topfield tf500pvrc EI talleta

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana mijoke, 04.05.2011.

 1. mijoke

  mijoke New Member

  Liittynyt:
  04.05.2011
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervehdys

  Onko kellään vastaavia kokemuksia? Eli topfield tf500pvrc jättää aina joskus ajastetun ohjelman talletuksen suorittamatta kokonaan. Laite ei mene automaattisesti päälle, kun ajastetun talletuksen tulisi alkaa. Ajastettu ohjelma myös katoaa Menu valikon "talletuslistasta".
  Ajastettu talletus on asetettu EPG:stä. Laitteessa on viimeisin softa.

  Ideoita, faktoja? Kiitos :hitme:

  /Mika.
   
 2. bluray

  bluray New Member

  Liittynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  1

  Onko tämä joku uusi, pikku hiljaa ilmennyt vika - vai onko käytös ollut tuota uudesta pitäen?
   
 3. mijoke

  mijoke New Member

  Liittynyt:
  04.05.2011
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyseessä on pikku hiljaa ilmennyt ominaisuus/vika. En pysty sanomaan onko frekvenssi tiheentynyt viime aikoina. Aina silloin tällöin jää ajastettu talletus tekemättä.
   
 4. KKP

  KKP Member

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  ^ Tätä olen muutamassa muussakin ketjussa suositellut, eli ihan alkuun kannattaa kokeilla Timer-patchin asennusta. Sillä on useimmissa tapauksissa korjaantunut tuo tallennusten epäoinnistuminen (jos ei boxissa sitten ole jo rautavikaa). Omissa 5100c- ja 500t-boxeissa on ainakin ratkaissut ongelman.

  Ja esim. näillä ohjeilla firmiksen patchayksen pitäisi onnistua.
   
 5. Tobor

  Tobor Member

  Liittynyt:
  20.04.2006
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitteen etupaneeli on se joka hoitaa heräämisen ajastuksiin. Etupaneeli on saattanut seota johon auttaa virtajohdon tuuletus. Lisäksi firmiksissä on tähän liittyen bugeja (joita ei ymmärtääkseni ole tähän päivään mennessä vielä korjattu) johon auttaa TimerPatch.

  KKP näköjään vastasi samansisältöisesti samalla kun kirjoitin tätä...
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2011
 6. bluray

  bluray New Member

  Liittynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos kyseessä on pikku hiljaa pahentunut ongelma, niin silloin kyseessä ei oikein voi olla mikään (softa)bugi. Siten ehdotettu patchaily - joka on nimenomaan softan virheiden korjaamista - taitanee auttaa heikohkosti.


  Softabugit nimittäin digitaalitekniikan lainalaisuuksien mukaisesti joko ovat tai eivät ole. Bitti on joko "on" tai "off" - mitään välimuotoa ei ole. Teoriassa joku uusi, asennettu ohjelma voisi provoisoida piilevän softavian esiin (esim. muistikorruption) mutta tällöinkin vika ilmenee on/off-periaatteella, ts. ajan funktiona tapahtuvaa toiminnan huononemista ei tapahdu vaan huononeminen tapahtuu "hyppäyksellisesti".


  Noilla lähtökohdilla päättelisin: Taitaapa olla rautaan liittyvä vika sinulla. Tässä ketjussa on mainittu muutamia mahdollisia rautaperäisiä syitä ongelmallesi, mm. virtalähteen konkkien uuvahtaminen tai kellon paristojen hiipuminen. Tosin mielestäni 500:ssa ei noita paristoja taida olla, mutta tarkistappa.
   
 7. mijoke

  mijoke New Member

  Liittynyt:
  04.05.2011
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitokset kaikille nopeista kommenteista.

  En pysty aivan varmasti sanomaan, onko ongelma ollut alusta asti... joka tapauksessa teen nyt tuon "patchailyn" ja laitan konkat vaihtoon asap, koska laite on hieman yli 2v vanha.

  Miten tarkastan onko laitteessa paristot?
   
 8. rauttiz

  rauttiz Member

  Liittynyt:
  08.12.2004
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  5
  Joissakin malleissa on CR2032 paristo etupaneelissa. Tähän mennessä lukemieni kommenttien perusteella sellainen tuntuisi olevan niissä malleissa, joissa on myös tekstinäyttö kanavanumeronäytön lisäksi eli TF6xx, masterpiece ja TF550 -malleissa. TF500-mallissa tuota paristoa ei todennäköisesti ole, mutta en ole tuosta aivan varma. Ohjeet pariston vaihtamiseen eräästä Topfieldin mallista löytyvät täältä:
  http://members.optusnet.com.au/toppytools/7000battery.html
   
 9. maikol

  maikol New Member

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  0
  itellä tf500pvrT ja tismalleen sama vika.
  poksi nyt reilun vuoden vanha ja tuo vika ilmaantu muutaman kuukauden käytön jälkeen.usein niitä ohjelmia ei jää tallentamatta,ehkä kuukauden välein,mutta "niinä" iltoina kun jättää tallentamatta niin jättää yleensä sinä iltana tallentamatta kaikki,ellei käynnistä kaukosäätimestä välillä poksia.sitä en tiedä mitä poksi touhuaa sillon kun ei ole tallentanutkaan,liekkö menny päälle ollenkaan,en ole ollu vahtimassa.

  niin ja viimeisin softa käytössä.
   
 10. mate_1974

  mate_1974 Member

  Liittynyt:
  07.12.2005
  Viestejä:
  296
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Jos oireet pahenee, niin kiikuta boksi takuuseen mikäli vaikuttaa rautaan liittyvältä vialta.