Topfieldit ja Windows 7 (tiedostojen siirto)

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana IgeL, 04.10.2009.

  1. kahvis

    kahvis Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.11.2005
    Viestejä:
    870
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos, tiedonsiirto toimii, muttei firmiksen päivitys?! :OI
     
  2. neko

    neko Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    2
    Enpä ole uskaltanut kokeilla, en näet firmistä viitsi (uskalla ;) ) päivittää kun nykyinen tuntuu toimivan ihan suht ok :)

    Oletko kokeillut Top Setiä päivittämiseen? Aikoinaan kun jaksoin vielä leikkiä näiden kanssa ja päivitellä firmistä, niin jostain syystä Top Set oli ainoa millä päivittäminen onnistui (varmaan jossain jotain kirjoittelinkin aiheesta, en jaksanut perehtyä mistä johtui).
     
  3. -Tuomas-

    -Tuomas- Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei, replyän kännykästä joten suoraa linkkiä en voi laittaa.

    Mutta itse laitoin uuden firmiksen tapworldista löytyvällä "fwload B3.3" softalla.
    Käytännössä TAP, joka lukee firmiksen digiboksi levyltä.

    Kannattaa lukea zipin mukana tuleva helppi, firmis pitää nimetä tietyn nimiseksi, jotta fwload osaa ladata sen.
     
  4. houkes

    houkes Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.01.2006
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Palvelinta osoitteessa haselgrove.id.au ei löytynyt.

    Joku voisi upata nuo tiedostot muualle?
     
  5. neko

    neko Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.10.2005
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    2
    Niin mitkä tiedostot?
     
  6. -Tuomas-

    -Tuomas- Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 25.11.2011
  7. jags

    jags Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
  8. zeppo69

    zeppo69 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näyttää siltä että DNA:n verkkoyhteyden kautta (ainakaan Lahdessa PHP:n alueella) haselgroven sivu ei ole näkyvissä.
    Tulee virhettä:
    "Verkkosivu ei ole käytettävissä
    Osoitteessa http://haselgrove.id.au/antares/index.html#tfdll oleva sivu saattaa olla väliaikaisesti pois käytöstä tai se on voitu siirtää pysyvästi uuteen osoitteeseen.
    Virhe 137 (net::ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED): Tuntematon virhe."

    Latasin tiedostot Saunalahden kännykkäliittymällä ja siirsin sitä kautta tietokoneelle.
     
  9. Kaitzu

    Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 388
    Saadut tykkäykset:
    17
    Ei toimi Oulunkaan suunnalla DNA:n yhteyksillä (adsl eikä mokkula). Puhelimella (DNA kyllä sekin) pääsin "sivuille", mutta ei onnistunut lataus :(

    Mikähän tuossa oikein tökkii??
     
  10. Ari

    Ari Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ei kai tuo sivusto ole hävinnyt netistä? Ei toimi täällä Helsingissäkään DNA:n verkossa (kaapelimodeemi). Ellei sitten ongelma ole DNA:ssa?
     
  11. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 071
    Saadut tykkäykset:
    55
    Ainakin duunikoneelta pääsen tuolle sivustolle. Toimiipa vielä varsin vikkelästi.
     
  12. Ari

    Ari Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Nyt toimii täältäkin, äsken ei sinne päässyt. On meinaan erinomainen ohjelma, parempi kuin Altair jos se yleensä edes toimisi tässä win7:ssa. Täytyykin päivittää tuohon 1.0 versioon, kun itsellä on käytössä vielä 0.9.1.
     
  13. Ari

    Ari Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tuli nyt samalla päivitettyä tuo Antares versioksi 1.0 ja siinä on muutama hyvä korjaus, ohjelmien infot näkyvät nyt oikein myös tuolta 5100C HDMI:ltä kopioiduissa ohjelmissa ja turbotoimintoon on tullut automaattinen vaihto norminopeudelle jos tallennus on alkamassa. Ja suomenkielinen käyttöliittymäkin on tarjolla. Eli jos joku muukin on käyttänyt tuota 0.9-versiota, niin kannattaa päivittää.
     
  14. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Päivitin tänään Antares 1.0:aan (itselläni on Vista 32b & TF510PVRt). Hieman sen jälkeen kun sain Antaresin käyntiin ja boksin tallenteet näkyville, alkoi ajastettu tallennus --> boksi resetoi itsensä ja suoritti tiedostojen tarkistuksen. Liittyisiköhän siihen uuteen automatiikkaan...
    Joten piti manuaalisesti aloittaa tuo tallennus uudestaan, kun boksi oli taas pystyssä. En tiedä johtuuko tuurista vai mistä, mutta vanhemmalla Antaresilla ei ole moista kohdalle sattunut.

    Aiemmassa Antare 0.9.2:ssa oli Turbo-moodi aina päällä, täysin sen täpän asennosta riippumatta, eli siirron aikana ei siis voinut koskaan katsella tallenteita. Eikä se siirtonopeudessakaan mitenkään näkynyt. Ja sama juttu tämän uuden 1.0 versionkin kanssa. Varmaankin joku boksin mallista, FW-versiosta tms. riippuvainen bugi.

    Onneksi on tuo vanhakin Antares vielä tallella. Sekä toppyn oma Altair, joka on kyllä hanurista, mutta siinä se Turbo-namiska kuitenkin toimii. Eli sen hiiiiiitaaaaaaan siirron aikana voi siis katsella tallenteita. Yleensä kyllä koetan välttää sellaista.
    Kannattanee varuiksi koeponnistaa tuo uusi versio omalla boksilla, jottei lempisarjan alusta vain jäisi pätkä pois em. ominaisuuden vuoksi. Jos Antares vain toimii kunnolla, niin onhan se hirmuisen paljon parempi kuin toppyn oma Altair.
     
  15. Ari

    Ari Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ei toiminut se automaattiturbo kun enemmän testailin... mutta turbonappula 1.0 Antaresissa kyllä vaikutti toimivan (boksi on 5100C HDMI ja PC:ssä Win7 64bit).
     
  16. rauttiz

    rauttiz Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    11
    Onko kukaan vielä testannut toimiiko Antares-ajuri myös Windows 8:ssa?
     
  17. Jekkuli

    Jekkuli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.05.2009
    Viestejä:
    72
    Saadut tykkäykset:
    0
    Antares ainakin toimii ja topset myös eli eiköhän joku ajurikin silloin toimi.
     
  18. rauttiz

    rauttiz Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    11
    Kiitos tiedosta. Nyt on yksi epäselvä asia vähemmän pohdittaessa, kannattaako Windows 7 läppäriä päivittää Windows 8:aan.
     
  19. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 489
    Saadut tykkäykset:
    79
    Onko tätä joku saanut toimimaan Windows 8:ssa? Itsellä ei ala asentamaan ajuria, laite löytyy kytkettäessa, muttei toimi siirto-ohjelmassa ilman ajureiden asennusta. Valittaa vain ajureiden allekirjoituksesta yms. Win8 64bit kyseessä siis.
     
  20. Kipee

    Kipee Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    246
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohon voisi auttaa se että disabloit ajurien verifioimisen käynnistyksen yhteydessä. Tuohon pääsi käsiksi muistaakseni "shutdown /r /o", tuo o täytyy varmistaa, että onko oikea parametri.