TF520PVRc TAP:it lakkasivat toimimasta päivityksen jälkeen.

Keskustelu osiossa 'Topfield-TAPit' , aloittajana Kimble-koomikko, 07.09.2014.

 1. Kimble-koomikko

  Kimble-koomikko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.09.2014
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ongelma on se, että päivitin tuonh TF520PVRc:n uusimpaan käyttisversioon (kesäkuulta). Ensivaikutelma oli ihan hyvä. Paljon nopeampi käyttöliittymä, ja tuntui muutenkin toimintavarmemmalta kuin vanha versio.

  Ongelmana on nyt se, että TAP:it lakkasivat toimimasta, tai näkyvät väärin näytöllä. Käytössä ei tosin ollut kuin UkAutoScheduler, ja EpgNavigator, joita olen käytellyt TF5100-ajoista asti. UKAS vain välähtää ruudulla, ja boxi joko kaatuu, tai ohjelma lopettaa toimintansa. EpgNavigator toimii jotenkuten, mutta siellä on taas ruudulla osia, jotka näkyvät ”harmaaviivaisina boxeina” peittäen infoa näkyvistä. (En nyt vielä ehtinyt testata onko vain pelkkiä grafiikkavirheitä, vai kaatuuko sekin pian käytön aikana..)

  Jotain grafiikkaan liittyvää, ilmeisesti. Nimittäin alkuperäisestä firmiksestä päivittäessä muuttui samalla koko boxin käyttöliittymä hieman erilaiseksi. UKAS:issahan oli aikalailla ”karkkimainen” itse tehty interface, ja EpgNavigatorissa aika selkeä, askeettinen, minkä ansiosta se ehkä toimii paremmin, mutta ei kuitenkaan kunnolla.

  En muista mikä firmis laitteessa oli ennen päivitystä, mutta nyt on siis tuo uusin 4.12, ja kokeilin myös Topfield.fi-sivustoilta löytyviä vanhempia 3.99 ja 3.94 –versioita, mutta sama juttu. 3.99:ssä myöskin TAP:it sekoilevat samalla tavalla, ja 3.94 –päivitys taas pisti ruudun ”mustaksi”, eli en päivityksen jälkeen nähnyt edes boxin asennusvalikkoa. TV pysyi päällä sen yli sen kymmenisen minuuttia minkä jälkeen sen pitäisi sammua itsestään, jos kuvasignaalia ei mistään tule (TV, DVD, tai jopa VCR), joten jotain sieltä tuli, mutta pelkkää mustaa. Muita vanhempia firmiksiä ei ainakaan tuolta löytynyt. Melkein päivittäisin vielä vanhempaankin, jos saisi nuo ohjelmat taas toimimaan.

  Nojoo. Uusia TAP:eja etsimään? Mistä, kun Tapworld on loppunut :(

  Etenkin tarvitsisin tuota UKAS:in kaltaista automaattiajastusohjelmaa, mihin voi syöttää hakusanoja, jotka boxi sitten ajastaa itsestään. Joku JAG’s EPG oli joskus, mutta en löytänyt mistään, ja toimiikohan sekään, ja taisi olla maksulllinenkin (no ei kai sen väliä, kunhan toimisi..)

  Englantilaiselta foorumilta löysin MyStuff-nimisen ohjelman, jossa näytti olevan tosi paljon toimintoja, automaattiajastuksesta useampaan EPG-tyyppiin, mutta samaa sekin tekee, eli käynnistyy mutta ruudussa näkyy korkeintaan harmaa/siniraidallisia raitalaatikoita menujen kohdalla, ja sitten kun sokkona vähän painelee nappeja, niin näyttää kaatuvan.. tai kaatavan koko boxin.

  Että löytyisikö jostain/joltain vähän uudempia suosituksia, jotka toimisivat tässä 520c-mallissa kunnolla?

  Eli automaattiajastus tärkein. Sitä kun on tottunut käyttämään, niin boxissa on aina katsottavaa, eikä unohdu ohjelmat ajastamatta vaikka sarja olisi ollut tauolla eikä itse huomaisi että alkaa tulla uusia jaksoja, tai jo kuluvan sarjan jaksojen esityaikataulu yllättäen vaihtuu.

  Ja se EPG, ei nyt niin tärkeä, mutta Topparin oma on hirveä. EpgNavigatorissa kaikki oli siistissä ja nopeassa listassa. Jotain sellaista etsin, jossa olisi sellainen näkymä, kuin em. , eli yhden kanavan ohjelmanimet saa näkymään ilman turhaa törkyä nopeana pystysuorana listana, jossa voi hyppiä eteen/taakse sivu kerrallaan, ja ohjelman löydyttyä painaa vain sen kohdalla REC, ja homma valmis.

  PlasmaEPG näytti mielenkiintoiselta, mutta eipä toimi toistaiseksi kuin tuolla vanhimmalla löytämälläni Firmis 3.94 –versiolla, joka siis toistuvastikin koitettuna antoi TV:stä pelkkää mustaa ruutua.

  Juu, kiitoksia! Toivon kovasti että tähän löytyisi ratkaisu. Joku yksinkertainen auto-ajastusTAP nyt olisi tärkein.