Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

 1. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  SD ja HD tallennuksiin liittyvistä isoimmista probleemista:

  - Minulla ainakin laite jättää aika usein tallentamatta ajastettuja tallennuksia ja taas välillä tallentelee aivan väärinä aikoina jotain huuhaata.

  - Joskus ajastuslista sekoaa (ajastusten kanavat ja/tai pvm:t/kelloajat vaihtuvat) ja ei auta kuin poistaa ajastukset ja ajastella uusiksi ohjelmat viikon aikana että saa kaikki viikon välein tulevat ohjelmat uudestaan ajastukselle.

  - Manuaalinen (siis syöttämällä pvm:t + kloajat) ajastus ei ole toiminut kertaakaan oikein.

  - Koskaan ei voi olla sata varma meneekö ajastukselle asetettu ohjelma oikeasti kiintolevylle. Merkittävä prosentti ohjelmista jää tallentumatta.

  - Ohjelmaopaskaan ei osaa näyttää oikein sitä punaista R-palloa (Record-merkkiä) ajastetun ohjelmien kohdalla vaan ne näkyy satunnaisesti -välillä oikein, välillä päin koreaa. Tästäkään ei voi tarkistaa onko vanha ajastus kohdallaan (mahdollisesti muuttuneen) ohjelman lähetysajan kanssa.

  ja ei sinäänsä vika, mutta iso puute ajastustoiminnoissa:

  - Nuo suomikanavat aika usein mulkaa sarjojen lähetysaikoja ja kun esim. ohjelman nimellä ei voi tehdä ajastuksia, menee tallennukset väärin ajankohtiin jos et haukkana joka saakelin ohjelmaa käy lukemassa EPG:stä tai lehdestä, telkku.comista että onko lähetysaika muuttunut ja tee uutta ajastusta.


  Puhumattakaan monesta muusta viasta, puutteesta ja typeryydestä...
  Olisi edes se TAP-rajapinta jätetty, niin joku oikeasti asiasta kiinnostunut kotikoodari olisi äkkiä korjanut nuo bugit pois.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2011
 2. Biini

  Biini Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.02.2003
  Viestejä:
  580
  Saadut tykkäykset:
  8
  Olen laitteella tallennellut jo reilusti yli teratavun verran (poistellut ja siirtänyt USB-levylle osan tallennuksista) eikä yksikään tallennus ole jäänyt väliin. Korttia ei ole, mutta Cable open -viikonloppuna myös HD-tallennukset kyllä onnistuivat ja niitä pystyy vieläkin katsomaan. Tosin silloin ei tainnut olla minkäänlaista salausta käytössä...

  Sellainen bugi on ettei USB-levylle pysty siirtämään tiettyjä tiedostoja. Ilmeisesti tiedostonimessä ei saa olla : merkkiä. "Tiedostonimi ei kelpaa" Enkä ole löytänyt keinoa kuinka monta tiedostoa saisi valittua ja laitettua siirtymään USB:lle..?
   
 3. höpölöpö

  höpölöpö Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on käytössä jo hyvä SD-boksi (vdr) joten jos HD kanavat ei tallennu kunnolla niin ei ole mitään järkeä siirtyä uuteen boksiin. Ilman tätä "Cable HD Ready" pelleilyä näitä hyviä bokseja olisi jo kaupassa :(
   
 4. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mites muilla tämän boxin käyttäjillä:

  #1) Sotkeutuuko välillä itsestään vakioajastukset (ja miksei kerta-ajastuksetkin) väärälle päivälle, kellonajalle ja/tai kestolle?

  Ei koskaan voi luottaa että ohjelman lähetyshetken koittaessa enää asianmukaista ajastusta olisi olemassakaan ajastuslistassa.

  #2) Ajastusmerkkinä olevat punaiset 'R' pallot ovat useinmiten missä sun sattuu väärässä paikassa ohjelmaoppaassa, joskus ihan oiken ohjelman kohdalla, mutta useinmiten ei sielläpäinkään?
   
 5. jmak45

  jmak45 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.03.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyselin hupina Topparilta, milloin olisi firmwarea tulossa, eikä kuulemma ole mitään aikataulua antaa. Toivottavasti tässä ei ole käymässä, kuten usein tällä alalla... Myynti on jäänyt vaatimattomaksi viivästysten ja saatavuusongelmien vuoksi, myöskin jälleenmyyjät ovat polttaneet näppinsä tyytymättömien kuluttajien kanssa ja eivät enää ota tuotetta hyllymetreillensä --> Piskuisen Suomen firmware päivitys kerta toisensa jälkeen valuu ja valuu tehtaan työjonossa taaemmas ja taaemmas... Kunnes pahimmillaan jää tulematta koskaan, saas nähdä.
   
 6. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  871
  Saadut tykkäykset:
  14
  #1 Ei ilmene, mutta muutin tosiaan tuon aikavyöhykkeen autosta manuaalille.
  #2 Pallurat on hukassa useikin. Eilenkin painoin talleta yhden ohjeman päällä ja olikin jo ajastettu.
   
 7. -Tuomas-

  -Tuomas- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.07.2007
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli ostettua tuo laite, muutama kysymys.

  Pitäisikö HDMI kaapelin kautta välittyä tv-ohjelman näyttötiedot (musiikki, elokuva, urheilu)?
  TV on Sony bravia kdl32ex500
  Kun katson suoraan telkkaria ilman boksia, TV kuvan näyttötila vaihtuu riippuen mitä tv ohjelmaan on koodattu.
  Näin ei tapahdu digiboksista katsottaessa.

  Toinen kysymys.
  Pitäisikö TV näkyä pelkän HDMI piuhan kautta?
  Saan telkkariin kuvan aunoastaan, kun laitan digiboksista myös antennipiuhan telkkariin.

  Edit, lisäkysymys.
  Meneekö tuo kovalevy koskaan valmiustilaan (TF5100PVRc:ssä default oli 10 minuuttia).
  En ole vielä keksinyt miten tuon levyn saisi hiljenemään.
  Ja timeshift on poispäältä, eli se ei tallenna kokoajan.

  Edit2:
  Tuossa boksissa on näköjään tuuletin takana.
  Onko se muillakin äänekäs (surisee ikävästi)?
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2011
 8. toppystelija

  toppystelija Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2006
  Viestejä:
  78
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämäkö on nyt sitten maan tapa ilmoittaa, että ostamanne laitteen valmistajan lupaamat toiminnot eivät sitten toimikaan?

  http://www.topfield-finland.com/index.php?sivu=uutiset&kieli=fi#38

  Ei kai nyt mikään yritys rupea käyttämään netissä olevia palveluita ilman, että palvelun toimittajan kanssa on sovittu rajapinnat palvelun käyttöön ja millä edellytyksin rajapinnat voivat muuttua?!?

  Milloin CRC-2400:n firmis on ilmestynyt? Kesäkuussa 2010?
   
 9. rjkl

  rjkl Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  :grr: vähän ongelmia maksukanavien tallentamisissa. Hankittiin pienen tauon jälkeen taas canal filmi ja MIX kanavat. Tutut ongelmat alko heti. Kun tallentaa canalia, niin välillä osa elokuvasta toimii ja loput ovat legoa. Tai MTV maxia tallennettaessa välillä tulee palikkaa tai äänet puuttuu. Usein tulee virheilmoa DPHC suljettu. Luulin noiden ongelmien poistuvan tällä poxilla kun vanha 5100 malli tuon aloitti.
  Auttaisiko jokin esim vaihto soneraan tai muuhun tai onko W box yhtään parempi. Meillä äänitetään paljo ohjelmaa ja olis tosi kiva että tuotteet toimis.
   
 10. musicman1

  musicman1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.08.2010
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tätä tuli eilen sähköpostiin :
  Koska eri palveluntarjoajat voivat tehdä joitain meistä riippumattomia muutoksia, CRC-2400:n tarjoamat viihdeominaisuudet saattavat vaihdella ohjelmistoversiosta riippuen. Kuten käyttöohjeessa sanotaan, Topfield jatkaa edelleen käyttöohjeen kuvaaman digitaalisen vastaanottimen kehittämistä. Siksi jotkin selitykset ja kuvat voivat poiketa varsinaisesta digitaalisesta vastaanottimesta.

  Tarkkaa aikataulua ei päivitykselle valitettavasti ole mutta se on kyllä tulossa ja julkaistaan välittömästi kun ohjelmisto on valmis.
   
 11. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Löytyi boksista uusi bugi. HD-kanavaa time shiftin kanssa katsottaessa jossain kohtaa äänet häviävät omia aikojaan. Livekuvassa ääni pelaa, mutta kun kelaa taaksepäin niin ei kuulu enää sekään, mikä livenä toimi ok.

  Olipa mukava havaita tämäkin ongelma, kun kaverit olivat käymässä ja ohjelmasta jäi osa näkemättä, kun ei mykkäfilmiä viitsinyt katsoa. :hitme:
   
 12. Pekko

  Pekko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  765
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sama kuin jokaisen julkaistun Topin kohdalla, korkeintaan se yksi pakollinen softapäivitys, sen jälkeen ...
   
 13. nasty1

  nasty1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.02.2009
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla pamahti juuri pitkään (vähän niin ja näin) palvellut Procaster PVR-6500C ja nyt täytyis hankkia joku uus vehje. Laitteessa tulisi mielellään olla HD-tallennus ja sen tulisi olla tasaisen toimiva. Mitä ikinä tuo tasaisen toimiva sitten tarkoittaakaan.

  Procasterin bugien ja kaatuilun kanssa pärjäsin pitkään suhteellisen OK. Procaster oli suorastaan naurettavan keskeneräinen ohjelmistoltaan. Siihen tuli kaiketi ainoastaan 1 firmispäivitys ja uusia todella jäi kaipaamaan. Nyt on kuitenkin näköjään tullut päivitys noin parin vuoden odotuksen jälkeen, enkä sitä tietenkään päässyt kokeilemaan!

  Onko tässä Toppyn CRC-2400 laitteessa yhtään parannusta tuohon muutaman vuoden takaiseen Procasteriin? Osaako se "herätä" yöllä tallentamaan ajastuksen ja sammuttaa itsensä? Jos toistan tuon 100 yötä peräkkäin, kuinka monena yönä olen saanut ohjelmaa talteen? Pystyykö tallennuksista leikkelemään mainokset pois? Olen Welhon kaapelissa ja en katso maksukanavia.

  Tämä Topfield CRC-2400 on speksien valossa juuri oikea laite minulle. Vai onko parempia laitteita kaapeliverkkoon olemassa?

  Kiitoksia etukäteen!
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2011
 14. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  - Ei ole tullut firmispäivityksiä
  - osaa käynnistyä ja sammuttaa itsensä ajastuksille
  - minulla on ollut paljon ongelmia ajastustallennusten luotettavuudessa - iso prosentti jää tallentumatta, ajastukset välillä sotkeutuvat itsestään
  - saattaa kopiointitoiminnolla onnistua tuo mainosten leikkely - en ole kokeillut (siis ulkoamuistelen että tällainen kopiointitoiminto olisi ollut - tai muistelen vanhoja eli Toppy pvr5100c)
  - ei tue TAP:eja - tämä on karmein puute, kun tätä kautta olisi saanut parannuksia tuohon perus-Toppyn puutteisiin
  - nopea tämä Toppy on käyttää
  - todella paska kaukosäädin

  Jos jossakin pystyt vertailemaan Handanin ja Wboxin lootiin, niin tsekkaa myös ne - Niistä on ollut jopa positiivissävytteisiä kommentteja foorumeilla. Unohda susipaska Finnsat. Kunnollista HD-tallentavaa digiboxia ei vielä ole markkinoilla - jokaisessa on omat buginsa, rampautukset ja kömpelyytensä.
   
 15. dartsman

  dartsman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.11.2008
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällaista ongelmaa: Boxi kadottaa suosikkilistasta kanavia,katsottaessa "kaikki kanavat" listaa, ne kanavat jotka ovat kadonneet näkyvät NO NAME.Sekä sd että hd kanavia häipyy.Ajastukset eivät tällöin toimi.Viikon aikana tapahtunut 3 kertaa.Jos esim. Yle 1 on hävinnyt ja painat 1nappia,ei tapahdu mitään ,kun menee kaikki kanavat listassa "no name" kohdalle ja painaa enter niin kanava(+muut nipun kanavat) palautuu. Dna kaapeliTV HD-paketilla käytössä Turussa.Ohjelmistoversio 1.05.06.Onkos sattunut muille?
   
 16. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  871
  Saadut tykkäykset:
  14
  dartsman: Welho, suosikkilistat ei kertaakaan buganneet
  mixuda: En kyllä herkästi lähde tätä suosittelemaan, mutta minulla ei salaamattomista tallennuksista ole epäonnistunut yksikään. Salatuista sensijaan 3 rikkinäistä ja noin joka toisessa leffassa on yksi kohta, jolloin tulee status code 8 ja leffa hyppää ~½ minuuttia. Voi kelaamalla yrittää palata mahdollisimman lähelle, muttei yli epäjatkuvuuden.

  Säädettyäni kesäajan manuaalisesti automaatin sijasta, ei ole enää ollut outoja kellonaikalukemia. (aikaisemmin tuosta laitoin juttua tänne) Ja jotenkin tuntuu, että kannattaa sammuttaa salaamattoman kanavan ollessa päällä, jotta käynnistyessä ei bugita mihinkään salauksien hukkumisiin. Kerran tapahtui jotain käynnistyksessä, joka sai tällaisen ajatuksen vaipumaan päähän, joten vahvaa mutua, ei kokemusta, mutta mulla useimmiten jää joku normikanava viimeiseksi päälle.
   
 17. -Tuomas-

  -Tuomas- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.07.2007
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi kysymys tuon purkin tuulettimesta.
  Pitääkö se muillakin ikävää ääntä?

  Vein jo kerran laitteeni huoltoon, tuolloin syynä myös tuuletin joka sai koko kopan resonoimaan.
  Huollon jälkeen koppa ei resonoi, mutta tuuletin pitää edelleen ikävää ääntä.
   
 18. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  871
  Saadut tykkäykset:
  14
  Ei minusta, ei ainakaan metelöivämpi kuin vanha 500 toppy.
   
 19. Sippe4

  Sippe4 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2004
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla olis tismalleen sama ongelma Lacie Hard Disk 1TB:n kanssa. Olen alustanut kovalevyn tietokoneella NTFS:ksi. Vanha 250gb Iomega kyllä toimii Topfieldissa ja antoi alustaa itsensä heti kättelyssä. Miksiköhän ei tätä tunnista?
  Tietäskö joku vastausta tähän ongelmaan?

  Jaahas, vastaankin tähän nyt itse: Teknisestä tuesta neuvottiin alustamaan FATiksi ja johan lähti toimimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2011
 20. jupi

  jupi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.03.2005
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvät on neuvot tuessa HD boksille. Jos kiintolevyssä on FAT32, niin maksimi tiedosto koko on tossa 4Gt nurkilla. Eli yli puolen tunnin HD kamaa sinne ei oikein voi tallentaa. Itse formatoin oman Lacien levyn Ext3:ksi, jotta tukisi suurempiakin tiedostoja.

  Boksista muuten voi sanoa, että buginen tuntuu olevan, mutta ei käyttökelvoton. Maahantuoja voisi potkia koodareita persuksille, että saisi jo pikkuhiljaa toimivamman softan pihalle.

  Harmi, että Dreamboxiin ei saa kortin paritusta. Olisi Toppari lähtenyt jo aika päiviä sitten takaisin kaupanhyllylle.