Topfield TF600PVR

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana musti2, 12.01.2008.

  1. pede

    pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    tuo on vika ja ominaisuus, jota toppari yleensäkin tekee.
     
  2. raccna

    raccna Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.04.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kukaan saanut TF600 toimimaan Slingboxilla?
     
  3. Whig

    Whig Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2001
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jostain syystä TF650 Hybrid lähti toimimaan Applen Airport Extremen kanssa pienen tappelun jälkeen mutta mikä ihme mahtaa olla tuo tunnus/salasana yhdistelmä jolla tuohon purkkiin pääsisi käsiksi?
    Ensimmäisellä kerralla, kuin iPod Touchilla tuota kokeilin pääsin suoraan boksiin sisälle mutta sen jälkeen tuo onkin kysynyt tunnusta/salasanaa joista minulla ei ainakaan ole tietoa.
    guest/0000 kokeilin mutta ei apua (ja jonkun tälläisen muutekin topfieldin asetuksista mutta eipä niillä uusillakaan sisälle päässyt).

    Edit:
    Äyh.. meni näemmä vahingossa 600:n topicciin mutta joku mode toivottavasti tämän siirtänee oikeampaan paikkaan?
     
    Viimeksi muokattu: 12.05.2010
  4. Higher

    Higher 1. Stanley Kubrick Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.02.2004
    Viestejä:
    825
    Saadut tykkäykset:
    5
    Rupee vituttamaan kun laatikko jättää pois tekstityksiä putkeen jopa 4-5s. ajalta YLE:n kanavilla, eli jopa 2 tekstien näyttöä uupuu. :sick:

    Keväällä ostettu ja joku vanha firmis sisällä (en muista nyt äkkiseltään), uusimmastakaan ei taida olla apua; joku taisi joskus mainita että on tämän kalliin laitteen ominaisuus? :grr:
     
  5. SevK

    SevK Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.07.2004
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt alkoi topparin elämänsä viimeiset viikot tässä taloudessa. Kaapelimodeemi tarjoilee netin ihmeellisyyksiä. Nyt on lootan mielestä ei tarvitse discoveryä katsoa, kun kuvaa ja ääntä ei tahdo näkyä. Kuva ja ääni pätkii sitä enemmän mitä nopeampaa tavaraa lataa.
    Onko jolla kulla jotain vinkkiä antaa, mitä tehdä? Viimeksi teki kaikilla kanavilla, mutta kaikkien laitteiden buuttaus auttoi silloin, ei enää.:mad:
     
  6. mrk

    mrk Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla ollut vastaavaa - ajastettuja ohjelmia jää tallentumatta? Kaapelimalli, Tampereen TTV/Elisa verkossa. Vakio EPG ja automaattinen kellonaika käytössä. Boxia ollut tapana sammuttaa öisin ja matkoilla ollessa. Herätessään ilmeisesti saa väärän kellonajan ja ohjelma jää tallentumatta. Tämän jälkeen ajastetut muut ohjelmat jäävät myös pois.

    Tuntuu että MTV3:lta ajastetut ohjelmat aiheuttaa eniten ongelmia. Esimerkiksi nyt kello näytti viittä aamulla. Myös ajastettujen ohjelmien tiedot näyttävät mitä sattuu tämän jälkeen, vuosi oli muuttunut jokaisessa vuoteen 2013 ja päivämääräkin väärä. Boxin pitäminen päällä auttaisi, mutta ei viitsisi aina pitää. Mistään Tapista mahdollisesti apua?
     
  7. mrk

    mrk Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ylläolevaan viestiin liittyen. Nyt tuon rakkineen etupaneelin kello näyttää standby tilassa 00:00 jatkuvasti. Herää kyllä ajastuksiin jos herää, mutta silloin kellonaika ja pvm mitä sattuu. Timer Extend tapin asensin joka osaa muuttaa ajastukset takaisin oikeaan aikaan, mutta ei toimi joka kerta. Laitteella takuuta vielä voimassa reilusti, joten täytynee käydä kyselemässä huoltoa.
     
  8. petrihp

    petrihp Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.08.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä oli samoja ongelmia Welhon kaapelissa ja ongelma poistui CRC:tä antenniliittimeen....mulla se hapettui noin vuodessa ja juurikin Discovery alkoi pätkiä..muut kanavat näkyi ok..Welholla sanottiin että discovery tulee korkeammilla taajuuksilla tjsp. joten se on herkempi hapettumille....
     
  9. SevK

    SevK Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.07.2004
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitääpä tutkia tuo juttu.
    Pätkintä on tehnyt taas paluuta vaikka vaihdoin antennisplitterin aikaisempaan verrattuna huomattavasti parempaan, joka ilmeisesti oli aiempi ongelmien aiheuttaja.

    Tuolla aikaisemmin kirjoittelin uuden kotimaispohjaisen firmiksen ilmaantumisesta, uusin tieto on etteivät tee asialle yhtikäs mitään. Oli pakko pistää kysymys, että mitähän mahtavat tehdä palkkansa eteen kun kaikki jää puolitiehen.
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2010
  10. 2 päivää ollut TF600pvrc ja kaks kertaa tullut ilmoitus "ei signaalia". Ei auta muu kuin tehdasasetusten palautus ja kanavahaku uusiksi. Herkkua. Ensimmäinen boksi itsellä, aiemmin käyttänyt tv:n omaa viritintä, mutta halusin tallentaa ja nyt vähän kaduttaa, että tuli lähdettyä leikkiin ylipäätään mukaan. Miten näin kökköä tekniikkaa myydään loppukäyttäjille vielä 2010??? Kiinnostaisi myös tietää miten mökin mummo käyttää tuota laitetta, on tää sellanen hirvitys käyttöliittymältään.

    Kuitenkin olisi nyt ongelma ratkaistavana, haluaisin että signaali pysyisi. Vaikuttaa että signaali häviäisi, kun on aikansa jotain tallentanut. Tallentaminen on jostain syystä saanut signaalin katoamaan. Luin täältä että jollakin oli ollut samanlaista ongelmaa. Mulla menee nyt antennijohto kaapelipistokkeesta boksin cable in 1:een inniin ja cable 1 outista television virittimeen. Mitä pitäisi tehdä, onko ideoita?
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.08.2010
  11. STim

    STim Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.08.2010
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannattais lukee käyttöohjeet eikä ensimmäisenä haukkua laitetta kököksi. Mökin mummokin saattais välttää tämän ongelman lukemalla ohjeen.
    Eli sielä ei toinen viritin saa signaalia ja nyt kun laite sitä viritintä käyttää tulee tietenkin "ei signaalia" -ilmoitus.
    -kehäkaapeli-
     
  12. Olen lukenyt käyttöohjetta, mutta en ole kyllä viisaammaksi tullut. Mitä mun pitäisi siis käytännössä tehdä?

    edit... ok ymmärrän nyt että pitäisi kytkeä antennin johto myös Cable in 2:een, mutta miten se onnistuu niin, että saisin tv:n virittimen pidettyä toiminnassa myös?
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.08.2010
  13. sippmuh

    sippmuh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.10.2007
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siellä sen boksin mukana (varsinkin mikäli ostit sen uutena kaupasta) tuli sellainen lyhyt antennijohdonpätkä. Kytket sen näin:

    1. Seinästä antennijohto Cable 1 in:n.
    2. Yhdistä sillä lyhyellä (tai muulla antennijohdolla) cable 1 out ja cable 2 in.
    3. Laita televisiolle menevä antennijohto menemään cable 2 out:sta telkkariin.

    Tämä kyllä neuvotaan ihan selvin tekstein ja havainnointia helpottavin kuvinkin siinä ohjekirjassa sivulla 13. Kohdassa 2.4 Digitaalisen vastaanottimen liittäminen / Liittäminen lähetyskaapeliin. Heti ensimmäisenä sen jälkeen kun on selitetty mitä sieltä laatikosta löytyy.

    Jos ei noilla ohjeilla saa onnistumaan niin vika on kyllä käyttäjässä eikä digiboksissa tai ohjeissa.
     
  14. Kiitoksia hyvästä selvityksestä. Näin ajattelinkin sen toimivan kun mietin asiaa jonkin aikaa. En ole pystynyt vielä kokeilemaan. Liikkeessä mistä ostin oli ohjeistuksessa parantamisen varaa, joten tästä kädettäminen. Olisi pitänyt tutustua manuaaliin tarkemmin. En kuitenkaan ymmärrä miten boksi herjasi ei signaalia sen jälkeen kun kaikki tallennuksetkin ol keskeytetty. Noh kokeilen vielä josko alkaisi toimia.
     
  15. j_a_k

    j_a_k Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.08.2007
    Viestejä:
    2 266
    Saadut tykkäykset:
    7
    Jos olisi edes manuaalista kuvat katsonut, olisi asia selvinnyt :D
     
  16. hhelminen

    hhelminen Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.07.2006
    Viestejä:
    855
    Saadut tykkäykset:
    12
    Nyt sitten hajosi toppyn kovo, ko boxi on 2v ja 10kk vanha.
    Kovoa vaihtaessa huomasin myös että virtalähteessä yksi 10v/1500uF konkka oli turvonnut päädystään, näitä samanarvoisia konkkia on kaksi virtalähteessä.
    No vaihdoin varmuuden vuoksi kummatkin 16v/1500uF mallisiin ja toivotaan että toppy kestäisi vielä pari kolme vuotta..
     
  17. Higher

    Higher 1. Stanley Kubrick Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.02.2004
    Viestejä:
    825
    Saadut tykkäykset:
    5
    Viikon aikana on time shift nollautunut kesken katselun, että sellaista keväällä ostetusta topparista.
     
  18. jucas80

    jucas80 Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla vaihtunut normaalisti tämä uusi kanavajärjestys? Meillä edelleen suomitv paikalla 33 ja kanavahaku tehty jo kahdesti. Boottaukset ei ole auttanut.

    EDIT: Tehdasasetusten palautus auttoi...
     
    Viimeksi muokattu: 06.09.2010
  19. bastor

    bastor Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.11.2008
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikani kärsin 600:n pätkimisongelmista, (0b tallennuksia, kaatumisia ja bootteja miten sattuu) joten kiinnostuin 5x00:n ohjeesta konkkien vaihtoon.
    Joissakin ohjeissa sanottiin että 600 sisältää saman powerin, mutta ei nyt sentäs.
    Mittasin liittimestä antojänniteet kuten 5x00 ohjeissa, mutta ainakaan minun laitteessa ei ollut merkittäviä heittoja (ei ennen eikä jälkeen)

    Vaihdoin 9 kondensaattoria.
    C8 : 1500µF 10V --> 2200µF 16V
    C9 : 1000µF 10V --> 2200µF 25V
    C11: 1500µF 10V --> 2200µF 16V
    C13: 330µF 25V --> 1000µF 25V
    C14: 330µF 25V --> 1000µF 25V
    C15: 680µF 25V --> 1000µF 25V
    C16: 330µF 25V --> 1000µF 25V
    C17: 680µF 25V --> 1000µF 25V
    C19: 330µF 25V --> 1000µF 25V

    ennen:
    [​IMG]

    ja jälkeen:
    [​IMG]

    Kaksi viikkoa on nyt käytetty laitetta yhtä paljon kuin ennenkin, eikä kertaakaan vielä ollut ongelmia.
     
  20. deadstar

    deadstar Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.02.2004
    Viestejä:
    585
    Saadut tykkäykset:
    0
    tämä malli olisi veikon koneella tarjouksessa 269€ viikonlopun ajan, HDMI-liitin houkuttaisi sekä 320gb tallennustila mutta tiedä sitten noista pikku vioista kannattaako hommata.