Tom Cruisen tähdittämä toimintaseikkailu "The Mummy" tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 05.04.2017.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Mika submitted a new blog post

  Tom Cruisen tähdittämä toimintaseikkailu "The Mummy" tulossa teattereihin

  [​IMG]

  Tom Cruise tähdittää näyttävää uutta elokuvaversiota muumiolegendasta, joka on kiehtonut maailmaa kautta aikojen.

  Muinaisen prinsessan (Sofia Boutella, Kingsman: Salainen palvelu, Star Trek Beyond) uskotaan nukkuvan ikuista unta hautakammiossaan aavikon alla. Valtakaudellaan petoksen uhriksi joutunut prinsessa kuitenkin kerää nykyajassa ja alkaa uhata maailmaa vuosituhansien varrella kasvanella kostonhimollaan ja inhimillisen käsityskyvyn rajoja koettelevilla kauhuilla.

  Eeppinen toimintaseikkailu kuljettaa katsojansa Lähi-idän aavikoilta salattuihin sokkeloihin modernin Lontoon alle. Tämä mukaansatempaava ja mielikuvituksellinen elokuva avaa meille ovet aivan uuteen jumalten ja hirviöiden maailmaan.

  Elokuvassa näyttelevät myös Annabelle Wallis (Peaky Blinders – gangsteriklaani), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (HBO:n American Crime Story) ja Oscar-voittaja Russell Crowe (Gladiator).

  Elokuvan työryhmää luotsaavat ohjaaja-tuottaja Alex Kurtzman ja tuottaja Chris Morgan. Kurtzman on kirjoittanut ja tuottanut elokuvia myös sarjoihin Transformers, Star Trek ja Mission: Impossible, ja Morgan on vastannut räjähdysmäisesti kasvaneen Fast & Furious -sarjan juonenkuljetuksesta. Kolmas tuottaja Sean Daniel tuotti myös edellisen Mummy -trilogian.

  Teattereihin leffa on tulossa 9.6.2017.

  [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/the-mummy-trailer/']Katso elokuvan trailer[/button] [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/mummy-trailer-2/']Katso elokuvan trailer 2[/button]
  Continue reading the Original Blog Post.
   
 2. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 364
  Saadut tykkäykset:
  150