Topfield ja kiintolevyn vaihto isommaksi

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana MUX1, 11.12.2007.

 1. jleinonen

  jleinonen Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  627
  Saadut tykkäykset:
  1
  Noniin nyt on vihdoin onnistuneesti saatu Samsung HD103UI 1TB EcoGreen 5400rpm SATAII-kovalevy toimimaan topparissa (5100PVRc). Ensin tuli kokeiltua delock sata-ide adapterilla mikä on sillä marvellin piirisarjalla, mutta ei lähtenyt toimimaan. Kokeilin toistakin levyä tuon adapterin kanssa, mutta ei auttanut. Eli tuohon sata-ide adapterin marvell piirisarjaan ei missään nimessä kannata luottaa. Joku voisi tuonne wikipediaan muokata hiukan ettei muilla tule turhia ostoksia.

  Noh, vahingosta viisastuneena tilasin dealextremesta sen halvan adapterin jolla lähti toimimaan heittämällä. Asennuksestakin sai siistin kun alkuperäinen virtajohto yltää ja itse tekee vähän pidemmän 40pin IDE kaapelin. Hieman tuo resonoi enemmän kuin muut levyt mitä laitteessa on ollut, eli pitää vielä selvittää mistä se johtuu.
   
 2. KKP

  KKP Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun sulla kerran on jo ollut "konehuone" auki, niin varmaan huomasit siinä näyttöpaneelin takana poikittain olevan peltilevyn. Sehän on kiinni vain alareunastaan muistaakseni osittain levykelkan ruuveilla. Niinpä sen yläreuna pääsee vapaasti resonoimaan boxin kuorta vasten. Eli yläreunan pokkaukseen vain muutama liuska esim. huonekaluille tarkoitettua huopatarraan, niin johan hiljenee.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2009
 3. jani_koo

  jani_koo Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2006
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla alkoi Masterpiecen alkuperäinen kovalevy päästelemään sellaisia ääniä, että päätin hankkia siihen uuden levyn.

  Ostin Samsungin 200GB:sen tilalle Western Digitalin 320GB WD3200AAJB:n. Levyn vaihto näytti ensin onnistuvan ongelmitta, mutta jonkin ajan päästä boksi alkoi kaatuilla satunnaisesti ja kadotteli kovalevyä. Sen lisäksi, että levy kävi melko kuumana, powerin jännitteet oli vähän mitä sattuu. Vaihdoin siihen uudet elkot ja sen jälkeen jännitteet palasi normaaleille tasoilleen. Sen jälkeen kaatuilua ei ole enää tapahtunut. :thumbsup:

  Levy käy edelleen melko lämpimänä. Nostin jo boksin laitepinon päällimmäiseksi, mutta tarkoitus on laittaa kotelotuuletin. Mittailin, että perus 80mm kotelotuuletin mahtuu juuri sopivasti kovalevyn alle. Pitää vaan porata kotelon pohjaan ja kovalevyn asennuspeltiin isompaa aukkoa, että ilma pääsee kunnolla kiertämään. Paikallisessa liikkeessä sattui olemaan yksi hitaasti pyörivä hiljainen ja vähävirtainen tuuletin. Sen voi kätevästi kytkeä suoraan kovalevyn tehonsyöttöliitäntään, joten siihen ei tarvitse alkaa tehdä mitään muita virityksiä.

  Eiköhän tästä tule vielä ihan kelpo boksi. :cool:
   
 4. Molle

  Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

  Liittynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 075
  Saadut tykkäykset:
  55
  Taitavat olla jo maailmaltakin loppu (ainakin uutena). Kaikki Google-haulla löytyneet nettipuljut myyvät ei-oota. Itse hankin vastikään kyseisen 750GB:n PATA-levyn käytettynä kun en jaksanut ryhtyä temppuilemaan SATA-adapterien ja -levyjen kanssa.
   
 5. mate_1974

  mate_1974 Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2005
  Viestejä:
  296
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!


  Mikäli jotakuta kiinnostaa niin minulla jäi ylimääräiseksi noita dealerxtremen sovittimia joilla saa laitettua SATA kovalevyn esim topfieldiin.

  Käytetty sen verran että todettu toimivaksi, testasin Topfield 5100 Masterpiecessa.

  Mikäli osto kiinnostaa niin laita postia osoitteeseen:
  mate*_*1974@hotmail.com

  Poista osoitteesta tähdet *.

  HP 10€ +pk.

  Edit: vielä löytyy :) (päivitetty 7.12.2010)

  EDIT2: uudempi, helpommin löytyvä ajantasalla oleva versio löytyy: https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1407141&postcount=2
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?p=1407141
  Lisäksi:
  Myydään Topfield TF4XX0/TF5XX0/TF6XX0 sarjan virtalähteisiin sopivia kondensaattoreita.
  Mukana tulee 6 kpl sanyon laadukkaita hakkurikäyttöön suuniteltuja low esr konkkia, jotka toimii ja sopii hyvin alkuperäisten kondensaattoreiden tilalle.
  Lisäksi mukana tuloste alla olevasta sivustosta, jossa on hyvä ohjeistus.
  Toppy Power Board Circuit Diagram
  Vaihdettavat kondensaattorit ovat: C17, C18, C19, C22, C23 ja C25.
  HUOM: Laitteessa on sisällä verkkovirta, eli elä avaa mikäli et tiedä mitä teet.
  Itse vaihtotyö on simppeli kun kolvi pysyy kädessä.

  Lisätietoja: https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=78342

  HP 10€ +pk.

  Noin kymmenen korjatun boksin jälkeen kaikki ovat tulleet kuntoon kondensaattoreiden vaihdon jälkeen.
  HUOM! Huonot kondensaattorit nostavat kovalevylle menevää jännitettä ja joissakin bokseissa on kovalevy mennyt rikki sen vuoksi.

  Sijainti Oulu/Kiiminki/Pudasjärvi

  Kerään tähän alas yhteensopivuuslistaa tuon dealextremen, kovalevyjen ja boksien suhteen:

  Boksi, kovalevy, ylsikö alkuperäiset johdot, toimivuus.
  Dreambox 7025, WD3200BEVT, hyvin ylsivät alkuperäiset johdot ja hyvin toimi.

  Topfield, WD5000AACS, ei tietoa johtojen yltämisestä, "Hyvin lähti toimimaan ja on hiljainen. Hieman viileämpikin kuin vanha Seagaten 7200.9."

  Topfield, Samsung EcoGreen F1 DT 1TB, uusin noin 15 cm lattakaapelin ,josta jouduin repimään piuhat erilleen, koska kaukosäädin toimi milloin sattui. Entinen kaapeli ei yltänyt. Boxina on Tf 5100T hdmi. Nyt kaikki toimii oikein hyvin.
  Jatkoin vielä kokeilua ,poistin alkuperäisestä ide kaapelista vedonpoistajan molemmista päistä,silloin alkuperäinen kaapeli ylettyy ,silloin jää se ferriittirengas myös paikalleen .Samalla kaukosäädin pysyy myös yhtä nopeana kuin ennen.

  TF5100PVRt MasterPiece, Samsung EcoGreen F2 1TB SATAII 5400rpm 32MB (HD103SI), MP:ssä on sisuskalut sen verran fiksummin järkätty, että ei tartte kikkailla johtojen kanssa, vaan alkuperäiset johdot riittävät oikein hyvin. Ainoa ongelma on adapterin korkeus, joka aiheuttanee pientä kanitusta, kun kantta laittaa päälle. En kuitenkaan ole vielä kantta laittanut.

  Adapteri toimii hienosti. Alkuperäinen kaapeli ylsi kun poistin ferriittirenkaan, muuten ei. Levyksi tuli Seagate ST31000533CS Pipeline HD Pro 1-TB Hard Drive.
  Boksi on vanha hyvin palvellut 5101C

  Nyt ois kovo vaihdettu, Eli boxi on Toppy TF5100PVRt ja kovo Samsung EcoGreen F2 1.5TB 32MB - SATA 3.0 Gbit/s k (Verkkokaupasta #31711) ja sovittimen tiedätkin. Jouduin tekemää pitemmän johdon!! virta johto riitti, vaikka oli puhaltimien väliliitin välissä!!
  Uudella lyhyellä piuhalla ei suostunut toimimaan, vaan jouduin erottelemaan säikeet ja sitten vielä laitoin alkuperäisestä piuhasta ferriitti renkaan!!!
  Toivotaan että toimii pitkään!!

  Specs:Digiboxi - Topfield TF5100PVRt hdmiKovalevy vanha - 250gt seagateKovalevy uusi - WD Caviar green 1tb, lisätietoa http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=336Vanha ide-kaapeli ei riittänyt mitenkään joten ostin uuden(normi pitusen) ja boxi toimii kuten ennenkin.

  TF5100t, Western Digital Caviar Blue 500GB IDE (WD5000AAKB). Poksilla ikä n. 4 V. Pieniä jumittumisia satunnaisesti, saattaa tosin tapeistakin johtua. Mutta seurataan uusilla konkilla, jospa nuo loppuisivat kokonaan.

  TF5100C MP Hei! Ostin Verkkokaupasta WD Caviar Green 1TB kovalevyn. Asennus adapterin avulla ok. Kaapelit ok. Tilaa boxissa hyvin. Ei mitään ongelmia. Toimiikin - toistaiseksi ainakin. WD vaikuttaa olevan hiljainen levy. Kiitos vielä kerran.


  LEvyn sain vasta tänään ja nyt paikoillaan.
  Western Digital green jotain. 5400rpm
  WD10EADS
  Laitoin pidemmän idekaapelin. Ei mitään jumpperointeja.
  Lähti alustamaan heittämällä.
  Katseluajan siirto ainakin pelaa ja Topfield näyttää tilaa olevan 1 tera
  Laitoin terasen, koska sille on paremmin käyttöä, jos tämä vaihto ei ala toimimaan.
  Katsotaan nyt miten nauhotukset lähtee pelittämään.
  Levy on aika hiljainen. Hiljaisempi selvästi kuin alkuperäinen.
  Leikkasin vielä vanhasta luottokortista palan sovittimen ja levyn väliin varmuuden vuoksi, koska IDE-liittimen taustapuolen juotetut piikit ottivat melkein kiinni levyn runkoon.
  Timo

  --------------------------------------------------------------------------
  Tinasin noi konkat kiinni tänään. Laitoin adapterin kiinni Seagaten Barracuudaan 1000Gbytes (st31000340as, +5V 0,65A, +12V 0,6A) ja toimi kuin Buickki.. Alutustus lähti heti käyntiin ja meni läpi asti. Siirtelin vielä vanhalta kovolta 240Gbittiä ohjelmia. Nyt on taas tilaa recata recata lisää 650Gbytes:) Voi olla että haen vielä 1,5 terrasen kovon ja kokeilen sillä. En vielä uskaltanut ostaa mitään, vaan otin pöytäkoneesta "sisäänajetun kovalevyn" testiin.

  Tuntuu jotenkin, että kaukosäädin reagoi nopeammin ja kuvakin näyttää terävämmältä.. Mene ja tiedä. Mulla menee hdmi signaali muuntimen kautta cat5 parikaapelilla toiselle seinustalle missä töllö on (vetoa noin 30m, kun kiertää kytkimen kautta). Voi olla että vanha virtalähde ei jaksanut enää puskea tarpeeksi voimaa hdmi-lähtöön... No, hyvä mutta toimiva siitä tuli kuitenkin:)

  Kiitos näistä,
  ---------------------------------------------------------------------------
  20.3.2010 onnistunut kovalevyn vaihto

  - Topfield 5100 PVRt (HDMI)
  - SATA->IDE adapteri (mate_1974:lta)
  - kiintolevy Western Digital 640 GB, Scorpio Blue, 2.5", 5400 rpm, SATA (malli WD6400BEVT)
  - konkkia ei vaihdettu, jännitteet toistaiseksi kunnossa

  Hiljainen on, ja kapasiteettikin on ok.
  ---------------------------------------------------------------------------

  Viimein oli aikaa vaihtaa nuo konkat ja isompi SATA-levy.Konkkien vaihto ei varmaan olisi ollut tarpeen, koska jännitteet oli varsinhyvin kohdallaan, mutta tulipahan tehtyä sekin homma.SATA-levy Western Digital Caviar Green 1Tb SATA II Verkkokaupasta (tuote 35901) ja tuo adapteri niin homma pelaa.Toppari Masterpiece c-malli, ostettu tammikuu-07.Vanhat johdot riittää oikein hyvin tuossa mallissa.Piirilevyn saa kokonaan irti pöydälle, eli juottaminen sujuu helposti, kun vaan löytää oikeat juotoskohdat.Vanhalta levyltä tietojen siirto uudelle TFTOOLsin avulla.Ei ainakaan vielä mitään ongelmia.Kiitoksia osista.

  ---------------------------------------------------------------------------

  Heip!

  Kiitokset - osat tulivat perille kirjeenä päivässä!

  Mittasin varoiksi jännitteet ennen operaatiota ja jännitteet olivat 3..5% sisällä oikeista arvoista. Se on melko hämmästyttävää, kun laite on kuitenkin ollut kovassa käytössä umpinaisessa kaapissa jo neljä vuotta ja näytti virtalähteen konkkasettinä olevan Samxonin heikkolaatuisia 85C konkkia! Vaihdoinpa konkat silti uusiin ja homma kävi parissa vartissa Wellerin tinaimuasemalla ja juottimella, lähinnä etsiessä juotospisteiden paikkoja levyn juotospuolelta. Muutosten jälkeen jännitteet eivät käytännössä juurikaan muuttuneet, joten oikealla hehtaarilla ollaan.

  Kun kerran purkki tuli avattua, vaihdoin samalla kiintolevyn isompaan ja päädyin verkkokaupan 1.5TB WD Caviar Greed (WD15EADS) kiintolevyyn. Kaapelit riitti hyvin, kun nipsasi varovaisesti vedonpoistajat lattakaapelin molemmista päistä pois ja varovaisesti käsitellen oikaisi ylimääräiset kaapelin mutkat suoraksi. Levy lähti käyntiin, mutta Topfield 5100t ei tunnistanut kiintolevyä laisinkaan. Kokeilin järjestelmän täyttä tehdasasennusta, mutta sillä ei ollut asiaan vaikutusta. Vasta kun ymmärsin kokeilla kiintolevystä jumppereilla erilaisia toimintatiloja, osoittautui että ”Spread Spectum” modessa kiintolevy löytyikin ja alustaminen oli nopeasti tehty. Kun alustaminen oli päättynyt, levyltä löytyi 1430781MB tyhjää tilaa, joka on noin dekaadin enemmän kuin entisellä 160GB alkuperäislevyllä. Kun koje palasi olohuoneen kaappiin, hetken luulin että värkki ei toimi laisinkaan – mutta pelasihan se, mutta siitä ei lähde enää käytännössä mitään ääntä! Todella hiljainen kieputin entiseen verrattuna.

  Eli tulipa näin huolto suoritettua ja tältä osin homma kunnossa... Toppari toimii taas. Homman laukaissut Topparin ylimääräinen tahmaaminen johtui ilmeisesti alkuperäisen kiintolevyn väsymisestä. Se kun ei tahdo jaksaa kerätä vauhtia tietokoneessakaan pitäen ajoittain aika ikävää ääntä. Pitänee siirtää kamat sieltä talteen ja päästää entinen levy eläkkeelle.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  14.11.2010
  Hienosti toimii,

  Topfield 5100
  Seagate Momentus 5400.6 500GB 2.5" SATA2 8MB

  Levy meni alkuperäiseen kelkkaan poikittain kun toisen reunan väänsi tongeilla suoraksi.
  Kiinnityksessä käytetiin "jeesusteippiä" kun sopivia ruuvin reikiä ei löytynyt. Tuntuu kuitenkin
  toimivan hyvin ja pysyy paikoillaan. IDE kaapelin vaihdoin pidempään lattakaapeliin kun sellainen
  sattui löytymään laatikosta. Alkuperäinen kaapeli olisi ollut vähän niukka mutta varmaan riittävä.
  Virtalähteen konkkia ei ole vaihdettu. Hyvin ovat toimineet eikä päällepäin näkynyt mitään vikaa.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  15.12.2010

  Moi!

  Nyt on uudet palikat paikoillaan. Kiitos adapterista! Kovona on Samsung HD154UI 1,5T. Toimii alkuperäisellä Idellä, ei alustanut lyhennetyllä teeseitse kaapelilla. Alkuperäinen Ide riitti hyvin kun leikkasin levykelkasta adapterin kohdasta parin sentin suikaleen ja siirsin kovon eteenpäin etupeltiä vasten, huopatassut väliin. Uusi levy erittäin hiljainen, raksuttaa käynnistyksessä, sitten miltei äänetön. Kovin homma oli siirtää 460G vanhaa matskua uudelle kovolle.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  16.12.2010

  Moi,


  No niin, posti toi kaivatun kirjeen torstaina! Kolvin lämmitin eilen ja tinailin kaikki 11 konkkaa paikalleen. Aluksi meinasin että vaihdan ensin vain 6 kpl, mutta kun kolvi oli sopivan lämmin vaihdoin kaikki samaa kyytiä.


  Ensin kokeilin vanhalla kovalevyllä Maxtor DiamondMax Plus 9 200GB ATA/133HDD 23Jul2004, jolla toppari on pelannut moitteetta 2 vuoden ajan marraskuun alkuun asti. Vanha Maxtor tuli vaihdettua. kun laitteen alkuperäinen Samsung 160GB lopetti toimintansa, eivätkä tilalle hankitut Seagate Barracuda 250GB (ST3250620A) eikä Seagate Barracuda 320GB (ST3320620A) toimineet (aina kun levy meni nukkumaan tiedostot hävisivät, eikä levy lähtenyt uudelleen käyntiin ilman töpselin tuuletusta) Marraskuussa boxini alkoi siis oireilla: Tallennus ei toiminut ja ohjelman taaksepäin kelaaminen aiheutti jumituksen ja yhden pisteen sammutuksen. Muutamia kertoja myös kanavat olivat hukassa. Kaikki levytoiminot tapahtuivat järkyttävän naksutuksen saattelemina. Ainakin jos tallennus ja katsominen olivat yhtäaikaa päällä.
  Ensimmäisenä ajatuksena oli että kovalevy alkaa hajota joten tilasin uuden levyn WD 250GB AVJB. Levy ei kuitenkaan tunnistunut, eikä näin ollen myöskään alustunut. (Konkkien vaihdon jälkeen levy löytyi heti ja toimii kuin junan vessa. Erittäin hiljainen ja viileä levy!)


  Vanha Maxtor toimi konkkien vaihdon jälkeen aivan moitteetta, eikä minkäänlaista naksutusta kuulu. Mutta koska uusi levy oli ostettuna ja tallennustilaakin on vähän enemmän se saa jäädä toistaiseksi koneeseen. SATA/PATA sovitin jää vielä hyllyyn odottelemaan sopivaa levyä.


  Niin laite on TF5100 PVRt vm 2005.


  Vielä kerran iso KIITOS!
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  2.2.2011

  Moi, kiitos nopeasta toimituksesta. Levy vaihdettu, ja ainakin nopealla testauksella toimii.Laite on TF 5100 PVRt HDMI,uusi levy WD Caviar Green 1.5TBKaapeli aluperäinen vedonpoisto poistettu ja käännetty toisinpäin.Uusil levy kävi sisällön kopioimisen(TFtool disk to disk) aikana huomattavasti viileämpänä kuin alkuperäinen samsung. Konkat olen vaihtanu jo ennen levyn vaihtoa. Toiseen boksiin vaihdan levyn kun tästä saan hiemanpitempää käyttökokemusta.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2011
 6. juusodj

  juusodj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2001
  Viestejä:
  109
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osaakos joku kertoa mikä muu voisi olla rikki kun kovalevy ei lähde toimimaan vaihdon jälkeen kunnolla.

  Vanha kovo jumahti ja raksutteli aikansa mutta ei käynnistynyt kunnolla.
  Laitettuani sen PC:hen kiinni kovo toimi normaalisti ja sain otettua osan ohjelmistakin pois TFtoolilla.

  uusi kovo asennettu sata adapterin kanssa.
  Alustus rupes heti takkuilemaan tallennus luettelo tuli kyllä näkyviin alustuksen jälkeen mutta levyn tiedot kohta oli tyhjänä.
  Pari kertaa käynnistettyäni uudelleen alustus onnistui ja levyn tiedot tuli näkyviin tallennus luettelossa.

  Tallennus onnistui mutta katsominen ei, toppy avasi tallennuksen sekunniksi ja meni takaisin tv tilaan.
  Nyt on uus kovo taas toimimattomana, eli ei näy tietoja lainkaan ja tallennusluettelo ei tule näkyviin.

  Western Digital Caviar Green 500GB WD5000AACS
  Dealextreme sata adapteri
  5100PVRc
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2009
 7. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 056
  Saadut tykkäykset:
  49
  Ihan varmasti vika on kiintolevyssä tai sata-adapterissa tai molemmissa. En jaksa uskoa, että vika olisi jossain muualla. Ja nyt en vialla tarkoita välttämättä sitä, että tuotteet olisivat rikki, vaan että ne eivät ole yhteensopivia.
   
 8. savoc

  savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  973
  Saadut tykkäykset:
  9
  Kuulostaa samalta vialta kun itsellä oli. Vanha raksutteli eikä lähtenyt kunnolla käyntiin. Uusi levy teki samaa. Tuskin 2 kovoa hajoaa samantapaisesti yht'aikaa. Veikkaisin vian olevan jossakin Toppyn levyhjaimessa? Korjasin ongelman hommaamalla uuden samanlaisen Toppyn.
   
 9. KKP

  KKP Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minun veikkaukseni on Toppyn virtalähde. Runsaasti on ollut eri palstoilla juttua siitä, että 2-3 vuoden ikään ehtineistä boxeista ovat virtalähteen kondensaattorit "kiehahtaneet". Siksi virtalähteestä ei enää lähde speksien mukaista jännitettä eri paikkoihin ja kovon epämääräinen toiminta on usein seurausta riittämättömästä tai liian suuresta virtasesta. Jos kolvi pysyy kädessä, niin noiden konkkien vaihto ei paljon maksa.
   
 10. Jekkuli

  Jekkuli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.05.2009
  Viestejä:
  72
  Saadut tykkäykset:
  0
 11. juusodj

  juusodj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2001
  Viestejä:
  109
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mittauksien perusteella taitaa olla virtalähde.
  No olihan tolla jo ikää ilman ongelmia 3v 11kk.
   
 12. JanneJS

  JanneJS Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.05.2003
  Viestejä:
  568
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pakko laittaa vielä tännekin palautetta. Eli kahteen boksiin laitetut yllä olevat kovalevyt eivät sitten toimineetkaan kunnolla, vaan sekoiluja ja tiedostojärjestelmän vioitumisia ilmenee säännöllisin väliajoin.

  Toppyn poweri taitaa nitkahtaa noiden levyjen kanssa aina silloin tälööin.
  18 W :n käynnistysvirta on liikaa Toppyn powerille tai sitten on kyseessä joku muu yhteensopimattomuus...
  http://www.digilelut.fi/foorumi/ind...k3p6ffvn9pj7v63cq4&topic=40.msg26209#msg26209

  ELI välttäkää WD500AAKB :tä
   
 13. Rimmon

  Rimmon Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko TF500pvrc:ssä sata vai ide kovalevy? Pitäisi varmaan uusi tilata kun nykyinen jumii jatkuvasti
   
 14. Drunkenstein

  Drunkenstein Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.01.2005
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäinen SSD kovolla varustettu Topfield on nähnyt päivänvalon :eek:
  Ide / sata adapteri ja 128mb Super Talent kovo naitettuna.
  Äänekäs? ei
  Kuumenee? ei
  Toimiiko? toimii

  Kovon koko aika rajoilla, kunhan 256m hinta vähän tippuu, vaihtuu kyll.

  :king:
   
 15. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 430
  Saadut tykkäykset:
  24
  Aika pieni levy, eihän tohon mahdu kuin muutama minuutti tallennusta ;)
   
 16. janilxx

  janilxx Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  3 174
  Saadut tykkäykset:
  0
  No nykyisillä pienentyneillä bittirateilla tuokin levy riittää hyvin ajansiirtoon.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.09.2009
 17. trent67

  trent67 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2003
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sinäpoika se jaksat sivustoasi mainostaa. Hauska huomata, että joka postauksessasi on nykyään linkki sivullesi. Jotenkin tuntuu aika epätoivoiselta kalastelulta. Eikö foorumin uusiminen Plazan kopioksi onnistunut vai hukkuivatko kävijät muuten vaan?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.09.2009
 18. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 430
  Saadut tykkäykset:
  24
  Ai siis tuo 128mb on siis ihan riittävä levykoko :rolleyes: Olisi nyt edes 128GB ;)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.09.2009
 19. janilxx

  janilxx Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  3 174
  Saadut tykkäykset:
  0
  No eiköhän alkuperäinen kirjoittaja kuitenkin tarkoittanut 128GB:tä
   
 20. Maxis

  Maxis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisikohan ihan sama vika kuin muissa toppyissa. Elkojen vaihto edessä.
  Aiemmin "kovalevyviat" johtuivat vain ja ainoastaan elkojen tehojen heikkenemisestä (=hitaasta tuhoutumisesta). -> http://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00/Kondensaattorien_vaihto