Toimiiko Maxivision?

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana EkiA, 10.02.2009.

 1. Taky

  Taky Guest Guest

  Liittynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sampan appsin kautta ei saa samoja kanavia kuin erillisellä BOX:lla, muuten homma toimii OK.
  Aiemmin sai parin viikon kokeilu jakson appsin asennuksen yhteydessä joten eikun kokeilemaan.
   
 2. janilxx

  janilxx Guest Guest

  Olen jälleen kirjoittamassa Maxivisionin testausartikkelia Digileluihin ja tarvisin hieman apuja artikkelia varten. Tässä onkin muutama kysymys liittyen uuteen ohjelmistopäivitykseen...

  Uuden ohjelmistopäivityksen myötä resoluutioksi voi valita asetuksista 720p tai 1080i. Onko kukaan testannut näkyykö HD-ohjelmat todella valitulla resoluutiolla? Vaikuttaako resoluution valinta käytettyyn nettikaistan määrään? Viekö jompi kumpi asetuksista enemmän kaistaa (esimerkiksi tallennuksia katsottaessa)?

  Monikanavaäänet eivät toimineet aiemmalla ohjelmistoversiolla. Onko kukaan testannut toimiiko ne uudella versiolla?

  Canal+ Play ilmainen nettivuokraamo on käytössä Canal+ Total -kanavapaketin tilanneille. Millainen tätä palvelua on käyttää? Miten esimerkiksi kelaukset tai hyppynapit toimivat tai saako ohjelmiin asetettua kirjanmerkkejä? Kaikki kokemukset tästä palvelusta ovat tervetulleita.
   
 3. janilxx

  janilxx Guest Guest

 4. JuhaN

  JuhaN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos testin päivittämisestä!

  Kuumeisesti tässä odotellaan päivitys / vaihtoehdotusta boksimallille 1920. Uusi versio toi siis jotain hyvää, mutta myös takapakkia.

  On erittäin harmillista ja hämmästyttävää, että alla luetellut huomaamasi puutteet ovat edelleenkin palvelussa vaikka osa niistä olisi ollut varsin helposti toteutettavissa.
  "Tallennelistan avaaminen vaatii 3 napin painallusta ja kestää noin 10 sekuntia (pitäisi aueta yhdellä napin painamisella)
  Tällä hetkellä tallentuvat tallennukset on piilotettu uuteen ‘menossa’ välilehteen (menossa olevat tallennukset täytyisi näyttää samassa välilehdessä muiden tallennusten kanssa)
  Tallenteiden poisto piätisi onnistua yhdellä tai kahdella napin painamisella
  Pienempiä hyppynappeja kaivataan (Maxivision lupasi viime vuoden joulukuussa tutkia asiaa, muttei lisännyt pienempiä hyppynappeja tähän uusimpaan ohjelmistopäivitykseen)
  Kirjanmerkit puuttuvat (Maxivision lupasi viime vuoden joulukuussa lisätä kirjanmerkit, mutta lupauksista huolimatta toimintoa ei löydy vieläkään laitteesta)
  Mahdollisuus luoda kansioita tallennuksille puuttuu"

  Käyttöliittymän ottama takapakki (tallennelistaan pääsy, kaksi erillistä tallennelistaa vaikka toiminnassa ei ole mitään eroa käyttäjälle, tallenteen poisto) tuntuu anteeksiantamattomalta kun kaikki nämä oli toteutettu edellisillä softaversioilla hyvin suoraviivaisesti. Kirjanmerkki/katselukohdan muistaminen ei luulisi olevan vaikeaa ja on luvattukin jo aiemmin?! Tallennussääntöjen lisääminen ja tallenteiden kansioiminen (automaattisesti tai käsin) lienevät pidemmissä puissa, mutta selkeä tilaus ja bisnesmahdollisuus näissäkin on...

  Meillä on opittu elämään Maxivisionin puutteiden kanssa ja niistäkin huolimatta ollaan plussalla.

  =)juha
   
 5. bowtie81

  bowtie81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  0
  hiukan on muuttunut ulkonäkö valikoissa tuossa uudemman mallisessa boksissa. Onko se parempi kuin vanha, vanhassa ongelmana ainakin kaukosäätimen hitaus, vaihtaakohan maxivision vanhoille asiakkaille bokseja?
   
 6. Pasodoble

  Pasodoble Guest Guest

  Liittynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maxivisionin asiakaspalveluosiossa on keskusteltu tästä 1920 mallin päivityksestä ja hyvityskamppanjasta.
  Viimeisin Maxivisionin vastaus on: "Uusia palveluita ei saada toimimaan vanhalla alustalle." "Katsotaan onko uusia tarjouksia tulossa kesän aikana. Tällä hetkellä mennään olemassaolevalla 99€ kampanjalla."

  Edistymistä käytettävyysasioissa uuden 3001 mallin osalta:
  Noihin kahteen "takapakkiin" tuli vastausta samaiseen Facebook asiakaspalveluosioon, kun ilmoitin toisesta tallennelistojen käyttäytymisongelmasta jossa tallenteen poiston jälkeen lista "resetoituu" ja valintarivi hyppää tallennelistan alkuun.
  Maxivisionin vastaus: "Tämä ongelma on jo korjauksessa. Toivottavasti saamme laitevalmistajasta korjaavan softan lähiaikoina. Myös DVR napin toiminan palautus on tilauksessa :)" :thumbsup:

  Jäämme siis odottamaan.
   
 7. JuhaN

  JuhaN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joops. Niinpä näytti olevan.

  Maxivision voisi oikeasti kehittää asiakaskommunikaatiotaan ihan reilusti! Miksiköhän tuosta ei ole lähtenyt suoraa sähköpostia vanhojen boksien omistajille? Tuosta ei ole myöskään mitään mainintaa Maxivisionin nettisivulta tai MyMaxivision-etusivulta. Tuntuu oudolta, että pitää osata etsiä tuo tieto facebookista, jos oikeasti haluttaisiin, että VIP1920-asiakkaat päivittävät uuteen boksiin ja siirtyvät uuteen portaaliin.

  Heitin muutamia viikkoja sitten myös idean boksipäivityksen ja kanavapakettitutustumisen (uusilla VOD-toiminnoilla) paketoimisesta. Tällä tavoin saataisiin päivitys näyttämään asiakkaalle päin edullisemmalta kuin pelkkä raudan vaihto. Lisäksi uskon, että paketointi lisäisi uusien palveluiden myyntiä kun potentiaaliset asiakkaat pääsisivät tutustumaan uusiin toimintoihin.

  =)juha
   
 8. koez

  koez Guest Guest

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  https://my.maxivision.fi/ ei vastaa tällä hetkellä ja IPTV boxikin on käyttäytynyt omituisesti (välillä ei näy mitään ja sitten EPG ei avaudu), ylläpito meneillään?
   
 9. -vellu

  -vellu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.11.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Putos pois koko boxi...
  Sivutkin alhaalla:mad:
   
 10. warre

  warre Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2000
  Viestejä:
  2 351
  Saadut tykkäykset:
  28
  täälläkin Lumon kaapelissa oli kanavat pimeänä. nyt jo näkyvät. Maxivision ja lumotv:hän saa molemmat signaalinsa Super Head End Finland OY:ltä, jonka sivut oli myös alhaalla. lienee joku ongelma niiden jossain palvelinkeskuksessa.
   
 11. bowtie81

  bowtie81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi muokattu: 02.07.2012
 12. koez

  koez Guest Guest

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jälleen yhteydet poikki, alkaa jo hieman ärsyttää, mitään ilmoituksia/pahoitteluja ei ole tullut Maxivisioniltakaan.

  Jos käytät mokkulaa IPTV:n verkkoyhteyksiin, varaudu siihen että samanaikainen surffailu/verkkopelit ym aiheuttaa todennäköisesti kuvaan pikselöintiä tallenteita katsottaessa.
   
 13. baba

  baba Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  7
  1920-boksi päivittyi muutama viikko sitten. Mitään eriskummallista parannusta ei tuntunut olevan, mutta onko muilla boksin omistajilla alkanut ilmetä jotain pientä tahmailua käyttöliittymässä ja kaukosäätimeen vastaamisessa, ainakin heti boksin käynnistyksen jälkeen?

  Voi tietty olla, että boksi boottaa hieman nopeammin uudella ohjelmistoversiolla ja jää taustalle latailemaan itseään kun kuva on jo näkyvissä. Mitään radikaalia muutosta käynnistysnopeudessa en kuitenkaan huomannut, enkä ole sekuntikellolla tuota seurannut.
   
 14. Charlie

  Charlie Guest Guest

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kävin eilen hakemassa 1003-boksin. Ensivaikutelma ihan hyvä itse boksista, käyttöönotossa ei mitään ongelmaa. Mielestäni se myös toimii riittävän nopeasti ja käyttöliittymä on ihan asiallisen näköinen. SD-kuva on aikamoista suttua monilla kanavilla, mutta HD-kanavat näyttävät hyviltä. HD-maksukanavien tilaamiseen tämä näyttäisi olevan ihan edullinen ja joustava vaihtoehto, SD-kanavat kannattanee katsoa vaikka antenniverkosta. TV:nä minulla on Panasonicin 46" plasma ja nettiyhteys 16M Elisa ADSL.
   
 15. Charlie

  Charlie Guest Guest

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  No nyt löytyi nettipalvelusta tuo kanavien oletuslaadun asetus, ja sehän on tosiaan 2M eikä 8M. Vaihdoin sen, toivottavasti parantaa SD-kuvanlaatua, illalla selviää. Hieman outoa että tuo pitää erikseen asettaa suuremmalle, HD-kanavat kun kuitenkin näkyvät jos nopeutta vain riittää.
   
 16. Charlie

  Charlie Guest Guest

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  Parin viikon kokeilujakso takana, palvelu toimii niin hyvin että jatkoin tilausta peruspaketilla ja Sportti HD:lla. Ainoa mikä ihmetyttää on ruotsinkielinen selostus Eurosport 2 HD:lla, vaikka olen nimenomaan valinnut englannin toissijaiseksi ääneksi. Ensimmäisen viikon tuli englantia, mutta jossain vaiheessa muuttui ruotsiksi. Kieliasetuksen uudelleentallentaminen ei ole auttanut asiassa.
   
 17. bowtie81

  bowtie81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  0
 18. hellqvist

  hellqvist Guest Guest

  Liittynyt:
  17.11.2005
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on toi (tosiaan mk802) ja toimiihan se. Jos olisin sinä niin ostaisin dual core versio sillä se olisis paljon nopeampi (MK802 todellinen nopeus 0.9Ghz eikä 1.6Ghz).

  Kannattaa ehkä odota muutama viikko sillä dual core versiot tulevat/tulivat tällä viikolla markkinoille.

  http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&searchkey=ug802&catalog=&sus=

  http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=ug802

  Tarkka että saat dual core versio (Cortex-A9 Dual Core) ja RAM DDR3 1GB.

  Hinnat melko varmasti menossa nopeasti alaspäin!
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2012
 19. jleinonen

  jleinonen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  627
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onkos tässä useinkin näitä tallennekatkoksia, eli ettei tallenteita voi katsoa? Tänään ainakin ollut koko illan...
   
 20. JuhaN

  JuhaN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  548
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeiset pari tuntia katseltu tallennuksia täällä ja live-kuvakin näkyy pelaavan... Muutama kuukausi sitten jouduin viimeksi käyttämään töllön kaapeliviritintä.

  =)juha