The Mist (Stephen King)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana mr.hat, 04.09.2007.

 1. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 940
  Saadut tykkäykset:
  778
  Tämä viesti ei ole spoilereissa, koska ketjussa jutellaan elokuvasta. Jos et ole katsonut elokuvaa, älä lue ketjua. Ja kun vielä spoilereissa tuo Tie-elokuvakin spoilattiin, mitä en ole vielä nähnyt, niin vittuun koko spoilerit.

  Hmm... Huonoa cgitä leffassa ainakin oli. Ensimmäiset lonkerot lähinnä naurattivat.

  Monella tavalla ärsyttävä elokuva, mutta näin vanhempana se kuitenkin sai aikaan synkän fiiliksen. Thomas Jane (vai mikä se oli) on kyllä aika huono näyttelijä, mutta ei passaa antaa sen liiaksi häiritä.

  Hyvä lopetus, vaikkakin itsestäkin tuntuu siltä, että olisivat he enemmänkin voineet yrittää. Tosin sitäkin voi miettiä, että kuinka moni oikeasti, jos tuollainen totta olisi, olisi lähtenyt autosta ainoana aseena pistooli ja neljä luotia. Kun oliot kuitenkin näyttivät tulevan kimppuun heti, kun pihalle menee.

  Sitten siitä jeesusnaisesta. Voisin jopa kuvitella, että jenkkien maalaistollot lähtevät tuollaisen hihhulin perään helpostikin. Joten sinänsä en tuota yhtään ihmeellisenä pidä. Tosin se uhraaminen meni jo liian pitkälle.

  Monella tapaa kaksijakoinen elokuva. Toisaalta oli hyvä idea, mikä ei sinänsä ihme ole, koska kirja on pohjana. Toisaalta halvalla ja nopeasti tehty, minkä myös näkee. Enemmän tämä kuitenkin ajoittain jännitti kuin Prometheus, joten siitä pointsit.

  Lopun musiikkin ei oikein istunut elokuvaan. Ihmeellistä ulvontaa.

  Kolme tähteä viidestä.

  p.s. Alun taulut olivat ihan mukavia pieniä sisäpiirivitsejä. The Thing ja Musta torni ainakin olivat sellaiset, jotka tunnistin.
   
 2. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ääriolosuhteet saa aikaan ihmisissä kummia. Poteroissa ei ole ateisteja jne. Ja tuo nainenhan oli kuin luotu johtamaan. ;)

  Krhm. Novella, eli pitkä novelli. Ei muuta.
   
 3. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 940
  Saadut tykkäykset:
  778
  Tuo jäi ehkä hieman vajaaksi tuo meikäläisen selitys. Lähinnä tarkoitin, että kun pohjana on Kingin kirjoitelma, oli se sitten novelli tai mikä vain, jota on yleisesti kehutty, niin sen pohjalta on hyvä lähteä tekemään elokuvaa.