Tuli ei tuhonnut WTC7:ää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Valentino, 27.03.2020.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Tämä on vielä parempi kuin covid-uskovaisten viestiketju.
   
 2. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Muuten varmaankin pitäisin monia WTC-iskuihin liittyviä asioita hyvin epäilyttävinä ja outoina, mutta kun se lentskarissa WTC:n läpi vetäisty terroristin passi löydettiin seuraavasta korttelista, niin kyllä siinä mielestä kaikkoaa kaikki epäluulot.
   
 3. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Juu, tuo on hyvä pointti.

  Oikeastaan tässä keskustelussa huomaa sen että on niin helppo haukkua muita foliohatuiksi. Jos YLE:llä jotain kerrotaan niin se on 100 % totta. Oliko niin jos oikein muistan että jo ensimmäisen tunnin aikana ellei jopa nopeammin, niin oli jo kuvat kaikista terroristeista.

  Osattiin myös kertoa kuka on pääsyyllinen. Sitten kelattiin tuota lentokoneiden törmäämistä kaksoistorneihin, noin minuutin välein. Se oli valtava mediatilaisuus myös.

  Minulla ei ole mitään tarvetta väittää että asia on näin tai noin, mutta säälin niitä jotka eivät uskalla kyseenalaistaa asioita. JFK, 9/11, Bin Ladenin kuolema, ovathan nuo epäselvyyksiä täynnä. Esimerkiksi JFK:n kohdalla, ruumiinavauksen yhteydessä presidentin kallo oli kadonnut. Pohdin olisiko sen avulla voitu päätellä mistä luodit tulivat, millaiset, ja minkälaista tuhoa ne tekivät.
   
 4. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Muistat totaalisen väärin. Terroristien kuvien saamiseen meni vähintään päiviä. Miten ihmeessä voit muistaa noin väärin?
   
 5. RedAlert

  RedAlert Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.05.2004
  Viestejä:
  987
  Saadut tykkäykset:
  32
  Ei siihen kalloa tarvita, jokainen jolla on silmät päässä ja ne toimii, näkee siitä Zapruderin filmistä kiistattomasti, että tappava laukaus tuli etuoikealta hieman yläviistosta.
   
 6. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32


  No juu sitten muistan totaalisen väärin.
   
 7. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Kyllä.
   
 8. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Kuten olen aina täällä sanonut. Suurin osa ihmisistä on järkyttävän tyhmiä.
  "Minä tutkin vähän inter weppiä ja selvästi kaikki muut ovat väärässä ja minä osaan päätellä näistä, että salaliitto on varmasti syyllinen" Ja säälin vielä niitä, jotka eivät tajua, että alienit ovat rakentaneet pyramidit.
   
  klmake tykkää tästä.
 9. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  USA / Pentagon on myöntänyt että sillä on ollut vuosikymmeniä UFO:ja tutkiva projekti, jonne on upotettu miljoonia. On myönnetty myös että on olemassa sellaisia osia, materiaalia, aluksen osia joita ihminen ei ole voinut tehdä. On julkaistu aitoja kuvia hävittäjälentäjien kameroista, missä näkyy erilaisia objekteja, jotka käyttäytyvät täysin fysiikan lakien vastaisesti.

  Normaali ihminen miettii miksi emme tutkisi tätä asiaa tarkemmin?

  Jos sitten käykin niin että ne jotka lähtevät nuuskimaan päätyvät tippumaan kerrostalojen parvekkeilta vaikkapa tai kuolemaan auto-onnettomuuksissa niin kyllä se herättää kummastusta. Onko mielestänne 9/11 saanut reilun avoimen tutkimuksen, joka olisi läpinäkyvä?

  Päinvastoin, itse tutkinta on täynnä epäselvyyksiä ja salailua jota selitetään kansallisella turvallisuudella. Itse säälin eniten niitä henkilöitä jotka uskovat 100 % kaiken sen minkä esim. YLE näyttää ja kertoo. Tuntuu että mediassa on vain 1 näkökulma jokaiseen asiaan.
   
 10. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 802
  Saadut tykkäykset:
  718
  Onko ne terojen kuvat tuossa videolla? Vai menikö multa nyt jotain ohi?
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 802
  Saadut tykkäykset:
  718
  [​IMG]
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 629
  Saadut tykkäykset:
  168
  Pidän itse "tyhmimpinä" ihmisiä, jotka eivät kyseenalaista mitään. Tällaisia ovat usein ihmiset, jotka pitävät tosi-TV:n tapahtumia muuna kuin suureksi osaksi käsikirjoitettuina, jotka heittävät aina sen "kateellinen suomalainen" -kortin ilmaan jos joku kritisoi jonkun rikkaan pölvästin toilailuja ja jotka kumartelevat vallassa kiinni oleville tahoille päätyäkseen näyttämään idiooteilta, kun näiden tahojen takaa paljastuu rikollista toimintaa, salailua ja skandaaleja. Toki kyseenalaistamisessa voi mennä liian pitkälle, mutta moni tuudittautuu liiaksi siihen, että koska kiinnijääneet tahot ovat olleet yleensä yksittäisiä henkilöitä eivätkä esim. hallituksia, niin hallituksen tai oman maan rakenteiden kyseenalaistaminen on automaattisesti yliampuvaa. Siinä on vaan se, että jos kyseessä on maa tai hallitus, niin siellä on useampi ihminen varmistamassa, että salaisuus säilyy, eikä kaikki ole yhden egoistisen miljonäärin käytöksen varassa... Tai no. :rolleyes:
   
  Recce tykkää tästä.
 13. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 376
  Saadut tykkäykset:
  27
  Mikä asia maailmassa palaa 200 asteen liekillä? Jo tuo osoittaa, että sekopää-teorioista on kyse.
   
  kmruuska tykkää tästä.
 14. ProPatria

  ProPatria Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  734
  Saadut tykkäykset:
  139
  Olihan näissä jotain outouksia. Sehän yksi matkustajakonetta ohjannut terroristi oli saanut jotain lento-opetusta jenkeissä johonkin pienkoneeseen mutta lento-opettajan haastattelun mukaan oli siinäkin tosi surkea. Eli mies joka ymmärsi matkustajakoneista saman verran kuin Pekka Haavisto heteroseksistä osasi olevinaan lentää sellaisen kuitenkin torneja päin. Uskokoon ken tahtoo.
   
 15. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Kolmessa koneessa oli 5 terroristia, ja neljännessä 4 terroristia. Siellä oli vähintään 2 lentokurssin käynyttä terroristia per kone. Joten en ainakaan esittämälläsi perusteella usko näihin muihin teorioihin. Kaiken lisäksi se muu teoria pitäisi olla, että joku oikea lentäjä olisi lentänyt lentokoneen torneja päin.
   
 16. Vanha_susi

  Vanha_susi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2017
  Viestejä:
  520
  Saadut tykkäykset:
  45
  ^^

  Sitä en tiedä, kuka ohjasi noita tosi isoja matkustajakoneita, joista yhden törmäyksen näin suorana, kuten aikaisemmassa viestissäni kerroin.

  Mutta tosi hyvin se lentäjä osasi osua siihen torniin suoraan keskelle sivua, ja se kone meni osittain sen tornin läpi, koska romua lensi hurjasti ulos myös tornin toiselta vastakkaiselta sivulta siinä suorassa lähetyksessä. Samalla se torni meni selkeästi vinoon sinne törmäyksen suuntaan.

  Jos jotain haluaa ehdotomasti ihmetellä, niin sitä, että mikseivät se torni tai tornit kaatuneet kyljelleen, kun kerran olivat niin selkeästi vinossa törmäyskohdan yläpuolelta, vaan romahtivat suoraan alaspäin. En tunne rakennustekniikkaa, jotta osaisin sitä arvioida,

  Sitä olen jälkikäteen hieman ihmetellyt, kun olen lukenut, että siellä oli muka lentokielto, mutta eri uutistoimistojen helikoptereita lenteli kuin hyttysiä niiden tornien ympärillä. MIten ja miksi ne saivat siellä lennellä tuntikausia. Se CNN:n lähetys oli kuvattu suurimmaksi osaksi jonkun korkean talon katolta suurimman osa aikaa ja osa sieltä kadulta. Tosin en tiedä olivatko kaikki helikopterit uutistoimistojen koneita vai oliko joukossa palolaitoksen koneita. En muista enää tarkasti. Tosin pieniä pätkiä oli CNN:kin lähetyksestä kuvattu helikopterista.

  En tarkalleen muista miten kauan se ainakin ulkoapäin todella rajulta näyttänyt tulipalo kesti, kun sitä katsoi suorana TV:stä, mutta minusta ainakin tuntui silloin, että hirveän kauan ennenkuin tornit romantivat.

  EDIT: Nyt kun uudelleen ajattelen sitä koko juttua, niin vähän mietityttää, mikseivät ne tornit todellakaan romantaneet HETI, koska olivat törmäyksen jälkeen valmiiksi vinossa? Siltä ainakin vahvasti näytti suorassa lähetyksessä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2020
 17. testudo80

  testudo80 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  644
  Saadut tykkäykset:
  32
  Kyllä, erittäin hyvin kirjoitettu.

  Eli aluksi kannattaa tutkia hetkiä itseä, miksi suhtautuu niin kriittisesti siihen ideaan että teko ei olisikaan ihan sitä mitä esim. YLE on vuosien saatossa uutisoinut.

  Elikkä on moneen kertaan todistettu että metalli tarvitsisi sellaisia 2000 asteen lämpötiloja. Lämpökamerat mittasivat reilun 200 asteen lämpöjä "kun tornit olivat tulessa".

  Niin... jotain satoja "outouksia"...

  Vielä tänä päivänä arvotaan esim. tämän yhden terroristin kohdalla että kuka hän oli, kun samaa aikaa maailmasta löytyi 3 kaveria samoilla tiedoilla. Näiden "terroristien" toilailuja seurattiin viikkoja. Puhuttiin mm. kokaiinista, huorista ja jatkuvasta juhlimisesta. Oli joitakin harjoittelukertoja simulaattorissa ja nekin menivät yllätys yllätys päin helvettiä.

  En väitä etteivätkö nämä kaverit voisi lentää, mutta ihan tuollainen meno ennen iskuja kuulostaa jotenkin oudolta. Ainakin herättivät touhuillaan huomiota.

  Olisi todella kiinnostava tietää milloin viimeksi on käynyt näin että esim. USA:ssa ylipäätään kaapataan kone? Siis ennen 9/11. Niin että siellä on useita koneita ja useita kaappareita. Tässä on koko jutussa kaikki osunut vain niin hemmetin nappiin. Hävittäjät joiden pitäisi pudottaa matkustajakoneet ohjataan väärään suuntaan.

  Oliko terroristeilla jotkut muoviveitset joilla sitten tunkeutuivat ohjaamoon ja samalla pitivät loput matkustajat aisoissa. Tuliko ohjaamoista missään vaiheessa tietoa lennonjohtoon,,, "meidät on kaapattu!" ...?

  Tästä kuvamateriaalia kiitos.
   
 18. Vanha_susi

  Vanha_susi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2017
  Viestejä:
  520
  Saadut tykkäykset:
  45
  ^
  Kuten olen kirjoittanut, katsoin sen SUORANA Bostonissa. Ei ole kuvamateriaalia, vain muistikuvia. Eikä ollut mahdollisuutta nauhoittaa lähetyksiä toimistolla tai hotellissa. Kysy CNN:ltä, jonka lähetystä katsoin.

  En myöskään väitä, että näin pitkän ajan kuluttua kaikki muistikuvat ovat oikeita tai tarkkoja. Muta kyllä sinunkin kirjoituksesi ovat välillä totuudesta todella poikkeavia. Esim. se, että terrositit olisi tunnistettu heti muutamassa tunnissa. kun siihen oikeasti meni lähemmäs viikko.

  Muutaman tunnin kuluttua iskuista, jos muistan oikein Osama Bin Laden kehui omissa lähetyksissään Al Kaidan tehneen iskut, mutta ei muistini mukaan kertonut tekijöiden nimiä.
   
 19. IlkkaP

  IlkkaP Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2002
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  154
  Siis miten niin hemmetin nappiin? Neljästä koneesta kolme pääsi kohteeseen, joten ei 75 % ole minusta "niin hemmetin nappiin". Vai tarkoitatko, että sen neljännen koneen olikin tarkoitus pudota pellolle?

  Kyllä ne ihan metallisilla mattoleikkureille olivat varustautuneet. Et ilmeisesti ole lainkaan lukenut virallista tutkimusraporttia?

  Tässä sinulle salainen linkki viralliseen raporttiin. Älä jaa tätä linkkiä muille, mutta lue raportti huolella ja esitä sen jälkeen mahdolliset väitteesi, ettet perusta niitä nyt ihan keksittyihin juttuihin.
  https://www.govinfo.gov/content/pkg/GPO-911REPORT/pdf/GPO-911REPORT.pdf
   
 20. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 581
  Saadut tykkäykset:
  684
  Keskitytään elokuviin ja TV-sarjoihin.
  Tästä aiheesta on vain typeriä uskomuksia.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.