The Big Game (Jalmari Helander / Samuel L. Jackson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 13.05.2013.

 1. Reddington

  Reddington Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.08.2014
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  17
  Tämä taitaakin olla plazan (epä)virallinen myötähäpeäketju. Hyvää settiä.. :eek: Vielä kun joku laittaisi jatkoksi Rennyn uusimmat kuulumiset + mokahontas :D
   
 2. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ole Smoukahontasista (eli Sara Maria Forsbergista) viime aikoina kuulunut, kovat on kyllä ollut puheet, mutta en tiedä sitten, olisiko vielä mitään pitänyt tapahtuakaan. Joulukuussa, kun oli Posse -ohjelmassa vieraana, niin käytöksestä sai valitettavasti vahvasti sellaisen kuvan, että hänellä on noussut hattuun.

  EDIT: Alla, kun puhutaan Rennystä, niin Sara Maria Forsberghan tulee olemaan sivuosassa siinä Harlinin tulevassa Skiptrace -elokuvassa, jossa pääosissa ovat Jackie Chan ja Johnny Knoxville.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 3. Golem

  Golem Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.11.2003
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rennyn alamäki alkoi siitä, kun teki Geena Davisille kaksi isoa elokuvaa, jotka floppasivat sitten karmeasti. Eli Long Kiss Goodbye ja Kurkun leikkaajien saari.

  EXT Longshot
  Renny kävelee ulos Hollywood - studiolta kengänkuva persuuksissa!
   
 4. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 463
  Saadut tykkäykset:
  75
  Hehheh, no kuukausihan vai allekin siitä vasta on kun tuli ilmoitus sinkun tekemisestä sille K-poppiryhmälle ja oman lätyn ainakin on kerrottu tulevan vuoden alussa. Päivittelee myös Instagramia ja FB:tä säännöllisesti.

  Tästä Big Gamestä on hyvä aavistus ja aion mennä katsomaan. Rare Exports oli hyvä, mutta joku Elijah Wood oli vielä paljon vaikuttuneempi siitä kuin allekirjoittanut. Parhaassa tapauksessa Helander menee vielä Rennyn ohi ja kirkkaasti.
   
 5. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 359
  Saadut tykkäykset:
  198
  Ei tainut tuo Long Kiss Goonight mikään kauhea floppi olla, toisin kuin Kurkun leikkaajien saari. Davis oli mielestäni jo alkujaan väärä valinta kyseisten elokuvien naispääosaan. Jokin hänen näyttelemisessä tökkii ja pahasti, jopa muuten loistavassa elokuvassaThe Fly (1986).
  Rennyn elokuvien taso on kyllä nykyään ollut sellaista huttua, että heikompaa tuottajaa jo hirvittäisi.
  Siltikään herra ei sitä kengänkuvaa persuuksiinsa ole saanut, vaan edelleen jonkinlaista luottoa on ja
  tätä kautta uutta elokuvaa pukkaa lähes vuosittain.

  Toivottavasti Helanderille urkenisi tästä Hollywood ura, kun sinne ilmeisesti halajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 6. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 817
  Saadut tykkäykset:
  723
  Long Kiss Goodnight taitaa olla nykyään jopa ihan arvostettu leffa. Tuossa Kurkkuelokuvassa sitten lähti Rennyltä homma ihan täysin lapasesta. Harlinille ja Geenalle piti Italiaan (tai jonnekin missä kuvasivat leffaa) lennättää jotain limpparia amerikasta, kun sitä ei paikanpäältä saanut. (Tämä luettu muistaakseni imdb.comista, en jaksa tarkistaa). Rahaa muutenkin käytettiin aika holtittomasti ja lopputulos oli sitten mitä oli.

  Toivotan Helanderille hyvää uraa Hollywoodissa. Mielestäni Harlinilla oli hyvä asenne aikanaan, kun amerikkaan lähti. Ei yrittänyt olla muka joku ranskalainen taiteilija, vaan lähti suoraan tekemään toimintaa. Ja hyvin onnistuikin, kunnes....

  Jospa Helander olisi vaikka uusi Harlin.

  The Big Game pitää kyllä käydä katsomassa teatterissa. Ihan vain tuenkin vuoksi.
   
 7. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta edellisellä sivulla olleesta Helanderin Nyt.fi:n haastattelusta:

  "Kiinnostaako Hollywood ylipäänsä?

  "Totta kai kiinnostaa, mutta en osaa sanoa, miksi se projekti olisi ja milloin. Sen pitäisi tuntua niin turvalliselta ja hyvältä vaihtoehdolta, että mä voisin päättää sen näin", Helander sanoo ja napsauttaa sormiaan.

  Niin, Helander haluaa tosiaan tehdä paljon itse.

  Hän ei halua joutua myymään omia ideoitaan "nihkeille ihmisille" vaan tehdä itse ja seisoa tekojensa takana.

  Helander ei ole myyntimies, hän on tekijämies.

  Esimerkiksi Big Gamessa Helander vastasi elokuvan taiteellisesta lopputuloksesta ja sai päättää kaikista isoista asioista – esimerkiksi roolituksesta ja leikkauksesta – yhdessä tuottajansa kanssa.

  "Mä oon tottunut tekemään asiat niin, että ohjauksessa ihan kaikki asiat ovat mun päätettävissä. Petrin [tuottaja Jokiranta] kanssa on tehty niin, että mä vastaan siitä, miltä elokuva näyttää ja miten se ohjataan. Petri ei sano mulle, että etsä noin voi tehdä."

  Niin voisi käydä Hollywoodissa, missä studio rahoittaa elokuvan ja ohjaajanpallille otetaan joku, joka tekee, mitä studio haluaa tämän tekevän.

  Ison budjetin elokuvat ovat pitkälle hiottuja ja markkinatutkittuja tuotteita, joissa ohjaaja on vain yksi, tarvittava osanen.

  Tosin Helander epäilee, että on Hollywoodissa niitäkin, jotka saavat täydellisen taiteellisen vastuun, vaikka elokuvan budjetti olisi yli sata miljoonaa euroa.
  Uuden Batman-trilogian ja scifiseikkailu Interstellarin ohjannut Christopher Nolan voisi olla sellainen.

  "Mitä jos Amerikasta esimerkiksi tarjotaan yli sadan miljoonan elokuvaa, joka on tosi kiinnostava? Tuntuisiko se hyvältä? Ei tiedä ennen kuin kokeilee, ja se on aika kallis paikka kokeilla", Helander miettii.

  "On kuitenkin ihan eri asia lähteä tekemään muille leffaa työmieheksi kuin tehdä omia elokuvia meidän firman kautta."

  Niin, rengiksi Helander ei halua.

  Hän haluaa tehdä työnsä niin hyvin, ettei häntä voisi enää kukaan määrätä. Vain tällä tavalla hän voisi olla turvassa Hollywoodissa."


  Kuten sanoin edellisellä sivulla, niin tuosta saa kuvan, että Helander epäröi Hollywoodia, koska siellä hän saisi vähemmän päättää asioista. Mutta eiköhän se vääjämätöntä ole, että Helander lähivuosina ensimmäisen Hollywood-elokuvansa tekee, tuskin hän malttaa kieltäytyä Hollywoodista, varsinkin kun pätäkkää aletaan pinota pöytään oikein tosissaan. Ja kyllähän Hollywood on, kuin tehty visuaalisesti hienon action-tyylin Helanderille. Jo aikoinaan nuo Helanderin Rare Exports -mainoslyhytelokuvat nähtyäni ajattelin, että tuo mies täytyy saada Hollywoodiin, oli ne jo visuaalisestikin niin vakuuttavia.

  Täytyy kyllä itsekin käydä The Big Game katsomassa mahdollisimman pian, kun se elokuvateattereihin tulee.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 8. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, kuten sanoin, niin en tiedä sitten, olisiko vielä mitään pitänyt tapahtuakaan, mutta kova on ainakin ollut hehkutus tulevasta Forsbergilla ja hänen managerillaan. Mutta ikävältä vaikutti se Forsbergin Posse-vierailu, kun näytti/kuulosti siltä tosiaan, että hattuun on noussut aiemmin niin sympaattiselta tuntuneelle naiselle, ja sitä mieltä on ollut moni muukin ko. ohjelman nähnyt.

  Mikä juttu toi Elijah Woodin vaikuttuneisuus Rare Exportsista on, kun ei ole osunut silmään koskaan, eikä Googlellakaan löytynyt mitään?
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 9. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 013
  Saadut tykkäykset:
  95
  Tais isoin ongelma olla vain se että Renny petti Geenaa taloudenhoitajan tms. kanssa jolloin Geena eron tullessa suolas Reiskan ulos tuottajien piiristä tehokkaasti.
   
 10. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 463
  Saadut tykkäykset:
  75
  Joo hommat musiikin suhteen on kai valmiina julkaistavaksi, milloin se sitten tapahtuukin. Smoukie tuntuu kyllä instagramissa ja FB:ssä olevan ihan säännöllinen päivittelijä, jos kiinnostaa tekemisiä seurata.

  Semira Ben-Amor haastatteli Elijah Woodia (ja Robin Williamsia) jossain ohjelmassa, joka siis tuli ihan Suomen normitv:stä, olisiko ollut 2013 tai jotain. Otin omalle digiboksille talteen tuon melko lyhyen haastiksen ja katsoinkin sen taas pari päivää sitten. Haastattelussa puhuttiin aluksi suht flegmaattisesti Suomesta ja Wood mainitsi käyneensä täällä. Semira sitten alkoi puhua joulupukista, mutta Elijah keskeyttikin kysymyksen ja sanoi: "Hei, eikös se ole suomalainen elokuva, se... Rare Exports?" Sanoi nähneensä sen ja kuvaili sitä sanalla "incredible" ja muistaakseni myös "amazing movie" :) Loppuhaastis olikin hauskaa ja innostunutta meininkiä, puhuivat elokuvasta lisää ja Semira kysyi, mitä Elijah haluaisi sen pukin tuovan. Semira ehdotti poroa ja Wood vitsaili suomalaisista "Wow, you guys are evil!", kun poroja syömme. Siinä huomasi kyllä Woodin ihan tosissaan diggailleen RE:tä, sen verran innokkaasti puheli aiheesta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 11. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ahaa, OK, kiitoksia tiedoista! Kertoiko Wood, milloin on käynyt Suomessa ja miksi? Mitä muuta he puhuivat Rare Exportista? Oliko se siis yhteishaastattelu, jossa oli sekä Wood että Williams samaan aikaan? Williamshan oli 1989 vuodesta 2010 vuoteen asti naimisissa Marsha Garcesin kanssa, joka on äidin puolelta suomalainen (ja isän puolelta filippiiniläinen). Puhuiko Williams tuossa haastattelussa mitään Suomesta?
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015
 12. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 463
  Saadut tykkäykset:
  75
  Woodia ja Williamsia haastateltiin erikseen, ei yhdessä. Se tuossa ei tullut esille, milloin Wood oli suomessa käynyt. Kertoi vain olleen pimeää ja kylmää, että pimeä tulee jo jotain kolmelta iltapäivällä.

  Niin, mitäs muuta siinä olikaan. No Elijah siinä kehuttuaan RE:tä jatkoi vielä, että sen elokuvan mukaan joulupukki on siis paha ja haluaa tappaa lapsia. Semira kommentoi siihen "Joo, meillä on erilainen pukki". Wood nauroi ja sanoi muistaakseni että "Puts a totally new spin on naughty and nice". Semira kun kysyi sitten siitä, että mitäs pukki sais Woodille tuoda, niin tämä vain kommentoi pelkäävänsä jo niitä tonttuja! Sitten pyysi vinkkiä, että mikä olisi joku suosittu suomalainen herkku ja Semira ehdotti tuota poroa.

  Rare Exportsin kertoi nähneensä jollain festareilla, jonka nimeä en nyt muista. Pitäisi kuunnella uudestaan tarkemmin.

  Williams ei tainnut puhunut Suomesta mitään.
   
 13. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Samaa olin tulossa korjaamaan. Omasta näkemisestä on kyllä aikaa, mutta ei mielestäni voi kummallakaan kriteerillä sanoa flopiksi, etenkään samassa lauseessa Kurkunleikkaajien kanssa joka taas on ihan malliesimerkki flopista. Goodnight Rottentomatoesissa 67% ja talousluvut alla.

  Budget $65 million
  Box office $89,456,761
   
 14. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
 15. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
 16. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tosi hyvä tämä uusi, kansainvälinen traileri, paljon parempi ja viihdyttävämpi, ja enemmän kiinnostusta elokuvaa kohtaan herättävä, kuin se suomalainen traileri. (Ja hyvä traileriin sopiva musiikki tässä uudessa trailerissa). Ensi-iltaa malttamattomana odottaen...
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2015
 17. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 817
  Saadut tykkäykset:
  723
  Elokuva ei vissiin tapahdukaan Suomessa? Jostain syystä olin kuvitellut siten.
   
 18. satanthresher

  satanthresher Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  1
  En tiedä tapahtuuko Suomessa vai ei, mutta media on ainakin useammassakin lähteessä rummuttanut tapahtumapaikaksi Suomea, joten kuvitelmasi saattaa selittyä sillä. Itselle kävi toisin päin ja yllätyin kun luin ensimmäisen kerran tapahtumapaikkana olevan Suomi. Trailerin perusteella en tätä käsitystä olisi saanut.
   
 19. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Trailerin toinen sekuntti... :rolleyes:

  Kyllä se siis nimenoman tapahtuu Suomessa, mutta ei ole kuvattu Suomessa vaan Saksan alpeilla.
   
 20. Zarniwoop

  Zarniwoop Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  397
  Saadut tykkäykset:
  3
  Selitys Alppien käytölle löytyy nytin jutusta:

  Rennyn vika prkl! :p