TSN Versand - kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Murri, 05.03.2003.

 1. rauer

  rauer Member

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt on toisesta mailistanikin jo neljä päivää - tosin viikonloppu välissä. Eikä mitään vastausta. Taitaa olla tämä TSN niitä firmoja, jotka toimivat kohtalaisesti niin kauan kuin raha virtaa heidän suuntaansa. Siihen näyttää sitten asiakaspalvelu loppuvan. En voi kyllä suositella, enkä tule ostamaan ko. firmasta enää mitään.
   
 2. CrC

  CrC New Member

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tiistaina tilasin, seuraavan tiistaina saapui. Ei paha laisinkaan. Tuotteet oli pakattu isoon pahvilaatikkoon extrapehmikkeiden kera. Toimituskuluista tippui kiva 35€ alennus, eli COD kuljetus by UPS tuli maksamaan 10€ :thumbsup: Sanyo Z5 ja Sony s76 testauksen alla, ehjiä tuntuvat olevan. Pitää mennä testaamaan lisää parin leffan verran :naminami:
   
 3. tomsaksa

  tomsaksa New Member

  Liittynyt:
  17.07.2004
  Viestejä:
  45
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tilasin Onkyon av-vahvistimen. Maksoin EU-maksulla. Lähettämääni sähköpostikyselyyn tuli vastaus puolessa vuorokaudessa. UPS:lta tuli seurantakoodi ja paketti reilun viikon päästä tilauksesta. Positiivinen maku jäi :thumbsup:
   
 4. sirius18

  sirius18 New Member

  Liittynyt:
  16.11.2005
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  TNS Versand on kokemukseni mukaan erittäin suositeltava ostopaikka. Tilasin Panasonic PT-AX100E -projektorin + piuhoja UPS COD:llä, kuusi päivää (ti -> ma) tilauksesta oli kuriiri ovella. Vastaukset kyselyihini tulivat sähköpostiin muutamassa tunnissa, proju oli pakattu erittäin suojatusti tuplakokoiseen laatikkoon (projun paino about 5 kg, paketin 12!). Sain lähetysseurantakoodin pyydettyäni joten tiesin toimituspäivän etukäteen. Projussa ei mitään ongelmaa, firmiskin näyttäisi olevan suht.uusi (1.09) joten ei tuo nyt ensimmäisestä valmistuserästä ole... ;)

  Soitin tämän lisäksi UPSin palvelunumeroon josta tiedustelin kätevimmän maksutavan, tässä tapauksessa sain pankkitilinumeron ja suoritettu maksukuitti piti vielä faksata UPS:lle, pelkän kuitin esittäminen kuriirille EI riitä. Maksu olisi onnistunut myös kuskille mutta onhan tilisiirto kätevämpi. Soittakaa hyvät ihmiset kuljetusfirmojen palvelunumeroihin aina kun tilaatte jotain arvokkaampaa/jotain kiireellistä, onpahan itsellä tarkka tieto missä mennään. Ei ne ihmiset teitä puhelimen kautta syö, ainakaan purematta! :eek:

  Tuolta tilaisin vielä Onkyon 875:n mutta taidan Onkyon PAN European takuun puutteessa ottaa sen kuitenkin kotimaan maahantuojan/tutun jälleenmyyjän kautta.... varmuuden vuoksi.

  edit: niin vielä Panasonicin hinnasta: listahinta (1038 e) oli n. 30 e kalliimpi kuin halvemmissa puljuissa saksanmaalla mutta sen sijaan firma oli paremmassa maineessa täällä ja lähetyskulut olivat vain 20 e plus 15 eur UPS:n COD niin samaan se olisi about jäänyt kuin tilattuna halvimmista/maineelta huonommista paikoista kalliimmalla (n. 60 e) toimituskuluilla.
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Plazalta löytyi sen verran hyviä kokemuksia TSN Versandista, että päätin uskaltaa sieltä tilata. Tarvitsin Audioengine A2 -aktiivikaiuttimet multimedia-käyttöön ja TSN Versandista sattumoisin löytyikin planeetan edullisin hinta: n. 172 euroa kaikkine kuluineen (pari kymppiä toimituskuluja tuli TSN Versandin hinnan päälle). Tuota halvemmalla noita kaiuttimia ei olisi tainnut saada edes Jenkeistä tilaamalla, vaikka ei olisi laskettu mukaan rapakon toiselta puolelta tilaamalla aiheutuvia tulli- ja ALV-maksuja. :thumbsup:

  Tilaaminen oli helppoa, vaikka saksan kieltä tulikin vastaan (näissäkään nykypäivänä ei voi mennä sormi suuhun sillä esim. Google Translate on hyvä ystävä tällaisissa tilanteissa). Maksoin kaiuttimet PayPalillä.

  Sain yhteensä kolme sähköpostiviestiä TSN Versandilta. Ensimmäinen viesti (9.2.) oli tilauksenvahvistus ja toisessa pari tuntia myöhemmin saapuneessa viestissä ilmoitettiin (englannin kielellä jopa), että tuote on varastossa ja minulle varattu, ja että se lähetetään huomenna. Kolmas viesti, jossa ilmoitettiin postituksesta, ilmestyikin seuraavana päivänä (10.2.). Tässä viestissä oli myös mukana pakettinumero (mikä ilmeisesti vastasi DHL:ää), mutten saanut mitään tietoja ulos mistään paketinseurannasta koko paketin toimituksen aikana. Foorumeita lukemalla selvisi, että usein nuo tiedot ilmestyvät vasta jälkeenpäin, kun tilaaja on jo pakettinsa ehtinyt saada. :hitme: Tilaus saapui minulle tänään eli 17.2. (posteljooni oli jättänyt Postin noutolappusen postissa). En ole vielä kaiuttimia käyttänyt, mutta paketti oli ehjä, kaiuttimet kunnossa ja kaiken lisäksi oikeat mallit.

  Voin siis suositella TSN Versandia luotettavana, edullisena ja toimitusnopeudeltaan vikkelenä putiikkina! :naminami::naminami::naminami::naminami::naminami:
   
 6. HardSoft

  HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä myös myönteisiä kokemuksia TSN Versandista.

  Tilasin Panasonic DMP-BD80 BluRay soittimen ~viime syksynä ja toimitus ja viestintä oli moitteetonta.

  Seurantakoodin kanssa lienee vaikeuksia etenkin, jos tilauksen loppumatka tapahtuu Itellan toimesta. Koodi toimii Itellan sivulla vasta, kun tuote on saapunut Itellan jakelukeskukseen.

  Tämä on tietotekniikan nykyaikaa... ;)
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Valitettavasti tilaamiini Audioengine A2 -kaiuttimiin tuli ongelmia ja jouduin ne lähettämään takaisin TSN Versandiin takuukorjaukseen. Toivon mukaan se hoituu yhtä hienosti kuin ko. paikasta tilaaminen.

  Tässä nyt tietenkin on tämä Saksasta tilaamisen varjopuoli, että jos laitteeseen tulee jotain ongelmia, niin sitä joutuu lähettämään sen laitteen takaisin Saksaan -- ellei ole jotain euroopanlaajuista takuuta. Noiden kaiuttimien lähetys maksoi minulle runsaat 31 euroa, mutta toivon mukaan TSN Versandilta tulee hyvitystä tuon suhteen -- vika kun on minusta riippumaton.
   
 8. jusylin

  jusylin Member

  Liittynyt:
  23.10.2007
  Viestejä:
  443
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitahan infoa, miten homma toimi, kun takuukorjauskupakka on saatettu loppuun.
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  No niin, juuri äsken tuli sähköpostia, että TSN Versand on juuri postittanut lähetyksen minulle eli toivon mukaan korjatut kaiuttimet sieltä ovat tulossa. :thumbsup:

  Mitään sanaa ei ole tullut itse korjauksesta. Toisaalta jos kaiuttimet jostain syystä eivät olisi mennyt takuukorjauksen piikkiin, niin varmaan he olisivat pyytäneet minulta maksua korjauksesta. Tuskin he sentään nyt korjaamatonta tuotetta minulle takaisin lähettävät. Olisi aikamoinen kolaus kyseisen liikkeen maineelle, jos he paitsi jättäisivät korjaamatta kaksi kuukautta vanhojen kaiuttimien vian niin myös lähettäisivät 30 euron lähetyskulut minulle maksaneet palautetut kaittimet takaisin "ei me näitä aleta korjaamaan" asenteella.
   
 10. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Tänään hain sitten kaiuttimet postista. Ne oli korjattu (rikkimenneet osat vaihdettu uusiin) ja kaikki siltä osin siis oli kunnossa. Kyllähän sitä voisi vielä niistä postituskorvauksista kysellä näin jälkeenpäin, mutta tuskinpa niitä tulee saamaan.

  Positiivinen kuva tuosta TSN Versandin huollosta muodostui (ripeää toimintaa ja asiallisesti korjattu), mutta tuo asiakkaan kukkarolle lankeava useamman kympin postitusmaksu on kyllä aika ikävä -- kun Saksasta yleensä halvan hinnan takia juuri tilataan. Suosittelenkin tilailemaan Saksasta vain sellaisia laitteita, jotka voi Suomessakin takuuhuollattaa. Vaihtoehtoisesti voi toki muunkinlaisia laitteita ostaa, mutta hinnan on syytä olla todella tuntuvasti Suomen hintaa alempi, jottei mahdollinen huoltoon lähetys pilaa säästöä. Tämä lysti Audioenginen kanssa veti kaiuttimien hinnan sille tasolle, että eroa Suomen hintoihin jäi enää toimituskulut Saksan paikan eduksi (alunperin maksoin näistä toimituskuluineen n. 172 euroa ja CDON:n hinta taisi olla 199 euroa).
   
 11. jusylin

  jusylin Member

  Liittynyt:
  23.10.2007
  Viestejä:
  443
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko näistä listaa Plazalla? Jos ei, sellainen pitäisi tehdä :) vai kerätäänkö tähän topiciin? Itsellä ei ole asiasta kokemuksia, mutta useamman kerran olen tutkinut hintoja myös ulkomaan liikkeistä. Varmasti helpottaisi ostopäätöstä, jos tietäisi, että ulkomailta ostetun laitteen voisi takuukorjauttaa Suomessa kuluitta!

  Mitkä ulkomailta ostetut merkit siis tarjoavat laitteille toimivan takuuhuollon Suomessa?
   
 12. JonttuTonttu

  JonttuTonttu Member

  Liittynyt:
  20.02.2008
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin TSN:ltä ostetuissa Marantzin tuotteissa toimii takuu Suomessa.
   
 13. Harry

  Harry Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 904
  Saadut tykkäykset:
  7
  Sama juttu Sanyon videotykissä. Muutenkaan ei muuta kuin positiivisia kokemuksia TSN Versandista.
   
 14. Hans Byxor

  Hans Byxor Member

  Liittynyt:
  29.11.2008
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  0
  Thomannilta (thomann.de) tilasin tässä keväällä "multimediakiuttimet", joihin ilmestyi vahvistinvikaa lähes heti. Laitoin firmaan viestiä asiasta ja sieltä tuli UPS:n osoitelappu/rahtikirja paluupostissa. Sitten vain soitto UPS:lle ja sovittiin nouto. Viikon päästä oli uudet kaiuttimet kotona eikä omaa rahaa mennyt hommaan senttiäkään. :thumbsup:

  TSN Versandiltakin on jotain tullut hommattua joskus mutta takuukysymyksiä ei ole tullut vastaan. Toimitukset ja yhteydenpito on sujunut mallikkaasti.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2010