The Hateful Eight (Quentin Tarantino)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 14.01.2014.

 1. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  2 654
  Saadut tykkäykset:
  70
  Viimeinkin tuli tämä katsottua kun taannoin telkkarista tuli... ja sittenkin digiboksin levyllä vielä jonkun aikaa odotteli katsomista, eli en elätellyt mitään kuvitelmia että olisi hyvä leffa. Mutta olihan tämä ihan OK. Tarantinolle tyypillisesti hirveästi puhetta, ja epätyypillisesti vielä kertojan äänellä höystettynä, mikä viittaa siihen että jotain ongelmia tarinan kuljetuksessa oli ollut kun kertojaan piti turvautua. Tosin tarinan lineaarinen kuljetus ei ole koskaan ollut Tarantinon vahvoja puolia joten ilman kertojaakaan en luultavasti olisi ongelmiin kiinnittänyt huomiota.
  Mutta siihen kyllä oli pakko kiinnittää huomioita että tässä oli jo liikaakin puhetta. Normaalissa elämässä aseet olisi laulaneet jo paljon vähemmästäkin pälätyksestä. Lauloihan ne toki tässäkin, mutta kun jatkuvasti tuli mieleen että lopeta puhuminen ja paina nyt jo pliis liipasinta...

  4/5
   
 2. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  2 615
  Saadut tykkäykset:
  14
  3/5
  Ihan OK, mutta kauhean pitkä. Tarantinolaista veren roiskintaa löytyi sitten kuiteskin, yllärihän se ei toki ollut. Menihän se ilta noinkin eli 4elosen keväistä tallennetta katsoessa, mutta jos tuon takia olisin aikanaan Finnkinon saliin vääntäytynyt, niin harmistus olisi ollut teatterissta poistuessa päällimmäinen tunne.
   
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  1 636
  Saadut tykkäykset:
  130
  Nyt tästä nopeasti UHD, että saadaan kotona katsoa edes vähän lähempänä 65mm tasoa.