Topfield TF500PVRc

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Arinium, 04.01.2008.

  1. gaston

    gaston Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 429
    Saadut tykkäykset:
    56

    Juju on siinä ettei vastaa kysymykseen kyllä tai ei vaan jättää tuo kysymyksen "roikkumaan ruudulle", laite sammuu tallennuksen päätyttyä.
     
  2. mi.vi

    mi.vi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ahaa, kiva tietää. Kiitos.
     
  3. KMS

    KMS Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asensin eilen uusimman firmware-version 3.40 ja tuntuu siltä, että kaukosäädön reagointi olisi sen myötä astetta parempi verrattuna 3.21-versioon. Ei se vieläkään hyvä ole, ei lähelläkään esim. Topparin normiboksin (6000-malli) kaukosäädön reagointia, mutta paremmalta tosiaan tuntuu, hukkapainalluksia tuntuisi tulevan vähemmän.

    Muuta eroa / muutosta en ole huomannut, mutta en ole ihmeemmin etsinytkään, tuo kaukosäädön takkuisuus laitteessa on itseäni häirinnyt eniten päivittäisessä käytössä. Jostain kuitenkin lienee saatavilla lista, mitä uusimmassa versiossa on muutettu.
     
  4. Classix

    Classix Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.09.2005
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muille malleille tarkoitetuissa firmiksissä on "lista" ollut kaikissa seuraavanlainen:

    1)When using the remote control at the EPG screen, the working speed of the remote control was slow in action. This is improved.

    2)Some features are modified to improve performance.
     
  5. KMS

    KMS Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok, näyttää ensimmäisessä väitteessä olevan mielestäni ainakin jotain perää. Suunta on oikea, mutta ei vielä perillä olla.
     
  6. TreRez

    TreRez Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.04.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yritin tuossa päivitellä usb:llä 3.40, minkä jälkeen boksi ei suostu enää käynnistymään. Näytössä lukee "load", televisioon ei tule kuvaa ja laite ei enää reagoi muuhun kuin töpselin irrottamiseen.

    Windowssissa se näkyy tuntemattomana laitteena, eikä suostu suorittamaan uutta päivitystä. Olisikohan tässä vielä jotain tehtävissä ennen huoltoon kuskaamista?
     
  7. hex

    hex Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    http://fi.wikibooks.org/wiki/Topfie..."_bugilista)#P.C3.A4ivitys_sarjaportin_kautta
     
  8. TreRez

    TreRez Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.04.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
  9. Simprider

    Simprider Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.07.2003
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Selvä parannus reagointinopeudessa tämä 3.40 firmware edellisiin tosin nyt kovalevy jää pyörimään jatkuvasti oli ajansiirto päällä tai ei..
     
  10. mi.vi

    mi.vi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2004
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hitto, en oo löytänyt keinoa että pystyisi kanavien "numeroita" vaihtamaan, eli kun painat kaukosta näppäin 1, niin vaihtaa ykköselle jne.
    Listassa kanava 1 kuitenkin on paikalla 1, mutta oikea kanavapaikka on 14.??????:confused:

    Eli joutuu painamaan kaukosta 14, että menee ykköselle.
     
  11. HEKOHEKO

    HEKOHEKO Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.03.2004
    Viestejä:
    825
    Saadut tykkäykset:
    0
    15min ollu boksi päällä, päivitin uusimman 3.4 version ennenkuin otin boksin käyttöön.
    Boksi jäätyy tyystin kun on ollu jonkin aikaa päällä, tai kun vaihtelee kanavia...ei ala hyvin...prkl.

    No palautellaan asetukset...


    Joo taitaa lähtee kone takasin anttilaan... :) Kokeilin maaliskuun 2008 firmistä, ihan samat jumit...

    Vaihdoin uuden boksin tilalle ja homma pelittää...kaapelista löysi jonkin päivityksen, asensin sen...pitää tuo uusin vielä joskus laittaa...
     
    Viimeksi muokattu: 19.02.2009
  12. Hejst

    Hejst Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.07.2005
    Viestejä:
    229
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyisikö neuvoa poksin päivittämiseen. Olen kyllä onnistuneesti joskus päivittänyt ohjelmiston versioon 3.21, mutta nyt poksi ei suostu millään päivittymään. Poksin ajurit on asennettu ja AltAir toimii hienosti. Poksi lepotilaan (koitettu myös kokonaan virrattomaksi), tfdn_usb käyntiin, sieltä etsitään päivitys ja painetaan download. Sitten poksi päälle ja kas kummaa, poksi alkaa näyttää muina miehinä televisio-ohjelmia, aivan kuin mitään ei olisi meneillään. Tätä tässä nyt on jankattu jo jonkin aikaa. Vinkkejä?

    edit: Poksiin ei ole asennettu muita TAPeja kuin PlasmaEPG ja siitäkin on tuo autostart tiedosto siirrettynä muualle, jotta se ei käynnisty poksin käynnistyksen yhteydessä automaattisesti.
     
  13. KMS

    KMS Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni ei jää levy pyörimään koko ajaksi, oikein kiinnitin huomiota, kun levy sammui niinkin nopeasti tänä aamuna. Mielestäni jopa nopeammin, kuin aikaisemmin, mutta aikoja en toki ole mitannut.

    Tosiaan ensimmäinen päivitys minusta, joka toi parannusta reagointiin, nyt se on jo välttävää tai jopa tyydyttävää. Kanavien vaihto ja EPG:ssä suhaaminen onnistuu jo joten kuten ilman ketutusta.
     
  14. jiisih1

    jiisih1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.04.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli jos tähän löytyy joku helppo ratkaisu niin :hitme: mutta tämmöiseen olen pariin otteeseen törmännyt:

    Boksi tallentaa jotain ajastetusti, laitan toisen tallennuksen "lennossa" päälle, painan uudestaan REC-painiketta jotta pääsen muuttamaan tallennusajan ohjelman pituuden mukaan sopivaksi ja poistun ko. valikosta niin oikeaan yläkulmaan jää "info" meneillään olevasta tallennuksesta ja toisinaan (kuten juuri äsken) se jää siihen eikä lähde pois vaikka mitä painaa kakesta. On vähän häiritsevää jos samaan aikaan haluaa katsella toista kanavaa...

    Tätä tapahtui sekä edellisellä (3.21) että uudella firmiksellä. Kertokee ihmeessä jos on tietoa miten tuon saa pois vai onko tässä kyseessä joku bugi?

    EDIT: Muuten olen ollut kohtalaisen tyytyväinen, varsinkin uuden firmiksen myötä kaken toimivuus parani selkeästi.
     
  15. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 422
    Saadut tykkäykset:
    35
    Itsellä on tainnut käydä kerran samalla tavalla. Taisin päästä noista infopalkeista eroon yksinkertaisesti menemällä ohjelmaoppaaseen (plasmaEPG), ja takaisin tullessa palkit olivat häipyneet.
     
  16. jiisih1

    jiisih1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.04.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli sitten (ainakin tässä minun tapauksessa) kaikkea muuta kuin bugi eli aivan selkeä käyttäjävirhe.

    Olin näköjään valinnut tuolla ajanmuutosvalikossa sen "Tallennustauko <OK>" kohdan ja siinä painanut kakesta OK... ja samalla pilannut tallennuksen koska se YLLÄTTÄEN meni tauolle. :OI

    Tästä viestittäen ne REC-palkit jäivät näkyviin. Vähän hämäävää tuossa oli kuitenkin se, että niissä aika juoksi koko ajan normaalisti vaikka tallennus olikin pysähdyksissä. :confused:

    En kai vaan ollut tajunnut tuota tallennustauko-kohtaa vaan hain jotain millä tuo ajanmuutos "kuitataan" ja poistutaan ko. valikosta vaikka olisikin vain tarvinnut ajanmuutoksen jälkeen painaa suoraan kakesta OK.

    No, nyt kun tuon "sisäisti" niin eipä tule enää eteen.
     
  17. JOV

    JOV Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.12.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset jiisih1:lle!! Meikäläisellä oli täysin sama ongelma tänään, kun piti tallentaa kahta kanavaa ja katsoa samalla "Emmentalia" levyltä. Pientä hapuilua tämä uuden boxin käyttö.
     
  18. flntm

    flntm Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.11.2005
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusin firmis 3.40 kaataa boxia koko ajan mistä saan edellisen toimivan 3.21 firmiksen?
     
  19. nible

    nible Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.08.2002
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0
  20. KMS

    KMS Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä 3.40 softa sekoitti kanavat tuossa muutama ilta sitten, kysyi ensi jotain outoa kanavien uudelleen järjestelemisestä, ja kun vastasin että "Ei", alkoi kone heittämään kanavia outoon järjestykseen. Palautin tehdasasetukset ja hain kanavat uudelleen. Saas nähdä oliko kertaluontoinen sekoaminen vai uuteen softaan liittyvä bugi..