Tulevat julkaisut

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana sokka, 04.09.2007.

 1. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  [​IMG]
   
  Professional tykkää tästä.
 2. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  Pistetäänpä jakoon SEURAAVA koskien vielä tuloaan tekevää Scream Factory -julkaisua alkuperäisfilmauksesta My Bloody Valentine. Alkuvuoden päräyttävimpiin uutisiin lukeutuu tätä myöden tieto siitä, että SF:n Collector's Edition tulee sisältämään leffan LEKKAAMATTOMAN VERSION 4K MASTEROITUNA JA SKANNATTUNA ELOKUVAN ALKUPERÄISISTÄ KAMERA NEGATIIVEISTÄ!!! Tosin tämä ei tarkoita (yhäkään) sitä, että elokuva olisi ohjaajan alunperin tarkoittamassa pituudessa. Asialle vihkiytyneet tietänee tasan ja tarkkaan mihin viittaan, joten jätän suosiolla tolkuttoman referointiurakan niille sijoilleen.


  Edit. Julkaisun kansikuvakonsepti lisätty.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2020
 3. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 313
  Saadut tykkäykset:
  229
  ^ Varmaan sama, mitä aikaisemmin on julkaistu. Vituttaa vaan, että taas ollaan pelkästään A-alueen levy. Paska firma.
   
 4. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  Mitä uncut -statukseen tulee, niin kyseessä on sama versio kuin 2009 julkaistu aluekoodivapaa LionsGate Home Entertainment Special Edition -painos Blu-ray sekä DVD -formaattina, joka loppuunmyynnin myötä sai osakseen tolkuttoman hintatrokailun lisäksi erityisen ikävän mätänemisongelman painoksen useissa yksittäisissä Blu-ray levyissä.

  Konkreettisimpana eronahan nyt julkaistavassa versiossa on tietenkin jo julkistettu tieto siitä, että filmaus ylipäätään saa osakseen uuden skannauksen sekä sitä myöden 4K masteroinnin, jotka yhtä kaikki tuotetaan parhaimmasta mahdollisesta olemassa olevasta lähdemateriaalista, eli elokuvan alkuperäisistä kameranegatiiveistä. Eikä näin ollen jostain useamman sukupolven teatteriprintistä à la Road Games (1981) Umbrella Entertainment, jossa 4K masterointi on enää vain huono vitsi.

  Ihan sentään paskaksi en Shout! Factory:a haukkuisi, vaikka ymmärrän toki tuohtumuksen aluerajoitteisuuden osalta. Lafkan julkaisuktalogi on kuitenkin tätä nykyä jo niin laaja ja mielenkiintoinen, että useimpia genre-elokuva harrastustaan aloittavia hirvittää, vaikkei tämä poissulje teittyjä tosiasioita koskien mm. alkuperäisen lähdemateriaalin huolitellumpaa hyödyntämistä (vrt. Arrow, Carlotta Films, Subkultur Entertainment, Vinegar Syndrome, jne), kuvanpakkausta ja levyjen autorointia sekä laadunvalvontaa yleisellä tasolla, näin vain muutaman yleisesti hyvin tiedossa olevan asian mainitakseni.

  Mielenkiintoista seurata tuleeko elokuviaan harvoin lisensoiva LionsGate mahdollisesti myöntämään leffan brittioikeudet esim. nyttemmin kiihtyvää vauhtia jenkkilästyneelle Arrow:lle vai alkaako kahinointi statuksesta kenties joidenkin muitten kesken?
   
  huuru tykkää tästä.
 5. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 313
  Saadut tykkäykset:
  229
  Paskaksi haukun juuri aluekoodin takia. Muutenhan nuo on hyviä julkaisuja. Mielelläni ostaisi juuri kyseisen leffa, kun en ole sitä nähnyt.
   
 6. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  Maltti lienee valttia tässäkin. Veikkaan, että brittijulkaisu on vain ajan kysymys.
   
  sokka tykkää tästä.
 7. Mikkeli13

  Mikkeli13 Active Member

  Liittynyt:
  16.06.2008
  Viestejä:
  527
  Saadut tykkäykset:
  76
  Onko mahdoton ajatus ostaa a-alueen soitin tai aluekoodivapaa soitin? Ei tarvitse harmitella koodeja (mikä ei monestikaan ole julkaisijan vika vaan lisenssinhaltijan määräys) vaan voi ostaa elokuvista sen ”parhaan” tai mieleisimmän julkaisun.
   
 8. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 313
  Saadut tykkäykset:
  229
  On se mielessä käynyt. Minulla oli aikanaan aluekooditon DVD soitin, mutta sen jälkeen ei oikein ole innostanut. Pitäisi tilata tyylin Amazonista vekotin. Sitten, jos se ei toimikaan, niin taas pitäisi lähettää jonnekin ties minne. Shout on varmaan ainut julkaisija, mitä tulisi tilattu, mutta vain muutamia levyjä. Sen takia ei juuri ole kiinnostanut. Hyvänä lisänä vielä, että niistä levyistä on melko työlästä päästä eroon tarvittaessa.
   
 9. huuru

  huuru Member

  Liittynyt:
  21.12.2005
  Viestejä:
  211
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tätä ihmettelen itsekin. Ilmeisesti on kuitenkin mielekkäämpää ulista ja vammailla sekä kääntää hienot uutiset negatiivisiksi. Tässä hieman vertailua
   
 10. i-kari

  i-kari Active Member

  Liittynyt:
  18.02.2016
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  53
  Ensinnäkin, My Bloody Valentinen uudelleenjulkaisu on erittäin tervetullut uutinen, kyseisen nimikkeen puuttuessa omasta kokoelmasta ja aiemman loppuunmyydyn julkaisun pilviin kohonneen hinnan vuoksi. Vaikka en kyseistä rainaa olekaan koskaan nähnyt, on näitä kiva keräillä, ja tämän pitäisi olla sieltä slasher-genren paremmasta päästä. Ensimmäisenä tulee mieleen The Prowler (1981), joka oli astetta synkempi genrensä edustaja.

  Toiseksi, A-aluekoodin rajoitus tuskin oli yksinomaan Scream Factoryn päätettävissä vaan kyseessä voi olla myös muut myyntialueisiin liittyvät sopimustekniset kuviot yhdessä filmin omistajan kanssa. Korjatkaa, jos olen väärässä.

  Kolmanneksi, itse ratkaisin aluekoodirajoitukset aikoinaan hankkimalla käytettynä toisen Philipsin soittimen, jonka sai softapäivityksellä A-alueen soittimeksi. Eli kaksi soitinta: toinen A-alueelle ja toinen B-alueelle. Kustannusta näistä kahdesta taisi kertyä alle 100e. Nyt jouluna tilasin Amazonista Sonyn soittimen, joka oli jo hardware-puolella modattu aluekoodivapaaksi. Siinä tosin ei ole mahdollista tekstityksen siirto, joten cinemascope-kankaalla tekstitykset menee elokuvan authorisoinnista riippuen joko kankaalle tai sitten seinälle, mutta tämä onkin sitten jo toinen tarina...
   
 11. Pulse+

  Pulse+ Member

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  21
  CDON:n tulevat julkaisut listalta taas mainintoja bluray alkuaikojen uudelleen julkaisuista:

  Die Hard III
  National Treasure I ja II
  Face/Off
  Deja Vu
  Con Air
  Enemy of the State
  Nightmare Before Christmas
  Pretty Woman
  Armageddon
  Coyote Ugly
  Pearl Harbor
  The Rock

  Julkaisut tammi-maaliskuu 2020. Milläköhän periaatteilla näitä uusia painoksia valitaan julkaisuun? No, muutama noista tulee kyllä ostettua.
   
 12. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 110
  Saadut tykkäykset:
  297
  Hoh hoijaa. Aika paljon näyttää olen Nicolas Cage-leffoja...
   
 13. El Grande

  El Grande Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 077
  Saadut tykkäykset:
  142
  Suurinta osaa ollut Prismoissa vanhoina painoksina 5 e/kpl viimeiset pari vuotta.
   
 14. Pazze

  Pazze Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  5 002
  Saadut tykkäykset:
  104
  Joo, mulla on noista ne mitä haluan, ja kivasti vielä muovit muutamassa päällä.... että en ehkä tarvitse, vaikka olen halunnutkin ne kokoelmaani.
   
 15. ipeniemela

  ipeniemela Active Member

  Liittynyt:
  23.09.2004
  Viestejä:
  778
  Saadut tykkäykset:
  53
  [​IMG]
  SYNOPSIS
  Winner of the Special Jury Prize at Cannes, Kwaidan features four nightmarish tales adapted from Lafcadio Hearn’s classic Japanese ghost stories about mortals caught up in forces beyond their comprehension when the supernatural world intervenes in their lives: “The Black Hair”, “The Woman of the Snow”, “Hoichi the Earless”, and “In a Cup of Tea”.

  Breathtakingly photographed entirely on hand-painted sets, the film is an abstract wash of luminescent colours from another world. The Masters of Cinema Series is proud to present the complete 183-minute original Japanese cut of Masaki Kobayashi’s masterpiece on Blu-ray for the first time in the UK.


  SPECIAL FEATURES

  • Limited Edition Hardbound Slipcase [3000 copies]
  • A 100-PAGE Perfect Bound Illustrated Collector’s book featuring reprints of Lafcadio Hearn’s original ghost stories; a survey of the life and career of Masaki Kobayashi by Linda Hoaglund; and a wide ranging interview with the film maker – the last he’d ever give
  • 1080p presentation on Blu-ray from Criterion’s 2K digital restoration of Kobayashi’s original director’s cut
  • Original monaural Japanese soundtrack
  • Optional English subtitles
  • Kim Newman on “Kwaidan” – a new interview with the film critic and writer
  • Shadowings [35 mins] – a new video essay by David Cairns
  • Original trailers
  [​IMG]

  SYNOPSIS
  One of the most important cinematic achievements in Hong Kong cinema, Tsui Hark’s Zu Warriors from the Magic Mountain birthed the modern-day special effects industry in Hong Kong, and influenced filmmakers around the world, including John Carpenter (who credited the film as the inspiration for Big Trouble in Little China).

  Featuring an all-star cast led by Yuen Biao (Wheels on Meals, Project A) as young soldier Dik Ming-kei, currently caught in a war between two rival armies during Tang Dynasty. Taking sanctuary in a cave within the ominous Zu Mountain, he becomes entangled in a battle with supernatural forces beyond his comprehension.

  Featuring breath-taking art design, stunning cinematography, and groundbreaking special effects, Eureka Classics is extremely proud to present Zu Warriors from the Magic Mountain from a brand new 2K restoration making its worldwide debut on Blu-ray.

  SPECIAL FEATURES
  • Limited Edition O-CARD with new artwork by Darren Wheeling [2000 units]
  • Limited Edition collector’s booklet featuring new writing on the film [2000 units]
  • 1080p presentation on Blu-ray from a brand new 2K restoration
  • Cantonese, Mandarin, and English soundtrack options, original monaural presentations
  • Newly translated English subtitles
  • Brand new and exclusive feature length audio commentary by critic and Asian cinema expert Tony Rayns
  • Brand new and exclusive interview with Tsui Hark – a lengthy and in-depth interview with director Tsui Hark filmed in 2020 exclusively for this release
  • Zu: Time Warrior [93 mins] – the export cut of the film produced for European theatres, featuring a wraparound segment with Yuen Biao as a modern-day college student who is transported, Wizard of Oz style, to 10th Century China
  • Tsui Hark – episode of Son of the Incredibly Strange Film Show originally aired on British television in 1989
  • Alternate opening credits, restored to their original Western presentation
  • Archival Interview with Yien Biao [12 mins]
  • Archival Interview with Mang Hoi [20 mins]
  • Archival interview with Moon Lee [20 mins]
  • Deleted Scenes
  • Trailers
  [​IMG]

  SYNOPSIS
  Perhaps one of the most underrated of the collaborations between director John Ford and star John Wayne, Rio Grande manages to be both a conclusion and a new beginning for this most iconic of actor-filmmaker collaborators. The film is the final entry in Ford and Wayne’s “Cavalry Trilogy,” following their hits Fort Apache (1948) and She Wore a Yellow Ribbon (1949). Yet it also marks the first of five appearances Wayne made with actress Maureen O’Hara, three of which were directed by Ford.

  Wayne is Lt. Col. Kirby Yorke, attached to the Texas frontier in 1879 to protect settlers from attacks by Apaches. When Yorke’s son – a West Point flunkee turned Army private – is assigned to his father’s regiment, tensions flare upon the arrival of Yorke’s estranged wife Kathleen (O’Hara), who wants their teenaged son out of Yorke’s unit. After Apaches attack, the stakes of Yorke’s mission escalate, and he must journey to Mexico where the Apaches are hiding out. With his son and two old recruits (Ford/Wayne regulars Ben Johnson and Harry Carey Jr.) as accompaniment, Yorke faces his toughest battle.

  The Quiet Man (1952) may be the most fondly remembered collaboration between Ford, Wayne, and O’Hara, but ironically, that classic wouldn’t even exist if not for Rio Grande, as studio Republic was so (incorrectly!) certain that the later film would lose money, that they only agreed to its production on the condition that Ford and his collaborators make another western first to cover the costs. But Rio Grande stands on its own as yet another outstanding meeting of these remarkable talents.

  SPECIAL FEATURES
  • Limited Edition O-Card [2000 units]
  • 1080p presentation on Blu-ray, from a new transfer completed by Paramount’s preservation department in 2019
  • Optional English subtitles for the deaf and hard-of-hearing
  • Brand new and exclusive feature-length audio commentary by western authority Stephen Prince
  • Scene specific audio commentary with Maureen O'Hara
  • A video essay on the film by John Ford expert and scholar Tag Gallagher
  • The Making of Rio Grande – archival featurette
  • Theatrical trailer
  • A collector’s booklet featuring a new essay by western expert Howard Hughes; a new essay by film writer Phil Hoad; transcript of an interview with John Ford; excerpts from a conversation with Harry Carey, Jr.
   
 16. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  Jälleen käy kiittämän henkilökohtaisia valintoja aluekoodittomuuteen taannoin hypätessä. Tsukamoto boksi on alkaneen vuoden päräyttävimpiä julkistuksia.

  [​IMG]
   
  TheRealThing tykkää tästä.
 17. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 839
  Saadut tykkäykset:
  378
  ^ Kerrotko hieman lisää tuosta Tsukamotosta, en ole ikinä kuullut, mutta kiinnostaa
   
 18. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  ^ Siis ihan tosissasi kysyt? (tämä ei ollut sen enempää sarkasmia kuin vittuiluakaan) Hämmästelen vain.
   
 19. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 313
  Saadut tykkäykset:
  229
  En ole minäkään noita nähnyt. Trailerit olen kyllä katsonut Tetsuo leffoista. Melkoisen hapokkaalle näyttää. Nuo muut ei sano mitään.
   
 20. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 144
  Saadut tykkäykset:
  139
  Tsukamotosta löytynee tietoa mielin määrin palvelimilta, kunhan vähän vaivautuu. Tällä välin ja Tetsuo -elokuvista puheenollen, kun nyt on mainittu, löytyy kahdesta ensimmäisestä osasta (kolmannenkin arvostelu toki on luettavissa samaiselta sivustolta) varsin mainiot arvostelut Mustoselta verkkolehti Elitististä. Tarkemmin TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ, jotka osaltaan, joskin lyhyehkösti, piirtävät kuvaa ohjaajasta noin yleisesti tarkasteltuna.

  Pelottavaa, jos elokuvallinen sivistys oikeasti on tuolla tasolla plazalaisilla.