The Bourne Supremacy

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana JTX, 21.04.2004.

 1. Xaeron

  Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  1 852
  Saadut tykkäykset:
  6
  Vähän sama kuin jos sanoisi, että miksi ostaa nyt Indiana Jones Trilogy boksi kun neljäs leffa on tulossa?

  Aivan, turhaan sitä kaikkea aina odottelemaan. Kyllä sen tulevaisuuden uuden julkaisun saa sitten sen boksin rinnalle, toki ulkonäkö ei ole enää niin pramea, mutta kelpaa minulle ainakin.

  ..ja ainahan voi sitten tarvittaessa myydä vanhat pois ja ostaa uusi boksi tilalle, jos välttämättä haluaa.
   
 2. JaySee

  JaySee swiftly and with style Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2002
  Viestejä:
  1 213
  Saadut tykkäykset:
  65
  Hieman huono esimerkki, sillä Indyjä ei käsittääkseni ole saatavilla muuten kuin trilogia-boksina. Jos tuon kahden elokuvan Bourne-boksin saa halvemmalla kuin erilliset dvd:t, niin silloin sen hankinta lienee järkevää. Muussa tapauksessa ostaisin erilliset ja odottaisin trilogia-boksia.
   
 3. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
 4. JTX

  JTX Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14
 5. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tänään tuli wowista Supremacy ja tuli katsottua siltä istumalta. Nyt kun on molemmat nähty, pitää todeta,että Identity oli parempi. Lievä pettymyksen maku jäi tästä suuhun. Pitää tuo viimeinen osa sitten hankkia devulle kunhan se ilmestyy.
   
 6. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 994
  Saadut tykkäykset:
  37
  Tuli eilen katsottua Identity ja Supremacy. Ekan osan olin joskus aiemmin katsonut ja ei suurempaa vaikutusta tehnyt. Nyt toisella kertaa olikin oikein ja erittäin hyvin toimiva toimintaelokuva, joka jaksoi pitää otteessaan myös vaimokkeen joka vaatikin että jatko-osa katsottaisiin heti perään.

  Supremacy tuntuikin sitten maltillisemmalle kokonaisuudelle. Ykkösosassa hienosti tehdyt tappelukohtaukset olivat vähentyneet ja kun sellaisia nähtiin niin kamalalla käsivarakameralla oli nekin pilattu. Lopun takaa-ajokin oli sellaista ADHD materiaalia että ketutti katsoa, kun joutui arvailemaan mitä tapahtui.
  No valitus sikseen ja sanotaan että kyllä 2. Bourne elokuva oli silti hyvä jatko-osa ja sai vielä janoamaan kolmatta.

  Matt Damonia pitää kehua. Hyvin sopii tuo hahmo tälle lapsenkasvoiselle melkein 4kymppiselle näyttelijälle. Kun vielä vuosia tulee lisää niin saa kasvoihinsa samaa arvokkuutta kuin Clint (samanlainen näppylä ylähuulesta löytyykin jo)

  Matt ja Clint.
   
 7. katchu

  katchu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sarjan ensimmäinen osa oli ihan katsottava, viihdytti ainakin. Toinen osa oli itselleni pienoinen pettymys, en pitänyt kamalasti koko elokuvasta. Toivottavasti tuo kolmas olisi edes jostain kotoisin. En ole mainoksia tästä nähnyt kamalasti, huomasin vasta kun oli juliste elokuvateatterin seinällä.
   
 8. Abor

  Abor La-di-da, la-di-da, la la Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  345
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siinä missä ensimmäinen osa jätti sentään edes pienen pienen kipinän nähdä mitä jatkossa seuraa, Medusan isku heittää kytevän nuotion päälle ämpärillisen vettä ja homma on paketissa. Jos oli jo ensimmäisen osan toiminta näivettyneen kuivaa, ohjaajaksi hypännyt Paul Greengrass kääntää turboruuvia entisestään, jonka seurauksena epilepsiakohtauksien puhkeaminen ei varmasti ollut kaukana. Tähän soppaan kun Greengrass lisää vielä tuntuvasti käsivarakameran käyttöä, niin tuloksena on yksinkertaisesti vajaan kahden tunnin musiikkivideo, jossa toiminnan osuutta ensimmäiseen osaan nähden on kaiken muun pahan lisäksi lisätty entisestään. Greengrassin elokuvan rytmi itsessään on kylläkin eheämpi kuin edeltävässä mutta koska sisältö aiheuttaa lähinnä vain vaivautunutta pyöriskelyä tuolissa, tällä ei ollut merkitystä.

  Taustatarina jatkaa alamäkeään vakuuttavalla tahdilla. Salaliittoja punotaan, CIA sitä, CIA tätä, Bourne murahtelee ja kun päälle ripotellaan vielä aimo annos jo mainittua sarjalle ominaista 'lapsille sallittua' -toimintaa, niin ajatuskin kolmosen näkemisestä herätti ennakolta lähinnä vain negatiivisia reaktioita.

  -2/5
   
 9. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 105
  Saadut tykkäykset:
  493
  Medusan verkon jatko-osa oli aikamoinen pettymys. Meno oli iskevää alkua lukuun ottamatta tylsää ja juoni aivan liian sekava. Damon pääosassa on edelleen pätevä, mutta eipä hänelle oikein mitään järkevää tekemistä oltu keksitty. No oli tässä sentään yksi toimiva takaa-ajo kohtaus.

  **½
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2010
 10. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli katsottua puolella silmällä tässä viimeviikolla kun tuli telkkarista. Tässä aikahyvin meikäläisen fiilikset kiteytettynä tästä leffasta.
  Joskus katsoin tämän ihan molemmilla silmillä, eikä silloinkaan tehnyt vaikutusta ja toinen vilkaisu kyllä piti tämän saman vaikutelman. Tällaisella seminokkelalla juonella varustettuja actionleffoja on tullut viimeaikoina yksinkertaisesti liikaa samantasoisia niin että mikään onnistuisi säväyttämään. Vähän putkiaivoisemmat Taken ja Hitman ovat rehellisyydessään olleet mielestäni parhaimmat action-genren leffat viimeisen muutaman vuoden sisään.
   
 11. Rooky

  Rooky Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.06.2004
  Viestejä:
  3 723
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä se vaan jaksaa iskeä! Ihan tautisen nautittava toimitajännäri! Bourne jatko-osissa on kyllä onnistuttu, kaikki palaset kohillaan. Näitä jaksaa fiilistellä tasaisin väliajoin, pettymättä koskaan.

  ****+ / *****