Topfield crc-1400 ja trc-1400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana SNOW69, 28.12.2012.

 1. Mikro-Make

  Mikro-Make Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuolta löytyy ohjekirjat (sivulta 69 alkaa ohje):

  https://www.dropbox.com/sh/0e0lzcqd...t/TRC-1400_Fin_UserReference_2013_Feb_Web.pdf

  http://www.topfield.fi/Topfield-TRC-1400-HD-PVR-0GB
   
  Molle tykkää tästä.
 2. Snpp

  Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.03.2001
  Viestejä:
  965
  Saadut tykkäykset:
  3
  Pöh, en mä ainakaan noilla koodeilla saanut toimimaan sen paremmin Yamahan AV-vahvistinta kuin Sony Blu-Ray-pyöritintä.
   
 3. tötterö

  tötterö Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.12.2010
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokeile hakua.
  Paina OK & valisemasi laite yht aikaa 3 sekuntia.
  Sitten painelet Channel + tai -.
  Kun masina sammuu on Se löytänyt koodin..

  Voi joutuu painelee pitkään..
  Mulla valittu laite eli TV sammui vasta noin sadannen painamisen jälkeen.. Paina lopuksi ok.
   
 4. Jeeahjeeah

  Jeeahjeeah Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.03.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis elikkäpä, jos siirtää tallennuksen tietokoneelle ja dvdlle, niin sitä ei pysty katsomaan esim. vlc playerillä? Kai niitä pystyy siirtämään..? Ja tarkoitan ihan ilmaiskanavien tallenteita. Ennen vanhaan pystyi. Onko tämä uusi ominaisuus, joka koskee kaikkia nykyajan digibokseja?
   
 5. tötterö

  tötterö Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.12.2010
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toppari 1400-sarjan tallennuksia (oli ohjelmaversio mikä tahansa) ei voi katsella/toistaa millään muulla laitteella kuin 1400-sarjasella itsellään ?

  On kehitys mennyt takapakkia ja älkää hyvät ihmiset tallentako mitään arvokasta toppariinne :\
   
 6. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  222
  Ominaisuus on enemmänkin sääntö kuin poikkeus kaikissa HD-bokseissa. Tallenteet salataan boksiyksilökohtaisesti, eli edes toisella samanlaisella boksilla, jossa sama softaversio, toisto ei onnistu. Tallennustiedostoja voi kyllä siirtää, mutta katselua varten ne pitää siirtää takaisin boksin ulottuville ja katsoa sillä samalla boksilla millä se on nauhoitettu.
   
 7. tötterö

  tötterö Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.12.2010
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erittäin typerää.
  Enään et voi viedä tallenteita koneista toiseen kuten VHS-aikana.
  Lisäksi kun boxi hajoaa on saatava täysin identtisellä ohjelmaversiolla oleva boxi tilalle. Ärsyttävää :((

  Mihin tallentaa ja millä telkun ohjelmia jotta ei jäisi laitteistoriippuvaiseksi ?
   
 8. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 951
  Saadut tykkäykset:
  292
  Ja vielä ärsyttävämpää huomata, että identtiseksi luultu laite ei olekaan riittävän identtinen niitä tallenteita toistamaaan...
  Vielä kerran:
  Erityisesti salatut HD-tallenteet ovat ikuisesti sidottuja siihen laiteyksilöön ja sen sisältämään CI+-softaversioon. Kyseessä läpisalaus, joka on sisällön oikeuksien omistajien vaade.
  Se on sitten eri juttu salattujen SD-tallenteiden kanssa, onko menty sieltä missä aita on matalin, eli onko myös salatut SD-tallenteet läpisalattu, koska HD-tallenteet läpisalataan....

  T: Vesku
   
 9. peruk

  peruk Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.06.2009
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko tämä Xrc-1400 tämän hetken best-bang-for-buck? Totesin eilen että omistamani 3kpl Handan cv7800 ja yksi Homecast8100 ovat kaikki paskana ja käyttökelvottomia joten kuvetta on kaivettava. Alle pari hunttia tämän hinta näkyy olevan useassakin paikassa ja teran levyt ~70e ja varmaan joku vanha kiekko löytyy kaapista näin alkuun.

  Paljoa näiden käyttöön ei jaksaisi aikaa eikä rahaa panostaa (saksan malli 2401 siis suljettu laskuista). Eli miten on, onko tätä parempaa laitetta tarjolla vai oletteko omistajat tyytyväisiä (tai niin tyytyväisiä kuin näihin matolaatikoihin voi kukan ylipäänsä olla...)?
   
 10. zom

  zom Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kukaan käyttänyt crc-1400 huollossa, sen takia kun HD kuva tai tallennus on vähän väliä pikselimössöä. Eli mitä tekivät huollosaa ? vaihtoivatko osia vai valohoitoako antoivat vaan. Eli auttoko huollossa käynti pikselöitymiseen.Mulla ollut 3kk.käytössä ollut ja nyt rupes ilmenemään tää pikselöityminen.

  Ettei vaan johtuis virtalähteen konkista,tietääkö joku onko konkat laadukkaimpia kuin topparin 5100-sarjassa?
   
 11. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  222
  Konkat samankaltaisia kiinalaisia kuin aina ennenkin. Ei ne silti 3kk pitäisi loppua. Onko sulla ollut muuta HD-boksia, tai voitko kokeilla sellaista, meinaan olisiko antennipuolella jotain vikaa? HD-boksi kun vaatii taas kertaluokkaa paremman signaalin kuin SD-boksi. Auttaako lyhyt antennikaapeli suoralla vedolla ilman jakajia? Signaalin laatu runkoverkossa tuntuu vaihtelevan hieman olosuhteiden mukaan, niin jos vielä omassa päässä on jotain häikkää, niin se voi näkyä pitkiä aikoja ihan ok, mutta sitten taas pitkiä aikoja ei, ja taas näkyy, jne. Mulla oli vähän vastaavaa ongelmaa, mutta korjautui sillä kun otti teknisessä tilassa olevan jakajan pois piiristä. Vertailun vuoksi lainassa ollut Wbox-HD oli täysin käyttökelvoton, että ihan huonoimmasta päästä ei topparin viritin kuitenkaan ole.
   
 12. zom

  zom Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ole toista HD-boksia,mutta melkein pakasta vedetty Panasonicin HD-TV. Tv:stä kun katsoo samoja Ylen HD-kanavia,niin ei mitään pikselöintiä,maksukanavia en pysty testaa kun paritettu Topparin kanssa. Antenni sisääntulossa haaroitin josta neljä lähtöä,ja signaalin voimakkuus(sininen jana) n. 80 prossaa.

  Jännä juttu annoin eilen töpselihoitoa-----tehdasasetukset ---kanavien haku----lepuutin maksukorttia. Niin näkyi sen jälkeen koko illan ilman pikselöintiä.

  Toinen juttu mikä tuli mieleen,onkohan noilla Hdmi johdoilla laatueroja kuvan laatuun nähden, lähinnä verrattuna kullatuun Hdmi-johtoon ? Johto varmaan sais olla mahdollisimman lyhyt.
   
 13. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 951
  Saadut tykkäykset:
  292
  Ei juurikaan ole, kuva joko näkyy tai ei, mitään välimuotoa ei okein ole, että kuva näkyis rakeisena tai muuten vääristyneenä....

  T: vesku
   
 14. duuhannes

  duuhannes Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.08.2006
  Viestejä:
  77
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimiikos crc-1400 versiossa tietokoneelta streemaus? Eli onko tässä mediasoitinta?
   
 15. Corsten

  Corsten Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.03.2012
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  1
  Lauantaina hain gigantista crc-1400 mallin ja linkitettiin kortti kaupassa valmiiksi. Ei vaan näy mtv3hd, nelonen HD eikä kuukauden kanava. Päivitin uusimman firmiksen ja tehdasasetuksia palautettu muutaman kerran päivässä. DNA:n kanssa tehty uudelleen linkityksiä puhelimen välityksellä kahdesti, mutta mikään ei auta. Laite takaisin vai vanhempaa firmistä sisään?

  edit. ei lähtenyt toimimaan vanhoilla firmiksillä. Pitää hakea uusi laite tilalle huomenna, jos laittavat huoltoon niin sitten palautan laitteen ja ostan uuden. Vai oisko vastaavaa, mutta "parempaa" lähes yhtä halpaa tarjolla jostain muualta max 250e?

  edit2. Laite tunnistaa kyllä kortin kun näyttää kortin tiedot oikein.

  Edit3. Homma ratkes niin, että kävin vaihtamassa DNA-kaupassa uuden tv-kortin. Digiboksissa ei toiminut kaksi vuotta vanha kortti.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2014
 16. JJtalo

  JJtalo Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  1
  eilen tuli tämmönen haettua kun vanha topparin 5100 lopetti toimimasta, tarkistaa vaan kansioita ja tiedostoja ja junnaa siinä vaikka kuin repi töpseliä ja sai 8 tuntia työpäivän ajan "tarkistella" niitä.
  Kuvanlaatu parani selvästi peruskanavillakin verrattuna vanhaan, oli samallalailla ja samalla hdmi piuhalla onkyon perässä.
  ensimmäinen ihmetys oli kaukosäätimen nihkeä toiminta ohjelma opasta selatessa. Tutkiskelin kaukoa ja toisen patterin kontaktipinta oli niin syvällä kaukon rungossa että ihmettelen miten se ylipäätänsä sai kontaktia. Pikku taivutus ja rupes liikkuun huomattavasti liukkaammin. Meinasin jo lähteä vaihtaan eri malliseen boksiin !
  Muuten vaikuttaa ihan mukavalle, toppariin tottuneena käyttö oli yksinkertasta, suosikkikanava-luettelo oli ainut jonka takia joutu hetken näpylöidä kaukoa että tajus miten saa kanavajärjestyksen itselle mieluiseksi.
  Otin expertiltä ylimääräsen 3 vuoden takuunkin kun tuntuu näissä olevan kaikilla jotain häikkää.
  Wanha toppari oli kyllä kestävä, ikää oli yli 7 vuotta vaikka oli joka päivä oikeestaan koko päivän päällä, ja välillä yötkin. Kovon sammutus oli käytössä. Alla oli 2 kertasen paksut huopatassut että sai hyvin ilmaa allensa, liekö tuo sitten säästänyt konkkia kuivumiselta...
   
 17. faq

  faq Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.08.2013
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla nyt vuoden ollut CRC-1400 ja toistaiseksi hyvin toiminut. Onko kellään ollut vielä konkkavikoja tässä laitteessa?
  Mitä uutta uusi päivitys tuo?
   
 18. Elix

  Elix Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko tullut jokin uusi päivitys lähipäivinä ?
   
 19. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  222
  CRC-1400 kävi takuuhuollossa kun alkoi pitämään sirinää niin korkealla taajuudella etteivät kaikki kaverit sitä edes kuulleet. No, emolevy oli vaihdettu (uusi parituskoodi) ja sirinä poissa. Uusi softa (1.12.00) samalla sisällä ja tähän mennessä ei ole muuta uutta löytynyt kuin tekstilaatikot menujen vaihtoehdoille (joista muutamissa aika hoono soomenus) ja muutama menu joita en ennen huomannut. Esim. Asennus -> Lisäasetukset -> Valmiustila. Tuossa on normaalisti nuolinäppäimillä valittavissa Aktiivinen ja Passiivinen. Mutta jos painaa enteriä niin tulee lisävaihtoehtoja joissa voi erikseen määritellä mitä on päällä valmiustilassa ja mitä ei. En muista tuollaista vanhassa softassa, tosin eipä tuosta ole mainintaa ohjekirjassa joten en ole varmaan enterin painamista kokeillutkaan. Ja niin kuin mainittukin vanhat tallenteet eivät toimi vaan näkyvät mustana, koskee kaikkia tallenteita, eli myös SD-tallenteita. Tästä johtuen veikkaan ettei tätä softapäivitystä ole kovin ahkerasti asenneltu.
   
 20. Elix

  Elix Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Katsoin netistä mitä muutosta on 1.11 =>1.12 ja ainoa muutos liittyi YouTubeen, en lukenut enempää koska en tätä käytä. Näin luki päivitys sivun "lue minut" tiedostossa.