Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

 1. taski63

  taski63 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.07.2011
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän se on, kävi ilmi minullekin. Voisi noin perustavanlaatuiset asiat laittaa manuaaleihinkin; tarpeetonta ajanhukkaa selvittää moista asiaa. Ei voi olettaa, että tuo on ns. yleistä tietoa (kun ohjeissa toiset asiat sitten väännetään rautalangasta). Mainitsen tuosta kyllä maahantuojalle.
   
 2. taski63

  taski63 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.07.2011
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...ja eipä se käynytkään niin helposti. Kortti on linkitetty (ja varmistettu vielä uudelleen), kanavahaut tehty ja edelleen herjaa "ei pääsyä". Vanhalla masiinalla näkyy edelleenkin. :OI Kohta lähtee paluupostissa myyjäliikkeeseen.
   
 3. tigeli

  tigeli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.07.2005
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Liian vanha kortti?
   
 4. ruoja

  ruoja Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2005
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään tuli boxi hommattua ja huomenna pitäis kait soitella tuonne dna:n asiakaspalveluun, mutta minkä infon ne boxista muuten tarvitsevat linkitystä varten?
   
 5. masterpee

  masterpee Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2005
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itsellä oli myös tuo kortin linkitys kun vaihdoin tuohon uuteen boksiin ja sen jälkeen kun soitin Welholle että linkittäkääpä kortti niin sen jälkeen kesti muistaakseni yli vuorokausi ellei jopa kaksi että lähti toimimaan. Hyvittivät sitten kuukauden nettimaksun viivästyksestä kun soitin ja valitin.
   
 6. Dionisio

  Dionisio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen tässä Toppyn PVR600:n tilalle hankkimassa HD boxia, jotta sais nuo Canal Totaliin kuuluvat HD kanavatkin näkyviin, kun ne kerran pakettiin kuuluvat. Hetken jo meinasin hakea kaupasta tuon wbox2:n, mutta aika surkeaa luettavaa oli tuo ketju siitä.
  Tämä kone tuntuisi olevan meikäläisen valinta, sillä on noita TAPeja käyttänyt ennenkään enkä juuri siirtele kovolta tiedostoja ulos. Ainoa mitä vaadin, että HD kanavat näkyvät moitteetta ja tallennukset tallentuvat silloin kuin niiden pitääkin tallentua. Nykyinen Topfieldini sentään toimii 99%:sti. Onko nuo tallennusongelmat korjaantuneet päivitysten myötä?
   
 7. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 179
  Saadut tykkäykset:
  210
  Jos ei muuta, niin tämä ketju on ollut vielä surkeampaa luettavaa. Tosin suurin mökä on vaimentunut, lieneekö sitten softapäivityksen tai kesän ansiota?
  Itse olin täsmälleen samassa tilanteessa. Kaikki HD boksien ketjut tuli kahlattua läpi ja valinta osui sitten huuto.netistä ostettuun vanhaan Wbox HD:n ryyditettynä uudella teran levyllä. Tallennukset ovat tähän asti toimineet aina eikä boksi ole temppuillut kertaakaan. Eihän sekään täydellinen boksi ole, mutta taitaa olla vähiten viallinen :D
   
 8. Dionisio

  Dionisio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu ei ole suuret vaatimukset, vai mitä? :)
  Tosin nekin taitavat olla liikaa. On se perkele kumma kun ei tänä päivänä osata rakentaa toimivaa laitetta.
   
 9. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla päivityksen jälkeenkin välillä vielä tallennuksien ajankohdat sekoilevat itsestään jossakin vaiheessa eli esim. viikkotallennus saattaa itsestään hypätä väärälle päivälle ja kelloajalle pysyvästi.
  Ohjelmaoppaassa ei tallennuksen punainen 'R' merkki vieläkään näy 99%:sti oikeilla kohdillaan.
  Silloin tällöin vielä tulee HDCP-virheilmoitus kanavaa vaihtaessa, mutta paljon harvemmin kuin ennen päivitystä. Tämä on siis pikku fiba.

  Kun nuo kaksi ensimmäistä isoa käyttöä haittaavaa vikaa saataisiin korjattua vihdoinkin, niin ihan toimiva pelihän tämä muuten on. (Tietysti sitä netinkautta etäkäyttöä ja TAP:eja kaiholla kaipailisin).
   
 10. Dionisio

  Dionisio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  No nuohan ne ovat niitä eniten käyttöä haittaavia ongelmia. Taitaa jäädä laite kauppaan vielä toistaiseksi. Ellei löydy joku muu luotettava merkki... no eipä taida löytyä.
   
 11. hannens

  hannens Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  oma HD-boksi on toiminut muuten hyvin, mutta kun laajakaistamodeemi on käytössä, niin tv-kuva tahtoo pikselöityä ... :mad: Eikä väliä, onko SD vai HD - kuvaa, sama juttu. Kumpikin boksi on eri seinäpistokkeessa, eikä signaalia ole jaettu millään tavoin. Entisessä Topparin boksissa (TF500PVRc) ei ko. ilmiötä esiintynyt. Ostin laadukkaamman tv-kaapelinkin, kun ajattelin, että kaapeli on huono. Laajakaistakaan ei ole kuin 10/2 ja verkon pitäisi kyetä 100 Mt vauhtiin ... :confused: Soneran verkko.

  Tallennukset ovat onnistuneet hyvin ja kello on pysynyt ajassa. Enkä ole huomannut muutakaan huomautettavaa. Kaukkari napsuu, muttei haittaa ... :)
   
 12. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  871
  Saadut tykkäykset:
  14
  Minulla on toistaseksi "kopkop" toimeet ajastukset ym tallennukset, mutta KAIKISSA yli tunnin HD tallennuksisssa on epäjatkuvuuskohta. Eli jossainkohtaa tallennusta on tapahtunut joku "hdcp todennus epäonnistui" tai jotain muuta inhaa. Tämän kohdalla kuva pysähtyy ja jatkuu kohta 5-20 sec hypyn jälkeen tai parissa tapauksessa koko boxi buuttas :D. Joskus kelaamalla takaisinpäin voi saada pätkän menetettyä aikaa takaisin. Näkyy myös siten, että $ merkki on kaksivärinen näissä tallennuksissa. SD puolella sattumalta tallensin 3 kanavaa ja katsoin neljättä, sekin toimi moitteetta.

  Päivityksen jälkeen ei yhtään HD tallennetta, jossa loppuosa olisi ollut mustaa, kuten joskus alussa kävi.

  Vielä yksi, joka ei ehkä ole boxista kiinni, eli Canal HD kanavalla (Welho siis) on jotain häikkää tuon kellonajan kanssa. Mutua, mutta joskus kun selailee egp:tä niin just HD hyppää viikon eteenpäin. -> ei tunnu järkevältä jättää hd:lle kun sulkee boxin, yleensä käännän johonkin esim ykköselle...
   
 13. jouni55

  jouni55 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.05.2011
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huomasin, että jos tulee se hdcp-todennusongelma ja ruutu jää mustaksi, niin kuvan saa toisellakin tavalla näkyviin kuin vaihtamalla toiselle kanavalle ja takaisin. Painaa pause-nappia niin, että oikeaan yläreunaan tulee pause-merkki, ja sitten stop-nappia ja yläreunaan tulee "suora lähetys" ja kuva alkaa näkyä.

  Toimii vaikka ajansiirto olisi pois päältä. Jos ajansiirto on pois päältä, niin tv-lähetyksen pausettaminen näyttäisi käynnistävän ajansiirtotoiminnon tilapäisesti seuraavaan kanavanvaihtoon asti.

  Minulla on toiminut tallentaminen hyvin. HDCP-todennus on ollut pahin ongelma. Joskus häviää tekstitykset, jotka saa takaisin käymällä toisella kanavalla tai vaihtamalla hetkeksi jollekin toiselle tekstityskielelle ja takaisin. Ehkä tuo edellämainitsemani pausettaminen toimii myös tähän ongelmaan. Muistaakseni ne ohjelmaoppaan R-merkit ajastetuille tallennuksille eivät aina näy uudellakaan firmiksellä. Minulla on ollut laite ja Welhon HD-kanavapaketti Helsingissä huhtikuun lopusta asti.

  Kerran ei ohjelma tallentunut, kun olin katsomassa jotain ohjelmaa, ja lähdin jonnekkin, ja painoin rec-nappia kaksi kertaa, ja laitoin tallennuksen ohjelman loppuun asti. En muistanut silloin, että minulla oli tämän tallennuksen aikana alkamassa kaksi muuta ajastettua tallennusta, joista jälkimmäinen jäi sitten tallentumatta, koska kaikki kolme tallennusta olivat eri kanavanipusta. Laite ei näköjään tarkista, että ovatko rec-napista käynnistetyt tallennukset ristiriidassa ajastettujen tallennuksien kanssa, eikä varoita ongelmasta sillä hetkellä. Vasta sitten kun ajastettu tallennus kolmannesta kananipusta on alkamassa, niin laite ilmoittaa 10 sekunnin ajan, ettei voi tallentaa sitä. En ollut enää paikalla näkemässä sitä varoitusta.

  Yksi ikävä puoli laitteessa on myös se, että jos asettaa tallennusasemaksi ulkoisen kiintolevyn, niin asetus palautuu sisäiseksi aina, kun sammuttaa laitteen. Ei se tietysti ole suuri ongelma, koska tiedostoja voi siirtää mukavasti ulkoiselle kiintolevylle taustalla samalla, kun katsoo jotain ohjelmaa. Mutta silloin, kun sisäinen kiintolevy on mennyt täyteen, olisi paljon helpompaa tallentaa suoraan ulkoiselle, kuin alkaa pikaisesti urakalla siirtämään ohjelmia, että saisi sisäiselle asemalle lisää tilaa. Voihan laitteen tietysti jättää päälle, jolloin asetus säilyy.
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2011
 14. 3:16 PM

  3:16 PM Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2006
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  0
  Soita sinne Soneran vikapalveluun, niin lähettävät huoltomiehen tarkistamaan taloyhtiön vahvistimet. Meillä oli samaa vikaa, huoltomies vaihtoi jonkun vahvistimen ja ongelma korjaantui sillä.
   
 15. toppystelija

  toppystelija Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2006
  Viestejä:
  78
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on tuulikaapissa antennijakaja, josta lähtee neljään huoneeseen jokaiseen yksi antennikaapeli, ja yksi kaapeli kohti taloyhtiön jakokeskusta (tai mikä sen nimi nyt onkaan).

  Kaapelimodeemia ei saatu toimimaan ilman asentajan käyntiä. Syynä oli, että kytkentä tuossa jakajassa oli tehty väärin. Huoneisiin lähtevät pistokkeet olisi pitänyt kytkeä 12dB -kohtiin ja sisääntuleva kaapeli kohtaan, jossa vaimennusta ei ollut. Tässä oli asentaja nukkunut aamulla, ja kytkenyt yhden huoneen kaapelin ja sisääntulevan kaapelin ristiin. Jos vein kaapelimodeemin tähän huoneeseen, niin sain antennisignaalin pimeäksi ainakin meillä, en kysellyt naapureilta :)

  Kun tämä tuli korjattua, lähti kaapelimodeemi toimimaan, ja samalla digiboksin HA-kanavien signaalitasot nousivat 100% tai lähelle. Mitään ongelmaa ei ollut ennen kaapelimodeemia, ja HD-signaalikin oli lähes aina katselukelpoista. Vika voi tosiaankin olla monessa eri paikassa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2011
 16. Dionisio

  Dionisio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alan olla vakuuttunut siitä, että en pistä rahoja Digiboksiin vaan tilaan Soneran Koti TV:n.
   
 17. Khauron

  Khauron Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.07.2007
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mielestäni IP-pohjaisilla TV-palveluilla (Elisa, Sonera...) on huonompi kuvanlaatu kuin normaalissa digiTV:ssä. Esimerkiksi liiketoistossa huomaa selvästi normaalin digiTV:n paremmuuden.
  [/OFFTOPIC]

  Muutamia päivityksiä tämä boksi tosiaan tarvisi, mutta kaiken kaikkiaan on toiminut oma purkki paremmin kuin uskalsin odottaa.
   
 18. hapakoo

  hapakoo Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.10.2006
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wboxin omistajana voin samoin todeta, että tallennukset ovat onnistuneet aina. Kaikista omistamistani tallentavista digibokseista (tämä on neljäs, ensimmäinen HD) selkeästi toimintavarmin.

  EDIT: todetaan vielä, että ostin kyseisen boksin syyskuussa 2009 eli kohta on kaksi vuotta mennyt. Eihän tuokaan toki ole täydellinen kaikin puolin, mutta kun on lukenut näitä muitten HD-boksien ketjuja, niin on voinut olla ihan tyytyväinen omaan valintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2011
 19. musicman1

  musicman1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.08.2010
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Shoutcast ja youtube ei toimi enää..taas! :OI
  Entäs muualla?
   
 20. jimppa15

  jimppa15 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.08.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ongelma sama.Löytää kyllä yuotuben ja videot,mutta kun yrität toistaa ilmoittaa:
  Tämä video ei ole käytössä. Viime viikolla pelitti hyvin.