Topfield 5100c:n toisto pysähtyy itsestään!

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana James007, 16.07.2005.

 1. James007

  James007 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2005
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen jälkeen kun vaihdoin firmwaren March:sta May:iin niin tallennettujen ohjelmien katselu pysähtyy itsestään (tulee teksti "toisto pysäytetty" ja laite palaa live ohjelmaan). Tämä tapahtuu myös joskus kun laittaa pausen päälle live lähetyksen aikana. Minulla on noin 100 ohjelmaa tallennettuna ja joskus niiden katsominen vaatii hermoja sillä toisto voi pysähtyä tunnin ohjelman aikana yli 20 kertaa ! :OI Mistä tämä voisi johtua ? Minulla on Autostartissa Jag's EPG v2.7 B4 sekä Jag's Auto-off. Jag's auto-off sammuttaa laitteen aina klo 04.00. Jag's EPG:ssa on päällä sanahaku max. 10 kanavaa, asetus: Alku->. Muita asetuksia olen kokeillut mutta ne eivät ole muuttaneet tilannetta. Apua !
   
 2. hemppa

  hemppa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on sama softa ja käytössä vain Timer extend. Vastaavaa ongelmaa ei ole ja laite on jatkuvasti kovassa käytössä.
   
 3. Jonne69

  Jonne69 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos et muuta ratkaisua löydä, niin suosittelen Improbox ver. 1.43-Tappia (vaatii uusimman toukokuun firmwaren). Siinä on toiston automaattinen uudelleen käynnistäminen oikeasta kohdasta, kun se Topfieldin johdosta katkeaa. Lisäksi mm. nauhoituksen automaattinen jatkuminen oikeasta kohdasta kun on katsonut vain osan nauhoituksesta ja jatkaa katsomista myöhemmin (ilman bookmarkseja), sekä "BackJump" joka automaattisesti siirtyy käynnissä olevan nauhoituksen alkuun - erittäin yleellistä.
  Ilmainen 30pv testausversio. Huomioi bugi 5100-versiossa, jonka johdosta Topfieldin käynnistäminen kestä yli puolitoista minuuttia. Tämän saa pois kun muokkaa .ini-tiedosta ekan käynnistämisen jälkeen sivun ohjeiden mukaisesti.

  Tosin tarkemmin luettuani huomasin että toisto katkeaa sinulta jopa 20 kertaa tunnissa... Oletko kokeillut auttaako jos poistaa kaikki tapit? Mulla tosin on kyllä Jags epg (tosin beta 5-versio, eikä JAGs OFF) ja se toimii moitteetta.
   
 4. James007

  James007 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2005
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poistin kaikki tapit mutta se ei ole auttanut toistoongelmaan. Kaikki tallennetut ohjelmat pysähtyvät enemmän tai vähemmän, myös ne jotka on tallennettu ennen firmware päivitystä (tosin ne ehkä harvemmin pysähtyy). Kovalevy ruksahtelee aika paljon ennen kuin toisto pysähtyy. Improbox harmi kyllä ei automaattisesti jatka toistoa vaan joudun painamaan punaista nappia ensin ja sitten OK:ta. Mutta siitäkään ei ole paljoa hyötyä kun se voi pysähtyä lähes samassa kohtaa yli 10 kertaa !

  Kun tein May04 päivityksen tein ihan ohjeiden mukaan mutten poistanut tappeja ennen päivitystä. Kun topfieldissa näkyi END niin suljin päivitysohjelman ruksista enkä "Stop and Exit" tai vastaavasta napista. En tiedä onko sillä merkitystä. En myöskään tehnyt factory resetia päivityksen jälkeen. Tällä hetkellä järjestelmätiedot ovat seuraavat:

  Järjestelmätunnus 12406
  Latausohjelmaversio C1.02
  Laiteversio v5.2.69
  Ohjelmistoversio TF-NCPCf 1.10
  Laiteversio v1.00
  Edellinen päivitys May 04 2005

  Onko muilla May04 päivityksen tehneet samat tiedot ?

  Voiko May04 firmware päivityksen tehdä uudelleen ?

  Käytössä on Windows ME, 256 Mb, ja USB 1. Kaapelin pituus on 5m. Muut USB-siirrot esim. mp3-soittimeen toimivat normaalisti. Olen kuullut jostain USB ajuri päivityksestä WinME:lle mutten löytänyt sitä Microsoftin sivuilta. Olisko sillä merkistystä :confused:
   
 5. R-a-M

  R-a-M Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2005
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikuttaa siltä että laitteesi on rikki. Veikkaan vikaa kiintolevyssä.

  -R-
   
 6. JanneJS

  JanneJS Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.05.2003
  Viestejä:
  568
  Saadut tykkäykset:
  1
  Koita päivittää uudestaan. Tapeja tuskin kannattaa poistaa, mutta sulje ihmeessä ne.
  En usko että on fiksua päivittää mitään laitetta, jos ohjelmia on samaan aikaan käytössä.
   
 7. James007

  James007 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2005
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poistin kaikki tapit ja sammutin Topfieldin. Kjaerulffin ohjeiden mukaan päivitin saman firmwaren (May04) uudelleen. Nyt painoin "Stop & Exit" nappulaa. Sammutin Topfieldin ja otin virtajohdon irti seinästä. Odotin muutaman minuutin ja laitoin virrat takaisin päälle. Valitsin menusta "restore factory settings" tai jotain semmoista. Tulos: ei vieläkään toimi ! :hitme:

  Uskaltaisko kokeilla TopfHDRW:tä (http://www.topfield.cc/index-e.html) ? Pitäis vaan viedä boksi kaverille jolla on Windows XP kun ei ilmeisesti toimi WinME:ssä. Onko kellään kokemuksia TopfHDRW:stä ? Saisko sillä korjattua vian ?
   
 8. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä ihan äkkiseltään tule mieleen kuinka joku ulkopuolinen softa voisi korjata tuon vian, mutta toivossa on hyvä elää.

  Ihan maalaisjärjellä pääteltynä sanoisin että boksi on rikki, roudaa se suosiolla takuuhuoltoon, niin eiköhän vika katoa. Niin, ja kannattaa muuten huomioida että melko todennäköisesti boksiin vaihdetaan huollossa joko kiintolevy tai levyohjain, tai resetoidaan koko boksi täydellisesti tms, joten saatat saada takaisin täysin tyhjän boksin ilman tallenteita.

  Toinen vaihtoehto on että boksi on sellaisessa paikassa että pääsee ylikuumenemaan ja että se käyttäytyy kuumuuden vuoksi mainitsemallasi tavalla. Tämä on helppo testata siirtämällä boksi avoimempaan paikkaan mikäli se on nyt jossakin ahtaassa räkissä/kaapissa tms.

  Make.
   
 9. R-a-M

  R-a-M Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2005
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uskaltaa kokeilla, mikäli takuun menetys ei paina mieltä. Tuota ohjelmaa käyttääksesi sinun täytyy siis avata boxi, irroittaa kiintolevy ja liittää se suoraan pc-koneen ide-väylään. Tuolla ohjelmalla tuskin voit mitään sellaista tehdä, että levy korjaantuisi, mutta tallenteet saatat saada turvaan.

  -R-
   
 10. James007

  James007 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2005
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, en kyllä mene avaamaan boksia itse ja takuuta raukeamaan. Täytyy viedä se takuuhuoltoon mutta haluaisin pitää ohjelmatiedot tallella. Eikö Topfield 5100:ssa ole ohjelmatietojen kopiointi toiselle vastaanottimelle ? Itselläni ei ole riittävästi tilaa siirtää läheskään kaikkia koneelle ja mitä olen lukenut täältä niin jopa USB2:lla se on hidasta. :hitme:
   
 11. Basil

  Basil Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on nyt jonkin aikaa ilmennyt tuota ärsyttävää "Toisto Pysäytetty" ongelmaa Topfield 5100 T mallin kanssa. Firmware on September 12 eli kait viimeisin virallinen eikä mitään TAPeja ole ollut asennettuna.

  Onko tosiaan nyt niin, että kovalevy on rikki tms., että joutuu viemään laitten huoltoon. Missä on muuten Tampereella Topfieldin huolto (ostin Mediaplazashopista)? Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa ? Laite on melko uusi vain 4kk vanha ja kovalevystä vapaana n.75Gb.

  EDIT: Jaaha, tämä taitaakin olla vielä bugi Sept12 Firmwaressa ja osittain korjattu uudemmassa December Firmiksessä. Uutta firmwarea odotellessa...
   
 12. juusodj

  juusodj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2001
  Viestejä:
  109
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin sama ongelma alkoi täälläkin kun vaihdoin uuden 500g sata kovon dealextremen adapterilla ja uuden virtalähteen.
  Ekat kaksi päivää laite toimi ongelmitta ja sen jälkeen toi temppurointi alkoi. Ohjelmia ei pysty periaatteessa katsomaan ollenkaan kun toisto katkeaa koko ajan.
  Onkos vika selvinnyt että mistä johtui?

  Viimesin Firmware asennettu. (Toi kovon vaihto tais palauttaa alkuperäisen Firmwaren?)
  Päivitys auttoi mutta vieläkin katkaisee toiston tunnin ohjelmassa monta kertaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2010
 13. jerrypa

  jerrypa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2010
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama vika Rahikaisella mallissa TF500PVRC. Poxi alkoi pysäyttelemään nauhoituksia varoittamatta.

  Soittelin Topfieldille ja sain seuraavat toimenpide ohjeet.

  Päivitä laite...
  Palauta tehdasasetukset...
  Hae kanavat...
  Pidä laite irti verkkovirrasta n. 6h ajan....:eek: Eli pelkkä muutaman minuutin tuuletus ei välttämättä auta.

  Jos nämä lääkkeet ei auta niin lähetä huoltoon.
   
 14. priki

  priki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.03.2010
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä toinen 500PVRc ja sama ongelma.
  Kolmisen viikkoa laite on pätkinyt katselua, ja ohjelmien katsominen on jo lähes mahdotonta. :OI Toisto pysäytetään, ja kun alkaa katsoa uudestaan, ehtii hädin tuskin nähdä sekunnin, kun toisto pysäytetään taas. :( Jos on nopea, voi skipitillä hypätä 10 sekuntia eteenpäin, minkä jälkeen voi katselua yleensä jatkaa 1-10 minuuttia ennen seuraavaa katkaisua. Lisäksi on alkanut näkyä pikselöintiä satunnaisesti kuvan keskellä, tai kuva nykii ja pysähtelee.

  Otettin boksi nyt pois hyllystä lattialle josko vaikka auttaisi. Seuraavaksi täytyy sitten tuota toista vinkkiä. Ei vaan millään haluaisi lähettää tätä huoltoon, levyllä on noin 150 gigaa ohjelmia katsomatta. :(

  Tämän boksin kanssa on ollut jo niin paljon ongelmia, että mieli on tehnyt heittää se seinään monta kertaa. :mad: Ostettiin tämä vasta puoli vuotta sitten..
   
 15. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Meillä selvittiin toistoa katkovalla TF500:lla kesän yli käyttämällä pöytätuuletinta suunnattuna suoraan boksiin, joka oli siirretty laitetason päälle avoimeen tilaan. Kaikki pätkivätkin tallenteet sai tuolla tavalla katsottua. Nyt on vihdoin tilalla CRC-2400 ja pitäisi vanha boksi viedä huoltoon.
   
 16. priki

  priki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.03.2010
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boksin ottaminen ulos hyllystä ilmeisesti auttoi. Ei pätki enää kuin ehkä ihan satunnaisesti. Nyt tuolle pitäisi yrittää raivata tilaa tason päältä. Viritinvahvistimen ja levysoittimen väliin sitä tuskin kannattaa tunkea, kun ei kerran hyllyssäkään pärjännyt.. :confused:
   
 17. priki

  priki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.03.2010
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitystä tähän.. Veimme boksin lopulta myyjäliikkeeseen. Vaihtoivat virtalähteen ja kiintolevyn. Sen jälkeen ei ole tuota ongelmaa ollut.