The Amazing Spider-Man (Spider-Man 4)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Hämähäkki3, 04.05.2007.

 1. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin. Eikun mielipiteitä mitä vihollisia haluaisitte seuraavassa osassa nähdä.
  Itse haluan nähdä: Lizardin, Carnagen ja ehkä Electron.:rolleyes:
   
 2. Zalmari

  Zalmari Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2004
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  1
  Venom saisi tehdä paluun...entistä häijympänä ja suuremman ruutuajan kanssa.
   
 3. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  En kyllä itte haluais, koska
  kuka se seuraavaksi olisi kun Brock kuoli?:D
   
 4. Hämähäkki3

  Hämähäkki3 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.02.2006
  Viestejä:
  147
  Saadut tykkäykset:
  0
  Spidey 4 Lives!

  No, nyt kun on juuri karistettu kolmososan pölyt Hämähäkkimies-puvusta, niin voidaankin aloittaa jo nelososan kanssa. Sellainen nimittäin on varmasti tulossa, tämä jo senkin vuoksi, että Sony on ilmoittanut tekevänsä Hämähäkkimiehiä vielä toiset kolme kappaletta.

  Löysin muutamia mielenkiintoisia uutisia tähän tulevaan Hämähäkkimies-filmatisointiin liittyen.


  Tobey ja Kirsten

  Kirsten Dunst ja Tobey Maguire ovat ilmoittaneet jatkavansa myös nelososassa, jos ohjaaja ja kuvaustiimi pysyvät samana. Ohjaajavaihdos saattaisi ehkä olla hyväksi Hämähäkkimies-elokuville tai sitten ei, koska Raimilla on oivat visiot ja hän saa näihin elokuviin "sielun". Mitään varmaa eivät Maguire ja Dunst ole luvanneet, mutta Raimin säilyminen puikoissa on heille se juttu, mistä he pitävät kiinni, jos nelososaan aikovat.

  Tobeyn korvaajaksi on esitetty mm. Jake Gyllenhaalia. Hän on varteenotettavin vaihtoehto tuohon rooliin, jos Tobey ei jatka. Jos Jake jatkaa Tobeyn manttelin perijänä, niin oletettavasti elokuvasarjassa siirrytään muutama vuosi eteenpäin, että saataisiin Peteriin enemmän aikuisuutta. Gyllenhaal sopisi hyvin hieman vanhemmaksi Peter Parkeriksi.


  Paluu kuolleista?

  Mutta varmaa on, että Hämähäkkimies 4 todellakin tullaan tekemään. Ensimmäinen iso uutinen, mikä Spidey neloseen on liitetty on tämä seuraava:

  The big surprise in the FoxNews.com report is word that one character who appears to die in Spidey 3 might return for Spidey 4. "It turns out I may not be completely dead," the unnamed actor who plays the unspecified character revealed.

  Selvästi joku Hämähäkkimies 3:ssa kuollut henkilö voisi mahdollisesti tulla takaisin kuolleista SM4-elokuvassa. Vaihtoehdot ovat

  Harry Osborn, mutta eikös nämä menninkäisjutut ole jo nähty? Miksi suotta tuomaan Harrya enää takaisin? Harry ja Peter saivat selvitettyä välinsä ja Harry sai kuolla kunniakkaasti. Mielestäni tyypeillä ei ole mitään syytä tuoda ainakaan Harrya takaisin. :confused:

  Eddie Brock. Peterin tuhotessa Venom-symbiootin Harryn menninkäispommilla Eddie hyppäsi tielle. Hän ei selvästikään halunnut luopua symbiootista. Mutta siinä rytäkässä Eddie näytti ilmiselvästi paistuvan luurangoksi. Todennäköisesti paluun tekevä on Eddie, mutta miten ihmeessä? :confused: Vai olisiko kyse vain symbiootista? Noh, ainakin lisää Venomia voisi olla luvassa SM4-elokuvaan ja ehkä sitä kautta myös Carnage. Joka tapauksessa Venomin paluu SM4-elokuvaan on mahdollinen. :rolleyes:


  Lisko - lopultakin?

  Lisko on yksi varteenotettava vaihtoehto pahikseksi Spidey 4:aan. Jotkut varmasti sanovat, että johan sitä onkin odotettu. Aiemmat elokuvat selvästi petaavat pohjaa Liskolle.

  [​IMG]
  Lisko on erittäin varteenotettava vaihtoehto Hämähäkkimies 4 -elokuvaan! :thumbsup:

  Tässä pätkiä Connorsin näyttelijän Dylan Bakerin haastattelusta:

  IGN: Have they talked to you about becoming The Lizard in a future sequel?

  Baker: Only Sam [Raimi]. Only Sam. And, of course, the whole thing is in his head. So as long as his brilliant ideas keep coming, I'll go with him.

  IGN: So you'd be up for a lot of hours in the makeup chair to add the green skin and scales?

  Baker: Absolutely!

  Koko haastattelu luettavissa täältä.

  Tässä vielä Sam Raimin haastattelu liittyen Hämähäkki neloseen.


  Lähde: Spidey 4 lives!

  Pahikset nelosessa voisivat mielestäni olla Lisko ja Carnage. Ja mahdollisesti myös paluun tekevä Venom. :thumbsup:

  Myös Kravenin mahdollisuutta on esitetty. Toisaalta esim. Mysteriota esitettiin jo kolmoseen.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 07.02.2012
 5. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Spekulointia:

  Mietin, että Eddie ei olisi kuollutkaan vaan se symbiootti oisi jotenkin suojellut Eddietä siinä kun se juuri hyppäsi siihen symbiootin viereen estämään sitä kurpitsa pommia.:confused:
   
 6. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  [​IMG]

  Nämä kaikki neloseen. Toivoisin, että Carnage ja Venom symbiootti yhdistyisi nelosessa, jos ne molemmat siihen neloseen tulee.
   
 7. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jeps, elikä itselläni on vielä kolmonen näkemättä, mutta voisi jotain kantaa ottaa näihin tuleviin jatko-osiin, kun Sony niitä kerran todellakin on väsäämässä.

  Ensinnäkin tähän koko "cast&crew"-kysymykseen sellainen aspekti, että itse en oikein millään jaksa uskoa, että tekijäporukka enää tällaisenaan palaisi. Sony vissiin haluaisi kyllä Raimin jatkavan ja Raimi saattaisi jopa onnistua houkuttelemaan mm. Maguiren ja Dunstin messiin, mutta mielestäni Spider-man-franchisen kanssa voisi nyt tämän Raimin trilogian jälkeen ottaa hieman riskejä ja tuoda uutta verta kehiin. Jake Gyllenhaal olisi ehdottomasti katsastamisen arvoinen seittisingon roolissa ja tulevan Iron Man-leffan tasosta riippuen yksi varteenotettava ohjaajavaihtoehto voisi olla Jon Favreau. Myös Bryan Singerin visio Spider-manista kiinnostaisi, mutta mies taitaa tulevaisuudessa olla niin kiireinen erään toisen sinipunaisiin trikoisiin pukeutuvan supersankarin kanssa, että aikaa ja mielenkiintoa tuskin seittisimolle enää riittää. Uskon ja ehkä osittain myöskin toivon, että Spider-mania ei enää tällä vuosikymmenellä nähdä ja sitten kun seittisinko palaa, niin elokuva tehdään lähes kokonaan uudella porukalla ja homma aloitetaan aika lailla puhtaalta pöydältä. Ja elokuvan nimi ei todellakaan tule olemaan Spider-man 4.

  Yritin tuossa hetken aikaa miettiä tulevien SM-leffojen mahdollisia juonikuvioita, mutta ihan välittömästi ei kyllä tule mieleen mitään uskomatonta saagaa jonka haluaisin välttämättä valkokankaalla nähdä. Eli jos nyt pitäis laatia käsikirjoitus niin vois olla aika hiljaista. Mutta sen tiedän, että symbioottijuttuja en halua nähdä(Carnage:sick: ) enkä myöskään Peterin uutta mutaatiota. Mielenkiintoisia ja näyttäviä pahiksia voisi olla esim. Electro, Lizard, Scorpio ja Rhino(mutta ei mitään kumipuku-Juggernautia á la X3). Tosin kukaan näistä ei ehkä ole sellainen pahis, joka voisi yksinään kantaa koko elokuvaa. Mutta esimerkiksi Electron ja Lizardin voisi jotenkin hauskasti tunkea samaan leffaan, kaksi pahista samassa elokuvassa on tosin ihan maksimi. Noh, mä käyn sitten kertoilemassa uusia ideoita sitä mukaa kun mieleen juolahtaa ja julkisuuteen alkaa valua informaatiota.

  [​IMG][​IMG][​IMG]
   
 8. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 621
  Saadut tykkäykset:
  287
  Ei helvetti, taas sitä mennään... :rolleyes:
   
 9. kvesti

  kvesti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.02.2004
  Viestejä:
  1 133
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jotenkin toivoo, että Spider-Man 4 haudattaisiin. Mutta se taitaa olla turha toive, kun viivan alle jää kolmosestakin plusmerkkinen summa.

  Jos homma halutaan pitää mielenkiintoisena pitäisi kaavaa jotenkin muuttaa.
  MJ keskellä viimeistä matsia on nähty jo kolme kertaa. Tosin näillä kerroilla se on jotenkin järkevästi saatu toteutettua. Neljäs kerta olisi liikaa, kun jo kolmannella kerralla se hieman tökki. Ei enää mitään viholliset tietävät kuka hämis on ja yrittävät iskeä sydämeen.

  Mielellään näkisi esimerkiksi Liskon pääosassa ja edellisten osien hahmot sivuosissa. Hämis mukaanlukien.
   
 10. Jiii

  Jiii Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nelosessa saisi olla aivan uudet näyttelijät ja uusi ohjaaja. Jake Gyllenhaal olisi ainakin loistava valinta Hämiksen rooliin, ja Dunstinkin voisi korvata jollain vanhemmalla. Bryce Dallas Howardin voisi kyllä säästää Gwen Stacyn roolissa, koska ainakin kolmannessa osassa hän veti roolinsa älyttömän hyvin. Raimi saisi tosiaan lähdeä, koska kolmaosa jo hiukan toisti edellisten osien peruskaavaa. Ohjaajanvaihdos voisi tehdä todella hyvää Hämikselle.

  Mitä tulee nelosen pahiksiin, niin toivoisin että siinä olisi mukana Carnage. Venomin osuus kun oli niin pieni kolmannessa osassa, että Carnagen mukanaolo ei ainakaan tuntuisi vanhan toistamiselta. Toisena tulee Mysterio, jonka haluaisin nähdä. Ainakin Mysteriosta saisi aikaan loistavan tehosteshown. Muita joita haluaisin nähdä olisi myös: Sarvikuono, Scorpion, Shocker ja Korppikotka. Kingpin olisi myös mukava nähdä...
   
 11. Mighuel

  Mighuel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  70
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kolmas leffa osoitti harvinaisen selvästi sen, että nyt tarvitaan uutta verta pakkiin. Tekijätiimiä vain rohkeasti uuteen uskoon ja neljättä seikkailua työstämään.
   
 12. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikka Klooni homma on unohdettukin, niin se voisi olla kivaa katsottavaa.


  Fanin tekemä

  [​IMG]
   
 13. HiRez

  HiRez Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi poikaa jos käsikirjoittajatiimillä olisi pokkaa luoda Hämikselle ennennäkemätön uusi vihollinen. Sitähän tapahtuu sarjismaailmassa jatkuvalla syötöllä joten miksikäs ei sitten sarjisleffassa.
   
 14. Tontsa91

  Tontsa91 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.03.2007
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse heittäisin konniksi Lizardin ja Electron,ja Electron näyttelijäksi Walton Gogginsin:thumbsup:

  Electron hahmon tuntevat tietävät että Max Dillonista voi tarpeen tullen saada sympaattisen hahmon.Itse perustaisin juonen loistavaan Light The Nightiin,missä Electro(joka on ollut luuseri koko elämänsä)imee kaiken New Yorkin sähkön,aiheuttaen massiivisen sähkökatkoksen.Ja kaikki sen takia että hänet ensi kertaa elämässään huomattaisiin:thumbsup:
   
 15. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jack nicolsonista King Pin.:D

  [​IMG]
   
 16. hemitys

  hemitys Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
 17. satanthresher

  satanthresher Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  1
  Venom olisi ehdottomasti pitänyt esitellä pikaisesti kolmosessa ja päästää kunnolla irti vasta neljänteen osaan. Venomin jälkeen ei nyt itselle oikein tule mieleen yhtään pahista, joka siihen "pitäisi" työntää. Carnage nousee omissa kirjoissani Venomiakin korkeammalle, mutta häntä ei PG-13 leffaan voi hahmoa täysin raiskaamatta laittaa, joten toivottavasti ei edes yritetä.

  Itse ketju alkaa jo näin alkumetreillä näyttää jopa Spiderman 3 -ketjuakin naurettavammalta, mutta minkäs teet.

  <joku turhanpäiväinen kuva joka ei välttämättä edes liity asiaan>
  :eek:
   
 18. Miikka720

  Miikka720 Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taitaa kyllä tulla vasta 2010. Jos Raimi pitää paussin ja ohjaa vielä jonkin leffan tässä välissä niin en ihmettelisi vaikka olisi 2011.

  Itse toivoisin että tähän loppuisi, mutta tuskinpa vaan. Seuraavaan leffaan ottaisin mieluusti Kravenin ja Liskon. Toisaalta jos joku palaa elävien kirjoihin se on aika varmasti
  Eddie/Venom
  . Sekin sopisi toivomaani Kravens Last Hunt-tarinaa käyttävään elokuvaan.
   
 19. Jiii

  Jiii Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistaakseni Sony on jo varmistanut että Hämiksiä tehdään ainakin kuudenteen osaan asti, jatkoi Raimi tai vanhat näyttelijät rooleissaan... Sony siis tekee vielä kolme Hämistä...:D
   
 20. suti

  suti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt kyllä tuntuu jotenkin tyhjältä kun on Venom nähty:sleep: