Three Musketeers, The (3D) (2011) (Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 29.03.2011.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Kuumapäinen nuori D'Artagnan (Logan Lerman) liittyy kolmen legendaarisen muskettisoturin (Matthew MacFadyen, Luke Evans ja Ray Stevenson) joukkoon tässä klassisessa Alexandre Dumasin kirjaan perustuvassa uudessa "Kolme Muskettisoturia" - elokuvassa.

  Heidän tehtävänään on pysäyttää ilkeä kardinaali Richlieu (Christoph Waltz) ja kohdata Buckingham herttua (Orlando Bloom) ja petollinen M'lady De Winter (Milla Jovovich).

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  [​IMG] Katso kuvagalleria

  Ensi-ilta Suomessa 21.10.2011 (USA:ssa 14.10.2011)

  Leffan on ohjannut Paul W.S. Anderson
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2011
 2. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 577
  Saadut tykkäykset:
  55
  Pari päivää sitten tuon trailerin vilkaisin ja taas järkytyin miten onnistutaan sijoittamaan elokuva historialliseen aikaan, mutta tuhoamaan kaikki mahdollinen immersio kyseiseen aikakauteen lisäämällä elokuvaan "gatling"-tykkejä ja isoja räjähdyksiä...

  Mitenköhän monta vuotta pitää odotella, että tämä nykyinen action-addiktio menisi ohi ja saisimme taas kunnon historiallisia elokuvia...?
   
 3. redtag

  redtag Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.12.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kolme muskettisoturia on yksi parhaista kaunokirjallisista teoksista. Jostain syystä aiheesta tehdyt leffat eivät ole kuitenkaan päässeet samaan kategoriaan :D. Eivätkä pääse trailerin perusteella kyllä nytkään.
   
 4. Andyliini

  Andyliini Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  9
 5. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 577
  Saadut tykkäykset:
  55
  Steampunk Musketeers ei oikein itse meikäläiseen. Unelmoin jo, josko HBO tekisi joskus oikeasti kirjoihin perustuvan 10-osaisen TV-sarjan Kolmesta Muskettisoturista...
   
 6. petrin

  petrin Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.02.2006
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voihan rähmä, Milla Jovovich ei tunnetusti ole huonoja elokuvia tehnyt :king: , mutta tämä taitaa kyllä olla se ensimmäinen...

  Tuo taisi kyllä olla Ribauldequin eikä Gatling, niitä on ollut jo 1400 -luvulta alkaen: http://www.fotopedia.com/wiki/Ribauldequin

  Nimimerkillä Total War: Medieval 2 -fani :)

  Edit: Täysin samaa mieltä tuosta "...saisimme taas kunnon historiallisia elokuvia..." kommentistasi :(
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2011
 7. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  :thumbsup:

  Ihan jännityksellä odotan tätä leffaa. Bloomilta ei ole vähään aikaan tullut oikein mitään. Josko tällä kertaa olisi erilainen rooli.
   
 8. TaP

  TaP Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.06.2003
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin, koin ja silleen...

  Olihan elokuvalla hyvätkin hetkensä, tosin tyttäreni 15 v mielestä
  "Ihan paras, en jaksa odottaa että tulee kakkososa" kertoo elokuvan kohderyhmän.

  Aikuiseen action-makuun ei sytyttänyt ja huumori oli laimeeta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2011
 9. Andyliini

  Andyliini Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  9
  Maailmalla tämä näyttää takoneen jo noin 50 miltsiä, Amerikassa suosio näyttää olleen selvästi vaisumpaa.

  Mites muuten te, jotka olette elokuvan käyneet katsomassa, näytettiinkö Suomessa elokuvan mukana Pimeän Uhkan 3D-traileri? USAssa näin ainakin kuuluu olevan.
   
 10. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Ei näkynyt kuin saapasjalkakissa. Mutta mitä itse elokuvaan tulee, niin menihän tämä ihan kepeänä su-illan viihteenä, vaikkakin Dumas ei varmaan ihan tällaista haudassaan ollut miettinyt:D Loppumatsin miekkailut oli muuten tosi hienosti tehty. Harmi ettei kardinaali oikein päässyt revittelemään sekä Milady
  piti herätellä vielä henkiin
  . Orlando oli nyt.........ainakin erilaisen paska. Sen sijaan muskettisotureiksi oli valittu hyvät kaverit. 3Dkin ajoi tällä kertaa asiansa, varsinkin kun suurin osa elokuvasta oli kirkkaassa päivänvalossa.

  Annetaan nyt 3-/5, jopa lievä positiivinen ylläri.
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 933
  Saadut tykkäykset:
  775
  Tässä lienee se paras syy leffan katsomiseen (ja vielä 3d:nä).

  edit: Näemmä paikallinenkin teatteri esittää tätä, joten eiköhän sitä pidä leffaan lähteä.
   
 12. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Heh, aika hyvin saatu puristettua lähes olemattomista lähtökohdista...:D Voin vinkata, että muutama muukin vastaava voi löytyä.
   
 13. Silenssi

  Silenssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.05.2009
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämänkin leffan haluuas käydä oikein elokuvateatteris kattomas, mutta kun se on 3D niin ei onnistu. Enää kertaakaan en mee ittelleni päänsärkyä hankkimaan. Hommataan sitten Blu-ray ens vuonna.
   
 14. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 539
  Saadut tykkäykset:
  262
  2D-versio tuli käytyä katsomassa (Tennispalatsi Helsinki), joten 3D ei nautintoa vähentänyt. Sen sijaan sitä vähensi leffan hyvin epätasainen kokonaisuus, tarina jäi ikäänkuin hyvän nousukiidon jälkeen pomppimaan kiitoradan jälkeiselle pellolle eikä lähtenyt kunnolla lentoon. Jokaista hyvää kohtausta seurasi jotain epämääräistä hötöä. Loppuratkaisu kyllä lupailee mielenkiintoista jatko-osaa. Parempi kyllä olisi ollut jos se jatko-osa olisi sisältynyt tähän leffaan ja siihen olisi päästy jo jossain puolen välin tienoilla...

  Hyviä näyttelijöitähän tässä kyllä oli, valitettavasti usein aika heitteille jätettynä. Mitähän tälle nyt arvosanaksi antaisi... ilman hyviä toimintakohtauksia ja Milla Jovovichia ei kai mitään, joten...

  2,5/5
   
 15. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 389
  Saadut tykkäykset:
  205
  Tuli nähtyä kyseinen elokuva 2-D:nä. Taisi olla tänä vuonna nähdyistä elokuvista se yksi huonoimpia ja olen todella nähnyt vuoden aikana useita aivan ”syvältä” olevia leffoja(ei pitäisi olla niin kaikkiruokainen näiden leffojen suhteen).
  Paul W.S. Anderson on näitä ohjaajia joilta ei koskaan ole tullut mitään ”mestariteosta”, mutta muutamat elokuvat ovat viihdytys arvoiltaan kohdillaan esim. Event Horizon(herran paras), Resident Evil 1 ja 4, Death race – kuolonajot.
  Tämä elokuva on aivan hirveää kuraa alusta loppuun, tuotanto arvoihin mitoitettuna. Mikään ei toimi tämän laisessa sekasotkussa, näyttelijät suoriutuvat rooleistaan myötähäpeää tuottaen, efectit ovat aivan pepusta(erityisesti lentävät laivat), kamera työskentely huonoa, ohjaus syvältä, juoni vielä syvemmältä(ne pirun lentävät laivat ymn.). Matthew Macfadyenkin olisi voinut pysyä hyvässä BBC:n sarjassa Spooks, mikäli hän jatkaa tälläisten elokuvien tekemistä.
  Tiedän, että tämä on seikkailuelokuva ”lapsille” ja kyllä noita ns. perinteisiä elokuvia Alexandre Dumasin kirjoista on tehty jo tarpeeksi. Silti toivon, polvistun ja rukoilen, että tälle skeidalle ei ikinä tehdä jatkoa(kuten loppu antaa odottaa). Nekin rahat voitaisiin käyttää johonkin muuhun elokuvaan, vaikka Andersonin Resident Evil elokuvien uusien osien tekemiseen.

  The Three Musketeers 0,5/5
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2012
 16. Flash Gordon

  Flash Gordon Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.06.2008
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  1
  Viihdyttävä seikkailu kaikin puolin, ja silmänruokaakin riitti miehille tasaisin väliajoin. Tuon ajan naisten antelias pukeutuminen tuo lisäpisteitä aina.
  Yksi asia jäi elokuvan jälkeen kaivelemaan. Miksi muskettisoturit ei paljastaneet sitä kieroa kardinaalia kuninkaalle? Eivätkö he tienneet hänen olevan kiero kuin korkkiruuvi?
  Tähtiä: 4/5
   
 17. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 577
  Saadut tykkäykset:
  55
  Elokuvan mahdollista vastausta tuohon en muista, mutta historiallisesti kardinaali oli paljon vahvempi hallitsija kuin kuningas tuohon aikaan. Vaikka kuningas olisi tiennyt kardinaalista mitä, ei hän olisi voinut syrjäyttää taikka mestauttaa tätä (Roomasta ja oman kansan parista olisi tullut liikaa vastustusta). Toki ihan oikean historiallisesti kardinaali ei ollut kieroutunut kuin korkkiruuvi - oikeastaan vain yksi pätevimmistä poliitikoista Euroopassa ja hän itse nosti itsensä yläpuolelle vain Ruotsin Axel Oxenstiernan.
   
 18. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 961
  Saadut tykkäykset:
  115
  Lentävät laivat ovat vain pieni osa tämän teineille suunnatun leffan typeryyttä. Kuva on kaunista, mutta ei kai se vielä elokuvaa tee? 1½/5
   
 19. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 993
  Saadut tykkäykset:
  432
  Ihan kelpo viihdettä. Miekkailut oli mielestäni tehty erittäin hyvin. Mukavasti vaihdeltiin tempoa ja silleen. Logan Lerman oli ylättävän hyvä ja rooliinsa sopiva. Muut musketit olivat myös sopivan karismaattisia rooleihinsa. Samaa voi myös sanoa Mads Mikkelsenistä. Millasta aina plussaa. Juoni jäi lopulta hieman pienimuotoiseksi. Oliskohan suuremmat tarinankaarret jätetty jatko-osaan, jota ilmeisesti ei edes tehdä.

  ***