True Blood (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ana198, 16.06.2008.

 1. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 733
  Saadut tykkäykset:
  102
  En ole kirjoja lukenut, eli olet varmasti oikeassa. Haluan vain huomauttaa, että tulkintani Wiki-tekstistä oli kuitenkin täysin oikea, koska siinä ei puhuta mitään puolimuotoon muuttumisesta (ellen ihan puusilmä ole tässä vaiheessa aamua). Eli Wiki-teksti itsessään on virheellinen tai vaillinainen.
   
 2. pundewhee

  pundewhee Guest Guest

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Mookid

  Mookid Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 688
  Saadut tykkäykset:
  349
  Ei hitto tuota kolmosjakson loppua, mitä sieniä tässä oikein vedellään :sick: :D :thumbsup:
   
 4. Freekster

  Freekster Guest Guest

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 345
  Saadut tykkäykset:
  2
  Katoin sen maanantaina mut en muista mitä siin lopussa tapahtu :D
   
 5. Mastema

  Mastema Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Melkoinen twisti siinä muunmuassa nähtiin. Itselle toimi se loppukohtaus harvinaisen loistavasti, juuri tuollaista tietynlaista mielipuolisuutta tältä sarjalta olenkin kaivannut.

  Ylipäätään mielestäni tämä kolmoskausi on lähtenyt käyntiin vallan mainiosti, ja jopa ne pelätyt sushukkaset on toteutettu varsin siedettävästi. Seuraavaa jaksoa ilmeisesti luvassa vasta parin viikon päästä.

  EDIT: Ja niin joo, enpä olisi uskonut että alan oikeasti tykkäämään Jessican hahmosta. Saas nähdä miten vielä kehittyy.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2010
 6. pundewhee

  pundewhee Guest Guest

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mieki tykänny alusta, monta uutta hahmoa eikä mikään niistä ole edes murto-osan verran yhtä ärsyttävä ku kakkoskauden maenadi. Ja Jessicahan on mainio hahmo, ja varaa kehittää vaikka mihin suuntaan, uus (vampyyrinä) kun on.

  Jenkkien itsenäisyyspäivä tosiaan osuu sunnuntaille, joten ei jaksoa 4.7.
   
 7. pundewhee

  pundewhee Guest Guest

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei pahemmin kommentteja, jatketaa sit ite. Viimeisin jakso oli loistava, ja koko kaudesta oon muutenkin tykänny huomattavasti enemmän ku kakkoskaudesta.

  Alustusta ollut viis jaksoa, ja nyt näyttäis pärähtävän kunnolla käyntiin. Viime kaudellahan mielenkiintoinen storyline kuoli suurinpiirtein näissä vaiheissa ja loppu oli mariannea, nyt taasen vasta pääsyssä vauhtiin!
   
 8. ana198

  ana198 Guest Guest

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Agreed:) Loistavaa settiä ollut, erityisesti mietityttää että mikä sen Jasonin uuden hoidon diili on (retorinen kysymys, en kaipaa keneltäkään kirjoja lukeneelta vastausta;))? Otti päähän suuresti että joutuu ensi sunnuntaihin venaamaan.
   
 9. Sabbe

  Sabbe Guest Guest

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jeps, voin olla pitkälti samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Mielestäni tämän kauden alku vähän mateli, mutta nyt se on lähtenyt kunnolla käyntiin ja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Odotan innolla seuraavaa.
   
 10. peacemaker

  peacemaker Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  On tämä vaan perkeleen hyvä sarja. Tuli just palattua lomilta, ja 3 jaksoa odotteli katsomista :king::thumbsup::king::naminami::thumbsup:
   
 11. Walter

  Walter Guest Guest

  Liittynyt:
  13.09.2005
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olenko ainoa joka alkaa olla todella kyllästynyt koko tähän Sookie/Bill -kuvioon? Kaikki muut hahmot kehittyvät hyvin mutta nämä kaksi ovat jumittuneet masentavaan suhteensa limboon joka saa näköjään kummankin heittämään kaiken järjen ulos ikkunasta heti kun pääsevät edes samaan osavaltioon...

  Kolmoskausi on muuten tähän mennessä ollut rautaa verrattuna kakkoseen mutta tämä hahmokuvio alkaa kyllä todella kypsyttää. Lisäksi Sookien hahmosta on rakennettu lähinnä itkuinen etelän pissis joka ei pysty mihinkään, edellyttää kaikkien muiden hoitavan omat ongelmansa ja jostain ihmeellisestä syystä vaikuttaa olevan edelleen aivan täysin yössä siitä, että lähes poikkeuksetta kaikki yliluonnolliset olennot ovat kaikin puolin vittumaista sakkia ja kiinnostuneita hänestä lähinnä pelinappulana, lounaana tai huvittavana nukkena joka olisi kiva purkaa pieniksi paloiksi.

  No, onneksi muut storylinet etenevät kuitenkin ihan kohtuullisesti (Jessica ja Franklin Mott ovat absoluuttisia huippuja hahmopuolella) ja päätellen tuosta kolmoskauden loppupuolen teaser -trailerista (http://true-blood.net/2010/07/24/hbo-teases-rest-of-season-3/) vauhti ei varmaan lopu kesken.

  Joka tapauksessa tämä kausi on todellakin monin verroin tykimpi kuin edellinen jonka Marianne -juonikuvio oli lähellä tappaa kokonaan ja kolmannen kauden kuudes episodi potki ahteria aika hyvin.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2010
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Et, itse tosin kyllästyin tähän jo ensimmäisen jakson aikana. Tällaista roskaa saa, kun katselee nykysarjoja. Ja kun parempaakaan ei ole saatavilla niin ihmisten on pakko näitä alkaa hehkuttaa ja nähdä jotain ihmeellisiä hienouksia niissä, vaikka ne rajoittuvat tekniseen puoleen, tässä tapauksessa kenties maskeeraukseen. Vaihtoehtonahan olisi tunnustaa ettei katseltavaa löydy.

  Ennustan seuraavien uusien huippusarjojen esiinmarssia 2010-luvulla:

  Ihmissusiteinin parisuhdeongelmia uskonnollisessa pikkukylässä käsittelevä sarja, jossa syntyy myös kolmiodraama Skypen välityksellä suurkaupungissa asuvaan vanhempaan nykynoitanaiseen.

  Entisen tvsarjamurhaajan nykyistä sinkkuelämää käsittelevä sarja, jossa päähenkilön terapiamuotona nähdään toistuvat lomavisiitit saarelle, jossa joka jakso päättyy cliffhangeriin mysteerisesti katoavasta seuralaisesta.

  Suhteellisen paljon ihmisiä muistuttavien avaruusolioiden asuttaman tulevaisuuden suurkaupungin rikoksia tutkivasta huippututkijatiimistä kertova sarja, jossa porukan pomo on puoliksi alieni, sidekick on tunnettu entinen elokuvasivuosanäyttelijä ja draamaa saadaan heidän homosuhteestaan.
   
 13. Anathor

  Anathor Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  936
  Saadut tykkäykset:
  54
  Ihme vääntöä. Makunsa kullakin mutta mielestäni tämä on paras sarja tällä hetkellä mitä on menossa missään.:thumbsup:
   
 14. tvalimaa

  tvalimaa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.08.2007
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  7
  Olen täysin samaa mieltä ja tämä tapahtui jo kauden alussa. Mitä enemmän on jaksoja tullut sitä enemmän Sookie/Bill on alkanut kyllästyttää. Ja tämä uusin jakso oli kyllä sellainen että huh huh. Toivottavasti tähän saataisiin jotain. Tälläisiä juonikuvioita on ollut ihan liikaa amerikkalaisissa sarjoissa ja nyt tähänkin on sitten tullu tälläinen.

  Muuten uusin jakso oli hyvä ja kausi on ollut parempi kuin edellinen.
   
 15. Mookid

  Mookid Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 688
  Saadut tykkäykset:
  349
  Älä välitä, CleverIndeed tykkää käydä aina välillä trollailemassa näissä ketjuissa ja sohimassa ampiaispesään, vaikkei ole itse koko sarjaa edes katsonut :) Nykysarjat sitä ja nykysarjat tätä, aina sama laulu, eikä ota loppuakseen. Mutta kai meidät täytyy pitää tilanteen tasalla, kun kerran jossain joukkohypnoosissa tällaista "roskaa" katsomme popcornit rinnuksilla ja suupielet kokiksesta tahmeana?

  Kyllähän True Blood rokkailee edelleen ja suurella nautinnolla näitä jaksoja katselen. Sookie/Bill-suhteen tilasta olen samaa mieltä kuin pari muutakin keskustelijaa, vaikea nähdä että tuosta pitkällä tähtäimellä voi enää raapia kasaan mitään erikoista. Ei muuta kuin lopulliset bänksit ja molemmat omille teilleen, niin olisi parempi. Mutta kun tästä suhteesta on nyt ekasta jaksosta asti leivottu ikään kuin sarjan "kantavaa voimaa", niin ei taida ihan heti tapahtua. Onneksi muissa juonissa sattuu ja tapahtuu.
   
 16. ana198

  ana198 Guest Guest

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä ainakin otan minä päivänä tahansa mielummin selkeän ihmissuhteen sarjan keskiöön (tai siis tässä tapauksessa Ihmisvampyyrisuhteen) sen eipäs juupas leikin sijaan mitä 98% muista sarjoista tykkää viljellä.
   
 17. Walter

  Walter Guest Guest

  Liittynyt:
  13.09.2005
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  En vastusta, mutta tässä tapauksessa ao. suhdekuvio on kulutettu aika tylysti loppuun asti. Kaikki muut sarjan hahmot riehuvat kumppanista ja vuoteesta toiseen kuin huomista ei olisi tulossa mutta tämä yksi pariskunta vääntää tuhoon tuomittua, laattaamiseen asti romantisoitua suhdettaan huolimatta siitä, että ensimmäisen kauden ensimmäisestä jaksosta lähtien jompikumpi on ollut jatkuvassa kuolemanvaarassa sen takia.

  Suspension of disbelief vain sortuu jossain vaiheessa...

  HUOM. seuraavan spoileritagin alla on DEXTERin neljättä seasonia spoilaava kommentti. Älä avaa ellet ole kartalla koko seasonin tapahtumista.

  Dexterissäkin jouduttiin lopulta tappamaan parisuhteen toinen osapuoli sen takia, että itse parisuhteen kehittämisen kuvaus alkoi viedä fokuksen pois muulta hahmonkehittämiseltä (oma mielipide).

  Kaikki varmasti muistavat miten näppärästi esim. X-fileissa hoidettiin päähahmojen välisen suhteen ambivalentti jännite...?

  Vielä yksi pointti jolla sinänsä ei ole merkitystä koska sarjan pohjana olevat kirjat ja sarja itse ovat täysin eri asioita - mutta; kirjoissa Bill Comptonin hahmoa ei ole tarkoitettukaan miksikään keskeiseksi kannattelevaksi hahmoksi vaan hän on juonenkuljetusväline jonka kautta SStackhouse johdatetaan muiden kiinnostavien hahmojen luo, ja Compton poistuukin taka-alalle melko aikaisessa vaiheessa kirjasarjassa.

  Tähän mennessä nähdyt juonikuviot (Comptonin uskottomuus ja petos Sookien taustan selvittämisessä) antaisivat kuitenkin hienoisia viitteitä siitä, että Bill heitetään pois keskiöstä. Voi vain toivoa...
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2010
 18. chevalier

  chevalier Guest Guest

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  aika typerää laittaa spoilertageihin asia, joka spoilaa jotain ihan muuta sarjaa kuin true bloodia. eli DEXTERiä... jonka olisi voinut mainita. no onneksi itse olen katsonut,joten en spoilaantunut, mutta muita ajatellen... vähän vaarallista avata spoilertagia kun ei yhtään tiedä mitä se spoilaa ;)
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2010
 19. anarkian

  anarkian Guest Guest

  Liittynyt:
  02.03.2008
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse pidän tästä suhteesta. Pidän tätä suhdetta tämän sarjan kantavana voimana. Henkilökohtaisesti minulla menee hermot sarjoihin, joiden pääpari ei osaa päättää ollako vai eikö olla yhdessä. Joten tämä on vain virkistävää vaihtelua sarjojen joukkoon.

  Samin perhesuhteet ovat tällä hetkellä minusta kaikista mielenkiintoisin tarinalinja ja odotankin mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Kolmannen kauden ongelmana on ehkä ollut juonilinjojen täysin toisistaan riippumattomuus. Luultavasti niitä tuodaan yhteen jossakin vaiheessa, mutta nyt kuuden jakson ajan jokainen on tehnyt vähän niin kuin niitä omia juttujaan piittaamatta muista sarjan tapahtumista.

  Kaiken kaikkiaan kolmas kausi toimii, ja olenkin odotannut innolla aina uutta jaksoa.
   
 20. 69DUDE

  69DUDE Guest Guest

  Liittynyt:
  07.01.2008
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olihan ärsyttävää kun Tara ei suostunut kutsumaan vampyyriä sisälle niin tämä sitten "lumosi" Taran kutsumaan. Eikös tuossa nyt mene tuon sisään kutsumisen idea totaalisen vituralleen:hitme: