Tieto (Knowing) (Alex Proyas / Nicholas Cage) (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 26.08.2008.

 1. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 967
  Saadut tykkäykset:
  117
  Alkoi lupaavasti mutta loppua kohden meni vähän överiksi. Ihan viihdyttävä ja näyttävä leffa. Cage vitutti normaalia vähemmän. Ja ylläolevaan DVDPlaza-leffakeskusteluun sen verran, että en wareta. Miksi muuten kuulovammainen poika pelastettiin, kun olisihan sitä tarjolla ollut ihan kuuleviakin. Juu, ei mitään kuulovammaisia vastaan, mutta leffan katsoneet tietävät mihin tuolla pelastuksella viitattiin. 2/5.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2011
 2. Streami

  Streami Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.01.2004
  Viestejä:
  800
  Saadut tykkäykset:
  3
  Näin käy kun uskoo muiden haukkuja elokuvasta ja sen perusteella päättää että saa television äsdee versio tästä kelvata. Vaikka efektit eivät aivan kirkkainta huippua edustaneet, olisi silti pitänyt HD:nä ehdottomasti katsoa. Muutenkin elokuva oli oikein mainio. Aivan turha valittaa mistään juonen epäloogisuuksista tai pölhöstä lopusta, ei tässä ollut mitään mitä ei jo satoja kertoja olisi aiemmin scifileffoissa nähty. Silti pitkästä aikaan piristävä jenkkielokuva minkä olen katsonut, ilman iänikuisia hallituksen salaisia x-miehiä ja mustia vaneja. Kyllähän Proyasilla omaa näkemystä on, vaikka näissä jenkkituotannossa arvatenkin on joutunut tinkimään silloin kun rahoittaja käskee.

  Eihän poika ollut kuulovammainen, vaikka viittomakieltä osasi, ainoastaan kuuli kuu-ukkojen kuiskauksia, mikä "häiritsi kuulemista" tjms.
   
 3. Digital Man

  Digital Man Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  660
  Saadut tykkäykset:
  4
  Mtv3 lähetti 21.9.2018 elokuvan ilmeisesti nopeutettuna? Katsoin aina välilllä elokuvaa kanavalta ja kaikki liikkui niin nopeasti että näytti joltain vanhalta mykkäelokuvalta. Ihmisten kävely ym oli liian humoristisen näköistä nopeutettuna.
   
 4. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 235
  Saadut tykkäykset:
  807
  Mielestäni ihan ok pikku Sci-Fi leffa. Vähän kuin jonkun TV-sarjan tuplajakso. Ei näiltä pidä liikoja odottaa. Tärkeintä on, että kovasti yritetään.
  UHD oli sellaista silmäkarkkia, että varmasti tulee joskus sopivassa mielentilassa kateltua uudestaan.