Topfield TF500PVRc

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Arinium, 04.01.2008.

  1. espi

    espi Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.04.2005
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Topfield ei pura suoraan tallentaessa salausta, tallennus pitää uudelleen tallentaa, niin sitten salaus on pois.

    Toimiiko ajansiirto millään kanavalla? Ajansiirto ei oletuksena ole päällä, se pitää aktivoida asetuksista. Kahden tallennuksen aikana ei myöskään toimi.
     
  2. mattiantti

    mattiantti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.10.2008
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0

    Mistä toppy 500pvrc hintaan 299?
     
  3. Tapio Selin

    Tapio Selin Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensinnäkin kiitos kommentistasi!

    Onnistuin kyllä suoraan tallentamalla ja maksullista kanavaa samaan aikaan katsomalla, tallentamaan ohjelman niin, että pystyin myöhemmin valitsemaan sen tallennuslistasta ja katsomaan ilman ongelmia (ja ilman uudelleen tallennusta, josta en tiennytkään), mutta siis muilla tavoilla, joita viestissäni kuvasin, ohjelma tallentui salattuna eikä katsominen onnistunut.

    Jos kuitenkin on niin, että tallennus pitää uudelleen tallentaa ennen kuin sen voi katsoa, niin se on kyllä suoraan sanoen niin idioottimainen ominaisuus :mad: että boksi menee jo pelkästään tästä syystä vaihtoon johonkin toiseen malliin. Kehitys on siis mennyt muutamassa vuodessa taaksepäin.

    Mitä ajansiirtoon tulee, niin olin kyllä kytkenyt toiminnon asetuksista päälle ja se siis toimikin muilla kanavilla (esim. yle) mutta ei maksullisilla kanavilla...tämä on kyllä ihmeellistä, mutta tuli testattua se kymmeniä kertoja ja näin on.
     
  4. Tapio Selin

    Tapio Selin Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Stockan hulluilta päiviltä, jotka olivat parisen viikkoa sitten.
     
  5. kesseli82

    kesseli82 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.05.2008
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    minulla alkanu boksi "viheltää/ujeltaa" oliskohan merkki kovon leviämisestä tjn? eli perinteinen kysymys onko muilla oireillu samalla tapaa?
     
  6. Maky

    Maky Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    HEP. 2 kpl t malleja. Ekan vein heti vaihtoon. Se ei aina buutannut. Uusi alkoi vikisemään muutaman päiviän käytön jälkeen. Siis ainoastaan käynnistyksessa tai sammuttaessa. Pidempi vikinä käynnistyksessa ja lyhyt sammutuksessa.
     
  7. kulaus

    kulaus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.12.2004
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla toimii muuten hyvin tää TF 500PVRc mutta tallennuksissa ääni pätkii.
    Liitäntäkaapeli tv:hen on hdmi. Miten saan äänen kuulumaan hyvin? Entäs
    miten saan kanavalistan järjestettyä automaattihaun jälkeen? Ostin digiboxin
    Stokkan hullareilta 299 hintaan. Mulla tuli welhon kaapelilta heti päivitys firmi
    3.21. Boxsi toimii muuten hyvin, kahta kanavaa voi tallentaa samaanaikaisesti
    ja katsoa kolmatta. Voisko joku antaa neuvoa näihin kahteen ongelmaan kiitos. :rolleyes:
     
  8. Pertsa9

    Pertsa9 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kanavia voi poistaa ja järjestellä TopSetilla. Tuosta äänen pätkimisestä en tiedä.
     
  9. nible

    nible Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.08.2002
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja sitten pitää vielä asentaa Cable Ready patch, jos haluaa niiden kanavien pysyvän siinä järjestyksessä kuin haluaa. Muuten saa olla vähän väliä vastaamassa kyselyyn päivitetäänkö kanavalista.
     
  10. DamienThorn

    DamienThorn Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.01.2004
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä onko tämä bugi, feature vai vika käyttäjässä, mutta en saa optisen kaapelin läpi tulemaan ääntä digiboksin kakkos-scartista. Telkkarin scarttipuutteen takia Wii on yhdistetty scartilla digiboksiin ja digiboksi scartilla telkkariin, sekä optisella piuhalla vahvistimeen. Vahvistimesta kuuluu digiboksin äänet, muttei Wiin ääniä, telkkarista kuuluu molempien äänet ok.
     
  11. vorlooni

    vorlooni Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2006
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko normaalia että Topfieldin boxeilla esim mtv3 tekstitykset piirtyvät pois tavallaan joka toinen juova kerrallaan tms. Eli selvästi huomaa kuinka tekstit ovat hetkenaikaa näkyvillä vaakasuuntaisten läpinäkyvien juovien kera. Erittäin rasittava ominaisuus.
     
  12. rauttiz

    rauttiz Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    297
    Saadut tykkäykset:
    13
    Vihdoinkin joku muukin huomasi tuon. Minua häiritsi tuo myös jonkin aikaa, kun hankin TF600 boxin, mutta enää en sitä juurikaan huomaa. Ilmeisesti Topfield yhdistää lomitetun kuvan fieldit miten sattuu, jolloin lopulliseen progressiiviseen kuvaan tulee tekstityksen ilmestymis-/katoamishetkellä joskus joka toinen juova kuvasta ilman tekstitystä ja joka toinen juova tekstityksen kanssa. Virheellinen kuva näkyy vain sekunnin murto-osan (ilmeisesti 1/25 s), joten moni ei sitä edes huomaa. En tiedä onko lähetteessä edes tarvittavaa tietoa, jotta nuo voisi aina yhdistää oikein.
     
  13. vorlooni

    vorlooni Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2006
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    itseäni kyseinen feature häiritsee niin paljon että mietin koko laitteen palauttamista kauppaan. Onkohan tuo riittävä syy moiseen operaatioon? Eli täytyykö kaupan purku hyväksyä / onko tuohon jotain fixiä saatavissa. Vastaavaa en muissa boxeissa/telkun omassa virittemessä ole huomannut.
     
  14. kulaus

    kulaus Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.12.2004
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mihin asennetaan TopSet ohjelma? Tietokonelle vai digiboxsiin? Mistä saan tämän Cable Ready patch?
     
  15. Pertsa9

    Pertsa9 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.09.2006
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tietokoneelle, sitten luetaan topfieldin asetukset(read settings..), muokataan ja laitetaan takaisin boksiin(write settings..).
    ja täällä on patchays-ohjetta.
    http://www.tapworld.net/forum/index.php/topic,482.0.html
     
  16. vorlooni

    vorlooni Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2006
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lisäksi häiritsee kovasti tuo kaukosäätimen heikko toiminta. Eikös tuollainen nyt ole ihan perusvaatimus toimivalle tuotteelle että näppäinpainalluksia ei jää väliin (tätähän voi helposti testata vaikka naputtamalla äänen säätöä ylös alas, n. joka 10 painallus jää välistä ).
     
  17. KMS

    KMS Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    20.07.2002
    Viestejä:
    1 261
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toppari on mennyt takapakkia tuossa kaukosäätimen toiminnassa. 5100-mallin firmiksillä kaukosäätö toimii kohtuullisesti, joskin se silloinkin oli kaukana sellaisesta, johon laitteiden reagointiherkkyyden kanssa on normaalisti totuttu. 500-sarjalla ollaan menty metsään vielä oikein urakalla lisää, kaukosäätö on todellakin alkeellinen ja reagoi painalluksiin miten sattuu, järjettömillä viiveillä ja jättää painalluksia tosiaan väliin. Eikä tuohon ole kuulunut mitään korjausta päivityksen muodossa, vaikka sellaista on jo pitkään lupailtu.
     
  18. vorlooni

    vorlooni Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2006
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mites tuon 5100 sarjan firmiksen laitto onnistui? Tuleeko ominaisuuksissa mitään takapakkia etc?
     
  19. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 422
    Saadut tykkäykset:
    35
    Itse olen tuon TFP500:n kaukosäätimen kanssa tullut melko hyvin toimeen siten, että painan sitä kaukosäädintä aina vähän pidempään eli ei pelkkää lyhyttä hipaisua vaan sellainen noin sekunnin pituinen reilu painallus. Tällä tavalla 99 % komennoista tuntuu menevän ensimmäisellä kerralla perille.
     
  20. Boz

    Boz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.12.2005
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omaan toppyyn on ilmestynyt kummallinen vika. Nyt jo neljästi kolmen päivän aikana on jämähtänyt ruudulle ns. pysäytyskuva. Vain virtanäppäin vastaa ja tuloksena ne kuuluisat 4 pistettä. On aina tuuletettu virtajohto ja palautettu tehdasasetukset, mutta niin vain aina jämähtää? Toiminut 2 kk ihan mainiosti ennen tätä, käytössä vain plasma tap.