Topfield CRP-2401CI+ tallenteet hävisivät

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana dvdplaza123, 07.02.2015.

 1. dvdplaza123

  dvdplaza123 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Topfield CRP-2401CI+ tallenteet hävisivät ja vain Timeshift kansio näkyy samassa kohdassa. Programfiles ja muut kansiot näkyvät toisaalla ok ja toimivat esim. tapit. Boxi toimii muutoin myös ok. Kovalevy ei rutise ja raksu.
  Tilanvarauksesta näkyy, että boxissa on sama määrä tiedostoja kuin aiemminkin. Ne eivät jostain syystä vain näy. Onko olemassa po. malliin jotain palautus tapia tai sitten että saisi palautettua vaikka mikrolle tiedostot.
  FTtp:llä koetin katsoa, silläkään tiedostot (datafiles) eivät näy.
   
 2. dvdplaza123

  dvdplaza123 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään kokemusta miten saada topfield CRP-2401CI+ levy näkymään Windowsissa tai linuxissa. Vanhempiin oli olemassa softia millä sai levyn näkymään liittämällä se mikroon. Mm. tftool. Uuden laitteen levy ei siinä näy. En saanut sitä näkymään linux mint koneessakaan. Levyllä on aika paljon tallenteita ja olisi mukava saada ne jotenkin näkymään levyltä.

   
 3. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  855
  Saadut tykkäykset:
  12
  Ennen CI+ ja Antenna/Cabel HD Ready hyväksyntiä oli kaikki paremmin ja levyt oli yleensä normi PC:llä luettavissa.
  Veikkaampa jos toppyssä ei ole levyn hallinnassa (alustuksessa) mahdollisuutta valita formaattia mihin levy alustetaan on se sitten journaled (linux filesysteemi), kaikki tähänastiset digiboxit kun yleensä perustuu linuxiin enemmä tai vähemmän (fujitsulla tai olivetilla taisi joskus olla digiboxia windowsilla muistaakseni)...
  Uskoisin että tarvitset linux työaseman ja siihen jonkun levyn palautussoftan.
   
 4. dvdplaza123

  dvdplaza123 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alustuksessa ei voi valita formaattia ja levy on käsittääkseni JFS formaatilla. Asensin linux mintin mikroon ja koetin siihen kovalevyä. Tulee mount -herja. Taitaa olla kuitenkin erikoisempi linux tai levyn alustustapa. Löysin topfield tapeista lostandfound tapin. Sillä sai palautettua hakemistoissa olevat nauhoitukset. Juuren nauhoitukset jäivät tulematta. Nekin lienevät jossain levyllä. Pitänee tyytyä ehkä tyytyä tähän lopputulokseen. Sai edes jotain palautettua.

  Olisi vastaisen varalle hyvä saada joku varmistus systeemi. Olikohan olemassa joku tap millä sai nasille tai ulkoiselle levylle varmistettua. Oliko jollakin sellaisesta kokemusta?

   
 5. hex

  hex Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.03.2000
  Viestejä:
  773
  Saadut tykkäykset:
  1
  Taptodaten listauksessa olen nähnyt jonkun backup tapin, mutta mitään kokemusta tai lisätietoa ei siitä ole. Kerrothan tänne jos kokeilet.