Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

 1. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Öööh, eli tässäkö ei nyt sitten kuitenkaan ole TAP-rajapintaa, vai mitä?

  Jos tuo pitää paikkaansa, niin siinä tapauksessa meillä jatketaan 5100:lla niin pitkään kunnes se kämähtää ja seuraava askel on HTPC ja internetin P2P-mahdollisuuksien mahdollisimman laajamittainen hyödyntäminen.
   
 2. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Kaukosäädin on tosiaan aika ankea esitys. Onneksi käytössä on Harmony niin ei tarvitse kiusata itseään tuollaisella tekeleellä. Harmonyn softassa kun haki nimellä CRC-2400 niin laitteessa ei ollut kaikkia kaken painikkeita tarjolla. Kokeilin mallia TRF-2400 ja löytyi kaikki tarvittavat napit ilman säätämistä.

  Sellaisen bugin huomasin heti, että EPG:n tila resetoituu monikanavanäkymään aina laitteen sammutuksen yhteydessä. Itse käytän yhden kanavan näkymää, joten tuo on aika turhauttava vaihtaa joka kerta vaikka kyseessä onkin vain yhden napin painallus. Pitääköhän koodata makro Harmonyyn..

  Huomasin myös, että kun ajastettu tallennus on käynnistänyt boksin ja sen jälkeen käynnistää muun laitteiston niin boksi ei videoprosessorin mukaan anna HDCP:tä lainkaan eivätkä maksukanavat tämän takia näy. Luullakseni sain kierrettyä ongelman laittamalla prosessoriin auto wake upin päälle boksin inputille vaikka Harmony prosessorin aina yrittääkin käynnistää.

  Tallensin pätkän ohjelmaa salaamattomalta kanavalta ja siirsin USB-tikulla koneelle. Tähän mennessä en ole saanut .rec-tiedostoa aukeamaan ProjectX:llä, MPEG Streamclipillä tai Media Player Classicilla. Myöskään Popcorn Hour ei suostunut tiedostoa toistamaan, kun kokeilin .recin tilalla tiedostopäätteitä .ts ja .m2ts. Täytyy vielä googlailla, mutta huonolta näyttää. :mad:

  Kun videoresoluutioksi valitsee "alkuperäinen", ulos tulee SD-kanavilla 576p eikä 576i kuten voisi toivoa. :(
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2010
 3. heimoh

  heimoh Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.08.2010
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitäisikö .mkv videoiden toimia tässä mallissa vaiko eikö?
  (Vilahtaa vain sekunnin ja ilmoittaa toisto keskeytetty)

  Hei!

  Laite toistaa ainoastaan Topfieldin omaa .rec-tiedostomuotoa.

  Ystävällisin terveisin,

  Kari Hämäläinen
  Topfield tekninen tuki
   
 4. janilxx

  janilxx Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  3 174
  Saadut tykkäykset:
  0
  Topfield on kertonut, että jotkut rajoituksista johtuvat Conax sertifoinnista ja NorDigin vaatimuksia. Ehkä niissä on joitain kohtia, joiden vuoksi FTP ja TAPit on disabloitu.
   
 5. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Yritin konvertoida SD-kanavan (YLE2) .rec-tiedostoja löytämälläni RECConverter-softalla. Ohjelma näyttää tiedoston tyypiksi 188 Byte TS HD kun taas TF500PVRc:n tiedostot tunnistetaan tyypiksi TF5200 DVBc SD.

  Jos tähän apuohjelmaan on luottamista niin ihan hakuammuntana arvailen, että boksi saattaisi tulkita kaikki tiedostot HD-materiaaliksi kanavasta riippumatta ja tallentaa ne sen mukaan salattuina? :confused:
   
 6. mikita

  mikita Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2008
  Viestejä:
  233
  Saadut tykkäykset:
  12
  Lainaus käyttöoppaasta:

   
 7. EikkaT

  EikkaT Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko tietoa onko tuo Conax-sitten vain suomalainen stydeemi vai miksi toi estää TAP:it juuri meillä?
   
 8. EikkaT

  EikkaT Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Netti no nopeampi päivittää kun karsitaan toimintoja. Topfield.fi sivuilla vain

  • MP3 & DivX (3.x, 4.x, 5.x, 6.x) tuki

  Mikähän syy näiden karsimiseen sitten on?!?
  Tuotehan ei nyt vastaa ollenkaan ohjekirjan tietoja
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2010
 9. unreal

  unreal Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kirjoitin tästä jo aiemmin muutama sivu sitten, kun tarjosin linkkejä Cable Ready HD-testeihin ja Nordigin vaatimuksiin. On hyvin todennäköistä, että valmistaja on estänyt TAPit ja FTP-yhteydet täyttääkseen turvallisuusvaatimukset (todennäköisesti Conaxin vaatimukset, Cable Ready HD-vaatimukset eivät noihin asioihin ota kantaa), mutta se on täysin eri asia, kuin se, että vaatimukset oikeasti ehdottomasti estäisivät noiden asioiden olemisen laitteessa.

  Laitevalmistajat lukevat speksin ja vaatimukset ja arvioivat, mikä on paras / yksinkertaisin / halvin keino toteuttaa vaatimukset. Jos laitteessa on ominaisuuksia, joista ei voi varmasti sanoa, ovatko ne turvallisuusvaatimusten mukaisia (ja ulkopuolelta tulevat verkkoyhteydet sekä avoin ohjelmointirajapinta varmasti voisivat sellaisia olla), voi valmistaja / maahantuoja hyvin päätyä siihen, että se poistaa kyseiset ominaisuudet kokonaan sen sijaan, että alkaisi etsimään ratkaisuita, jolla nuo ominaisuudet saataisiin määräykset toteuttaen mukaan.

  Summa summarum, luultavasti nimenomaan Conaxin turvallisuusmääräyksissä on asioita, jotka asettavat vaatimuksia niin ulkoisille verkkoyhteyksille, kuin avoimille ohjelmointirajapinnoillekin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisi yksikäsitteisesti kielletty, vaan on hyvin mahdollista, että laitevalmistaja on disabloinut ominaisuudet "varmuuden vuoksi" tai omaa työtään helpottaakseen.
   
 10. Nani

  Nani Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.06.2007
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  On se kumma, että esim. vanhan humax 9200 -boksin ts-tiedostoja pystyi katsomaan tietokoneella, vaikka ne oli nauhoitettu maksukanavilta esim. canal+:lta. Miksi kaikki conax-kortin takana olevat kanavat on nyt salattu, siis muutkin kuin HD-kanavat (esim. wbox)?
   
 11. Henkkari

  Henkkari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.08.2010
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osaako joku konsultoida millainen USB kovalevy sopisi liitettävksi CRC:hen? Verkkokaupassa näyttäisi olevan yleisesti suosiossa LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1 TB - ulkoinen USB2.0 kovalevy aika edulliseen hintaan. Toisaalta mietityttää voisiko kovalevy olla samantien DLNA yhteensopiva, josta nauhoituksia voisi ehkä katsoa verkon kautta toisessa (DLNA) telkkarissa. LaCielta olisi tarjolla tähän esim. LaCie Network Space II 1 TB, Desing by Neil Poulton - verkkokovalevy, myös esim. Verkkokaupassa.

  Kannattaako kovalevyssä olla oma virtalähde vai toimiiko virran saanti Toppyn USB portin kautta moitteetta?
   
 12. velpertti

  velpertti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2010
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos kukaan muu huomannut, että HD-kanavien nauhoituksista tippuu ääni pois, kun nauhoitusta on kulunut 30 sekuntia?

  Omassa CRC-2400:säni on nimittäin sellainen ongelma, että jos esim. laitan nauhoituksen Animal HD -kanavalla, ja sitten siirryn TV2 kanavalle saan aina huomata, että nauhoituksesta on ääni kadonnut kesken kaiken.. Suoratoistoissa näitä ongelmia ei kuitenkaan ole, joten vian ei pitäisi olla korttilinkityksessäkään.
   
 13. McKone

  McKone Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen muutaman päivän tätä testaillut ja muuten toimii ihan ok, kanavat vaihtuvat suht. nopeasti, EPG ihan ok. mutta enpä jaksa jäädä odottelemaan mahdollisesti tulevaa päivitystä, joka mahdollistaisi virallisesti TAPit tai helpon tiedostojen jaon ethernet -liitänn kautta. Boksi lähtee maanantaina takaisin kauppaan tai jos joku on tätä vailla JKLän seudulla, niin lähtee 399€ sis HDMI piuhan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2010
 14. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 411
  Saadut tykkäykset:
  317
  Kiinnostaa tämän boksin hankinta. Olisiko jollakin muulla antaa kommenttia kuvan laadusta? Onko SD-kuva parempi kuin esimerkiksi on vanhalla 5100-mallilla? Mikä valinta (576/720/1080) antaa parhaimman kuvan?
   
 15. tigeli

  tigeli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.07.2005
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama täällä, oli noin 4 vuotta vanha kortti ja ei pelittänyt linkitys. Uudella alkoi pelamaan noin 30min linkityksen jälkeen.
   
 16. jmak45

  jmak45 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.03.2009
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulle myytiin Variston Kodinykkösestä vielä kesäkuun 1.05.04 firmiksellä oleva boksi. Tällä softalla ei lähde Ylen tekstit toimimaan edes linkityksellä. Topparilta saa 1.05.06 softan pyytämällä, eivät ole vielä laittaneet sivuille... Olettaisin, että boksin viivästys selittynee varsinkin tällä pikku bugilla, olisi ollut aika hasardi laittaa boksi markkinoille ilman Ylen tekstejä :cool:
   
 17. Biini

  Biini Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.02.2003
  Viestejä:
  580
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kiinnostaisi myös millaisilla nopeuksilla tiedostojen käpistely USB-levylle /-levyltä käytännössä tapahtuu...tallentaa voi myös suoraan USB-levylle?
   
 18. mixuda

  mixuda Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2005
  Viestejä:
  329
  Saadut tykkäykset:
  0
  taas pari bugihavaintoa:

  - ei oikein pelitä äänet livenä HD kanavilla millä on Dolby Digital äänet. Tänään ei kuulunut enää miltään DD audoiselta kanvalta ääniä. En ole testanut kuuluuisko äänet silti optisen kautta.

  - EPG:ssä inohttava bugi, useilla kanavilla EPG ei pidä ajantasalla sitä 'parhaillaan meneillään oleva ohjelma' kohtaa ja tämä aiheuttaa kanavia selatessa EPG:n hyppäämiseen sinne jonnekin menneistyyteen missä oli viimeksi päivittynyt tämä tieto. Ja OK napilla ei pysty siirtymään katselemaan valittua kanavaa jos tuo em. meneillään oleva ohjelma ei ole valittuna (tämä sama bugi oli minulla myös 5100C toppyssä)
   
 19. velpertti

  velpertti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2010
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep sama ongelma minullakin on äänien kanssa. Tähän asti laitteen uudelleenkäynnistys on korjannut asian, mutta pakko tämän asian on korjaantua tai muuten lähtee boksi viallisena palautukseen..
   
 20. karz

  karz Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2004
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Entäs me kaikki, jotka odottivat tätä boksia kuin kuuta nousevaa... mikä on seuraava vaihtoehto? Nykyiset markkinoilla olleet on nähty, eli wbox, Handanin uusi, Kaon yms mitä noita onkaan.

  Tämän piti olla The Boksi mutta toisin kävi.