Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

 1. prelude1

  prelude1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.11.2010
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään sain maahantuojalta vastauksen:
  "Hei!

  Asia on tiedossa valmistajalla ja he selvittävät ongelman syytä.

  Ystävällisin terveisin,

  Arto Aho
  Topfield tekninen tuki
  Puh. 0600 – 155 45

  Email. tekninentuki@topfield.fi
  www.topfield.fi/tuotetuki
  www.facebook.com/TopfieldSuomi"

  Täytyy antaa krediittiä maahantuojalle, että tiedostivat ongelman. Ehkä seuraavan päivityksen myötä tämäkin harmi jää historiaan :thumbsup:
   
 2. marsu1969

  marsu1969 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2011
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitäpä jos tekisit nyt loppuviikon ajastukset ja kirjoittaisit sen jälkeen johonkin ylös 'Ajastinasetuksista' tekemiesi ajastusten aloituksen (päiväys ja aloitusaika), keston ja kanavan. Loppuviikon aikana ET säädä esim. EPG:n väärissä paikoissa olevia ajastuksia, palauta tehdasasetuksia tai ylipäätään tee muuta kuin katsot tallenteita ja suoria lähetyksiä. Maanantaina katsot 'Tallenetuista ohjelmista' miten loppuviikon tallenteiden aloitus, kesto ja kanava vastaavat tekemiäsi ajastuksia. Kirjoittele jos huomaat jotain eroavaisuuksia.
   
 3. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ollenkaan ymmärrän oikein kysymyksen, niin: Tampereen Tietoverkko.
  Muussa tapauksessa pyydän anteeksi etukäteen maalaisuuttani.
   
 4. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teenpä näin. On vaan harmi, jos tulee jotain tärkeää, minkä ehdottomasti haluaisin nähdä. ja kaikkia ei ole muualta katsottavissa (esim. Katsomo ja Yleareena).
   
 5. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä sain aivan samanlaiset vastauksen. Jäämme kuulostelemaan jos jotain parannuksia tulee.
   
 6. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  No kyllä on mennyt hiljaiseksi tämä foorumi. reiluun kahteen kuukauteen ei kelläkään ole ollut mitään hyvää eikä pahaa sanottavaa ?

  No, minä sen verran päivitän, että kokeilin tässä aikaisemmin ilmoittamiani asioita, ja edelleen välillä boxi käyttäytyy ihan samanlailla kummallisesti tallentaen ohjelmia väärällä nimellä. tai oikealla nimellä mutta vääriä ohjelmia.
  Hävittää tallennusmerkkejä sieltä täältä jne..

  uuttakin on tullut. parin päivän saldona se on tallentanut myöhässä ohjelmia, vaikka tallennuksen aloitusaika on oikea alkutasoituksineen, niin kuitenkin kun ohjelman toiston laittaa päälle, niin ohjelma on ensimmäisessä mainoskatkossa. eli noin kymmenen minuuttia myöhässä. tämä maikkarin ja nelosen kanavilla.

  sitten joitakin viikkoja kestänyt harmi: kuva rikkoutuu varsinkin tallenteita katsottaessa välillä aivan käsittämättömäksi pikselimössöksi.

  boxi ilmoittaa väärin sanamuodoin: "sama tallennus on jo olemassa" myös niissä kohdin missä pitäis lukea "päällekkäinen tallennus". jos meinaa laittaa tallennukseen kolmannelta kanavanipulta tai viidettä ohjelmaa yhtäaikaisesti.

  mitä muuta.... ei nyt tule mieleen.

  kokeilen edelleen tehdasasetuksien palautusta, mutta alkaa pikkuhiljaa nyppimään.
   
 7. skapanen

  skapanen Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  78
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ole ollut murhetta boksin kanssa.
  NelonenHD kuvan kanssa tullut pikselöitymistä, mutta samaa myös telkkarin virittimellä --> antennipiuha ottanut nokkiinsa, kuva korjaantuu kun piuhaa roplaa.. kun nyt vaan muistais hakea uuden piuhan.
   
 8. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on uusi antennipiuha, ei niitäkään joka viikko viitsisi uutta ostaa.
  Palautin tehdasasetukset, ja saa nähdä korjaantuuko tuossa aikaisemmin mainitut viat tallenteen aloitusajoituksessa, että ne ei alkaisi tallentumaan 10 - 15 min. liian myöhään.
  Kumma kun tallennetiedoissa kuitenkin on oikea aloitusaika, ja kuitenkin ne on aina tallentuneet myöhässä ja loppuvatkin nippanappa tai kesken. vaikka lopputasoituksessa on viisi minuuttia. ja tallennetiedoissa sekin aika oikein.

  Kuva kyllä rikkoutuu vieläkin ajoittain, olen yrittänyt roplata antennijohtoa. Sitten se vähäksi aikaa paranee kunnes taas... joku liitäntävika varmaankin ?

  Kyllä on tähän mennessä ollut niin paljon vikaa, että harmittaa kun tuli tämä ostettua, mutta mistä näistä etukäteen tietääkään.
  Takuuta on kyllä reippaasti jäljellä, mutta en luota että korjauksen jälkeen tuo paremmaksi muuttuu. Ja uutta tuskin antavat, vaikka sitä vaatisikin.
  taitaisi olla susi vaikka saisin uudenkin. jos tuo merkki on vaan niin huono.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2013
 9. marsu1969

  marsu1969 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2011
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  WTF? Unohtuiko jotain?
   
 10. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä tarkoitat:confused: Voitko selventää ?
   
 11. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  No minulla tämä kampe on aina ollut sellainen randomtallentaja - on ihan arpapeliä onnistuuko tallennukset ja EPG:n tallennusmerkit ovat ihan huuhaata. Löytyy helvetillinen pino muitakin isoja vikoja joita olen tähän säikeeseen jo aiemmin kertonut.
  "Herkullisin" vika on se että välillä vakiotallennusluetteloon tämä romu itse keksii pysyvästi vaihtaa pvm/kloaikoja milloin tallennus tapahtuu - tulee paljon esim. yöchättiä jämäkästi levylle vaikka 256 minuuttia, joskus jopa 9 tuntia, kun tarkoitus olisi saada jotain vakiosarjaa talteen ihan vakiopäivään ja vakioaikaan viikkotallennukseksi merkittynä.
   
 12. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla kanssa aikaisemmin kirjoittamani mukaan välillä elokuvien tallennusaika on esim 9 tuntia 45 minuuttia. Viimeksi viime perjantaina,kolme päivää sitten, katsoin yöllä että mitä ihmettä se vielä tallentaa, niin tallennusta oli kestänyt kolme ja puoli tuntia ja kokonaiskesto oli tuo melkein 10 tuntia. No stoppasin sen tietty sitten.
  Harmi vaan kun tässä ei voi tallenteita leikatakaan, ja jos haluais jonkun elokuvan säilyttää, niin tulee turhan pitkiä kun ei aina ole stoppaamassakaan. aamulla olisi normielokuvan pituudeksi tullut maraton aika.

  Sitten kun tallentaa miten sattuu. kello on oikeassa ajassa ja alkutasoitus 3 min. niin nytkin jääkiekon MM kisojen kolmansien erien tallennukset uutisten jälkeen on alkanut kaikki reilu kolme minuuttia liian myöhään. Sloavakian kolmas erän alku jäi näin kokonaan tallentumatta.
  Tänään laitoin tallentumaan myös kympin uutiset kakkos ja kolmos erän väliin. niin kymppiuutisten tallennuksen loppupuolelle tallentui jääkiekon kolmannen erän alku. mutta vastaavasti kymppi uutiset oli alkanut tallentumaan liian myöhään.

  aika paska vehje. No Elisa Viihde alkaa kesäkuun alusta, niin saan varmasti kaikkein tärkeimmät tallennettua siististi.
  ikävää pilkkoo ohjelma kahteen tallennukseen, kun ne haluaa säilyttää.

  Joku täällä tai muualla Topperin keskusteluissa kirjoitti, että tämä ottais huomioon lähetysten oikeat aloitusajat, mutta ei mun laite ainakaan tee niin.
  tallentaa kanssa ihan omiaan, usein juuri jotain chattia tai ostoskanavaa. sitten on jättänyt muutaman ohjelman niistä läheltä tallentamatta.
  vaikka tallennusmerkit ovat vaihtaneet paikkaa tai puuttuneet, en ole enää niitä rukannut, kun joku täällä aikaisemmin sanoi, että jos se juuri on vika ja siksi se tallentaa miten sattuu.
  mutta teen niin tai näin, niin boxi käyttäytyy ihan oman mielensä mukaan.

  ei voi luottaa ollenkaan. vaan asenteella että katotaan nyt.
   
 13. Cee Bee

  Cee Bee Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  102
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos takuu on voimassa, ongelmia ei ole. Korjauta boksi tai pyydä vaihtamaan uuteen. Jos samaa vikaa on yritetty korjata kolme kertaa, olet oikeutettu kaupan purkuun. Näin minä tein Finnsatin boksin kanssa. Saaduilla rahoilla ostin Topfieldin, joka sattui olemaan tiistaikappale ja on toiminut ilman pienintäkään häiriötä runsaat puoli vuotta.
   
 14. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitti vaan. Olen ollut yhteydessä tukeen ja sieltä sanottiin että kuuluu laitteen "ominaisuuksiin" ja että päivityksillä ne varmasti korjaantuu myöhemmin.
  On tuossa vielä takuuta kun on vajaat puoli vuotta vanha laite.

  Jos sen lähettäisi takuuseen, niin pitäis todistaa että ne viat siinä on. Milläs sen todistaa ?
  Ei ne usko pelkkää puhetta.

  En jaksaisi alkaa tuota lähettämään takuuseen, odottaa, kokeilla uudestaan ja sitten lähettää kahdesti taas uudestaan.
  Sitä ne kai toivookin siellä päässä. Toisaalta ei viittis eikä kannattais kalliissa laitteessa hyväksyä näitä vikoja, joita huolto ja tuki tulkitsee laitteen ominaisuuksiksi.
   
 15. Cee Bee

  Cee Bee Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  102
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mikään vika ei voi kuulua minkään laitteen ominaisuuksiin - tai jos todella kuuluu, kaupan voi heti purkaa. Teet niin kuin viisaimmaksi näet. Ulkopuolisen on vaikea antaa mitään ohjeita. Ei minulta mitään "todistamista" pyydetty. Tosin boksini oli kaiketi enemmän solmussa kuin omasi, kun se ei yhdessä vaiheessa edes käynnistynyt.

  Selvää on, että jotakin päivityksillä korjaamatonta Finnsatissa on. Niin moni on valitellut samoista ongelmista kauan aikaa.

  Olisi muuten meielnkiintoista tietää prosenttimääriä eri tavoin epäkuntoon menevistä bokseista. Maahantuojat eivät tietenkään julkaise mitään lukuja asiasta. Yhdysvaltalainen tietokonelehti PC World on muutaman kerran kysellyt lukijoidensa kommentteja tietokoneiden viosta ja huoltojen toiminnoista ja julkaisuut niitä lehdessä. USA:ssa on tietysti yli 300 miljoonaa asukasta, joten mielipiteitäkin tulee helposti enemmän kuin Suomessa saataisiin aikaan.

  Meitä on niin vähän - ja vielä vähemmän näille palstoille kirjoittelevia - että luotettavia lukuja ei taitaisi syntyä, vaikka jokin alan lehti kyselyn järjestäisikin. Helppo on tietysti sanoa, että mikään ei takaa yhdysvaltalaisenkaan lehden vikatilastojen luotettavuutta. Aivan totta. Mielenkiintoista luettavaa ne silti ovat.
   
 16. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0

  Ymmärrän tietysti että ulkopuolisen on vaikea antaa mitään ohjeita. Kunhan on kiva täällä vaihtaa kokemuksia, ja jos on joku joka on jollain tapaa saanut vian korjatuksi.
  Tehdasasetuksiet olen välillä palauttanut, ja se on vähäksi aikaa mukamas auttanut joissakin asioissa.

  Sehän on selvä sitten että jos ei boxi käynnisty ollenkaan, niin takuun tai laitteen vaihdon paikka. Minulla kuitenkin boxi on toistaiseksi käynnistynyt. Temppuillut vaan muuten kaikilla variaatioilla mitä olla voi.

  Kiitos kommenteista.
   
 17. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  12
  Oletko kokeillut ottaa automaattista ajan päivitystä pois päältä? Melkein auttoi minulla joskus johonkin :D Toinen mikä oli joskus mielessä on se, että mille kanavalle boxin jättää sammutettaessa. Joillakin(tm) kanavilla tuo aikaleima mikä tulee on ollut joskus sekaisin. Kiva kun ei ole faktoja vaan mutua, mutta kerroin nyt kuitenkin.
   
 18. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  On minulla tuo automaattinen ajan päitys päällä. Siis tarkoitat tuota siirtymistä kesäaikaan automaattisesti ? Voisi toki kokeilla sitäkin auttaisko sen pois ottaminen asiaa.
  Boxi jää satunnaisesti eri kanaville sammutettaessa, millä se sattui olemaan. en ole kiinnittänyt huomiota olisko sillä vaikutusta.
  Vaikeaahan se on mitään faktoja antaakaan, mutta nämä mutu tuntumatkin on ihan tervetulleita heittää.

  Onkohan noilla ajansiirtoasetuksilla merkitystä ?

  Se on vaan kumma kun boxi tekee näitä juttujaan satunnaisesti, ei joka ohjelman kohdalla.
  Sitten on sellainen vipa vielä, että kun on tuo toiminto että kysyy haluaako toistaa tallenteen alusta vai keskeytyskohdasta,
  välillä kun valitsee keskeytyskohdan, niin se joskus jonkun tallenteen kuitenkin aloittaa alusta.

  Sitten kun painaa jossakin taukoa, niin se ei aina pysy päällä kun minuutin. Toisinaan taas pelaa.

  siis aivan kaikkea on esiintynyt, aika pieniäkin juttuja, mutta ärsyttää kun niitä kasaantuu.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2013
 19. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  kirjoittelen tähän uuteen viestiin kun en haluu sotkea aikaisempaa.

  Nyt ymmärrän sitten senkin, miksi jääkiekkopelien vika erän tallennus on mennyt vikuralleen. Se ei olekaan ollut boxin vika tällä kertaa.
  vaan ohjelmatiedoissa on ollut virhe.

  Tänäänkin USA-Suomi pelin 3. erä alkoi ohjelmatietojen mukaan 21.55
  todellisuudessa se alkoi jo 8 minuuttia aikaisemmin, eli 21.47

  ei ihme että on tallentunut vasta melkein puolesta välistä erää.
   
 20. jaakonam

  jaakonam Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uudenlainen ongelma. CRC-2400 ei enää tunnista ulkoisella kiintolevyllä ollutta kansio- tai hakemistolistausta. Data on siellä, koska jäljellä oleva tila kertoo niin, mutta kansio- ja ohjelmalistaukset puuttuvat. Boksi kaatui kesken tallennuksen ja ulkoinen levy oli kiinni. Levytarkistuksen jälkeen USB-levy tunnistui, mutta hakemisto kumisee tyhjyyttään. Ideas?