Topfield TF4100PVRc kovo hävisi?

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Viltro, 19.01.2016.

 1. Viltro

  Viltro Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.07.2010
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  Vanha ei tallentava topfieldin digiboksi sanoi sopimuksen irti ja hommasin tutulta otsikon mukaisen boksin parilla kympillä.

  Hyvin toimii muuten mutta kovalevy/tallennus toimi jopa päivän. Yhden ohjelman sain nauhoitettua testi mielessä ja kun yritin katsoa pätki se vähän väliä..

  Noh buuttasin boksin ja yritin laittaa uuden nauhoituksen niin tuli ilmoitus "Kovalevy täynnä" ja levyllä siis vain yllä mainittu yksi nauhoitus ja kokoa levyllä 160gb.

  Tämän jälkeen tallennus ja kovalevyn tyhjennys ovat valikoissa harmaana joten niihin ei pääse ollenkaan enään käsiksi..

  Google kertoi että tässä on ollut enemmän tai vähemmän ongelmia ilmeisesti virtalähteen ja kovalevyjen kanssa joten heitinkö 20e ilmaan kun olisin vihdoin halunnut tallentavan boksin.. Yksi ylimääräinen 300gb ata levy löytyy kaapista tietokoneen päivityksen jälkeen niin sitä pystyn koittamaan tuohon masiinaan jos mahdollista...
   
 2. Viltro

  Viltro Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.07.2010
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse itselleni vastaten: Vaihdoin originaali Segate 160gb levyn saman valmistajan 300gb versioon ja heti kun laittoi boksin päälle kysyi alustusta ja näkyi oikean kokoisena.

  Testi nauhoitus ei sitten niin putkeen mennyt kun kuva ja ääni pätki luvattoman paljon... Eli taitaa ne konkat/virtalähde olla loppu. Käyn paikallisella elektroniikka pajalla näyttämässä wanhusta ja jos ei kannata korjata/maksaa enempi kuin uusi niin saipahan uuden hienon verkonpainon mökille