Thor (2011) (Kenneth Branagh / Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 13.12.2010.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Paramount Pictures and Marvel Entertainment tuovat valkokankaille Thor-sarjakuvaan perustuvan elokuvan. Tarina kertoo nimensä mukaisesti mahtavasta, mutta röyhkeästä Thor (Chris Hemsworth)-nimisestä taistelijasta, jonka holtittomat otteet johtavat muinaiseen sotaan.

  Thorin isä Odin (Anthony Hopkins) lähettää hänet maanpäälle ja pakottaa elämään ihmisten joukossa. Kaunis, nuori tutkija Jane Foster (Natalie Portman) tekee kuitenkin vaikutuksen Thoriin ja Janesta tulee Thorin ensirakkaus. Kestää aikansa kunnes Thor ymmärtää mitä todelliseksi sankariksi tuleminen vaatii kun hänen oman maailmansa vaarallisin hahmo lähettää Asgardin synkimmät voimat valtaamaan maapallon.

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  [​IMG] Katso kuvagalleria

  Ensi-ilta Suomessa ? (USA:ssa 06.05.2011)
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2010
 2. VastActiv

  VastActiv Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.06.2004
  Viestejä:
  388
  Saadut tykkäykset:
  0
  OK. Ei vaikuta kovin lupaavalta.

  Sillä mieleen nousi lähinnä kolme kysymystä, mikä muoviläpyskä Odinilla on silmässä, mitä afrikkalaiset tekee Valhallassa ja miksi jääjättiläiset eivät ole jättiläisiä. Pääosan näyttelijä myös erittäin vaisu ja mielestäni aivan liian nuoren ja pikkupojan oloinen.
   
 3. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Monikulttuurisuus on päivän sana Hollywoodissakin. Leffoissa pitää olla kiintiöetnoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman laaja ja monipuolinen yleisö.

  Thorin traileri pesi esimerkiksi Green Lanternin vastaavan 100-0.
  Destroyer näytti mahtavalta ja Anthony Hopkins ärsytti yllättävän vähän. Captain America on itselleni se ensi kesän The Supersankarileffa, mutta eiköhän Thor mene siinä sivussa.
   
 4. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö tämä kuuluisi tuonne vitsejä ja hauskoja juttuja threadiin? Muoviset vasarat, puvut ja meininki suoraa lelukaupan hyllystä :D
   
 5. JaySee

  JaySee swiftly and with style Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2002
  Viestejä:
  1 213
  Saadut tykkäykset:
  65
  Hyvä, että joku muukin näkee saman trailerin kuin minä. Ilmeisesti tuosta on toinenkin traileri, joka saa leffan näyttämään katsomisen arvoiselta.
   
 6. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 654
  Saadut tykkäykset:
  65
  Tullee katsottua lähinnä näyttelijälistauksen vuoksi, että voi sitten jälkeenpäin päivitellä, että "miten sejasekin oli tuollaiseen leffaan päätynyt / lähtenyt mukaan"... Mutta täytyy olla juuri sellainen oikeanlainen ilta, että tuon voi katsoa - esim. uupunut pitkän työpäivän jäljiltä niin, etteivät aivot pysty enää mihinkään kummempaan...
   
 7. Sädettäjä

  Sädettäjä Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.08.2010
  Viestejä:
  554
  Saadut tykkäykset:
  12
  Itse näitä Marvel sarjakuvia tuli luettua nuorena ja nykyään sitten elokuvina ja valitettavasti monet on kamalia ja alkuperäisen tarinan raiskaajia, mutta nämä Marvelin omat tuottamat on vakuuttanut. Kyllä Iron Manit ja Incredible Hulk ovat löytäneet sen kultaisen tien, kunnioittaen sarjakuvaa ja tekemällä pientä modernisointia.

  Thor kyllä kiinnostaa eniten ensi vuodelta, sillä GL vaikutti F4 ja Spider-man elokuvien kaltaiselta paskalta. X-men First Class taas kiinnostaa, mutta varauksella sillä kaksi aiempaa ovat olleet aikas huonoja. Captain America, joka myös viitto meitä kohti Avengers elokuvaa taas oudolta. Chris oli jo Liekkinä ja nyt Kapu. Tosin ehkäpä vain hyvä, sillä eipähän tarvitse enää pelätä, että tehtäisiin kolmas Ihmeneloset elokuva... :thumbsup:
   
 8. Nick_Poetry

  Nick_Poetry Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi muokattu: 14.12.2010
 9. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tykkäsin nykyisistäkin Fantastic Four-leffoista. Sopivan keveitä, eivät liian ryppyotsaisia.
   
 10. Sädettäjä

  Sädettäjä Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.08.2010
  Viestejä:
  554
  Saadut tykkäykset:
  12
  Reboot hyvä, kunhan Tri Doom on kuin sarjakuvissa. Ei mikään sähköä ampuva mulkku. Fantastic Fourit kaatui juuri siihen kepeyteen ja Tri Doomin raiskaukseen.
   
 11. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Toi pääosanäyttelijä oli niin kauan hyvä, kun piti suunsa kiinni. Ja se silmistä liekkiä ampuva hahmo oli ihan yliveto. ... :D
   
 12. anidabi

  anidabi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  1 676
  Saadut tykkäykset:
  2
  Onneksi en ole nähnyt mitään marvelin sarjakuvia niin tämäkin vaikutti ihan hyvältä. Jengi jaksaa vaan vinkua, jos ei miellytä niin menkööt kouluun ja ohjatkoon oman paremman version(kuten kaikki tietää niin nää vinkujat on niitä viimeisimpiä jotka siihen kykenee). Muovivasarat on ihan jees. :D
   
 13. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 624
  Saadut tykkäykset:
  291
  "Tee itse paremmin." Klassikko! :D

  Dvdplazalle olisi kyllä saatava pikapikaa sääntö, ettei saa mistään elokuvasta esittää kritiikkiä ellei ole itse ohjannut koskaan elokuvaa... et kai vain sinä ole alentunut milloinkaan sanomaan pahaa sanaa mistään? Jos olet niin aijai. Tulisi huomattavasti positiivisempi ja kivempi foorumi kun kehuttaisiin vain!
   
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176

  Näin anidabi Transformers-ketjussa...
  :rolleyes:

  Oli pakko. :D
   
 15. mabe

  mabe Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.12.2003
  Viestejä:
  789
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitenkähän tähän suhtautuisi..

  Voi olla viihdyttävääkin. Kuitenkin on Stargåtea, transformerssia ja Natalie samassa paketissa. Eli ei niin vakavaa viihdettä luvassa. Tosin varmaankin tulee vasta alekorin kautta tulee kaapattua kotiin.

  Vasarat on kyllä vähän liian muovisia. Ehkä nykynäyttelijät ei osaa nostaa painavampia enää tai jotain. Kilvet ja muut panssarit ovat lähes yhtä hyviä kuin stargatessa, eli ei kovin mairittelevia vielä.
   
 16. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei mikään, sillä hän antoi toisen silmänsä saadakseen juoda Mimirin vartioimasta viisauden lähteestä.

  Tämä kyllä latistaa leffan.
   
 17. Rottapasi

  Rottapasi Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.07.2006
  Viestejä:
  652
  Saadut tykkäykset:
  0
  Marvel-elokuvista alkaa tulla samat fiilikset kuin Star Trek -elokuvista. Trekkileffoissahan on ollut nyrkkisääntönä se, että joka toinen elokuva on ollut huono ja joka toinen on ollut hyvä.

  Se erotus vain että noin joka 4. Marvel -elokuva on hyvä. Luulen että tämä Thor menee pussin pohjille Daredevilin, Wolverinen ja Elektran joukkoon. En odota paljoa tältä.
   
 18. x_jmt_x

  x_jmt_x Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 591
  Saadut tykkäykset:
  502
  Hieman epäreilua Marvelia kohtaan, sillä mainitsemistasi yksikään ei ole Marvel Studiosin ja itseasiassa kaikki taitavat olla Foxin. Foxin muita Marvel-tuotoksia ovat sitten sinänsä sangen kelvolliset 2 ensimmäistä X-men elokuvaa ja heikko kolmas, sekä Fantastic Fourit. Mitens kenens Ghost Rider?

  Marvelin tavalla tai toisella rähläämiä ovat sitten toistaiseksi Iron Manit ja The Incredible Hulk. Näistä IM on loistava, TIH ja IM2 ihan katsottavia jälkimmäisen kärsittyä (kuulemma) aika pahasti nimenomaan Marvelin puuttumisesta käsikseen, joka tuppasi hajoamaan...käsiin. Näihin verrattaessa en ihan vielä ole valmis heittämään kirvestä kaivoon tuon Thorin kanssa.

  Mutta Marvelia ei voi syyttää mistään mainitsemastasi kiistatta huonosta elokuvasta (DD:n directors cut on ihan ok).
   
 19. BillyBob

  BillyBob Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  352
  Saadut tykkäykset:
  9
  Voi olla, että jotainmeni ny tminulta ohi, mutta eikös homma menny ihan silleen, että Odin suuttui mulkku-pojalleen ja lähetti tämän maahan oppimaan tapoja Rampana (ei Rambona) lääkärinä(muistaakseni), joka kylläkin jossain vaiheessa sai vasaransa takaisin, mutta Odin kuitenkin halusi ensin vähän näyttää pöyhkeälle pojalleen.

  Meinaan, että kyllähän sitä varmaan oppii nöyräksi ja silleen kun lähetetään ilmeisesti ainakin jonkinlaisin supervoimin varustettuna ihmisiä kiusaamaan. Kaveri kun vaan pieksi niitä solttujakin yms. Tosin sehän voi olla vasta leffan puolivälistä, missä Thor saa trikoonsa ja supervoimat takaisin. Mutta jos itse tippuisin maan pinnalle muita kuolevaisia parempana poikakalenterimallina, niin tuskin se kusen määrä siitä mihinkään pienenisi :D.

  eli juu...

  Mutta ihan sama toisaalta kun aika pöljältä tuo vaikutti muutenkin, eikä Thor ole suosikkejani muutenkaan.
   
 20. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 111
  Saadut tykkäykset:
  495
  Thor: Trailer #2

  Paljon parempi kuin tuo ensimmäinen kyhäelmä, mikä ei pahemmin innostusta elokuvaa kohtaan kasvattanu.