Topfield TF5100PVR Masterpiece (antenni)

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Tuike, 30.08.2005.

  1. Timo -70

    Timo -70 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman yli viikon on käytetty ja en ole mitään suurempia ongelmia huomannut. EPG on hieman myöhässä joskus. Hyvä ostos.
     
  2. go4it

    go4it Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.10.2005
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt tuli eka probleemi vastaan.

    Kun siirrän Altair-softalla .REC-tiedostoja läppäriin, niin softa siirtää saman tiedoston yhä uudelleen ja uudelleen PC:lle. Joskus siirto onnistuu, mutta pääsääntöisesti jää looppiin ja siirtää ja kirjoittaa jo siirretyn fileen päälle uudestaan. Kysyy kyllä lopuksi, että tämän niminen tiedosto on jo olemassa "Do you want to overwrite?". Jos vastaan Yes, niin se on jo myöhäistä, sillä 99% siirrosta on jo kirjoitettu vanhan tiedoston päälle.

    Onko muilla vielä vastaavia kokemuksia?

    ---------

    No niin. Taisi löytyä ratkaisu. Ei ollut vikaa Toppyssä. Huomasin, että läppärini D:-levyn tiedostoformaatti oli FAT32. Muutin sen NTFS-muotoon ja nyt näyttää homma pelittävän. Eli ilmeisesti isot tiedostot (> 4GB) eivät siirtyneet kokonaisina ja aiheuttivat uudelleenlähetyksen.
     
  3. njs

    njs Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.08.2001
    Viestejä:
    341
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siitähän tuo johtuu, tuolta http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prkc_fil_tdrn.asp löytyy tarkempaa tietoa. Eli maksimi koko on 4GB miinus 1 tavu.
     
  4. Timo -70

    Timo -70 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko niin, että ääkköset puuttuu kokonaan, jotta ohjelmat saisi uudelleen nimettyä. Lähinnä ongelma tulee siinä vaiheessa, jos ei käytä epg:tä ajastukseen, vaan ajastaa ohjelman manuaalisesti. Tällöinhän ohjelman nimi pitää itse kirjoittaa. Jos nimessä on ä tai ö niin eipä onnistu oikeinkirjoitus. Puuttuuko ääkköset kaikista topfieldeistä vai onko se vaan mp:n ongelma. Onko olemassa mitään TAPia jolla ääkköset saisi listalle?
     
  5. Juha H.

    Juha H. Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on ollut Topfield TF5100PVR Masterpiece noin 2 kk:n ajan ja kokemukset ovat olleet hyviä, paitsi:

    Laite sammuilee aika ajoin, alkaa toimia uudestaan 20 s kuluttua tai vähän nopeammin, jos laitteen sammuttaa ja avaa uudelleen.

    Mistä tämä voisi johtua. Miten korjaan vian?
     
  6. Maxis77

    Maxis77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2006
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
  7. Jani_p

    Jani_p Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2005
    Viestejä:
    304
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mitenkäs kauan december-firmiksellä pitäs mennä kun kiintolevy sammuu? 10min?
     
  8. svass

    svass Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.01.2006
    Viestejä:
    209
    Saadut tykkäykset:
    0
    10 min menee ainakin mulla, tosin vähensin ajan HDDInfolla 5 minuuttiin. Jostain syystä levy käynnistyy epäsäännöllisin ajoin uudelleen ja aina kun USBllä kiinni olevan tietokoneen sammuttaa. (C-versio)
     
  9. Jani_p

    Jani_p Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2005
    Viestejä:
    304
    Saadut tykkäykset:
    2
    Joo, minä huomasin saman homman ja repäsin usbin irti niin on hiljaa boksi :) Mikäs tuommonen HDDInfo on?
     
  10. markus77

    markus77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelmia paratiisissa. Pari viikkoa mennyt uuden boksin kanssa, mutta nyt signaali on jostain syystä kateissa aina laitetta käynnistettäessä. Ongelma ei poistu odottamalla(15min), eikä uudelleen käynnistyskään auta.

    Ongelma poistuu eli signaali löytyy satunnaisesti kanavilla pomppimalla ja EPG:tä selaamalla. Kun signaali sitten viimeinkin löytyy niin kaikki kanavat näkyvät ongelmitta seuraavaan uudelleen käynnistämiseen asti.

    Auttaisiko päivitys tai joku muu vippaskonsti. VK:n kansalaisboksin kanssa tätä ongelmaa ei ollut. Softan versio Oct 04 2005.
     
  11. janilxx

    janilxx Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.08.2004
    Viestejä:
    3 174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä(kin) kuullostaa _vähän_ siltä, kuin se pikkuinen antennijohdon pätkä olisi unohtunut tai rikki.
     
  12. markus77

    markus77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei sentään unohtunut, toimihan laite kuitenkin pari viikkoa moitteetta ja vaikea uskoa, että kaapeli olisi koskematta hajonnut. Ongelma siis vaivannut vasta 3 päivää.
     
  13. R-a-M

    R-a-M Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.01.2005
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinkin on kuulemman mukaan käynyt.

    -R-
     
  14. markus77

    markus77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok. Jos näin on mahdollista käydä, niin onko tässä nyt selitys ongelmaan? Tämänkö takia boksi ei löydä signaalia?. Noh, täytynee ottaa duunista uusi kaapeli matkaan ja kokeilla huomenna, josko vika poistuisi.

    On kyllä muuten aivan mahtava boksi, mutta tämä nyt hieman harmittaa.
     
  15. R-a-M

    R-a-M Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.01.2005
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuota voi myös koittaa testata tavallisella 1.5m antennikaapelilla, jos sellainen sattuu taloudesta löytymään (esim. videoista).

    -R-
     
  16. Knazio

    Knazio Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.07.2004
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päiviä, kytkin tänään MP:n optisella piuhalla ja totesin seuraavaa. Tuntui kun piuha ei edes loksahtaisi kiinni vaan on melkeen irrallaan kytkettynä. Kokeilin piuhan kumpiakin päitä ja toinen pää tuntui olevan tukevampi. Testasin myös toista optista piuhaa, siinä myös sama homma. Onko tuo optinen portti vaan niin saatanan väljä? Onko muut huomanneet samaa. Kyllähän se toisen piuhan toisella päällä ihan kivasti pysyy mutta kuitenkin...
     
  17. arskaxx

    arskaxx Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.02.2004
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli Medionissa heti uutena tuo kaapeli sökö. Takuuna sain uuden ja viikon päästä sekin oli sökö (koskematta).
     
  18. go4it

    go4it Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.10.2005
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä havainnut tuollaista ongelmaa optisessa portissa omassa MP:ssäni
     
  19. Wile E Coyote

    Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    2 345
    Saadut tykkäykset:
    8
    Nostetaan nyt ketjua kertomalla että tänään kävin oman Masterpiece.n hakemassa, asennus meni heittämällä, Ylen tekstit näkyy välittömästi ja kanavanvaihto on sutjakkaa. Ohjelmisto oli valmiiksi uusinta uutta, kiintolevy on hiljaa tai käytettäessä hiljainen.

    Käyttölogiikka oli luokkaa "manuaalia ei tarvitse", vaikkakin pari juttua(mm. PiP) löytyi käteviten manuskasta.

    Olen positiivisesti yllättynyt. Sateliittipojilta en jaksanut lähteä tilailemaan, muutaman kympin otin takkiin(s-pojat+posti vrt. paikallinen noudettuna).

    Ainut iso miinus tulee kaukosäätimestä. Kuka tunari on laittanut numeronäppäimet neljän ryhmiin vrt. "kännykkämalli".

    Muuten lähes täysi kymppi. Suosittelen.
    :naminami:
     
  20. Gordon

    Gordon Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 228
    Saadut tykkäykset:
    4
    Heh, laitteen bugit eivät taida vielä muutamasaa tunnissa ilmetä.

    Aika lyhyen käyttökokemuksen jälkeen suosittelet laitetta lähes kympin arvoisena.
    Jätän kuitenkin suosituksesi omaan arvoonsa.