että yhdistetään tunteet ja "fakta". Iskut olivat yhtä paha asia, oli ne sitten al qaidan, Bushin tai Trumpin tekosia.

  Eli "fakta"videoissakin olisi hyvä keskittyä asiaan eikä laittaa 60% videosta itkeviä ihmisiä ja Matrixin musiikkia. Sillä ei ole mitään painoarvoa. Jokainen meistä osaa kyllä ottaa osaa ja voi ymmärtää, miten hurjia kokemuksia nuo olivat ihmisille.

  Ja miksi laitan "faktan" lainausmerkeillä, niin siksi että vaikka en sinänsä epäile, etteikö videossa myös totuuksia kerrota, niin tuollaisessa videossa voidaan hyvin kertoa valheita. Ja tehdä epäsuoria johtopäätöksiä, joilla ei välttämättä ole totuuspohjaa.

  Veikkaan, että suurin osa meistä epäilee wtc-iskuissakin olevan jotain hämärää. Kuten itsekin aiemmin kirjoitin, niin en purematta niele noita virallisia tutkimuksia. Tuo wtc 7 on myös aina ollut mielenkiintoinen tapaus. Eikös siellä ollut jotain cia:n tai vastaavat tiloja???

  Mutta ihan yhtä väärää on mennä faktana väittämään salaliittoteorioiden asioita. Aina pitää olla valmis myös haastamaan faktoja. Siinä mielessä on ihan oikein olla ottamatta kaikkea oikeana totuutena. Mutta se, että se korvataan omalla totuudella, jota väitetään oikeaksi, on myös ihan yhtä väärin. Eli salaliittoteoreetikkojen pitäisi myös katsoa niitä salaliittoteoriavideoita kriittisesti eikö hyväksyä niitä vain siksi, että ne tukevat omaa mielipidettä.

  Siksi en itse lähde noihin salaliittoteorioihin mukaan sen enempää. Niiden avulla saadaan monesti ihmiset uskomaan ihan vääriin ja jopa vaarallisiin asioihin.

  Tässä yksi salaliittoesimerkki https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...a-messiaanisena-pelastajana/7900160#gs.dudpgg

  Veikkaan, että aika moni wtc-salaliittoteoreetikko sanoo tuon yllä olevan olevan potastaa, mutta samalla ajaa omia wtc-teorioitaan ilman faktapohjaa.
   
 7. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 355
  Saadut tykkäykset:
  613
  Eikö ollut myös simulaattorilla harjoitellut vai muistanko väärin? Ison matkustajakoneen lentäminen on jotain ihan muuta kuin pienkoneen. Silti uskon, että lentosimulla voi opiskella ja oppia riittävälle tasolle ko. konetyypin hallinnan, jotta uskaltaisin istua kyydissäkin, jos joku ennen oikeaa konetta lentämätön lentosimuharrastaja joutuisi lentäjän sijaan laskeutumaan.

  Matkustajakoneet on tehty helpoiksi lentää ja estämään lentäjän tekemiä virheitä. Silti pidän aika kovana suorituksena osua kuitenkin aika pieneen maaliin eli pilvenpiirtäjään. (Vaikkakin se on helpompaa kuin laskeutuminen hallitusti koneella.)
   
 8. ProPatria

  ProPatria Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  734
  Saadut tykkäykset:
  139
  Salaliittoteoreetikot vs. viralliseen tutkimukseen uskovat. Foliohatut vs. lampaat. Siitähän tässä on kyse. Kummallakaan puolella ei ole aukottomia selityksiä puolellaan joten sinänsä tämä on loputon suo.
   
  nepa tykkää tästä.
 9. ProPatria

  ProPatria Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  734
  Saadut tykkäykset:
  139
  Joskus tuli aiheesta lueskeltua joutessaan. En enää muista lähellekään kaikkea koska pitkä aika eikä oikeastaan enää kiinnostakaan. Sen muistan että ei nämä iskut ihan mitään selvää pässinlihaa ollut ja paljon aukkoja selityksissä.
   
 10. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 802
  Saadut tykkäykset:
  718
  Pieni off topic. Nykykoneen osaavat laskeutua autopilotilla. Joten helppoa se on sekin. Sitten taas, jos ilman autopilottia pitää laskeutua, niin helvetin vaikeaa. :)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.08.2020
 11. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Kyllä ja se mitä tiedetään näistä kavereista. Ihan uskomatonta jos tuo porukka on pystynyt kaappaamaan 4 konetta. Esim. tuohon Pentagoniin osuminen. Ajatelkaa nyt itsekkin. Sieltä 8-10 kilometrin korkeudesta täytyy tulla alas melkoisesti. Myös sitä kulmaa millä kone on tullut on kommentoitu että se olisi kokeneelle lentäjälle "lähes mahdoton" suoritus.

  Osuma on ollut täydellinen kaikki 3 koneen kohdalla.

  4 koneen kohdalla kerrotaan tarinaa matkustajista, jotka ryhtyivät kapinaan koneessa. Eräs suomalainen asiantuntija on kertonut olevansa täysin vakuuttunut siitä että USA ampui itse koneen alas. Tämä koko 9/11 kertomus on niin täynnä epäselvyyksiä että meinaa itku tulla. Toivon että tutkimuksia jatketaan.

  Ketjun aiheeseen liittyen on hyvä että WTC7 tapausta tutkittiin. Kai nyt jokainen tervejärkinen, jos tuon videon katsoo, näkee miten WTC7 tulee alas... sitten jos kerrotaan vielä että tutkimuksien mukaan palo ei ole taloa voinut sortaa. Entä ne videot joissa kuullaan räjähdysten ääniä ja sitten talo tulee alas... niin ja mitä talossa oli. CIA:n salainen konttori ja taas kerran katosi ties mitä arvokasta kuin tuhka tuuleen.

  Se osasto joka tuhoutui Pentagonissa oli myös äärimmäisen tärkeä. Joku laski että se summa mikä vain hävisi rahaa tuona päivänä mitataan miljardeissa. Saddamilta vietiin myöhemmin kulta ja öljy, kun kuulemma oli joukkotuhoaseita. Oli Guantamon vankileiriä ja ihmisiä kidutettiin ilmassa lentokoneissa. Monella kongressin edustajalla aina vara-presidenttiin asti oli kytköksiä armeijan huoltoon.

  ... ja armeijaahan huollettiin miljardeilla ja miljardeilla. Jotkut rikastuivat suunnattomasti. Italiassa soivat puhelimet jo ennen "WTC-iskuja" ... kohta on tonttimaata ihan New Yorkin keskustassa tarjolla, kiinnostaako ketään... Näille asioille on helppo nauraa, mutta juu antaa olla niin on UFO jutuillekkin tai JFK:hon liittyville asioille... mutta eletään vain silmät sidottuina, korvat lukossa.
   
 12. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Puhelut soitettiin lentokoneisiin asennetuista luottokortilla toimivista satelliittipuhelimista. Ei kännykällä voi soittaa yli 10 kilometrin korkeudesta, se on kaikille selvää.
   
 13. ProPatria

  ProPatria Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  734
  Saadut tykkäykset:
  139
  Meinaatko että kaappaajat olisivat antaneet matkustajien liikkua vapaasti koneessa ja käyttää puhelinta? Ei kuulosta oikein järkevältä.
   
 14. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Mielenkiintoinen seikka:

  "Kirja panee miettimään, miksi Pentagoniin (Yhdysvaltojen puolustusministeriö) piti iskeä ja juuri siihen kohtaan, johon oltiin tekemässä remonttia? Karjanmaan mukaan puolustusministeri Donald Rumsfeld oli ilmoittanut 10.9.2001 tiedoitusvälineille, että Pentagonin tileiltä oli kateissa 2300 miljardia dollaria. Se ei olekaan ihan pieni summa: 8000 dollaria/amerikkalainen. Koska USA:n lentoliikenteessä oli seuraavana päivänä (11.9.) ”häiriöitä”, joista sitten riittikin uutisoitavaa (aivan maailmanlaajuisesti) useamman viikon ajaksi, Pentagonin ”kadonneet” rahat unohtuivat varsin nopeasti. Osumakohdassa sijaitsi mm. armeijan taloushallinto kirjanpitoineen, jonka arkistosta osa tuhoutui."

  http://oulun1.blogspot.com/2010/02/wtc-911.html
   
  testudo80 tykkää tästä.
 15. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Siis jos tuota juttua lähtee perkaamaan niin kyllähän siinä hirveä tunne iskee. Ajatelkaapa hetki tuota summaa ja mitä kaikkea se on mahdollistanut.

  Jos USA tarvitsisi hirmuisen summan terrorismin vastaiseen sotaan, vaikkapa 300 miljardia, niin olisiko se hyväksytty kansan ja hallitsijoiden keskuudessa ennen 9/11 tapahtumia... tuo summa piti taikoa... Oliko uhka niin suuri vai saatiinko tällä idealla vain öljy ja kulta omille.

  Mitä kaikkea nuo iskut ovat mahdollistaneet. Ainakin koko lähi-itä ja afrikka on laitettu remonttiin. Euroopasta on tullut heikko valtaisan siirtolaisvyöryn kautta... joku taho hyötyy tästä kaikesta.
   
 16. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Tuolta virallisesta raportista voi lukea, miltä osin käytettiin satelliittipuhelimia ja miltä osin kännyköitä matalammalla lennettäessä. Hakusanat "airphone" ja "mobile phone".
   
 17. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Eli siis foliohattu-teoriasi mukaan hallinto kaappasi lentokoneet ja lensi ne päin torneja. Koska tällä tavalla torneja ei olisi saatu kaatumaan, oli torneihin kuitenkin etukäteen asennettu tonneittan räjähdyspanoksia, jotka sitten räjäytettiin muutama tunti törmäysten jälkeen. Näinkö se meni teoriasi mukaan?
   
 18. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Virallinen raportti... se onkin melkoinen aarre.

  Yksi suuri syy miksi yli 40 % amerikkalaista ei usko virallista 9/11 komission tekemää selvitystä tapahtumista on juuri se seikka että se on niin epämääräinen.

  Voimme tarkastella vaikkapa näiden kolmen tornitalon luhistumista - - - > WTC1 ... WTC2 ... WTC7

  Lentokone osuu torniin 1. Torni 1 palaa noin tunnin ja tulee sitten alas samaan tapaan kuin rakennuksia ns. "purku-räjäytetään". Lähes identtinen kaava tapahtuu tornin 2 kohdalla. Ensin palaa heikosti, kuten näette savusta ja ihmisistä. Sitten tulee alas kuin korttitalo. Nyt sitten tämä rakennus 7, sekin romahtaa usemman tunnin jälkeen.

  Väkisinkin on alettu pohtia sitä miten siististi rakennuksen tulevat alas. Se ei olisi mahdottomuus että olisi käytetty räjähdyspanoksia. Useat silminnäkijät kuulivat useita räjähdyksiä. Ennen kuin tornit tulivat alas, siellä maan tasossa.

  Nyt voidaan ajatella että USA antoi terroristien osua kohteisiinsa ja korosti iskua ns. "purku-räjäyttämällä" 3 rakennusta. Tai sitten USA teki kaiken itse ja lensi koneet päin torneja 1 ja 2.

  Tämä herättää kaikissa suuria tunteita, mutta ei ole tavatonta että valtio tekee ns. "False-Flag" operaation. Jos joku muistaa vielä kuinka Venäjä räjäytti 2 kerrostaloa, ja kertoi tsetseenien olevan sen takana joka sitten aloitti sen sodan... myöhemmin he jäivät nolosti kiinni asiasta. Venäjä olikin räjäyttänyt 2 omaa rakennusta, tappanut ns. omia, jotta voisi aloittaa sodan. Saisi kansan tuen.

  Vastaavia on historia täynnä.

  Sitä en ymmärrä miksi osa ihmisistä on niin vastaan sitä "ideaa" että USA itse olisi koko terrorisiskun takana. Joko niin että antoi sen tapahtua ja voimisti sitä ... taikka niin että hoiti kaiken itse? Ei tuo ole lainkaan mahdoton idea, varsinkin kun katsomme mitä kaikkea tapahtumien jälkeen on käynyt.

  Voit itse aloittaa katsomalla vaikkapa tuon videon jonka laitoin.

  On totta että musiikkia ja siviiliuhreja siihen ei olisi tarvinnut sotkea. Olisivat vain esittäneet vielä enemmän faktoja. Täällä joku fiksusti postasi esim. tuon valtavan rahasumman joka vaan hävisi samoihin aikoihin. Koko tapahtuma on niin täynnä outouksia että jos siihen jaksaa yhtään perehtyä niin tajuaa että asiat eivät todellakaan tapahtuneet niin kuin ns. virallisessa raportissa sanotaan.

  ...

  Itse toivon että 9/11 saisi läpinäkyvän ja puolueettoman tutkinnan vielä joskus. Nyt on todistettu että WTC7 ei tullut alas tulipalon vuoksi. Toisin sanoen miten rakennus voi sortua tuolla tavalla? Tuosta vain? Ja mitä kaikkea sieltä meni mukana? Miksi juuri tuo rakennus... onhan se kumma jos siellä sattuu olemaan vielä kaiken lisäksi CIA:n toimisto.
   
 19. Snäckby

  Snäckby Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 232
  Saadut tykkäykset:
  58
 20. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Tökeröintä tuossa lavastuksessa oli se, että Floridan kaappareilta ”unohtui” Boeningin manuaali vuokra-auton käsinelokeroon. Eikö sitä olisi tarvittu koneessa mukana? Ja jos oppi olisikin jo ehtinyt iskostua päähän, miksi se piti ”jättää” juuri autoon viranomaisten ”löydettäväksi”? Täytyy olla todella yksinkertainen, jos uskoo tuota virallista selontekoa...
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.