Topfield TF600PVR

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana musti2, 12.01.2008.

  1. mabe

    mabe Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    789
    Saadut tykkäykset:
    0
    Painoin siis kaksi nuppineulaa sen näyttöpleksin alalaitaan.

    Eli varovasti käänsin pleksiä hieman raolleen ja toisella nuppineulalla joka vääntyi projektissa, sain tökättyä siihen tyynyyn kiinni. Sillä sitten hivutin tyynyä pikku hiljaa vasempaan laitaan. Jälkikäteen ajateltuna tekisin saman vääntämällä muovikortilla tms sitä pleksiä auki ja nuppineulalla siirtäisin sen tyynyn.

    Tämä siis siksi ettei tulisi hyvin pieniä painaumia pleksin alapuoliseen muoviin. Hätäilin varmaankin hieman niin sain painettua pari jälkeä pintaan. Ei niitä tule kyllä katsottua pahemmin.. Kannattaa ottaa projektiin kunnon valo. Muuten ei pleksin läpi meinaa nähdä tyynyn paikkaa.
     
  2. roose

    roose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    ...toimii ja toimii... Meinasin kopioida hieman musikkia laitteelle ja yksittäin lähettäminen sen http-oksennuksen kautta on tuskaa. Mutta eipä ollu ftp:llä uploadaaminenkaan yhtään sen vähemmän tuskaista. :hitme:

    Olen ny kokeillu kolmea ftp clienttia (Vistan explorer, FireFTP, FileZilla) ja kaikilla sama ongelma. 5mb-tiedoston lähetyksen onnistumisen todennäköisyys on lähellä nollaa eikä serveri näytä tunnistavan ftp:n APPE-komentoa (jonka tuen puuttumista ei ainakaan FireFTP tai FileZilla ole ottanut huomioon).

    btw, ftp-serverille voi kyllä loggaantua salasanan kans, mut kyl sinne pääsee anonyyminäkin. upload ei vaan tainnu onnistua kuin oikeilla passuilla. Hauska ominaisuus oli myös se, että kun yritin firefoxilla mennä ftp-servolle, niin laite boottas ihtensä. :thumbsup:

    Oisko täällä kellään kokemuksia onnistuneesta ftp-uploadauksesta ja jos kyllä niin milläköhän clientilla?
     
  3. kekkuli12

    kekkuli12 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Testasin ftp siirtoa toppariin päin, ja ainakin muutaman mp3 sain sinne siirrettyä. Clienttinä WinSCP.
     
  4. Shad0ws

    Shad0ws Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.01.2008
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli hankittua kyseinen boksi ja heti ilmeni ongelmia :mad: Eli boksin oman kiintolevyn alustus ei jostain syystä onnistu.Boksi kyselee alustetaanko kiintolevy -> kyllä -> Alustus ikkuna aukeaa, mutta mitään ei tapahdu.Kiintolevy kyllä pitää boksia käynnistettäessä jotain elämää, eli ihan simahtanut ei taida olla.

    Pitää varmaan käydä hakemassa uutta laitetta.
     
    Viimeksi muokattu: 03.01.2009
  5. roose

    roose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin tuolla WinSCP:llä ja ihan kymmenien megojen filut näyttää menevän läpi.

    Kokeilin nyt uudestaan FireFTP:llä, ja silläkin näytäis toimivan. Ihmetyttää kyl ny kummasti, kun mitään säätöjä en oo tehny. Boxin sijaintia kyl muutin hieman ja virtapiuhaa käytin irti. Mut kummallista on...

    Tosiaan en ihan heppoisin perustein tehny sitä päätelmää, että siirossa ois jotain ongelmaa. Tein kymmeniä ja taas kymmeniä yrityksiä ja pääsääntöisesti datansiirto loppui minuutin sisällä aloituksesta...

    No mutta kiitoksia testistäsi. En välttämättä ois ollu kokeilemassa uudestaan ihan heti ilman postaustasi. =)

    Edit:
    Hieman lisähuomioita. Näyttäis siltä, kun boxin kuormitus korreloisi siirto-ongelmien kans. Eli kun boxi on ollut hetken aikaa pois päältä ja "jähtynyt", niin isommat siirrot näyttäisivät menevän läpi. Kun boxia on kuormitettu ja siirretty isoja filejä, näyttäisi uploadien feilaus yleistyvän.

    Pystytkö muuten poistaan fileksiä sillä WinSCP:llä. Mulla tulee aina virheviesti "Could not delete /DataFiles/file.rec: Error 0". FireFTP:llä ei moista ongelmaa.
     
    Viimeksi muokattu: 06.01.2009
  6. kekkuli12

    kekkuli12 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2007
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    No eihän se mitään toimi kun testasin. XP:n oma ftp suostu poistaan, ja testasin samalla että kyllä se siirtääkin. Uskomatonta 200kt/s nopeutta, huippunopea siirrosta on kyllä saatu.

    Boxi on nyt alkanut boottailemaan itseään 2-3krt viikossa, pari nauhotusta myöskin mennyt vituiksi tämän takia.
     
  7. sweetleaf

    sweetleaf Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tähän kukaan keksinyt syytä?
     
  8. mabe

    mabe Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    789
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tuohon ole syytä tullut mieleen.

    Itellä ainakin plasmaEPG buuttauttaa boksia aina sillointällöin. 2.00rc1-test2 taitaa olla koneessa. Mahdollisesti muistin loppumisesta johtuvaksi epäilivät tapworldin puolella. Pitäis varmaankin laittaa joku buuttitappi koneeseen että buuttais hallitusti keskellä yötä tai jotain.
     
  9. Fiiu

    Fiiu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin tuli tilattua TF600 ja jännityksellä odotan että koska saapuu. Toimiiko 600:ssa Jag's EPG ongelmitta? Jokuhan siihen täytyy saada sen orkkisroskan tilalle. Siitä huolimatta että Jag siirtyi käsittääkseni Toppylle hommiin ei olla vielä saatu kunnollista EPG:tä siihen. Miksi, sitä en käsitä. Joku Jag'sin tyylinen EPG olisi jees, Plasmakaan ei ilmeisesti toimi ongelmitta kuten olen saanut täältä lukea.
     
  10. pjarre

    pjarre Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2003
    Viestejä:
    1 429
    Saadut tykkäykset:
    1
    TAPithan ovat Toppyltä varsinainen neronleimaus, ei tarvitse kehittää itse mitään kun fanit tekevät kehitystyön ilmaiseksi.
     
  11. Fiiu

    Fiiu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toppy saapui ja toimii, suurin piirtein. Ongelmaa myös täällä Yamahan vahvarin kanssa (HDMI ja äänet katoaa). En myöskään saanut millään WLAN-yhteyttä Toppylle asti mutta se lienee vain tuon ADSL/WLAN-purkin ongelma. Onko tuohon mitään näppärää fiksiä että millä äänet eivät katoaisi?

    Komponentti+optinen-yhdistelmä kyllä toimii ja tarvittaessa mennään sillä.
     
  12. jpekkari

    jpekkari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ääniongelma täälläkin. Minulla on tuore Sony STR-DA3400ES -viritinvahvistin, jonka HDMI1-tuloon olen Toppyn liittänyt. Kuva näkyy, mutta ääntä ei suollu. Äänet olen saanut toimimaan optisen kautta, mutta se ei palvele alkuperäistä tavoitetta kaapelimäärän vähentämisestä. A/V-lähdöksi olen Toppystä valinnut 1080i. Pitääpä kokeilla vielä muitakin vaihtoehtoja, kuten yksi vinkki tässä ketjussa taisi olla.
     
  13. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 404
    Saadut tykkäykset:
    26
    Jonkin verran erilaiset laitteet käytössä täällä (Onkyon av-vahvistin ja Toppyn TF500PVR), mutta aivan sama ongelma eli äänet eivät tunnu kulkevat HDMI:n kautta vaan vaativat optisen piuhan rinnalle.
     
  14. Fiiu

    Fiiu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja vahvistan edelleen tuon ääniongelman, TF600 ja Yamaha RX-V663 taistelevat hetken alussa ääniongelman kanssa (PCM välkkyy ahkerasti) ja sitten siinä 5-10min jälkeen äänet sitten toimiikin sujuvasti. On se kumma että Topfield ei osaa tehdä kerrasta hyvää. Muutoin sitten boksi toimiikin hyvin.
     
  15. beamer

    beamer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2009
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni Yamahan 663 Toppy 600:ssa HDMI:llä kiinni ja oli tuo sama ongelma; ääni ei mennyt kunnolla vahvistimeen.
    Asia korjautui pudottamalla resoluutio 1080 -> 720, jolloin äänet alkoivat kulkea HDMI-johdossa ongelmitta. Ilmoitin asiasta Topfieldin asiakastukeen, mutta väittivät, ettei kukaan ole asiasta aikaisemmin valittanut...
     
  16. Fiiu

    Fiiu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä käytetään jo valmiiksi 720:a mutta ääni pätkii silti. Sama HDMI-kaapeli toimii kyllä loistavasti DVD-soittimen kanssa. Pitääkin valittaa tukeen jotta saadaan lisää valituksia sinne. Eivätpähän pääse sanomaan etteikö sitten olisi tiedossa... :)
     
  17. jpekkari

    jpekkari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin illalla pudottaa Toppyn A/V-lähdön resoa, mutta ei auttanut. Sen sijaan huomasin, että ääni alkoi toimimaan, kun vaihtoi telkkarin (Fujitsu-Siemens Myrica 32") DVI:ltä esim. TV:lle, jolloin siis viritinvahvistimen lähettämä kuva lakkasi näkymästä. Kun taas vaihtoi takaisin DVI:lle, kuva tuli näkyviin mutta ääni hävisi välittömästi.

    Liekö jotain merkitystä sillä, että käyttää tuollaista HDMI-DVI -kaapelia viritinvahvistimen ja telkkarin välillä. Viritinvahvistimen manuaali konahtaa kohdassa Notes on connecting cables: " We do not recommend using an HDMI-DVI conversion cable. When you connect an HDMI-DVI conversion cable to a DVI-D component, the sound and/or the image may not be output. Connect other audio cords or digital connecting cords, the set "Input Assign" in the Input Option menu when the sound is not output correctly."

    Hassu juttu, että minullakin DVD-soitin (LG) toimii vastaavalla kytkennällä aivan mainiosti. Onko muilla Toppyn kanssa ongelmia kokeneilla HDMI-DVI -kaapeli vahvistimen ja telkkarin välissä?
     
  18. Fiiu

    Fiiu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä menee suora HDMI Toppyltä vahvistimelle ja siitä edelleen HDMI:llä sitten tykille. Ongelma kyllä tosiaan poistuu kun antaa Toppyn jauhaa hetken yksinään.
     
  19. SevK

    SevK Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.07.2004
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä mitiä. Uusi softa olikin wanha firmis kaapeliverkosta. :/
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2009
  20. jpekkari

    jpekkari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ulkomaisia keskustelupalstoja (esim. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1107350) lukemalla selvisi, että Sonyn vahvistin vaatii HDMI-kytkennän myös vahvistimen ja telkkarin välille, jotta äänet kuuluisivat. Kyseessä on joku HDCP-juttu. Tein eilen testin, jossa liitinkin vahvistimeen HP:n FullHD-monitorin HDMI-kaapelilla. Äänet alkoivat saman tien toimimaan HDMI:llä yhdistetyistä PS3:sta, Sonyn DVD-soittimesta ja Toppystä.

    Lohdullista kuitenkin, että optisilla ja coaxiaalikaapeleilla sain kaikista vehkeistä äänet kuuluviin myös kytkettäessä vahvistimeen HDMI-DVI -kaapelilla tuo pahanonnen Fujitsu-Siemens -telkkari. Tuli vaan 3 kpl ylimääräisiä johtoja, toisin kuin olin suunnitellut. Positiivista asiassa on se, että nyt on uusi peruste uuden töllön hankinnalle vaimokkeenkin silmissä... :)

    PS. Edellisen postaukseni jälkeen DVD-soitin vaihtui LG:stä Sonyksi. Jostakin syystä ääniongelmaa ei ollut LG:n kanssa.