TRC-1400 1Tg kovolla hukkaa tallennuksia

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana lucifer74, 10.02.2014.

 1. lucifer74

  lucifer74 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.12.2013
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Parisen tuntia lueskelin noita konkkien vaihtojuttuja ihan mielenkiinnosta mutta tästä mallista en (vielä) löytäny vastaavaa ongelmaa..

  Mutta: kiinnitin huomiota et kapistus päivällä hävitti parisenkymmentä tallennettua ohjelmaa itekseen.

  Lisäksi ohjelmat on ihan ihme järjestyksessä, viimeisin tallenne voi löytyä jostakin listan keskivaiheilta?

  Onko ongelma tuttu?
   
 2. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  Henk.koht. en kyllä kovinkaan hirmuisesti yllättyisi, mikäli käy ilmi, että se tietoinen ja tahallinen hypersuperhalpojen paskakonkkien käyttäminen koskee myös Topfieldin halvempiakin versioita...


  Noista tahallisesti rampautetuista suomiversioista (HD-boksit) eivät harrastajat siksikään yhtä paljoa kirjoita, että mikäli he Topfieldiin päätyvät, he ostavat yleensä sellaisen version, joka mm. tukee TAP-ohjelmia. Sillä näin saa käyttöönsä PlasmaEPG:n yms. juttuja. Tällöin on siis olemassa jonkunlainen motiivi korjata ja parannella boksia, toisin kuin noiden rampautettujen boksien kanssa.

  Siksipä he ennemmin tilaavat Saksasta TAP-ohjelmia tukevan kaapelitoppyn. Ja harava-antennin varassa elävät, kuten esim. minä, päätyvät varmastikin usein ostamaan jonkun toisen DVB-T2:aa tukevan bigiboksin.
  Sillä monelle tulee varmastikin mieleen, että miksi ihmeessä he ostaisivat sellaisen rampautetun Topfieldin, joka ei tue TAP-ohjelmia yms. juttuja. Mutta sisältää silti kaiken sen muun paskan, joka Topfieldeihin on aina liittynyt.
   
 3. pilot

  pilot Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2005
  Viestejä:
  45
  Saadut tykkäykset:
  0
  Järjestyksestä:
  Tallenteet voivat olla aika- tai aakkosjärjestyksessä. Mutta ei sen tietenkään pitäisi vaihtua itsestään. Eikä se selittäisi puuttuvia tallenteita.
   
 4. lucifer74

  lucifer74 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.12.2013
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä itse ostanut, sain joululahjaksi. Sama homma mokian lumian kanssa, lahjojen kanssa on elettävä tai haaskattava sama summa omia johonkin toiseen..

  eli onko toi harava boxikin rampautettu?

  Voiko tossa jotenkin valita tallennuksien järjestyksen?

  Sekottaako toi 1T kovis?