TOPFIELD TF5100PVRc HDMI

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Noa, 31.01.2007.

  1. Macu

    Macu Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 264
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ja esim. täältä saa postin kautta hintaan 189 e postikuluineen: http://www.digiboksikauppa.fi/www/ Piti sitten minunkin siirtyä HDMI aikaan digibokseissa "kun on näin hyvä tarjous" - motivaattorina saada jäkiksen MM ja vormulat tykille. Hauskaa muuten että tätä boksia edelleen myydään Suomessa monissa paikoissa yli 500 e:llä :p ...vähemmän hauskaa taas on että ei-HDMI 5100:sestani joudun luopumaan kahvikupin hinnalla vaikka itse aikoinaan maksoin sen 599 :hitme:
     
  2. Macu

    Macu Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 264
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onko uusimmissakin firmwareissa vielä sellaista ongelmaa, että DVB tekstejä jää näkymättä? Minulla on nyt 3.40 softa asennettuna ja ennen sitä oli mikähänlie originaalisofta joka oli laitteessa ostettaessa (osto tapahtui runsas kuukausi sitten). Molemmilla softilla MTV Scifi kanavalla näyttää säännöllisesti jäävän tekstejä näkymättä tv sarjoissa (esim. Avaruusasema Alfa, Dark Angel) Sen huomaa viimeistään siitä, että välillä näkyy lauseen loppu mutta ei alkua. :mad: Jos tämä asia bugittaa Topfieldissä edelleen, pitänee harkita sellaiseen boksiin vaihtamista jossa tekstitykset pelaavat - jos sellaista onkaan...? :hitme::confused:
     
  3. K@rtsa

    K@rtsa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.05.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. K@rtsa

    K@rtsa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.05.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmm..sinä olikin järjesteltä tieto 12616?, eikä kun normaalisti 12416. Meni kuitenkin sukkana sisään kun käytin Vega Pack.iä ja muutin Id numeron tuohon normaaliin. Katsotaan miten toimii...
     
  5. gold

    gold Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.04.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vielä uudempikin on nyt tullut, 3.45. Kuinkas se edellinen toimi tuon id-muutoksen kanssa, jos toimi?p
     
  6. RS-232

    RS-232 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.08.2007
    Viestejä:
    193
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo 3.45 tuntuu toimivan hyvin. Entinen oli 2.95.

    Puolet haluamistani pätcheistä ei asentunut mutta toisaalta olennaiset (DE, Cable Ready etc.) menivät. On vakaampi ja nopeampi kuin tuo 2.95. Kokeilin välillä paluuta vanhaan, ihan vain saadakseni selville miten muutama noista patcheista toimii, ja vanhahan vaatii sammutuksen kerran/pari viikossa (vaikkei olisi mitään korjauksia käytössä).

    Uusi firmware ei mennyt suoraan tuon ID-ongelman takia. Mäkille ei myöskään löydy sopivaa työkalua sen muuttamiseen joten asensin uuden firmwaren HDFW TAPin avulla, joka myös hoiti patchit. Oli kätevää, tarvittaessa vertaaminen vanhaan versioon onnistuu ilman että tietokonetta tarvitsee kytkeä boksiin.
     
  7. K@rtsa

    K@rtsa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.05.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin on tullut uudempi, mutta jos katsot mitä uutta siinä on verrattuna 3.44 niin huomaat että liettuakieleen on jotai lisätty :D joten sitä me ei varmaan tarvita??

    Tämä uusi päivitys on toiminut todella hyvin, kaikki mitä käytän toimii kuin ajatus
     
  8. timo64

    timo64 Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.06.2009
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    1
    En viitsi kahlata pitkää ketjua läpi.
    Kaveri osti 5100 HDMI boksin ja kyselee miten firmis päivitetään, netistä ilmeisesti uusin versio, miten olette sen laittaneet boksiin?
    Boksissa on kuulemma vähän erikoisemman näköinen usb liitin ei sovi "normaali tikku" ?
     
  9. 15444

    15444 Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    224
    Saadut tykkäykset:
    0
  10. timo64

    timo64 Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.06.2009
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei edes linkki aukea kohdasta Firmfire Downloadin Tool.
    Sitä kait tarvii että voi firmwiren downloadata?

    Voisko joku vääntää rautalangasta muutamalla lauseella eikä laitella mitään linkkeja. Kysymys kuuluu, miten HDMI 5100 boksiin saa laitettua uusimmat ajurit.
    Esim tähän tyyliin:
    1. Lataa netistä paikasta x ajurit, tarvitse siihen ohjelman y ?
    2. Tallenna uusin ajuri muistitikulle tietokoneellasi
    3. Aseta tikku (jos se sopii) boksin usb-iittimeen ja jostain boksin valikosta lataa firmis?
     
  11. care

    care Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.12.2005
    Viestejä:
    156
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuota, ei kai tarkoitus ole, että keksimme täällä pyörää uudelleen? Ilmeisesti haluat ajurit PC:hen ja uuden firmiksen boksiin? Tarvitset lisäksi USB-kaapelin (A-B).

    1. Mene http://www.topfield-finland.com/fi/mallistosta_poistuneet/
    2. Lataat sieltä kohdasta TF 5100 PVRc HDMI (kaapeli) itsellesi ensin Topparin ohjelmiston (tai jos haluat vanhemman softan, menet esimerkiksi http://www.topfield.co.kr).Tämän jälkeen otat USB-päivitystyökalun (WinXP:lle ja Vistalle on er softat)
    3. Avaat samassa kohtaa olevan USB-työkalun asennus- ja käyttöohjeet ja seuraat niitä.
     
  12. jags

    jags Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elikkäs TF5100 PVRc HDMI boksi Welhon kaapelissa. Olen kytkenyt boksin suoraan HDMI:llä vahvistimeen (Yamaha 3800) ja sieltä HDMI:llä töllöön. Canal+:n kanavilla en saa 5.1 ääniä kuulumaan millään?! Kun valitsen Canalin kanavilla sen [db] ääniraidan ei kuulu kaiuttimista mitään. Normaali 2.0 toimii ihan OK. Pitäisikö tuon edes toimia vai täytyykö ääni vetää erikseen vielä SPDIF:n kautta? Eli tukeeko Toppy 5.1 äänien vientiä ollenkaan HDMI:n kautta?
     
  13. Bob the Builder

    Bob the Builder Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama "ongelma" täällä, SPDIF:n kautta 5.1 äänet kuuluu HDMI:n kautta ei. Olen tulkinnut asian niin että kyseessä on ominaisuus eikä vika.
     
  14. MikeSierra

    MikeSierra Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.10.2006
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^Täällä on Toppyn kanssa seuraavanlainen ääniongelma:

    Muutama päivä sitten hankin Samsungin UE-40B7070-mallisen television ja kytkin TF5100PVRc-boksin HDMI-kaapelilla. Kaikki toimi hienosti. Pari päivää katsottiin TV:tä oman virittimen kautta, ilman digiboksia. Eilen illalla vaihdoin tv-kuvan tulemaan boksin kautta ja yllätys - kuva näkyi mutta ääntä ei kuulunut. Tuli epäilys onko Topfieldin äänilähtö "kärähtänyt" jotenkin, mutta RGB:n kautta tuotuna sekä kuva että ääni toimivat, joten teoria oli väärä. Sitten liitin boksin uudelleen HDMI:llä, tällä kertaa eri liittimeen, ja ääni kuuluikin jälleen. Tänään käynnistettäessä molemmat laitteet ääni oli TAAS kadonnut!

    Onko kellään muulla ollut samankaltaista ongelmaa tai onko aavistusta, mistä moinen johtuu? Boksin asetukset ovat kuten pitääkin, niihin ei ole eilisen onnistuneen kytkennän jälkeen koskettu. Voiko asiaan vaikuttaa jotenkin se järjestys, missä TV ja boksi sammutetaan? Kaikki ideat tervetulleita, en viitsisi vaihtaa liitinpaikkaa joka kerta kun haluan jotain nauhoittaa tai katsoa. :hitme:
     
  15. liquid7

    liquid7 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2004
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oletko löytänyt ratkaisua ongelmaan?

    Minullakin on ongelma Sansungin ja Topfieldin (TF500C) kanssa. Itselläni ääni ei toimi HDMI:llä koskaan kun TV ja digiboksi käynnistetään ensimmäisen kerran. Jos kuitenkin käynnistän ensin Xboxin (liitetty HDMI:llä) ja sitten käynnistän digiboksin, niin äänet toimivatkin normaalisti. Äänet kuitenkin kuuluvat kokoajan normaalisti SPDIF:n kautta.
     
  16. Markus78

    Markus78 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.02.2005
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
  17. Ari

    Ari Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tulipa kumma ongelma tuon oman TF5100PVRc HDMI:n kanssa, tilasin Welholta uuden Motors TV-kanavan kortille ja sitä katsoessa boksi meni aina jumiin hetken katsomisen jälkeen. Siis vain ja ainoastaan tällä uudella Motors TV-kanavalla. Muilla kanavilla ei jumiutumista tapahtunut... boksi heräsi kun ensin painoi virtakytkintä, jolloin boksi meni jonkinlaiseen "välitilaan" virheä piste ruudulla ja toisella painannuksella se meni standby-tilaan josta käynnistyi normaalisti.

    Päivitin firmwaren (oli 2.95 joka on toiminut tähän asti normaalisti, hain Topfieldin sivuilta uusimmat versiot, joista kaksi uusinta eivät kelvanneet boksille vaan se tarjosi E-06 virhettä eli muka väärää softaversiota, vaikka ne olivat ainakin i-topfield.com-sivun mukaan juuri tälle mallille tarkoitettuja. 3.45 ja 3.44 eivät siis latautuneet, 3.40 latautui ja siinä piti olla joku fiksaus koskien kanavia jotka lähettävät runsaasti EIT-dataa (jos vaikka tuo Motors tv niin tekisi).

    No eipä näyttänyt sekään auttavan, eli tuossa jonkun aikaa boksi toimi ja näytti kanavaa, mutta nyt meni taas jumiin.

    Boksi siis jumittaa tuolla Motors TV-kanavalla hetken katsomisen jälkeen, kaikilla muilla kanavilla (minulla kortilla Welhon L-paketti ja MTV3 Scifi tuon Motors TV:n lisäksi) toimii normaalisti eikä ole koskaan tuolla tavalla toiminut, kunnes nyt tuolla kanavalla.

    Onko kukaan muu törmännyt moiseen toimintaan, en voi kokeilla tuolla toisella boksillanikaan (Wbox hd) koska tätä Topfieldissä olevaa ohjelmakorttia ei ole paritettu sen kanssa ja se ei näytä siksi mitään tällä kortilla...

    Eli onko muita Motors TV:n tilanneita Topfieldin käyttäjiä, meneekö teillä boksi jumiin hetken katselun jälkeen?

    Ja miksi Topfieldin sivuilla on 3.44 ja 3.45-firmwaret jotka eivät kuitenkaan "kelpaa" boksille?
     
  18. Jekkuli

    Jekkuli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.05.2009
    Viestejä:
    72
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ne eivät ole Suomeen tarkoitettuja. Se numero siinä perässä kertoo sysid:n ja Suomen tuolla mallilla se on 12416. Saa ne 12616:t tai mitä tahansa muutakin laitteeseen ladattua, mutta se pitää tehdä vähän toisella tavalla. Olen kokeillut tuota 3.45 fw:tä, mutta se kaatui säännöllisesti timeshift-tilassa kelattaessa. Palasin 3.40.een.
     
  19. Premium

    Premium Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.08.2004
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole MotorsTV:tä täällä mutta TF5100PVRc HDMI ja Welhon Canal+ Total-paketti löytyy. Ongelmaksi on muodostunut ainakin Canal+ Sport 1 ja Canal+ First-kanavat. Varsinkin Canal+ Sport 1 jäätyy tällä hetkellä ainakin 2-4 kertaa tunnin sisään. Ja mikä hauskinta, Canal+ Sport 2 ei jäädy ollenkaan!!

    En oikein tiedä kehen ottaisi yhteyttä, Welhoon vai Topfieldiin? Kumman vika tämä on? Ihan selkeästi on jotain pielessä. Onhan näitä jäätymisiä nähty ennenkin mut nyt tuo alkaa olla jo todella häiritsevää. Canal+ Sport 1:n puolella vika on ollut jo kuukauden päivät. :(

    Boksi on varustettu 3.40 -firmiksellä ja on juuri huollosta tullut uudella 320 gigan kovalevyllä jne.
     
  20. savoc

    savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    969
    Saadut tykkäykset:
    6
    Prkl, kertokaas taas mistä sai paineltua kuvasuhteen 'human being' formaattiin. Kakarat varmaan taas säätäneet niin, että pikkasen hassulta näyttää :rolleyes: